|
3. polet nad Kanálem, 25. 3. CoD
|
| LEON |
Přidané 20-03-2012 11:07
|

Diskutující

Příspěvek: 2081
Založený: 28.10.10
|
Na jakém TS se to vlastně odehrává?
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 20-03-2012 12:02
|

Moderátor

Příspěvek: 15270
Založený: 29.09.05
|
Leone, PM.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 20-03-2012 12:04
|

Moderátor

|
Takže, vážení, nebudeme to dramatizovat:
Kdo má čas, chuť a dost tpělivosti, nechť se přihlásí ve středu opět ve 20:30 na známém TS.
Zkusíme jiný server a uvidíme (tedy když nás bude dost na zátěžový test ).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
|
| |
|
|
| j4ck41 |
Přidané 20-03-2012 12:08
|

Diskutující

Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
Baron napsal:
V prvom rade sa chcem poďakovať všetkým, čo (nielen) včera prišli - veľmi fajn spoločnosť, výborne som sa s vami cítil
...a teraz k veci - môj osobný názor je ten, že nemá význam pokúšať sa o nejaký väčší zraz do opravy launcheru.exe. Včera sme nedokončili kvôli tomu ani jednu bombardovaciu misiu - a bolo jedno či sme leteli štyria dvaja alebo sólo, či sme mali pohľad na maxime alebo oddialený, atď. Ten vydrbaný launcher si nás odchytával jedného po druhom  - mňa napr. dvakrát vychujil do CTD práve vtedy, keď som odhodil bomby, hajzlik jeden  Ide o základnú chybu v hre, ktorú nevyrieši žiadne znižovanie kvality textúr ani iné "fičury". Túto chybu jednoducho musia opraviť. Pripúšťam, že včera sa mohol na CTD podpísať počet hráčov na serveri - to však nič nemení na skutočnosti, že launcher nechá spadnúť hru v akomkoľvek štádiu letu - a niekedy spadne hra už v menu. Ak si odmyslím ten hnusný launcher, vlastne nemám k hre ako takej žiadne veľké výhrady - uveriteľný FM, výborný DM, pekná grafika s excelentne spraveným morom (toto je samozrejme čisto subjektívne, v každom prípade sa mne osobne CLoD po grafickej stránke páči). Chyby, ktoré hra má, sa tu už dostatočne veľakrát preberali a ja s ich kritikou súhlasím, napriek tomu si myslím, že keby konečne ten launcher opravili, v hráčskej komunite by zavládla veľká spokojnosť. Žiaľ, zatiaľ sa tak nedeje a opravný patch je v nedohľadne.
P.S. Samozrejme sa veľmi rád ďalších sado-maso poletov zúčastním. Predsa vás v tom samých nenechám 
ty voe jak tohle ctu tak to musi bejt docela sila s tim launcherem a docela se divim, ze jste to prechodili ... jak se znam tak bych se s panem Launcherem seznamil vyslovene jenom parkrat a pak bych uz jenom potvrzoval hlasku Are you sure you want to completly remove Il-2: Cliffs of Dover and all of its components? |
| |
|
|
| Baron |
Přidané 20-03-2012 13:47
|

Diskutující

Příspěvek: 4845
Založený: 18.02.10
|
j4ck41 napsal: ty voe jak tohle ctu tak to musi bejt docela sila s tim launcherem a docela se divim, ze jste to prechodili ... jak se znam tak bych se s panem Launcherem seznamil vyslovene jenom parkrat a pak bych uz jenom potvrzoval hlasku Are you sure you want to completly remove Il-2: Cliffs of Dover and all of its components?
Šakalíto, ono to zase nie je až také dramatické, je síce fakt, že nás to v nedeľu všetkých vyrazilo (v bombardéroch, stíhači v Bf-109 tuším nepadali), na druhej strane, včera bez CTD, minulý týždeň väčšinou bez CTD.
...a že sme to prechodili? No vieš, je to hra pre chlapov, žiadne ťinťítka tam nevydržia 
310_cibule napsal:
Takže, vážení, nebudeme to dramatizovat:
Kdo má čas, chuť a dost tpělivosti, nechť se přihlásí ve středu opět ve 20:30 na známém TS.
Zkusíme jiný server a uvidíme (tedy když nás bude dost na zátěžový test  ).
Jawohl Herr Freiherr von Cibule - ich búdu tam.
Upravil/a Baron dne 20-03-2012 13:53
|
| |
|
|
| 310_Pip |
Přidané 20-03-2012 18:07
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
Baron napsal:
Jawohl Herr Freiherr von Cibule - ich búdu tam.
spravne je to: Herr Freiherr Zibulle von Prag 
P.S. jinak snad taky budu
Upravil/a 310_Pip dne 20-03-2012 18:09

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
| |
|
|
| SepiaX |
Přidané 21-03-2012 13:53
|

Uživatel

Příspěvek: 1165
Založený: 15.11.11
|
Je mi to moc líto ale večer se nezúčastním, chtěl jsem sbírat zkušenosti a nic:-(
Má-li problém řešení nemá cenu se trápit, nemá-li řešení trápení je zbytečné.
|
| |
|
|
| Baron |
Přidané 21-03-2012 14:02
|

Diskutující

|
310_Pip napsal: spravne je to: Herr Freiherr Zibulle von Prag
...takže po íngliš to bude asi Lord of Tzi-Bull from Prague... 
P.S. Budem určite, už sa na vás teším loptoši
Upravil/a Baron dne 21-03-2012 14:03
|
| |
|
|
| Serza |
Přidané 21-03-2012 14:55
|

Uživatel

Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
...a nebo Lord Onion of Prague?

Uhm, kde ze se fasuje TS? Ptam se podruhy, a radsi nez ignoraci bych primo slysel ze me tam nechcete. |
| |
|
|
| 310_Pip |
Přidané 21-03-2012 15:21
|

Uživatel

Příspěvek: 1613
Založený: 14.09.09
|
ze zrovna ty nevis, kde se fasuje tsko, je fakt sokujici... u me

Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!
|
| |
|
|
| 310_cibule |
Přidané 21-03-2012 16:04
|

Moderátor

|
Jste vedle, ten nick je původně z francouzštiny (už jsem to tu kdysi popisoval).
Když jsem se někdy v roce 2001 poprvé coby vyjukaný nezralý hoch přihlásil on line do Ila, použil jsem zbrkle složeninu svého jména, kterou mám třeba v emailu.
Jenže "liborst" se blbě na TS skloňovalo a vyslovovalo, takže jsem to chtěl zjednodušit.
S ženou tehdy dělal v časopise francouzský grafik Fabrice, který měl psa, jehož pojmenoval Cibule. A protože neuměl česky, vyslovoval to ve své mateřštině, tedy [si|bu:l] Strašně se mi to v tý francouzštině líbilo.
Ukázalo se však, že jsem to moc nezjednodušil. V současné době registruji na TS i v reálu tvary "cibule", "cibul", "síbl" (Čutora) a Sea Bull (na baronovo "sibi" ostentativně neslyším).
Čili správně je Monsieur Cibule (vyslov [si|bu:l]) de Katcheroff, ignoranti.
Upravil/a 310_cibule dne 21-03-2012 16:07
|
| |
|
|
| Koty |
Přidané 21-03-2012 16:36
|

Diskutující

Příspěvek: 2868
Založený: 18.07.11
|
ááá, pán je frantík A létá v anglii,... a celní prohlídka byla.?!
Rien n'est parfait; c'est la vie!
|
| |
|
|
| Serza |
Přidané 21-03-2012 17:20
|

Uživatel

Příspěvek: 1217
Založený: 24.09.10
|
Me spis zajima... de Katcheroff... zda se mi to, nebo to opravdu pripomina Kačerov?
@Pip: Co kdyby se sem divala naka sarze od nas? Musim delat blbyho, neriskuju problemy s "prilisnou informovanosti"  |
| |
|
|
| Robo |
Přidané 21-03-2012 17:30
|

Uživatel

Příspěvek: 1836
Založený: 01.10.05
|
Monsieur oignon, obavam sa ze Vas humor nepada na urodnu podu
Vecer budem, iba ze by nie. |
| |
|
|
| Baron |
Přidané 21-03-2012 18:53
|

Diskutující

|
310_cibule napsal:...(na baronovo "sibi" ostentativně neslyším)....
Esteze ho volam laskyplne Cibi a nie Sibi. Takze na Cibi ostentativne reaguje, to rad slysim  |
| |
|
|
| LEON |
Přidané 21-03-2012 19:05
|

Diskutující

Příspěvek: 2081
Založený: 28.10.10
|
Za jakou stranu se dnes letí?
FPV Air Combat - hledáme nadšence pro tuto adrenalinovou modelářskou disciplínu, více info ZDE
Czech Rocket Society - moderní čeští raketoví modeláři, více info ZDE
|
| |
|
|
| S |
Přidané 21-03-2012 19:20
|

Nováček

Příspěvek: 99
Založený: 06.01.11
|
Taky by me to zajímalo. A hlavně kde. On je Atag totiž snad jedinej rozumnej server.... Ale Ping je fakt tam příšernej... osobne nejdu pod 150 ale i mi to háže 300. |
| |
|
|
| Valec |
Přidané 21-03-2012 19:43
|

Uživatel

Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Minule to bylo za nacky.Tedka bych to dal za cajickare. |
| |
|
|
| Baron |
Přidané 21-03-2012 20:01
|

Diskutující

|
Podla tejto logiky by sme teda mali dnes letiet za Talianov. Za nich nas launcher este nezostrelil  |
| |
|
|
| Valec |
Přidané 21-03-2012 20:04
|

Uživatel

Příspěvek: 1172
Založený: 16.01.06
|
Az se to naucime ovladat tak to priste muzeme zkusit.Timto bych navrhoval pristi polet za Talose. |
| |
|