nevím
neviděl jsem,
ale zrovna u hq_Jorri http://www.helleq...
pochybuji o čítech
velitel u docela profláklé letky (můj nejobl. servr jen tam nikdo nelítá)
a vůbec včera jsem taky podivně umíral
jsem za albíkem mám ho na lopatě bum a mrtvej
točím se s VIII, ted je daleko zamnou ha je ze mě tužka bez křídel
pochybuji o čítech jen kurna s tím flakem by měli na syndicátech něco udělat
je to hnusné, nereálné a už se mě nechce ani do mých oblb. bombrů a lítat přez frontu k nepříteli je sebevražda
Je to jen hra.
Vnímání okolí je opravdu strašlivě nepřesné a individuální.
Kolikrát jsem zažil, jak se na onlinu někdo dožadoval výpomoci.
A než jsem k němu doletěl tak byl tuhej a pak se rozčiloval,
že ho ukroutila nějaká neplnohodnotná plečka a vůbec netušil,
že tam celou dobu kroutil s dvěma plečkama.
Nebo ho žehlily dvě plečky.
Nebo skupinou pěti letadel, kde všichni kroutí hlavamama,
mají rozpálené TrackIry do ruda, 30 palců monitory(a více)
a všichni se halasně ujišťují, že široko, vysoko, daleko nikdo není,
načež se mezi nimi prožene šílený zoomer a sejme
nejzarputilejšího cholerika......
A pak jsou taky dobrý rudookáči, kteří když se sejdou
s dalším rudookáčem komusi za zadkem, tak se samozřejmě srazí,
a pak je slyšet půlhodinovou hádku kdo měl koho vidět, kdo si měl dávat pozor,
kdo z nich dvou a přilehlého okolí je větčí blb a následuje halasné vypínání
mikrofonů, odhazování sluchátek......
Taky jsem si dlouho říkal, jak je to možný, že jeden pilot jedné nejmenované letky,
co se snimi prvidelně střetáváme, trefí co potká na ukrutnou vzdálenost.
No a pak jsme měli pivní sraz, kde se i soubojovalo. Tak jsem ho schválně začal studovat.
Kecnul si mírně ochmelen za comp, na kterém jsem před chvílí statečně umíral,
který ani nebyl jeho a začal lítat. Vůbec jsem si nevšiml, že by se inteligentněji
rozhlížel, zkušeněji kroutil, nemluvě o míření, které dle mého vysoce odborného
mínění vyloženě flinkal. Ten pacholek si klidně střílel na střední pohled.
A jako obvykle, co potkal, to šlo do kytek.
Takže jsem došel k názoru, že prostě někoho mají počítačové rádi a někoho ne.
Jako zvířata. A koho mají počítačové rádi, tomu nadržují. A ani se nemusí snažit
čítovat. Jsou to takový chodící/sedící čítové sami o sobě.
Já si myslím, že když ti na server dorazí tvůj oblíbený podezřelý,
tak si zapni nahrávání a buď se ti podezření potvrdí, nebo ne.
Rumcajs tak si programuj, udelej vlastni cheat, prednasej si o aerodynamice anebo se treba skrabej na prdeli, ale ver tomu ze z 99% za to vsechno, nad cim brecis a zkoumas pod optikou "jine fyziky", muzou volsovy ruce a ten objekt mezi zidli a klavesnici. Fuci ti to uz vysvetlil. Offline neni online - a offline z dob ZX Spectrum se uz vubec nepocita.
jo a zrovna vcera me na Syndikatech jeden zapalil kdyz me trefil 6 kulickama cheater jeden hnusnej
Upravil/a j4ck41 dne 21-05-2012 10:05
Díky za hezký příspěvek. Samozřejmě, vše co píšeš, je pravda. Vnímání je individuální a jeden snadno přehlídne. Zblízka vypadá situace úplně jinak než zdálky. Protože teď lítám často, přehlídnu taky často a že mě sundá někdo, o kom nevím, to je denní chleba. Ale o tom nepíšu. Píšu o věcech, co nejdou na rozum. Nejde ani tak o ty sestřely, píšu o nezvyklých manévrech, co jsem viděl.
- Camel, co stoupá tak, že točí jeden loop za druhým a každým získá 100 metrů vejšky,
- Ledalo, co zalaguje z velké vzdálenosti hned za jiné.
- Dr 1, co ukáže záda DVa tempem, za který by se nestyděl Spad.
- Na Flying Circus jsem potkal i Dr 1, kterýmu jsem se nevzdaloval ve Spadu XIII při 220km/h. Honil mě přes půl mapy.
j4ck41 napsal:
Rumcajs tak si programuj, udelej vlastni cheat, prednasej si o aerodynamice anebo se treba skrabej na prdeli, ale ver tomu ze z 99% za to vsechno, nad cim brecis a zkoumas pod optikou "jine fyziky", muzou volsovy ruce a ten objekt mezi zidli a klavesnici. Fuci ti to uz vysvetlil. Offline neni online - a offline z dob ZX Spectrum se uz vubec nepocita.
jo a zrovna vcera me na Syndikatech jeden zapalil kdyz me trefil 6 kulickama cheater jeden hnusnej
Jak přesně se volšový ruce projevujou na těch případech, co jsem popsal? Vadí ti, že jsem zaznamenal něco, čemu nechceš věřit? Proto napíšeš takovýhle příspěvek?
Ale i tak díky za tvůj čas, určitě jsi o tom alespoň přemýšlel.
je teda pravdou že mě poslední dobou taky každej dohání
karel (zadní střelec) je taky tak nějak na hovno
a vůbec mě všichni zabíjej
pegy to včera okomentoval - když seš vožralej tak nelítej vole
(hokej v hospodě, sem si myslel jakej pak budu v rofu geroj)
prostě necumlej lahváče/víno za letu
nebo se dej k 313 tam lítaj vožralí snad všichni
záznam komunikace
...
...
313_123: a zaspíváme si
...
Rumcajs napsal:Jak přesně se volšový ruce projevujou na těch případech, co jsem popsal? Vadí ti, že jsem zaznamenal něco, čemu nechceš věřit? Proto napíšeš takovýhle příspěvek?
Ale i tak díky za tvůj čas, určitě jsi o tom alespoň přemýšlel.
Rumcajs napsal:
- Camel, co stoupá tak, že točí jeden loop za druhým a každým získá 100 metrů vejšky
jasny volsovy ruce a nezkusenost objektu mezi zidli a klavesnici. Hodit Immelmanna, rozjet do dolu a zase Immelmanna je neco tak strasne cheatoidniho ze by si ten velbloud zaslouzil upalit na hranici. A i kdyby cheatoval a hazel loopy vy smyslu skutecneho loopu tak je to tvoje blbost zes ho na vrcholu nevosil - nehlede na logiku veci ... kdyby to mel nacheatovany tak proc by stoupal lopingama misto aby to povesil na vrtuli, co?
- Ledalo, co zalaguje z velké vzdálenosti hned za jiné.
nezkusenost objektu ... pro tebe warpuje, ale on leti celou dobu plynule
- Dr 1, co ukáže záda DVa tempem, za který by se nestyděl Spad.
vysvetleno, nezkusenost objektu
- Na Flying Circus jsem potkal i Dr 1, kterýmu jsem se nevzdaloval ve Spadu XIII při 220km/h. Honil mě přes půl mapy.
nezkusenost objektu. na ty samy mape jsem v D.III honil Camela pres pulku mapy a nemoh me zdrhnout. Az na to ze ta slavna pulka mapy je asi tak kilometr a pul
Upravil/a j4ck41 dne 21-05-2012 10:30
j4ck41 hele asi nemá smysl, abys psal něco dalšího. Já tomu rozumím, že prostě nevěříš. Ostatně o to nejde, jen jsem se ptal, jestli se s tím potkáváte. Tebe ta diskuze ale dostala do stavu, že máš blackout a začínáš být kreativní stran toho co dělám blbě. Loop zaměňuješ za Immelman, warpování na velkou vzdálenost tě nepřekvapí a že Dr 1 udrží krok se Spadem na maximálce ti přijde ok. Díky za názor.
chtels ho slyset tak si ho i poslechni ... je mi lito, ze jsem ti nepotvrdil zadnou z tvojich konspioracnich teorii ... a rikam, ti ze to vsechno jsou jenom konspiracni teorie, protoze se vsim cos psal jsem se uz davno potkal ... a to jak ze strany "cheatera" tak chudinky "obeti" ... a nejen v RoF
Znovu opakuju, Fuci ti to uz rikal. Az nebudes online ucho tak to sam pochopis
ono totiz to cim prochazis je totiz uplne normalni vykuleni online novacka a timhle stadiem si tady proslo tak 99% lidi tady ... jediny stesti, ze ne vsichni o tom zakladaj vlakna
Upravil/a j4ck41 dne 21-05-2012 10:46
j4ck41 napsal:Znovu opakuju, Fuci ti to uz rikal. Az nebudes online ucho tak to sam pochopis
Jo snad jo. Samozřejmě netvrdím, že to opravdu nemohly být náhody a že třeba ten s SE5 neměl minutový lag a pak to server dohnal nadzvukovou rychlostí. Třeba ten můj Albík měl ten opotřebenej motor, jak se to tu probíralo. Proto jsem se ptal.
Modifikace online výsledků ale nejsou nijak vyjímečnou disciplínou. To se potkává skutečně relativně často a je otázka poskytovatele, zda tomu nějak brání, nebo to nechává být. A že by kdokoli byl vůči hacku imunní? Zas na druhou stranu bývá zvykem, že když se někdo takový najde, časem ho to omrzí a dá pokoj.
Hele já to hraju pro zábavu, natáčet to nebudu a radši už dám pokoj.
Když jsem po mnoha letech létání IL-2 přešel na ROF, tak mi také připadalo, že 90% letadel kolem mě musí řídit cheateři. Jednoduše proto, že jsem z IL-2 měl slušně rozbujelé sebevědomí a přesto všichni kolem mě v ROF byli obratnější, rychlejší, přesnější a dělali manévry, které jsem do té doby pokládal za porušování fyzikálních zákonů (např. v Dr.1). S odstupem několika let to už ale vidím podstatně střízlivěji. Připustil jsem si, že z mých tolik ceněných zkušeností z IL-2 tady nevyužiju téměř nic a začal se učit úplně od nuly. Ona ta jednoduchá letadla v jednoduchém simulátoru opravdu umožňují obrovské množství různých fines, fint a neobvyklých přístupů k pilotáži, že se to s mnohem technicky pokročilejšími druhoválečnými letouny v IL-2 nedá příliš srovnávat. I dnes občas vidím ve vzduchu věci, které mi nejdou na rozum. Např. padám shora v SE5a na Dr.1, který letí ve svíčce na horu. Čekám, že ztratí rychlost a přepadne, ale on se zastaví s čumákem nahoru, začne padat po ocasu dolů a přesnou dávkou mě v téhle neuvěřitelné poloze při klesání rozprskne po obloze. Také nechápu, jak mohl provádět jemné doladění předsazení, když měl řídící plochy ofukované zezadu, ale i tak to přikládám spíš k šikovnosti jeho rukou a zkušenostmi s chováním Dr.1, než že by si pomáhal nějak ,,jinak“.
Ale to popisuju jen sebe, s případy co píšeš jsem se ještě nesetkal a co jsem si stihl z našich společných letů všimnout, tak v ROF úplný začátečník nejsi.
Upravil/a LEON dne 21-05-2012 11:44
Pridam se. Kdyz sem zacinal, tak sem na New Wings v jednom kuse padal z oblohy i se zaplymi "lehkymi" budiky a ikonama. Samozrejme to nekdy vypadalo jako by me sejmul Haunebu. Ted to vypada trosku jinak, a posledni let v Albiku na Syndikatech dopadl neslavne pro jednoho Camela a jednu SE5a.
Ad Numero a jeho Karel na zadnim laufu: Tak tam nekdy pust misto Karla taky Serzu, on uz naky zkusenosti se zadnim laufem nabral.
Upravil/a Serza dne 21-05-2012 12:04
Kluci děkuji za uklidnění. Už jsem vychladl, musím přiznat, že ten včerejší žážitek mě rozhodil. Ale je fakt, že to mohl být dlouhý lag. Zažil jsem latenci i v desítkách tisíc milisekund. Možná mám potíž v tom, že lítání byť virtuální beru jako srdcovku (ale to vy asi taky). Navíc se docela dobře vyznám v počítačích a počítačových podvodech, tak trpím podezřívavostí. V zásadě nevěřím ničemu, kde je počítač. Prostě taková profesionální deformace. A ještě k tomu, kdybych se tím chtěl bavit, asi by mi nedělalo tak velký problém, to hacknout. Pak aby jeden věřil, že?
Díky tomu že počet lidí kteří létají simulátory je dost "komorní" myslím, že by se čítování neutajilo a někde jsem četl, že by se Jason nerozpakoval dát doživotní ban. Což vzhledem k DRM ROF je realizovatelné dost snadno.
Nás, co číteři ve Vietkongu zabíjeli úderem srulované mapky do hlavy, když procházeli skrze skály, nebo krtkovali v zemi že jim jen hlavy čouhali ze země, takové drobnůstky jako párt km/h navíc u nějakého letadla určitě nerozhodí
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.