Každému hráčovi niekedy laguje, warpuje a freezuje hra, niekedy je to viac, niekedy je to menej. Nie raz som videl, ako moji vlastní piloti, čo majú sakra rýchle a silné pripojenie, začali lietať chvostom dopredu po oblohe a spôsobom, ktorý pripomínal UFO. Samozrejme, rovnakú hlášku o sebe mám od nich, pritom mne sa javilo všetko v poriadku. Takže tu by som WilWila z cheatovanie neobviňoval. BTW, ktosi mi hovoril, že je to Belgičan alebo tak nejak.
Robo asi narážal na doby dávno minulé, kedy rusáci v IL2 s obľubou používali veľmi jednoduchý a účinný cheat (okrem iných) - keď mali nepriateľa na šestke, alebo boli v úzkych, stláčali ako diví printscreen, čo znemožňovalo zameranie a zásah. V RoF toto ale nefunguje.
K WilWilovi: tento chlapec síce útočí na všetko čo vidí, ale lieta neuveriteľne naivne takticky. WilWila nepovažujem za ťažký zostrel. Z množstva súbojov, čo sme spolu absolvovali, vždy išiel k zemi. To neznamená, že ho podceňujem, jednoducho lieta agresívne ale bezhlavo, v boji vôbec nerozmýšľa. Keď vidí nepriateľské lietadlo, dostane klapky na oči, nevidí nič iné, ženie sa za ním - a to je expresná letenka do Walhaly. Priemerne skúsený pilot by s ním nemal mať väčšie problémy, jeho štýl boja sa dá veľmi rýchlo prečítať a využiť vo svoj prospech.
Trochu ma prekvapuje, že Wil tu má vlastné vlákno. Skôr by som predpokladal vlákno o pilotoch z HQ, SYN, 1PL a ďalších letiek, kde sú skutočne výborní a nebezpeční piloti. Už to tu odznelo od iných, ale osobne mám väčší rešpekt z pilota, ktorý má pri 30 misiách dajme tomu 7 zostrelov a ďalších 5 v spolupráci, ale ešte ho nezostrelili - ako z Wila, ktorý má trebárs zostrelov 100 ale aj 100 smrtiek.
EDIT: pozrel som si na Wilovu aktuálnu štatistiku na serveri SYN - v rebríčku je aktuálne na treťom mieste. Má odlietaných 118 misií, zostrelil 55 lietadiel, a natiahol brká 91 krát. Zo 118 misií 91 krát virtuálne zomrieť... hm.. no to asi nepotrebuje komentár.
Upravil/a Baron dne 12-06-2012 09:50
Jo Barone, tos napsal hezky. Každému to někdy laguje. Ale nikomu krom WilWila to nelaguje vždy, když je v úzkých. A to "vždy" znamená jako pokaždý. A když vyhrává .. nelaguje vůbec. Hele zbytečný o tom mluvit. Jak říkal Fucida, chce to poučení.
Bohužel Syndicate statistiky v algoritmu pro výpočet ,,bodů" nezahrnují K/D nebo CE, takže pro umístění na předních místech je jedno, kolikrát pilot zemře, hlavně že spadne bezhlavě do houfu a nasbírá co nejvíc sestřelů, než je sám sestřelen. Je klidně možné, že WilWil má 3. místo, aniž by se aspoň jednou někdy vrátil živý zpět na své letiště
Jedna kulka se ujmula dokonale. Ten log samozřejmě neobsahuje způsob, jak byla kulka dopravena na klíčové místo. Jen to, že byla jedna a éro zjevně explodovalo. Pokud to dokážeš jednou za čas, není na tom nic divného. Kdyby ses byl schopen pochlubit takovýma logama z každého vzletu, asi bys vyvolal zájem ohledně know how.
albík - bílej trup, zelený ocas s tím už nebojuju (nemá cenu honit warpujícího klingona)
přistávám nouzově zraněný s cedníkem bez motoru
bílé světlice jak o život
a hoši do mě střílej ještě těch posledních 5s než mé letadýlko zmizne
to třikrát posobě
pak si jen tak tuknu do huna na kterýho jsem předtím střílel
(nevšim jsem si, že chuděra sedá - světlice nic motor de ...)
jsem hned označen za největší prase na servru
když dám náhodou gotě PK hned jsem číter co se přinejmenším na něj domluvil s někým na TS
pak mě ještě vynadá pilot co je (aspon u nás v letce) proslevený tím, že se stebou srazí at lítá s tebou nebo proti tobě
jo srazil se semnou (tentokrát čelnák no)
prostě pohodový den online pilota
huni jsou chudáci co lítaj na podmodelovaných strojích
proti čítujícím, neukázněným, nefér hovadům
to je to poučení
Upravil/a 313_123 dne 12-06-2012 11:27
Rumcajs napsal:
Jedna kulka se ujmula dokonale. Ten log samozřejmě neobsahuje způsob, jak byla kulka dopravena na klíčové místo. Jen to, že byla jedna a éro zjevně explodovalo. Pokud to dokážeš jednou za čas, není na tom nic divného. Kdyby ses byl schopen pochlubit takovýma logama z každého vzletu, asi bys vyvolal zájem ohledně know how.
Ale zpět k tématu, neví někdo, co se stalo s tím chlapcem jménem WilWil? Zmizel ze serverů i statistik, docela mi to jeho divoké kroucení na Camelu poblíž letišť začíná chybět, přece jen to byla známá postavička
Teda LEONe, kde ty ses naučil tuhle schopnost oživovat stará vlákna? Jse si po dvou a půl roce s chutí znovu pročetl, kdo co psal na toho WilWila. Svýho času mi fakt pil krev. Lítal Camela případně Pupa a Albíky porcoval s velkou chutí. Tenkrát jsem ještě nevěděl, jak malej problém to pro zkušenýho pilota vembloudů byl. WilWil vyšuměl z ROFka poměrně krátce poté, co vznikl tenhle příspěvek. Nějaký čas se ještě ukazoval a pak to začal flákat. Si pamatuju, že po jedné pauze přišel a už nebyl takový king. Možná mu na německé straně vyrostli oponenti, nebo vyšel ze cviku. Tenkrát u němců vládli J5 Vorlander, J5 Bauer, Prágr no a někde dál moje maličkost. Vorlander s Bauerem (nebo jak se psal) ho většinou ve spolupráci udolali snadno.
To víš Rumcajsi, občas se nudím a tak pročítám i trochu starší vlákna Po tom, co WilWil přestal navštěvovat SYN a NW, jsem ho ještě vídával nějaký měsíc v player listu nějakého arkádového serveru s těma šipečkama, který se vždycky zobrazuje v těch serverech jako první. Možná to ho asi dorazilo, já se na tyhle místa radši ani neodvažuju chodit
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.