March 09 2026 16:38:58
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,760
· Nejnovější pilot: 310_Raptor
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2: Cliffs of Dover (letový bojový simulátor z období bitvy o Británii) » IL-2: CLOD diskuse
 Vytisknout diskuzi
3. polet nad Kanálem, 25. 3. CoD
LEON
Na jakém TS se to vlastně odehrává?
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
310_cibule
Leone, PM.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

310_cibule
Takže, vážení, nebudeme to dramatizovat:

Kdo má čas, chuť a dost tpělivosti, nechť se přihlásí ve středu opět ve 20:30 na známém TS.

Zkusíme jiný server a uvidíme (tedy když nás bude dost na zátěžový test Úsměv).

"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

j4ck41
Baron napsal:
V prvom rade sa chcem poďakovať všetkým, čo (nielen) včera prišli - veľmi fajn spoločnosť, výborne som sa s vami cítil Mrknutí

...a teraz k veci - môj osobný názor je ten, že nemá význam pokúšať sa o nejaký väčší zraz do opravy launcheru.exe. Včera sme nedokončili kvôli tomu ani jednu bombardovaciu misiu - a bolo jedno či sme leteli štyria dvaja alebo sólo, či sme mali pohľad na maxime alebo oddialený, atď. Ten vydrbaný launcher si nás odchytával jedného po druhom Pff - mňa napr. dvakrát vychujil do CTD práve vtedy, keď som odhodil bomby, hajzlik jeden Šklebící se Ide o základnú chybu v hre, ktorú nevyrieši žiadne znižovanie kvality textúr ani iné "fičury". Túto chybu jednoducho musia opraviť. Pripúšťam, že včera sa mohol na CTD podpísať počet hráčov na serveri - to však nič nemení na skutočnosti, že launcher nechá spadnúť hru v akomkoľvek štádiu letu - a niekedy spadne hra už v menu. Ak si odmyslím ten hnusný launcher, vlastne nemám k hre ako takej žiadne veľké výhrady - uveriteľný FM, výborný DM, pekná grafika s excelentne spraveným morom (toto je samozrejme čisto subjektívne, v každom prípade sa mne osobne CLoD po grafickej stránke páči). Chyby, ktoré hra má, sa tu už dostatočne veľakrát preberali a ja s ich kritikou súhlasím, napriek tomu si myslím, že keby konečne ten launcher opravili, v hráčskej komunite by zavládla veľká spokojnosť. Žiaľ, zatiaľ sa tak nedeje a opravný patch je v nedohľadne.

P.S. Samozrejme sa veľmi rád ďalších sado-maso poletov zúčastním. Predsa vás v tom samých nenechám Vyděšený

ty voe jak tohle ctu tak to musi bejt docela sila s tim launcherem a docela se divim, ze jste to prechodili ... jak se znam tak bych se s panem Launcherem seznamil vyslovene jenom parkrat a pak bych uz jenom potvrzoval hlasku Are you sure you want to completly remove Il-2: Cliffs of Dover and all of its components?

Baron
j4ck41 napsal: ty voe jak tohle ctu tak to musi bejt docela sila s tim launcherem a docela se divim, ze jste to prechodili ... jak se znam tak bych se s panem Launcherem seznamil vyslovene jenom parkrat a pak bych uz jenom potvrzoval hlasku Are you sure you want to completly remove Il-2: Cliffs of Dover and all of its components?

Šakalíto, ono to zase nie je až také dramatické, je síce fakt, že nás to v nedeľu všetkých vyrazilo (v bombardéroch, stíhači v Bf-109 tuším nepadali), na druhej strane, včera bez CTD, minulý týždeň väčšinou bez CTD.

...a že sme to prechodili? No vieš, je to hra pre chlapov, žiadne ťinťítka tam nevydržia Šklebící se

310_cibule napsal:
Takže, vážení, nebudeme to dramatizovat:

Kdo má čas, chuť a dost tpělivosti, nechť se přihlásí ve středu opět ve 20:30 na známém TS.

Zkusíme jiný server a uvidíme (tedy když nás bude dost na zátěžový test Úsměv).

Jawohl Herr Freiherr von Cibule - ich búdu tam.
Upravil/a Baron dne 20-03-2012 13:53

310_Pip
Baron napsal:

Jawohl Herr Freiherr von Cibule - ich búdu tam.

spravne je to: Herr Freiherr Zibulle von Prag Pff

P.S. jinak snad taky budu
Upravil/a 310_Pip dne 20-03-2012 18:09
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
SepiaX
Je mi to moc líto ale večer se nezúčastním, chtěl jsem sbírat zkušenosti a nic:-(
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.

Baron
310_Pip napsal: spravne je to: Herr Freiherr Zibulle von Prag Pff

Cool ...takže po íngliš to bude asi Lord of Tzi-Bull from Prague... Cool

P.S. Budem určite, už sa na vás teším loptoši Mrknutí
Upravil/a Baron dne 21-03-2012 14:03

Serza
...a nebo Lord Onion of Prague?

Šklebící se

Uhm, kde ze se fasuje TS? Ptam se podruhy, a radsi nez ignoraci bych primo slysel ze me tam nechcete.

310_Pip
ze zrovna ty nevis, kde se fasuje tsko, je fakt sokujici... u me Cool
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
310_cibule
Jste vedle, ten nick je původně z francouzštiny (už jsem to tu kdysi popisoval).

Když jsem se někdy v roce 2001 poprvé coby vyjukaný nezralý hoch přihlásil on line do Ila, použil jsem zbrkle složeninu svého jména, kterou mám třeba v emailu.

Jenže "liborst" se blbě na TS skloňovalo a vyslovovalo, takže jsem to chtěl zjednodušit.

S ženou tehdy dělal v časopise francouzský grafik Fabrice, který měl psa, jehož pojmenoval Cibule. A protože neuměl česky, vyslovoval to ve své mateřštině, tedy [si|bu:l] Strašně se mi to v tý francouzštině líbilo.

Ukázalo se však, že jsem to moc nezjednodušil. V současné době registruji na TS i v reálu tvary "cibule", "cibul", "síbl" (Čutora) a Sea Bull (na baronovo "sibi" ostentativně neslyším).

Čili správně je Monsieur Cibule (vyslov [si|bu:l]) de Katcheroff, ignoranti.
Upravil/a 310_cibule dne 21-03-2012 16:07

Koty
ááá, pán je frantík Šklebící se A létá v anglii,... a celní prohlídka byla.?!
Rien n'est parfait; c'est la vie!

Serza
Me spis zajima... de Katcheroff... zda se mi to, nebo to opravdu pripomina Kačerov?

@Pip: Co kdyby se sem divala naka sarze od nas? Musim delat blbyho, neriskuju problemy s "prilisnou informovanosti" Šklebící se

Robo
Monsieur oignon, obavam sa ze Vas humor nepada na urodnu podu Šklebící se

Vecer budem, iba ze by nie.

Baron
310_cibule napsal:...(na baronovo "sibi" ostentativně neslyším)....

Esteze ho volam laskyplne Cibi a nie Sibi. Pff Takze na Cibi ostentativne reaguje, to rad slysim Šklebící se

LEON
Za jakou stranu se dnes letí?
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE

https://www.rcfree.eu
S
Taky by me to zajímalo. A hlavně kde. On je Atag totiž snad jedinej rozumnej server.... Ale Ping je fakt tam příšernej... osobne nejdu pod 150 ale i mi to háže 300.

Valec
Minule to bylo za nacky.Tedka bych to dal za cajickare.

Baron
Podla tejto logiky by sme teda mali dnes letiet za Talianov. Za nich nas launcher este nezostrelil Šklebící se

Valec
Az se to naucime ovladat tak to priste muzeme zkusit.Timto bych navrhoval pristi polet za Talose.

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-03-2026 12:24
večerníček z třetí říše https://youtu.be/.
..N8z5guABCb

29-01-2026 21:13
Každá dobrá snaha se počítá! :-)

28-01-2026 08:45
Oslava doma vyrobeným rámenem se počitá? Úsměv https://imgur.com.
..

27-01-2026 16:56
Mám někde doma konzervu s kaki. Bude to stačit?

26-01-2026 19:44
Kdo má doma saké nebo něco japonského (a vlastně klidně i korejské sodžu) - tak zítra by se dožil 106 let Hirojoši Nišizawa...

13-01-2026 15:22
touch & go jde i bez podvozku https://youtube.c.
..906nYc3PZR

01-01-2026 13:45
Spitfire Over Berlin Šklebící se https://youtu.be/.
..5VhM8uOx67

31-12-2025 14:37
Přeji všem, aby nový rok přinesl dny plné radosti, hezkých okamžiků a inspirace pro všechny plány.

23-12-2025 20:47
19.12. bylo výročí úmrtí Aloise Alzheimera. Nikdo si nevzpomněl.

18-12-2025 17:22
Padá databáze, něco si přej!

39,650,732 návštěv