Ja jsem taky docela happy bez nej.
Zkousel jsem to, bylo to prijemne, je to pohodlnejsi nez bez nej, ale nechybi mi to.
Vic mi chybi pri leteckych simulatorech, kde mam plne ruce i nohy prace a kazdy nezavisly ovladac navic je ze zlata. Kdyby byla triselna pripojka, ovladam i tim.
Upravil/a DarkTatka dne 28-04-2013 19:56
Ikdyz se cloveku muze zdat ze ST si to zkratka ulehcuje malymi podvody jako je HUD, tak kdyz se clovek zamysli, opravdu mu ve hre chybi nejake vetsi prostorove citeni pro zbytek tymu. Snazil sem se namluvit si, ze mam stejnou schopnost ciste citenim. Ne. Nejde to. Lidske smysly toho zkratka nejsou schopne.
Stejne tak TrackIR. Souhlasim s tim, ze clovek muze byt v arme perfektni pilot, ale svuj plny potencial stejne nedokaze vyuzit bez TIR-u.
No jo jenže jde o to že je FM mixeru nebo letadla v armě uděsnej a proto říkám že lítat v armě vrtulník je pro cvičenou opici jo kdyby tam byl ten model co je alespon v Take on helicopters to už by bylo jiný kafe.
Zase nekázeň ? Smažte vocaď tu trojku a založte si nové vlákno. Teď to nevypadá, ale za měsíc nebudete vědět o čem si tu píšete. Nehledě na to ARMA III není free.
Zase nekázeň ? Smažte vocaď tu trojku a založte si nové vlákno. Teď to nevypadá, ale za měsíc nebudete vědět o čem si tu píšete. Nehledě na to ARMA III není free.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.