November 22 2024 01:45:23
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Oblíbené filmy s leteckou tématikou .
ECL_Bulldok
312_Karl napsal:
Velky flam!!! Jiricku bomba, co? Šklebící se

Není to náhodou s Luis de Finesem??? Jestli jo tak to maj v levnej knihách za 99Kč na DVD.

310_cibule
Hoper napsal:
když to doma najdu a přijedeš si proto (s chotí Pff) ...

S chutí? Nééééé, tak daleko já necestuji, já se lítat bojím.

Uděláme to takhle: já dohodnu HeRovi, aby v dohledné době svolal Wings Club a ty to tam přineseš. A já ti poděkuji.

310_Crowley
Glad69 napsal:
A co říkáte na Černé ovce?:sm19:Film+seriál co běžel na Nově?Bohužel to běželo dopoledne kdy byla většina lidí v práci, nebo ve škole...

Jj, já toho pár kusů viděl. Měl jsem v té době práci, která mi dovolovala podobné libůstky:rol:
Přišlo mě to hooodně emerické a tak nějak MASHoidně uhlazené, ale lítaly tam Corsairy a to se ceníCool
Nevím jestli je ten seriál v nějakém vztahu s Boingtnovou knihou Letající tygři, ale jestli jo tak v hodně vzdáleném.

Hanss
Spíš bych to viděl takhle

http://www.celebr...mf214.html

:sm16:

312_Karl
Bulldok napsal:
312_Karl napsal:

Není to náhodou s Luis de Finesem??? Jestli jo tak to maj v levnej knihách za 99Kč na DVD.

jo to je ono - L.de Funes a Bourvill a Terry Thomas

http://www.imdb.com/title/tt0060474/

bomba film.

www.312raf.com
ECL_Bulldok
312_Karl napsal:
Bulldok napsal:
312_Karl napsal:

jo to je ono - L.de Funes a Bourvill a Terry Thomas

http://www.imdb.com/title/tt0060474/

bomba film.

dneska jsem ho měl v ruce a tahal jsem šrajtofli. Ale nikdo u kasy nebyl. pak jsem se mrknul na hodinky a pelášil jsem na bus. Takže jsem ho nestih koupit. a dalo mě to hromadu váhání a furt přemejšlim že se tam zejtra pro něj stavim.:sm43:

CZ-BOB
rád bych se zeptal jestli někdo neví kde se dá sehnat datadisk k CFS3 Over Flanders Fields.Na simHQ.com recenzují "nový"patch 0.37 ale já nikde nenarazil ani na základní addon???
CZ-BOB

clone9cz
peknej seznamek, peknej

Zeleznej orel mel smulu, sel do kin cca o pul roku pozdeji nez TopGun, na kterym uz vsichni ulitavali ... pro amiky to nebylo bezny tema, proto je to takova legenda, proto zeleznej orel jen bublina

Provedte prulet (uzasny zaber stojanky plne migacu, formace ve tvaru hvezdy nad letnou, to vse doplnene jakousi propagandou odevniho prumyslu ... Úsměv )

http://www.wwii-illusion.net
310_cibule
CZ-BOB napsal:
rád bych se zeptal jestli někdo neví kde se dá sehnat datadisk k CFS3 Over Flanders Fields.Na simHQ.com recenzují "nový"patch 0.37 ale já nikde nenarazil ani na základní addon???
CZ-BOB

Tvá otázka do tohohle threadu sice vůbec nepatří, nicméně najdeš to zde.
http://off.oldbro.../index.htm

A nepotřebuješ datadisk, ale dobré připojení, neb si to můžeš celé stáhnout. Má to ale - pokud si vzpomínám dobře - cca jedno giga.
Upravil/a 310_cibule dne 13-01-2006 09:25

rudidlo
Tak se nám v mnoha příspěvcích objevily i filmy, nemající s leteckou tematikou nic společného, tak si taky přisadím.
Včera jsem úspěšně usnul u filmu bílé peklo. I když jsem zvládl jen cca 20 min, myslím, že ten film bude stát za to.

http://silicon-remarks.blogspot.com
313_OTU_oblak
bílé peklo je dobré. skoukni to do konce. Btw. nevím jak se ten film jmenoval....létající kožené krky???pokud někdo máte bližší ino díky Úsměv

Wardog
rudidlo napsal:
Tak se nám v mnoha příspěvcích objevily i filmy, nemající s leteckou tematikou nic společného, tak si taky přisadím.
Včera jsem úspěšně usnul u filmu bílé peklo. I když jsem zvládl jen cca 20 min, myslím, že ten film bude stát za to.

Zrovna včera jsem si DVD Bílé peklo půjčil a musím říct,že se mě to moc líbilo.Fakt doře udělanej film.
Ještě když si to člověk pustí v němčině s titulkama,je to paráda Úsměv

No a pak ještě Pád Třetí říše,taky můj oblíbenej Cool

Hoper
Bílé peklo je o tom útěku ze Sibiře ?

Mungo
Len by som vsetkym rad pripomenul, ze dnes 19.55 na Prime bezi Bitka o Midway.
Slusny vyber hviezd tej lepsej doby americkej kinematografie spolu s pouzitim autentickych farebnych zaberov z bojov v Pacifiku.

310_cibule
Tak pánové, kdo to nahraje na DVD a za pár panáků mi to věnuje? A nehlaste se všichni, mohu udělat radost jen jednomu.
Upravil/a 310_cibule dne 13-01-2006 15:06

WARP
Crowley napsal:
Glad69 napsal:
A co říkáte na Černé ovce?:sm19:Film+seriál co běžel na Nově?Bohužel to běželo dopoledne kdy byla většina lidí v práci, nebo ve škole...

Jj, já toho pár kusů viděl. Měl jsem v té době práci, která mi dovolovala podobné libůstky:rol:
Přišlo mě to hooodně emerické a tak nějak MASHoidně uhlazené, ale lítaly tam Corsairy a to se ceníCool
Nevím jestli je ten seriál v nějakém vztahu s Boingtnovou knihou Letající tygři, ale jestli jo tak v hodně vzdáleném.

Černé ovce na motivy Bestceleru Bečení černých ovcí od Boyigtna co se rozsahu týče nemají v leteckém prostředí konkurenci 37dílu po 45minutách v prostředí Šalamounovych ostrovů roku 43,44. Všechny díly vysíla Nova v roce 97 v dopoledních hodinách. Vetšinu jich mám nahraných na VHS, v USA si fanoušci nedávno vymohli jejich vydani na DVD. V současné době pracuji na přidání českého dabingu z VHS. Co se týče MASHoidnosti: vzhledem k tomu jak Boyington letku sformoval z pilotu z nichz vetsina mela problem s kazni a disciplinou. Dalo by se rici ze je pro svuj ucel vytah z basy.

Co se týče knihy Letající Tygři tak se jedná o překlad knihy Baa Baa Black Sheep od Boyingtna, akorát je unás uvedena s jiným názvem. Fenomén černých ovcí je u nás neznámí a tak se vcelku logicky knihu nazvali jinak.

AH_Enty
313_cibule napsal:
Tak pánové, kdo to nahraje na DVD a za pár panáků mo to věnuje? A nehlaste se všichni, mohu udělat radost jen jednomu.

Pokud by byla k dispozici poté kopie, rád si ji za malinký úplateček rád vezmu.

rudidlo
Hoper napsal:
Bílé peklo je o tom útěku ze Sibiře ?
jo.

EDIT: A je super...
Upravil/a rudidlo dne 16-01-2006 08:37

http://silicon-remarks.blogspot.com
312_Gulas
Na ten serial jsem se tenkrat, jako malej capart, dival.
Uplne jsem na nej zapomnel!
Mohl by nekdo napsat originalni nazev pls?
Nemuzu o nem nic najit.

WARP
312_Gulas napsal:
Na ten serial jsem se tenkrat, jako malej capart, dival.
Uplne jsem na nej zapomnel!
Mohl by nekdo napsat originalni nazev pls?
Nemuzu o nem nic najit.

"Black Sheep Squadron"

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,011,533 návštěv