October 21 2025 19:55:14
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 2
Zifi, Ace14

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Battle of Stalingrad (letový bojový simulátor z období bitvy o Stalingrad) » IL-2: BoS diskuse
 Vytisknout diskuzi
WWII sim na RoF enginu: spekulace, informace, dezinformace i jine -ace
ZVP_ALEX
No já nevím, CLOD mám sice teprve cca tři týdny a je fakt, že není dokonalý, ale pro člověka z reálnýho lítání je to zatím rozhodně reálu nejvíc se blížící simulátor, po kterým jestli se nepletu komunita pořád volala. Ani si nemyslím, že ho lítá málo lidí. Jenom díky nutnosti dodržovat kabinový dril asi nebude moc populární u lidí zvyklých na střílečky, protože tady je na jeden sestřel potřeba daleko víc hodin ve vzduchu, než v jakýmkoliv simulátoru, co jsem zatím lítal.
Jenom doufám, že na něm budou vývojáři a investoři dál pracovat a nehodí jej do koše a tím pádem svoje peníze z okna.
Závěrem podotýkám, že nejsem počítačový Guru, ale reálný pilot, jestli si tak po těch letech v kabině můžu ve svým věku říkat.

Rumcajs
ZVP_ALEX napsal:
No já nevím, CLOD mám sice teprve cca tři týdny a je fakt, že není dokonalý, ale pro člověka z reálnýho lítání je to zatím rozhodně reálu nejvíc se blížící simulátor, po kterým jestli se nepletu komunita pořád volala. Ani si nemyslím, že ho lítá málo lidí. Jenom díky nutnosti dodržovat kabinový dril asi nebude moc populární u lidí zvyklých na střílečky, protože tady je na jeden sestřel potřeba daleko víc hodin ve vzduchu, než v jakýmkoliv simulátoru, co jsem zatím lítal.
Jenom doufám, že na něm budou vývojáři a investoři dál pracovat a nehodí jej do koše a tím pádem svoje peníze z okna.
Závěrem podotýkám, že nejsem počítačový Guru, ale reálný pilot, jestli si tak po těch letech v kabině můžu ve svým věku říkat.

Jestli nebude potíž, že to investor už zabalil a tým kolem CLODu vyházel na ulici. Cíle CLODu byly veliké a do jisté míry se to povedlo naplnit. Problém se SW architekturou řešení vedl k tomu, že to dlouho v podstatě nechodilo, pak po serii utrpení a sbírce nepovedených patchů to dospělo do jakž takž stabilního stavu. Stabilita byla ale draze vykoupena. Jednak omezením grafiky proti původnímu řešení. Především ale neskutečně draze zaplacena, páčto to stabilizovali asi dva roky od vydání. Je to nepovedené dítě, do něhož nemá smysl investovat. Je třeba to zahodit a udělat znovu. Určitě by ale šlo převzít grafiku, 3D modely letadel a tak podobně. Asi je kolem i rozsáhlá databáze vlastností těch skutečných letadel a obrovské know how simulace fyziky letu. Jen ten soft je prostě blbě napsanej.
Jinak já zase nejsem reálný pilot, ale za ty leta programování se považuju za programátora ze skanzenu.

Hoper
Rumcajs napsal:
A Jason tuhle mluvil o tom, že ten kluk co dělá FM a DM mu ukazoval, co všechno by šlo simulovat, akorát by to žralo moc výkonu a přenosového pásma a online by to pak lagovalo. Navíc by bylo složité mít server pro 70 lidí jako třeba Syndicate. Výkon by se možná nedostával. Tak snad za pár let to bude možné.

nešlo by to řešit "dvěma" serverama ?
jeden (jedno jádro) sbírá a odesíá data
druhý (druhé jádro) to čte, zpracovává a pak zpět předává prvnímu ?
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

313_Nevo
Rumcajs napsal:
Jestli nebude potíž, že to investor už zabalil a tým kolem CLODu vyházel na ulici...

Soooo much misinformation about ROF and the CLOD engines and their teams floating around.

CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

LesniHU
Pro uplnost i sem, simulator bude.

Vyjadreni Jasona (777):
http://forum.il2s...howtopic=6

Vyjadreni LOFTa:
http://forum.il2s...howtopic=9

313_Nevo
Akoze 'HUH' Šklebící se
CPU 4core 3.3GHz | GPU 1GB GDDR5 192bits | DDR3 4x4GB CL9 | SSD 250GB | Win7

WT_Flan
A pak ze neporostou....Ten Jason by byl uplny blazen Šklebící se Snad se konecne bohove slitovali a konecne bude zase na svete WW2 simulator

Robo
ZVP_ALEX napsal:

Mrknutí

magot
CLOD engine se možná stane minulostí, ale zatím na mne působí lépe než ROF prostředí ...

Kyza
ZVP_ALEX napsal:

Alexi co litas v realu za letadla. A jak by jsi to porovnal s chovanim v realu ?
Ja si to predevcirem nainstaloval a po prolitani se v Su26 jsem to zase zabalil. Nic jiného me nezajímalo. A mas pravdu v tom ze jedine co me bavilo byl KabinDrill a budiky SU26.

Kyza

Hoper
Kyzo, ale má to ovečky...
Upravil/a Hoper dne 12-12-2012 12:42
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
A hrobečky...
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

clone9cz
Vlákno zamykám vzhledem k faktu, že bylo oznámeno předpovězené Battle of Stalingrad - oznámení

http://www.wwii-illusion.net
Valec
Dneska jsem si testnul RoFko s nastavenim grafarny na max a asi pravem se obavam o hratelnosti BoS na tomto eneginu.
6FPS Start s prachem
[img]http://img829.imageshack.us/img829/8942/rof2012121221504554.jpg[/img] is not a valid Image.
25FPS
[img]http://img825.imageshack.us/img825/5233/rof2012121221522909.jpg[/img] is not a valid Image.
23FPS
[img]http://img211.imageshack.us/img211/9770/rof2012121221530826.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Valec dne 13-12-2012 00:22

WT_Horrido
A jéje Šklebící se

Co to je nastavení na max?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

clone9cz
Na max v RoF jako na max v CLOD, dá rozum přece.

http://www.wwii-illusion.net
Valec
Jen takove male srovnani s nastavenim grafarny na max.
17FPS Start s prachem
[img]http://img4.imageshack.us/img4/2496/launcher201212122339059.jpg[/img] is not a valid Image.
55FPS
[img]http://img33.imageshack.us/img33/1294/launcher201212122335297.jpg[/img] is not a valid Image.
42FPS
[img]http://img9.imageshack.us/img9/2546/launcher201212122334117.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a Valec dne 13-12-2012 00:22

czs_scharck
... tos posral Valec, takhle si rejpnout do upe nejlepčejšího jednoduchýho simu jednoduchých letadel, určitě tomu vůbec nerozumíš. Pff
Povolejte vymýtače ... teda ... orangutana ... jo, a taky gorily. Šklebící se
CSL/I_Scharck <iíi=< 59

Peter Winter
hele co to má ten spit na křídle za moderní umění? Cool

313_123
hele válec asi mě přijedeš poladit toho cloda kemě dom
páč ROF mám taky na MAX FPS ti neřeknu - ručně omezeno na 60 takže vlastně řeknu asi furt 60
a clod mě nejede třeba nad londýnem ani na 2FPS

ta cibule měla pravdu WT + opice sou svině zasvinili vlákna o clodu
když mě takhle jede ROF, clod by mě musel jet astronomickou rychlostí
a né že si budu prohlížet ošklivé obrázky ve slidešou Naštvaný

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,326,469 návštěv