November 21 2024 15:43:39
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Invasion - vysledky (animacie, statistiky, ...)
Hanss
darktatka napsal:
Hanss napsal:
sám jsem měl 4x modrou smrt a určitě jsem nebyl jediný, trošku mě zaráží malý rozdíl mezi ztrátami letadel a pilotů LW

Ano, u tebe mam napriklad 12 vzletu a 9 pristani.

jojo, jednou jsem ji stihnul ještě během zahřívání, tzn. bez vzletu. Ale teda slušný, 12 letů jsem ani nečekal Úsměv

DarkTatka
Jo, a jeste me tak napada ze kazdy pilot ktery vyskocil na padaku byl dle hry "killed". Takze vy kteri jste vyskocili na padaku, bohuzel, dle statistik jste mrtvi. Nejde s tim nic delat.

alfik
PBY jen jedna? Ale my jsme ztratili tři (myslím stíhačema) a to jen o kterých vím já. Nebyl jsem celou dobu.
Nemáš v tom chyby? Je tam všecko? Třeba díky pádům, nezaznamenaným sestřelům apod.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

310_Podrs
Já mám třeba 3 sestřely jisté a přesto nejsem v červených "esech" (znám jména Šklebící se) a k tomu 1 sestřel, kdy to posadil fokáč na břicho a pak dal pajlot refly, tzn. že se mi nepřipsal.

A takových nepřesností nebo chybějících záznamů, co se týče vzdušných vítězství ve statstikách bude mít určitě víc lidí, prostě, zase tak na ty statistiky nespoléhejte, nejsou dokonalé (vinou hry samotné).

Ale užili jsme si to pěkně Úsměv
Upravil/a 310_Podrs dne 16-01-2012 15:02

http://www.310raf.com
DarkTatka
alfik napsal:
PBY jen jedna? Ale my jsme ztratili tři (myslím stíhačema) a to jen o kterých vím já. Nebyl jsem celou dobu.
Nemáš v tom chyby? Je tam všecko? Třeba díky pádům, nezaznamenaným sestřelům apod.

PBY vedu 3 ztracene, pouze jednu z duvodu stihacu, a to
[09:16:13], pilot WT_Shmoudle, shot down by landscape
[09:45:34], pilot Alfik, shot down by Ruda (Fw 190 A-8)
[00:04:22], pilot Paulus, shot down by landscape.

Jak vidis, muzu pouze jednu uvest jako znicenou nepritelem. Zbytek, ackoli to mohlo byt v souboji, nebyly do logu zapsany tak abych odvodil zda za to muze chyba pilotaze nebo nepratelska aktivita.

DarkTatka
310_Podrs napsal:
Já mám třeba 3 sestřely jisté a přesto nejsem v červených "esech" (znám jména Šklebící se) a k tomu 1 sestřel, kdy to posadil fokáč na břicho a pak dal pajlot refly, tzn. že se mi nepřipsal.

A takových nepřesností nebo chybějících záznamů, co se týče vzdušných vítězství ve statstikách bude mít určitě víc lidí, prostě, zase tak na ty statistiky nespoléhejte, nejsou dokonalé (vinou hry samotné).

Ale užili jsme si to pěkně Úsměv

Ano, bohuzel je to tak. UP vnasi do logovani nepredstavitelny mrdnik Úsměv a nektere veci se loguji spatne (vim o tom) nebo se loguji spatne a ani o tom nevim.

U tebe Podrsi vedu 2 hrou potvrzene sestrely (1x 190 A8-pilot Uter, 1x 109 G6-pilot Mak) a 4x sestrelen (2x Fw 190 (HANZ, Krak), 1x 109 (pbarry) a 1x "landscape"Mrknutí.

alfik
Rozumím. Pak to tedy asi sedí - piloti do mého papír+tužka systému uváděli činnost stíhačů, ale systém si zaznamenal tu zem.
A gratuluji Rudovi, jehož letoun jsem neviděl Šklebící se a že se na mě střílí jsem věděl jen protože se otáčeli střelci... jako v reálném boji! Šklebící se
Dík.
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

DarkTatka
Jinak, jsem rad za jakoukoliv zpravu o tom jak to vypadalo ve skutecnosti, za kazde "ale ja byl zabit bombou a nejsem tam" je jen dobre - treba se mi na zaklade toho podari zjistit ze to je cele uplne spatne, a priste se mi podari interpretovat vysledky tak, aby modri vyhrali Vyděšený

1stCL_Ziza
no já jsem si vědom dvou sestřelů....mám napsaný 4! ale útočil jsem na letiště kde jsme překvapily celou enemy letku na zemi...minimálně 4 ks jsem na zemi rozbil tak se možná do sestřelů započítal někdo z nichÚsměv jinak ta statistika je skvělá práceMrknutí
Upravil/a 1stCL_Ziza dne 16-01-2012 16:09

http://www.fliegenkoyotsz.ic.cz/
310_Podrs
darktatka napsal:
Ano, bohuzel je to tak. UP vnasi do logovani nepredstavitelny mrdnik Úsměv a nektere veci se loguji spatne (vim o tom) nebo se loguji spatne a ani o tom nevim.

U tebe Podrsi vedu 2 hrou potvrzene sestrely (1x 190 A8-pilot Uter, 1x 109 G6-pilot Mak) a 4x sestrelen (2x Fw 190 (HANZ, Krak), 1x 109 (pbarry) a 1x "landscape"Mrknutí.

Ještě Bf109 - pilot Merla a pak ta "Discobitch" co se odpojila po nouzáku. Jinak to sedí, 4x jsem šel na šňůry a přežil, v tomhle jsem se stal expert paragánem...

Jen tak pro srovnání sem plácnu naše interní statistiky 310. perutě sestavené pouze na základě hlášení našich pilotů:

Shrnutí působení 310ky na akci Invaze!

Počet bojových letů: 130
Počet ztracených letadel: 35 (z toho 11 ztraceno na zemi při útocích LW)
Počet sestřelených nepřátelských letadel: 17 (9x Fw190 + 5x Bf109 + 3x neznámý stroj)
Počet poškozených nepřátelských letadel: 22 (5x Fw190 + 8x Bf109 + 9x neznámý stroj)
Zničené pozemní cíle: 0 (+1 traktor a kolárna)
Počet vlastních smrtí/zajetí: 9/0

Upravil/a 310_Podrs dne 16-01-2012 16:36

http://www.310raf.com
manny77
Tak jsem rád, že co jsem nahlásil veliteli Wernerovi sedí i ve statistikách. Vyděšený A k těm pozemákům, v podstatě to jsou jenom kolony a flaky. Luxování kolon na silnicích v noci mě neuvěřitelně bavilo, a hlavně naprosto beztrestně. Šklebící se Spíš si víc vážím toho, že jsem ani jednou nechcíp, ikdyž jsem měl několikrát namále. Ještě jednou velký poděkování všem tvůrcům.
Sic transit gloria mundi...

1stCL_Werner
Jop od tebe výkon na Ritterkreuz.Mrknutí
1st Czech Lions - Resistance is futile...

repa
alfik napsal:
Rozumím. Pak to tedy asi sedí - piloti do mého papír+tužka systému uváděli činnost stíhačů, ale systém si zaznamenal tu zem.
A gratuluji Rudovi, jehož letoun jsem neviděl Šklebící se a že se na mě střílí jsem věděl jen protože se otáčeli střelci... jako v reálném boji! Šklebící se
Dík.
Ty jsi neviděl ani jednoho fokáče? Mlátili jsme tě tam ve dvojkoŠklebící se

DarkTatka
Zizo, tve 4 sestrely:

[07:13:52] 310_Obluda, SpitfireMkIXcM63
[07:14:26] 310_Janor, SpitfireMkIXc
[09:17:17] Charlie "B." MATEY, TyphoonMkIBLateinv
[04:40:27] Roy "Henry" Payne, TyphoonMkIBLateinv

1stCL_Ziza
díky, kluci z 310té byli ti na zemi....Mrknutí

http://www.fliegenkoyotsz.ic.cz/
Robo
Velky dikes darktatkovi za spracovanie logov, znova sa chcem opytat ze kedy sa zverejnia vlakna pripravy, celkom ma zaujima ktore lokalne celebrity sa skryvali za uzasnymi nickmi, predovsetkym ma zaujima ten darebak Bobika (vzdy ked som v chate videl ze ho zabili tak som bol cely nesvoj Šklebící se), ale ani Kaja nebol na zahodenie a ani podobne utvary Pff Detaily Invazie sa mi pomalicky rozmazavaju, predsa len som starsi clovek viete ako...

alfik
Repo: člověče vůbec nic Šklebící se čučel jsem jak vrána jak se moji střelci kroutí a střílejí po čemsi neviditelném, a nemohl jsem ani uhýbat (ta kráva stejně moc uhejbavá není) protože jsem nevěděl kam... a pak už se to rozsýplo a šups po křídle (zbytku křídla) do vody Mrknutí ani jsem nestačil otevřít poklop abych vyskočil.
Ale byla to moje jediná smrt, heč! Ostatní co jsem startnul (samé moskály) to jsem i sednul - i do terénu!

DarkTatka
Korigoval jsem vysledky, aby nezahrnovaly UP3 bug "kazdy pilot na padaku kdyz se dotkne zeme, umre". Predpokladam ze pokud se pilotovi podarilo opustit stroj, prezil. Takze spojencu se na padaku zachranilo 85, nemcu 35.

Maly podil zachranivsich se nemcu pripisuji velkemu durazu na letani "za ztizenych viditelnostnich podminek" (cti tma jako v ranci) a nasledna "nedobrovolna setkani se zemi"
Upravil/a DarkTatka dne 17-01-2012 08:40

1stCL_pbarry
Robo napsal:
Velky dikes darktatkovi za spracovanie logov, znova sa chcem opytat ze kedy sa zverejnia vlakna pripravy, celkom ma zaujima ktore lokalne celebrity sa skryvali za uzasnymi nickmi, predovsetkym ma zaujima ten darebak Bobika (vzdy ked som v chate videl ze ho zabili tak som bol cely nesvoj Šklebící se), ale ani Kaja nebol na zahodenie a ani podobne utvary Pff Detaily Invazie sa mi pomalicky rozmazavaju, predsa len som starsi clovek viete ako...

Bobika byl Pagy ze 109tek
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
Klima285
RaymondKiltDopere:TyphoonMkIBLateinv: 23
JoeO.OBOIST:TyphoonMkIBLateinv: 15
LawrenceJackdawStark:TyphoonMkIBLateinv: 15
CharlesVimpleyDetal:TyphoonMkIBLateinv: 11
j4ck41:MosquitoFBMkVICC: 10
RoyHenryPayne:TyphoonMkIBLateinv: 9
Vysadkova lod: 8
311_Liboch:A-20G: 8
IdwalRiskyDavies:TyphoonMkIBLateinv: 7
311_Vont:A-20G: 7
HMS Duke of York: 7
CharlieCTruck:TyphoonMkIBLateinv: 6
311_Tjurma:A-20G: 6
434th_Cassius(CO): P-38J-15-LO: 6
Oyster:TyphoonMkIBLateinv: 5
311_Upir:A-20G 5

Ahoj, tak jen pro objasnění nicku... Raymond Kilt Dopere byl můj pilot a ostatní s podobnou stavbou nicku jsou chlapci z naší 606th squadron. Takže pokud dobře počítám, je nás pět. Jména neuvádím, abych nikoho neprozradil( kdyby si to nepřál)Šklebící se
Jinak smekám za sepsání výsledků a za skvělé animace. Všem díky za skvělej polet a organizátorům, že nám ho umožnili.MrknutíMrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,006,141 návštěv