To Jara4: Větší seskupení letadel problém s FPS samo o sobě neznamená, ale problém začne ve chvíli, kdy to seskupení začne střílet, nebo prášit, nebo kouřit. Na tyhle okamžiky je i moje I7 Quad Core s GTX570 a 24GB RAM velice slabé.
LEON napsal: To Jara4: Větší seskupení letadel problém s FPS samo o sobě neznamená, ale problém začne ve chvíli, kdy to seskupení začne střílet, nebo prášit, nebo kouřit. Na tyhle okamžiky je i moje I7 Quad Core s GTX570 a 24GB RAM velice slabé.
Kupodivu kouř a prach (particles effects) už nějak problémy nedělají, alespoň mně, ale je v kódu ještě něco jiného, co sráží můj letitý procesor (C2D E8200 @3.2GHz) znatelně do kolen. Naštěstí to není jev tak častý, aby mi zabránil v létání.
LEON napsal:
To máš ale nastavení efektů snížené, ne? Nebo to jedeš ve Full HD naplno?
Teď nejsem u compu, takže nevím, ale tuším, že efekty mám stažené na střední úroveň. Vypnuté je rozhodně nemám, protože pak nejsou vidět obláčky flaku a to je hrubý handicap.
Upravil/a Jara4 dne 27-07-2012 11:22
saldy napsal:
Udělejte příště taky nálet s He 111. Jak to je v týhle hře s teplotou, je proměnlivá, nebo víceméně stále stejná jako v Ilu?
Myslíš teplotu vody v kanálu?:D Tak ta je pořád stejně studená.
Ale k věci - nálety He111 zatím nemají význam, dokud neopraví zabugovaný zaměřovač. Něco jsem četl, že snad v příštím "alfabeta" patchi by už to mohlo vyjít. Pak bych byl pro všemi deseti. BTW, Ju88 taky není k zahození ;).
EDIT 12:00:
Aha, tak bomsight opravený nebude - viz odpověď Luthiera:
Code
Quote:
Is the team aware of the issues with bombsights?
http://forum.1cpublishing.eu/showpos...&postcount=121
Here is the link to that thread with all the bomber bugs and suggestions:
http://forum.1cpublishing.eu/showthread.php?t=32592
Aware, not fixed yet, as the person responsible has been working on other FM
and cockpit system issues down the line.
aha, ale co je na tom zabugováno? Mě to docela funguje... vim, že u blembáku je spousta bugů, to sem i čet, ale u stojedenáctky mi nic do oka nepadlo... máš nějakej link na to?
Upravil/a S dne 27-07-2012 14:19
S napsal:
aha, ale co je na tom zabugováno? Mě to docela funguje... vim, že u blembáku je spousta bugů, to sem i čet, ale u stojedenáctky mi nic do oka nepadlo... máš nějakej link na to?
Zaměřovač nezaměřuje, respektive zaměřuje blbě - bomby dopadají daleko před cílem (automatika pracuje blbě a abychom to obešli, dohadujeme se, jestli zadávat rachlost TAS nebo IAS, výšku v metrech nebo stopách, atd atd). Linky jsou v mém příspěvku - dotaz Luthierovi.
On ten první link nefunguje a ten druhej obsahuje spousta dalších informací...
Jiank rozumim, ale třeba U tej 111 je jasný, že se musí zadávat TAS. Zadáš-li IAS, tak záměrnej kříž nedrží na cíli. Jestli to pak teda spadne přesně netušim, ale když dám rozumnej rozptyl, tak vždy trefím. Mám takovou cvičnou misi. On-line se mi to teda moc nevede, ježto a protože mi málokdy dovoleji stihačky dokončit nálet...
Zkusim navolit salvu vše najednou a uvidim...
Upravil/a S dne 27-07-2012 15:35
S napsal:
On ten první link nefunguje a ten druhej obsahuje spousta dalších informací...
Jiank rozumim, ale třeba U tej 111 je jasný, že se musí zadávat TAS. Zadáš-li IAS, tak záměrnej kříž nedrží na cíli. Jestli to pak teda spadne přesně netušim, ale když dám rozumnej rozptyl, tak vždy trefím. Mám takovou cvičnou misi. On-line se mi to teda moc nevede, ježto a protože mi málokdy dovoleji stihačky dokončit nálet...
Zkusim navolit salvu vše najednou a uvidim...
Jj, je to přesně jak říkáš. Zatím pro mě funguje jediné - zadat rychlost v TAS a mířit až za cíl. Ale pořád je to loterie .
Onehdá jsem dostal chuť potopit nějakou tu loď a tak jsem se vypravil hledat. Co čert nechtěl lodě byly u Howkinge ale co, šup na ně:-) Video zachycuje mé zoufalé manévrování před třemi Spity které mne pomaličku porcovaly, ve zpomaleném záznamu. Byla to docela zábava když už člověk ví že je sním ámen:-)
PS: snažím se docílit kvalitnější záznam ale nejsem právě kamarád s videem a navíc vždy je to bez vyhlazování což je vinou hry (zřejmě).
YouTube Video
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
Bölcke: Když nemůžeš vyhrát, přežij a zítra bojuj moudřejší.
Na tom konci už zřejmě poznali, že je s tebou ámen. Jinak by se tolik nepřiblížili. Ale co mě opravdu zajímá - jaký byl opravdový konec? Došla jim munice, nebo trpělivost, nebo jsi s tím sekl sám?
Na konci jak Jarek odhadl jsem vyskočil, *.trk nahrávka však nezaznamenává tuto situaci. Jináč minimálně jeden ještě munici měl protože pálil i po prázdném padajícím letounu.
Další video z úspěšného útoku na cíl F9.3. Všichni účastníci se domů vrátili v pořádku. Zajímavé je pozorovat banditu který letí kolem nás bez povšimnutí. Video se seká z mně neznámého důvodu a můj skin byl zdvojen markingem hry i přes to že jej mám deaktivován.
Účastníci zájezdu:
Jara4
Von Paulus
SepiaX
YouTube Video
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.