October 20 2025 09:21:16
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
Videa z poletů
Robo
Super video!

Ja som bohuzial ostal trcat v praci Smutný

LEON
To Jara4: Větší seskupení letadel problém s FPS samo o sobě neznamená, ale problém začne ve chvíli, kdy to seskupení začne střílet, nebo prášit, nebo kouřit. Na tyhle okamžiky je i moje I7 Quad Core s GTX570 a 24GB RAM velice slabé.

https://www.rcfree.eu
Jara4
LEON napsal:
To Jara4: Větší seskupení letadel problém s FPS samo o sobě neznamená, ale problém začne ve chvíli, kdy to seskupení začne střílet, nebo prášit, nebo kouřit. Na tyhle okamžiky je i moje I7 Quad Core s GTX570 a 24GB RAM velice slabé.

Kupodivu kouř a prach (particles effects) už nějak problémy nedělají, alespoň mně, ale je v kódu ještě něco jiného, co sráží můj letitý procesor (C2D E8200 @3.2GHz) znatelně do kolen. Smutný Naštěstí to není jev tak častý, aby mi zabránil v létání.

LEON
To máš ale nastavení efektů snížené, ne? Nebo to jedeš ve Full HD naplno?

https://www.rcfree.eu
saldy
Udělejte příště taky nálet s He 111. Jak to je v týhle hře s teplotou, je proměnlivá, nebo víceméně stále stejná jako v Ilu?

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Jara4
LEON napsal:
To máš ale nastavení efektů snížené, ne? Nebo to jedeš ve Full HD naplno?

Teď nejsem u compu, takže nevím, ale tuším, že efekty mám stažené na střední úroveň. Vypnuté je rozhodně nemám, protože pak nejsou vidět obláčky flaku a to je hrubý handicap.
Upravil/a Jara4 dne 27-07-2012 11:22

Jara4
saldy napsal:
Udělejte příště taky nálet s He 111. Jak to je v týhle hře s teplotou, je proměnlivá, nebo víceméně stále stejná jako v Ilu?

Myslíš teplotu vody v kanálu?:D Tak ta je pořád stejně studená.
Ale k věci - nálety He111 zatím nemají význam, dokud neopraví zabugovaný zaměřovač. Něco jsem četl, že snad v příštím "alfabeta" patchi by už to mohlo vyjít. Pak bych byl pro všemi deseti. BTW, Ju88 taky není k zahození ;).

EDIT 12:00:
Aha, tak bomsight opravený nebude - viz odpověď Luthiera:
Zdroj stáhnutí  Code
Quote:

Is the team aware of the issues with bombsights?
http://forum.1cpublishing.eu/showpos...&postcount=121
Here is the link to that thread with all the bomber bugs and suggestions:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=32592

Aware, not fixed yet, as the person responsible has been working on other FM
and cockpit system issues down the line.

Upravil/a Jara4 dne 27-07-2012 11:53

S
aha, ale co je na tom zabugováno? Mě to docela funguje... vim, že u blembáku je spousta bugů, to sem i čet, ale u stojedenáctky mi nic do oka nepadlo... máš nějakej link na to?
Upravil/a S dne 27-07-2012 14:19

Jara4
S napsal:
aha, ale co je na tom zabugováno? Mě to docela funguje... vim, že u blembáku je spousta bugů, to sem i čet, ale u stojedenáctky mi nic do oka nepadlo... máš nějakej link na to?

Zaměřovač nezaměřuje, respektive zaměřuje blbě - bomby dopadají daleko před cílem (automatika pracuje blbě a abychom to obešli, dohadujeme se, jestli zadávat rachlost TAS nebo IAS, výšku v metrech nebo stopách, atd atd). Linky jsou v mém příspěvku - dotaz Luthierovi.

S
On ten první link nefunguje a ten druhej obsahuje spousta dalších informací...

Jiank rozumim, ale třeba U tej 111 je jasný, že se musí zadávat TAS. Zadáš-li IAS, tak záměrnej kříž nedrží na cíli. Jestli to pak teda spadne přesně netušim, ale když dám rozumnej rozptyl, tak vždy trefím. Mám takovou cvičnou misi. On-line se mi to teda moc nevede, ježto a protože mi málokdy dovoleji stihačky dokončit nálet...

Zkusim navolit salvu vše najednou a uvidim...
Upravil/a S dne 27-07-2012 15:35

Jara4
S napsal:
On ten první link nefunguje a ten druhej obsahuje spousta dalších informací...

Jiank rozumim, ale třeba U tej 111 je jasný, že se musí zadávat TAS. Zadáš-li IAS, tak záměrnej kříž nedrží na cíli. Jestli to pak teda spadne přesně netušim, ale když dám rozumnej rozptyl, tak vždy trefím. Mám takovou cvičnou misi. On-line se mi to teda moc nevede, ježto a protože mi málokdy dovoleji stihačky dokončit nálet...

Zkusim navolit salvu vše najednou a uvidim...

Jj, je to přesně jak říkáš. Zatím pro mě funguje jediné - zadat rychlost v TAS a mířit až za cíl. Ale pořád je to loterie Smutný.

SepiaX
Onehdá jsem dostal chuť potopit nějakou tu loď a tak jsem se vypravil hledat. Co čert nechtěl lodě byly u Howkinge ale co, šup na ně:-) Video zachycuje mé zoufalé manévrování před třemi Spity které mne pomaličku porcovaly, ve zpomaleném záznamu. Byla to docela zábava když už člověk ví že je sním ámen:-)

PS: snažím se docílit kvalitnější záznam ale nejsem právě kamarád s videem a navíc vždy je to bez vyhlazování což je vinou hry (zřejmě).

YouTube Video

Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Koty
Bölcke: Když nemůžeš vyhrát, přežij a zítra bojuj moudřejší.

Na tom konci už zřejmě poznali, že je s tebou ámen. Jinak by se tolik nepřiblížili. Ale co mě opravdu zajímá - jaký byl opravdový konec? Došla jim munice, nebo trpělivost, nebo jsi s tím sekl sám?
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Jara4
Super video, dobrá střelnice Mrknutí. Hodně vlků - zajícova smrt. Podle odhozeného překrytu v závěru soudím, že ses zachránil na padáku.

SepiaX
Na konci jak Jarek odhadl jsem vyskočil, *.trk nahrávka však nezaznamenává tuto situaci. Jináč minimálně jeden ještě munici měl protože pálil i po prázdném padajícím letounu.

SepiaX
Další video z úspěšného útoku na cíl F9.3. Všichni účastníci se domů vrátili v pořádkuMrknutí. Zajímavé je pozorovat banditu který letí kolem nás bez povšimnutí. Video se seká z mně neznámého důvodu a můj skin byl zdvojen markingem hry i přes to že jej mám deaktivován.

Účastníci zájezdu:
Jara4
Von Paulus
SepiaX

YouTube Video

Baron
Sepi, zdvojeny marking je bug v tracku. Videjko mnamozne Mrknutí
Hals - und Beinbruch!

WT_Horrido
Mnamozne je slabé slovo Úsměv

Ty odhozné bomby zůstanou pod trupem proč?
Upravil/a WT_Horrido dne 23-08-2012 19:17
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

clone9cz
To je stary bug z IL2 Sturmovik, to by Horrido mělo vědět.

http://www.wwii-illusion.net
1stCL_Fucida
Nejspíš neomezená munice? Takhle se to tvářilo ve Šturmovi, když byla neomezená.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,315,102 návštěv