DVII vs Camel
|
WT_Horrido |
Přidané 03-06-2012 12:51
|

Fusioner

Příspěvek: 10264
Založený: 30.09.05
|
Takhle se střílí na online:
[img]http://www.wtigers.org/extra/ROF/2012_5_26__20_53_55.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 03-06-2012 14:45
|

Stařešina

Příspěvek: 6043
Založený: 12.05.12
|
Za sebe můžu říct, že nejradši mám tkzv. točivé piloty Spadů a SE5. Tedy ty, co chtějí bojovat a myslejí si, že točit za cílem, abych ho trefil, je výhra. Ostatně to vždycky s CaK jásáme, že máme točivce. Jakmile přijdou o výhodu rychlosti a jsou na dostřel, musej už točit. Pokud jsou tak tak na dostřel, sklopěj čumák dolů. Když chvilku dělaj chyby a točej a klesaj, jsou u země a pak skoro nevyhnutelně následuje vývrtka a žabí manévr (rozuměj plácnutí sebou na břicho). Pokud jeden o bůmovi a zůmovi ví, není nebezpečný. Točivější letadlo vždycky může uhnout z dráhy. Jakákoli snaha točit za takovým cílem je právě ta smrtelná chyba. Jak psal tuším LEON, převaha rychlosti není taková, aby po zatáčce stihl zmizet. V zásadě má Spad či SE5 3 nálety, pak mu dojde energie. Musí dolů a pryč, nastoupat a to trvá minuty.
Něco jiného je, když jsou dva. To je pak úplně jiná legrace. |
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 03-06-2012 15:52
|

Uživatel

Příspěvek: 1006
Založený: 30.09.05
|
WT_Horrido napsal:

Hele, nech si to jooo? Jestli to nebyla statisticka nahoda, tak zacnu verit na cheaty. Takhle jsem k zemi jeste nesel. A jak mne dojel, to uz mne rozum vubec nebere. On me dostoupaval...  |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 03-06-2012 16:43
|

Stařešina

|
WT_Pedropan napsal:
WT_Horrido napsal:

Hele, nech si to jooo? Jestli to nebyla statisticka nahoda, tak zacnu verit na cheaty. Takhle jsem k zemi jeste nesel. A jak mne dojel, to uz mne rozum vubec nebere. On me dostoupaval...  Tak ve hře je volba "No misfire". Stačí to umět zapnout. |
|
|
|
Powerty |
Přidané 04-06-2012 14:08
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 246
Založený: 03.06.12
|
Zas taková náhoda to nebude. Posledně se mi stalo něco podobného. Výsledek střelby Albatros D.III vs já SPAD 7 150k na přibližně stejnou vzdálenost - rudá obrazovka, zpřerážená polovina vzpěr a chladič na hadry. |
|
|
|
Fext |
Přidané 05-06-2012 22:49
|

Nováček

Příspěvek: 28
Založený: 07.05.12
|
Ten server je časově nastavenej na Bloody April, nebo proč tam všichni lítáte na Spadech 7 a D III.? Koukal jsem se na to jak jsou nastavené servery z klienta, ale omezení stran volby letadel jsem tam nezaregistroval, existuje to někde, nebo prostě lidi rádi lítaj na letadlech z téhle doby? |
|
|
|
Jara4 |
Přidané 06-06-2012 08:32
|

Rozkoukaný

Příspěvek: 449
Založený: 23.01.12
|
Jsou to jen individuální úchylky. Já třeba létám hlavně Gothu nebo DFW. |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 07-06-2012 11:37
|

Stařešina

|
Fext napsal:
Ten server je časově nastavenej na Bloody April, nebo proč tam všichni lítáte na Spadech 7 a D III.? Koukal jsem se na to jak jsou nastavené servery z klienta, ale omezení stran volby letadel jsem tam nezaregistroval, existuje to někde, nebo prostě lidi rádi lítaj na letadlech z téhle doby? Jestli se jedná o Syndikáty, točej mapy několikrát za den. Každá mapa má přednastavenou množinu letadel. Některá mají omezený počet, po vyčerpání se čeká na dodávku dalších. Nebo jsou nové typy za splnění nějakého úkolu mise. Výběr je tedy většinou docela omezený a lepších letadel je málo. Což je dobře pro balancování. Proto je třeba ten Albík trojka nejpoužívanější letadlo vůbec. Nic lepšího většinou není. |
|
|
|
Fext |
Přidané 08-06-2012 18:39
|

Nováček

Příspěvek: 28
Založený: 07.05.12
|
Rumcajs napsal:
Proto je třeba ten Albík trojka nejpoužívanější letadlo vůbec. Nic lepšího většinou není.
Co nejvíc používají spojenci? |
|
|
|
LEON |
Přidané 08-06-2012 19:44
|

Diskutující

Příspěvek: 2080
Založený: 28.10.10
|
Musíš se spíš zeptat s ohledem na konkrétní rok války, protože v každém roce bývá na Syndicate mapách jiný planeset.
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
|
|
|
Powerty |
Přidané 10-06-2012 07:59
|

Rozkoukaný

|
Fext napsal:
Rumcajs napsal:
Proto je třeba ten Albík trojka nejpoužívanější letadlo vůbec. Nic lepšího většinou není.
Co nejvíc používají spojenci?
Nejobvykleji to bývají: Pup, Triplane, Spad 7 a Nieuport 17. Nic lepšího většinou Není.  |
|
|
|
Rumcajs |
Přidané 11-06-2012 13:10
|

Stařešina

|
Powerty napsal:
Fext napsal:
Rumcajs napsal:
Co nejvíc používají spojenci?
Nejobvykleji to bývají: Pup, Triplane, Spad 7 a Nieuport 17. Nic lepšího většinou Není.  Kecko, ještě často máte DH2!
Teď vážně. SE5 bývá taky docela často. Camelů je míň, než reálně asi bylo. Ale to spíš souvisí s pokusem ty mapy alespoň nějak balancovat.
U těch němců je to snazší, myslím že snad úplně všude se najde Albík nějaký verze a něco k tomu. |
|
|
|
Powerty |
Přidané 11-06-2012 21:26
|

Rozkoukaný

|
Nemáme. Spojenci mají. Já obvykle kouknu kde je víc lidí a jdu na druhou stranu. Nebaví mě poletovat s deseti Albatrosy a hledat dva ubožáky na Nieuportech. Radši jsem třetí Nieuport proti desíti Albatrosům.
Má to ovšem tu nevýhodu, že mám držku každou chvíli plnou třísek a drátů. |
|
|