December 28 2024 12:22:44
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Flaming Eagles Online War - Jasta 79b
ZVP_Iceman
Tak pokud se mohu vložit do diskuze, tak Novotńas je opravdu nejlepší, tedy do tý doby, než potká moje kolečka... Vyděšený

j4ck41
hlaseni pro Jastu - aktivni i rezervisty

1 - je moznost si nechat zridit subforum u CAI. Zatim tuto moznost nezvazuju. Ale v pripade, ze v budoucnu bude potreba v nasem vlakne probirat ultra tajny veci tak to samozrejme nemuzeme hazet sem bo by to zabozrouti mohli videt a pak by se to muselo nejak vyresit. budto ze bych se optal Fuciho jestli by nam tohle vlakno zprivatizoval, nebo to budem mit u Italu

2 - z hlasovani vzesli 3 nejoblibenejsi litaci beta dny a to CTVRTEK, PATEK, SOBOTA. nekdy v prubehu pristiho tejdne vy mel Gladio rict vic info k tomu jaky dny budou zvoleny. Je predpoklad, ze to budou 2 dny v tejdu, takze prosim sledujte vlakno a az to bude vyhlaseny tak sem napiste jakej den vam bude vyhovuje nejvic abychom se mohli domluvit

btw. ami ty jsi nejak psal Impovi at te vyhodi z rosteru? ze te tam ted nevidim ... nebo mi neco uteklo?
Upravil/a j4ck41 dne 28-10-2011 10:16

Merten
Bod1. seš velitelko je to na tobě Úsměv

Bod2. pokud jde o dny tak pro mě osobně jsou nejlepší pátek a sobota Mrknutí

Už aby to jelo CoolCoolCool

j4ck41
jeste si pockas ... Gladio oznamil, ze jsou nejaky velky problemy se serverem, dale resen stabilitu pri mulit s 777Studios ... kazdopadne Beta bude otevrena nejdriv v prosinci - a jelikoz se jim to nechce otvirat na Vanoce tak je klidne mozny ze az 2012

1stCL_Novotny
OK. Beru na vědomí. Mrknutí

j4ck41
a jeste jedna vec ... cihnete na forum ... je tam mapa na jaky se bude litat spolu s letistema tak at mate predstavu

do nedele se muzeme vyjadrit jestli treba nechceme bejt soupnuty na jiny letiste, ale takhle to je myslim o.k.

Merten
K těm misím neviděl jsem jestli mají plánované časové omezení na jednu misi nebo jestli to pustí ráno a pojede to nonstop celý den.To jen tak že bych to rád věděl Úsměv.Pokud by to mělo být k dispozici celý den klidně by mohlo být letiště pro Gothy dál mě osobně nevadí stoupat 2 hodiny k cíli.Ale zase jsem někde četl že letišt pro bombry nebude tolik z důvodu jejich velikosti ... Tak ti nevim každopádně za mě takhle muže být Mrknutí.

j4ck41
Jones to tam pise ... bombry muzou bejt jenom na velkejch letistich a ty jsou omezeny, takze bombardovaci skupiny nemuzou bejt jinde nez jsou ... jedine si prohodit misto s jinou bombr skupinou, ale pak by se zase musely prohazovat i jednosedadlovky

co se tyce misi tak nevim, ale urcite bude trvat dlouho

Merten
Ok neni problem Úsměv

Pragr
Tak, zaregistroval jsem se u nich na foru, dokonce mám i přístup do vlákna Open Beta - Central. Mohl bych se tedy přidat k Jasta 79b? Počítám, že bych to pak přihodil do postu v "ready to fight", chápu to správně?

j4ck41
ano, prihodit to k "ready to fight" postu bude asi ta nejlepsi varianta

j4ck41
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

POKUD SI NEKDO NEVSIML NOVYCH INFORMACI

Litaci dny:

SOBOTA 19.11.
SOBOTA 26.11.
CTVRTEK 08.12.
SOBOTA 17.12.

pak bude pauze kvuli vanocum a zacina se opet 12. ledna 2012

litaci casy UTC+1

Ctvrtek 19:00 - 01:00
Sobota 17:00 - 01:00

takze nahodit TS3 - login info je v uvodu vlakna - a pristi sobotu osedlame Eindeckery

Merten
Jupíí CoolCoolCool

j4ck41
Šklebící se

jo Mertene a abych nezapomnel - nahlasil jsem te odpovednym vedoucim bomber grupy, nedekuj mi, neni zac

JO A VSICHNI KDO JSTE DELSI DOBU NEBYLI NA FORU TAK TAM MAZEJTE A CIST, CIST, CIST JAK GENERAL SEKCI KVULI PRAVIDLUM TAK CENTRAL SEKCI KVULI DOPLNUJICIMU INFO

JE POTREBA ABYSTE ME KAZDY CO NEJDRIV BUD TADY NEBO NA CAI FORU NAPSAL PM JESTLI CHCETE BEJT U STIHACU NEBO U BOMBARDERU

je to z hlediska pravidel, kdy kazdej pilot bude mit prirazeny 3 letadla a nejde aby mel 3 stihacky a 3 bombry a navic i ty Moral Pointy apod. ... pozdejsi transfer bude mozny, ale musi se to prohnat pres Side Commandera

takze jelikoz je Merten napsanej jako odpovednej vedouci bombru tak logicky bude bombr, ja jsem napsanej u stihacu ... ted je potreba jeste rozdelit i ten zbytek
Upravil/a j4ck41 dne 09-11-2011 16:09

Merten
Když jsem logicky tam kde jsem tak se ti na tu pm můžu víš co?Vyděšený Ale upozornuju moje angličtn nebýt na taková úroveň abych mohl někomu něco psát Mrknutí.Aspon se na to moc necítím Šklebící se.

j4ck41
neocekavam, ze to bude kvuli komunikaci .. je to jenom info pro kluky z CAI aby si to hodili do databaze ... z toho se totiz bude vychazet pri pridelovani stroju a takovy to podobny ficurikny

jak bylo prave potvrzeno kdokoliv s tema letadlama bude moct litat - dokonce i jiny squadrony - takze ty pocty jsou opravdu kvuli nastaveni poctu letounu na pilota

cilize nas priklad pokud Merten bude jedinej bombardak tak k BG 79b budou prideleny 3 stroje s jakejma budeme moct libovolne operovat a pripadne je pujcit k pouziti nekomu jinymu - ALE TADY BACHA!!!!! Pokud se nekdo z jiny jednotky opta jestli si muze pujcit nasi masinu a rozbije ji tak o ni prijdeme tudiz jeji zapujceni bude muset schvalit Merten jako bombrkapo!!!!!!! a to samy samozrejme bude platit i u stihacu
Upravil/a j4ck41 dne 09-11-2011 17:59

Merten
Ok.

j4ck41
JINAK ZNOVU OPAKUJU ... PMko KAM CHCETE BEJT PRIRAZENY. CAI TO POTREBUJI HODIT DO DATABAZ,E TAKZE ZADNA DLOUHA ZDRZOVACKA!!! POKUD SE NA NAS BUDE CEKAT, TAK ZA TY CO SE NEOZVOU TO ROZHODNU SAM

j4ck41
jelikoz rezervisti - kteri u nas predstavuji takrka 50% stavu jednotky - negenerujou zadny letadla a muzou maximalne nahradit nekoho kdy nelita, cimz byl zmaren muj dabelsky plan, tak se to vsechno velice zjednodusilo ... jedinej kdo zatim nestihl napsat je Jurik, kteryho jsem nahlasil k stihacum at se mu to libi nebo ni bo je nas jak safranu a bude potreba se starat o Mertena - jako utirat mliko na brade, menit plinky apod.

kdyby to teda nekoho zajimalo jak to je rozhozeny

1stCL_Novotny
Sorry divoký psíku, ale jsem momentálně mimo. Tak se ti teda omlouvám za nereakci. Kam jsi mne teda fláknul? Já se hlásil snad uplně ke všemu! Šklebící se Takže pokud bych byl bombr tak klidně budu ničit naše půjčovací stěhováky. Ale klíďo budu ničit i stíhajdy při hlídání Mertena. Jinak to vypadá že toho 19.11. budu doma z práce a tudíž i k použití.Mrknutí

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,143,980 návštěv