310_cibule napsal:
Fajn, dejte vědět, prosím. Jestli to upokojivě pojede. Sedmnáct stovek nějak doma okecám (nebo utajím Miluju hračky.
Tak jsem to testnul:
1. udělátko iDisplay funguje
- instaluje se nejprve do tabletu
- potom do PC
- POZOR v tabletu se musí nastavit Ladění USB
(najde se to v nastavení/aplikace/vývoj/ladění US
- spouští se první v PC potom v tabletu
2. samotný touch-buddy (dále jen TB ) taky funguje, ale:
- všichni jej dělají (uchylové) v rozlišení 800*600 což není 7" ale 8"
z toho plyne nákup Prestigio Multipad PMP3384B
- nastavení ovládání si musíš nastavit podle staženého profilu
+ pokud jsi trochu šikovný a chce se ti v tom vrtat, můžeš si předělat celý profil (rozlišení, umístění tlačítek a hejblátek a v neposlední řadě i navolit makra podle svého nastavení) v tool kitu TB
+ existují profily i na IL2 1946, DCS a mnoho dalších pluginů YouTube Video
Má to docela atmosféru, Fuči. Ale třeba na lámání rekordů v počtu sestřelů je to vcelku k ničemu
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Má to docela atmosféru, Fuči. Ale třeba na lámání rekordů v počtu sestřelů je to vcelku k ničemu
.....není to třeba, odvolávám co jsem řekl o rozlišení.
TB má něco jako config.ini a jmenuje se to touchbuddy.cfg
Takže upravení rozlišení pro TB:
1. v kořenovém adresáři TB najdi touchbuddy.cfg a otevři jej v textovém editoru
2. zapni rozlišení dle profilu: profile_scaling = 1
3. změň rozlišení dle tvého tabletu: screen_resolution = 854,480
4. nastavte volbu aby se nedeformoval profil, pokud máte zapnuto rozlišení dle profilu preserve_aspect_ratio = 1
5. ulož
Upraví to rozlišení pro různé tablety, počitejte s tím, že budete mít na okrajích menší černé pruhy, ale pořád to je použitelné
Upravil/a 313_Paegas dne 21-01-2012 09:25
Já si právě říkám, že když mám tak krásné, multifunkční a navíc vysoce sofistikované zařízení, jakým je klávesnice, tak je tohle tak trochu jen "další krám na stole". Je zde takový můj pocit že "tohle mi ergonomii musí nutně jedině zhoršit". Pravda, tohle jsem si myslel i o track iru
To je právě ten rozdíl, Fuči. Já si na stůl nacpu s radostí vše, co mi zdokonaluje iluzi létání ve strojích z WWII. I když mi to bude překážet, i když se mi to tam nevejde, i když mi to zabrání rychle reagovat a případně kvůli tomu nezaznamenám nějaké sestřely (ale to se mne až tak netýká, už jsme nikoho nesestřil, ani nepamatuju). Zajímá mne atmosféra a k ní simulace interaktivní "palubní desky" přispívá (tedy aspoň v mém případě).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Paegy, jinými slovy si tedy mám koupit to prestigio a bude mi to uspokojivě fungovat?
Važ slova, jsem magor, jednám impulsívně (tedy jsem schopen si to objednat po dalším tvém vstupu)
Upravil/a 310_cibule dne 21-01-2012 11:13
310_cibule napsal:
Paegy, jinými slovy si tedy mám koupit to prestigio a bude mi to uspokojivě fungovat?
Važ slova, jsem magor, jednám impulsívně (tedy jsem schopen si to objednat po dalším tvém vstupu)
No jak jsem procházel fora, podívej se po tabletu co má android marked, jinak můžeš mít komplikace.
Měla by stačit nějaká 7čka, 8čka by byla ideální no a i 10tka byneměla mít problémy s nastavením.
Teď bych se zeptal, zda ten tablet budeš chtít jenom nalítání a nebo i na něco víc.
Potom bych zvažoval:
- jaké tomá vstupy/ výstupy
- jestli je tam bluetooth/ wifi
......a spoustu dalších blbostí.
Počkal bych na Horiho, já to přece jenom zkoušel na ixperii
Jen na lítání v ilovi a CoD. Nic jinýho rozumnýho v životě prakticky nedělám... (a pro to málo, co ano, vystačím s IE, firefoxem, irfanem a wordem).
Myslel jsem , že je lepší, aby to android nemělo. Ale jsem laik, nebo spíš ignorant, takže jsem to asi nějak popletl.
Určitě počkám i na horiho.
310_cibule napsal:
Jen na lítání v ilovi a CoD. Nic jinýho rozumnýho v životě prakticky nedělám... (a pro to málo, co ano, vystačím s IE, firefoxem, irfanem a wordem).
Myslel jsem , že je lepší, aby to android nemělo. Ale jsem laik, nebo spíš ignorant, takže jsem to asi nějak popletl.
Určitě počkám i na horiho.
Mimochodem, dnes jsem v jednom obchůdku držel v ruce 10ku a ta už je moc velká, takže bych zůstal nejvíce u té 8čky, né li jen u 7 palců.
To co postoval Hori je vyloženě fičurka na Tablety s Androidem a to tuším 2.1 a více. Problém je že tam nemusí být android market, ten je tuším až od 2.3.
Jde o to, že v této kombinaci a za účelem jakým to chceš je to nejlevnější řešení.
Tak iDisplay funguje, vyzkoušeno na Honeycomb 3.0.1, s tabletem na bázi nVidia Tegra 2. Kupodivu to celkem funguje i při připojení přes wifi. Není to žádný blesk, šmátrat ukazovátkem myši prstem moc nejde, ale touchbuddy s tím jede použitelně.
iDisplay chybně rozeznává rozlišení tabulky, širokoúhlost mu zřejmě dělá problém, navíc Honeycomb má dole tu pojebanou lištu, která formát obrazu bourá ještě více, pro TB to ovšem není zase takový problém.
V zásadě by to mělo být funkční.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.