Koty napsal:
:F věnujou mu celej čtvrtej díl, určitě Vono totiž byl angažován nejslavněji na východě během SNP.
... a ubec, pořád tam byl jakejsi František
...uzine, už ti kdosi vyčítal ty tvoje odkazy bez komentáře...
A nechápu, co tím chtěl básník říct. Jestli to, že byl i na západě, to vím, že je to jeden z nejslavnějších československých exilových odbojářů, to vím, že se na fotce směje, to taky vím.
Je jasné, že by se v tom seriálu mohla objevit velká spousta známých jmem výjimečných osobností.
Realita ale není tak jednoduchá, resp. možnosti omezené.
Osobně ale moc doufám, že tenhle počin nebude poslední.
Koty napsal:
...uzine, už ti kdosi vyčítal ty tvoje odkazy bez komentáře...
Nedostatek komentáře ke vstupu vojsk Varšavské smlouvy mi už vyčítala prověrková komise THP na počátku sedmdesátých let minulého století. Zeptal jsem se jich, zda si hrají na fémový soud, když nemají žádnou oporu v zákoně.....
Chytrému napověz ....
Upravil/a Uzin dne 07-12-2012 12:11
VCAF_Joe napsal:
Je jasné, že by se v tom seriálu mohla objevit velká spousta známých jmem výjimečných osobností.
Realita ale není tak jednoduchá, resp. možnosti omezené.
Osobně ale moc doufám, že tenhle počin nebude poslední.
Lanc napsal:
Vy nemate problem so zvukom? Ja kvoli hudbe mam problem zachytit vo co go.
Já měl problém se zvukem akorát když mi bráchové kopali za zádama hranatý kostičky a děsně se u toho furtum furt tlemili jak blbí. Pak, když odešli, to bylo v pohodě.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.