nejsem airsofťák, ale při těch údajích, co tam jsou zveřejněný, se divím, že tam není i velikost penisu...
a Marie tam má fotku ? ;)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
606_Tempik napsal:
Vzhledem k tomu, že žádný rozumný airsofťák NIKDE nezveřejňuje své jméno ani fotky (max s rozmazaným obličejem), tak je to 100% Koty.
A k čemu je taková informace dobrá, aby rozumným airsofťákům nebyl spamován mail polystyrenem.
606_Tempik napsal:
Vzhledem k tomu, že žádný rozumný airsofťák NIKDE nezveřejňuje své jméno ani fotky (max s rozmazaným obličejem), tak je to 100% Koty.
A k čemu je taková informace dobrá, aby rozumným airsofťákům nebyl spamován mail polystyrenem.
Divil by ses. Spam je to poslední.
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
Tak jo, po dvou letech jsem tady zpět, znovu zkouším RoF, takže, než se mi to stáhne a nainstaluje, předem se ptám, jak bych to měl taknějak optimalizovat, aby mi to šlapalo na víc, než 3 fps A flejmy stranou...
Tak jo, po dvou letech jsem tady zpět, znovu zkouším RoF, takže, než se mi to stáhne a nainstaluje, předem se ptám, jak bych to měl taknějak optimalizovat, aby mi to šlapalo na víc, než 3 fps A flejmy stranou...
Koty, na telefonu, i když je to smartfone, to nepojede.
... po minutě ...
Vážněji: ROF běhá hned po nainstalování. Jedinou volbu, co nedoporučuju zapínat, je supersampling. Supersampling snad funguje jen když jsou povypínané ostatní post efekty. Dole ve vokně těch grafických voleb máš informaci o procentu RAM na GK, kterou daná konfigurace využije. No tak tam se chce vejít do 100%, jinak z toho budeš mít pohyblivé obrázky. Pokud máš 2GB RAM na GK a jeden monitor, asi to číslo můžeš ignorovat. Na 100% se skoro jistě nedostaneš (leda bys měl nějaký ten supermonitor 3840 x 2160, co snad už viděli někde v Korei).
Jo a blahopřeju k volbě vlákna, kams ten příspěvek umístil.
Tak já bych hledal na netu. Třeba bych zkusil napsat strýčkovi Googlovi. Ani to nemusí být věta. Možná .. "Rise of Flight manual". No kdyby to nefungovalo, je to na týhle stránce. http://riseofflig...lmaterials
A kdyby ani to nešlo, pustil bych hru a hned kliknul na ten velký nápis "Manual".
Tak jo, už to funguje 51% zaplnění grafické paměti a i tak to má nízký fps... ale co, hlavně, že to lítá, SPAD je poslušný letadlo, ale možná až trochu moc živý... možná si ještě pohraju s křivkama
Tak jo, už to funguje 51% zaplnění grafické paměti a i tak to má nízký fps... ale co, hlavně, že to lítá, SPAD je poslušný letadlo, ale možná až trochu moc živý... možná si ještě pohraju s křivkama
Čím měříš to uváděné FPS?
Todle je odoka, ono, když se tam objeví tři obrázky za vteřinu, tak je to fakt lehký počítat
Ale pomalu si zvykám, ikdyž ještě nedokážu na nic pořádně zaútočit...
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.