January 12 2025 03:46:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,752
· Nejnovější pilot: 312Mates
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Čas jsou peníze aneb sbírka na letoun do ILa
Ajvn
Pánové na francouze se vyserte kdyby měli o svoje letectvo v ilovi zájem tak už tam dávno je.
Tady jde o nas a naši zábavu.
Apropo, dcerka umí perfektně francouzky.
Postněte mi někdo nějaké frantikovskoiljušovské stránky.
Nejlépe nějaké "vlastenecké"Úsměv To co jim tam napíšu to si za rámeček nedají! (ovšem ve vší počestnosti.)Šklebící se
D.520 se da použít na všech možných mapách po celou válku.-----Hopere NESER!
HE-177 byl tak trochu zmršenec kterého vyvíjeli prakticky celou válku a nikdy nefungoval tak jak by mněl. Ale to nevadí. v ilovi je nejeden v realu problémový stroj a u nás je to superstroj.
Kdybychom se zhodli na HE-177 klidně ho podpořím jakož prakticky cokoli.

Jenomže ja mám velké obavy, že budeme jako vždy pindat jeden přes druhého a nevymyslíme jako obvykle nic.
Podívejte se na Slováky!
Bez kecú a šlo to. Perfektní mapa (v té době nejlepší) plus B-534.
Makali a sehnali prachy. (jenomže my jsme proti Slovákum moc chudí.)
Prozatím jak se na to tak dívám tak o tuto akci neprojevilo moc lidí zájem.
No dobře. Není, tak není.
Ale kdyby přece tak bych vybral kandidáty a třeba dal hlasovat...
Zatím to nemá cenu -jenás málo.Smutný

BP_dFrog
Tak zrovna D.520 je ve vývoji už dlouho :

http://www.sas194...892.0.html

a pokud chceš poslat žabožrouty někam, tohle je ta pravá stránka :

http://www.checks...orums.com/ - konkrétně k D.520 http://www.checks...p?t=148601

Stejně tak se rozjel a zase nějak zastavil Arsenal VG.33 :

http://www.sas194...827.0.html
http://www.checks...p?t=166206

A už si nepamatuji, kde jsem viděl stránky s Caudron C.714
Upravil/a BP_dFrog dne 20-09-2011 06:31

magot
BP_dFrog napsal:
Tak zrovna D.520 je ve vývoji už dlouho

No právě už od r. 2009 ...
Upravil/a magot dne 20-09-2011 07:33

Hoper
archie1971 napsal:
Hoper napsal:
D520 je sice hezká, ale na kolika mapách by se dala postavit ? Resp na kolika lítaných mapách... Na Francie40 ?
Ale možná by se lítala o něco málo víc než Avie a Šmolík.

D520 pokud vím tak byla italská a bulharská a ve francii létala ještě na konci války ve Francii , létala v Africe a na Balkáně
jsem pro jak D520 tak pro MB152 nebo HE-177.takže si myslím že máme výherceB)

To je hezké, žes tu pro ostatní vypsal, kde všude létala, ale jistě jsi si všimnul, že jsem psal, ať napíšete mapy ve šturmovi, kde se dá použít (beru mapset z AH, nedávno tu byl). To, že lítala po celou dobu války je sice možné, ale z hlediska šturma je důležité, aby "lítala" především na šturmovských mapách :)
To, že do ní po roce 40 už skoro nikdo nesedne, je věc druhá...

olda maly napsal:
Hopere neser :o

snažím se být racionální. Pokud budou mapy a planeset pro aspoň tři mapy z Bitvy o Francii, severní Afriky a nějakých akcí z Vichy a lidi se z nich nebudou houfně odhlašovat, tak proč ne...
Jenže oni sami frantíci o tyhle svý letadla nějak nemají zájem (MB200 by časem mohl být, Hawk a MS406 snad jsou, zbývá Bloch, LeO, Breuget, Caudron, ...)

teď mne tak ještě napadá - lítá ono se ještě vůbec na AH ? Co jsem viděl lidi, tak jsou jedině na Spitech...

ad ajvn a Slováci - ono je rozdíl říct - "máme možnost nechat udělat to a to (bez debat) a kdo chce, nechť přispěje" a "máme možnost nechat si udělat letadlo, dohodněte se..." :)
Když má víc lidí možnost volby, málokdy se shodnou ;)
Už si nepamatuju, kolik stála Avie (+ kokpit) a Šmolda, takže se ohledně ceny rozepisovast nechci. Jen bych podotknul, že na ty letadla přispěli i Češi, docela dost Čechů (reakce na "jenomže my jsme proti Slovákum moc chudí" :) )

a moc lidí se tu opravdo neozvalo...

ed: divím se, že tu nepadnul požadavek na Wellingtona. Dost lidí by ho létalo, dost lidí by do něj rádo střílelo.
Nebo nechat udělat kokpity pro B-17 a B-24...
Upravil/a Hoper dne 20-09-2011 09:39
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

magot
@606_OTU_vencour
OFFTOPIC NE!

clone9cz
Já to věděl už na začátku a možná ještě předtím, ale kdyby se 2000,- investovalo do naprogramování stránek pro veřejnou evidenci rozpracovaných projektů, tak si pomůžete víc než nějakou sbírkou na polohotové projekty. Nejen to, modeři pak budou investovat svoje úsilí do správných projektů, když uvidí, že je potenciál dotáhnout to do finále. Nebudou-li data k letovýmu modelu, nebude se plácat úsilí a finance v marných snahách vyrobit z prdu kuličku.

http://www.wwii-illusion.net
606_vencour
Clone, dá se tedy něco udělat na wikipedii nebo jinde? Pokud chceš registrovat nějaké projekty apod? Sám používam twiki, kde to jde, tj. na lokále i jinde, podle účelu a společnosti, jaké má sloužit.

clone9cz
Běžné wiki nemají dostatečné možnosti na úrovni přístupových práv, jestli sis ale vybral lepší wiki, tak ano. Přesto Wiki nejvhodnější nebude, místo dedikovaného webu pro jednoduché vedení informací o průběhu projektu.

http://www.wwii-illusion.net
606_vencour
Hlavně tam máš vidět průběh úprav,čili by mělo jít dohledat, kdo co spáchal. Jo, slyšel jsem povzdech na twiki, že to neni dostatečně granulované, členění práv. No a pak docela zabírá systémové zdroje při přístupu na disk.

olda Olde maly
Hoper napsal:
olda maly napsal:
Hopere neser Vyděšený

snažím se být racionální. Pokud budou mapy a planeset pro aspoň tři mapy z Bitvy o Francii, severní Afriky a nějakých akcí z Vichy a lidi se z nich nebudou houfně odhlašovat, tak proč ne...

Ono to Hopere může být i tak, že ty mapy zatím nikdo neudělal, protože na ně nejsou letadla. A nahrazovat jeden typ druhým typem je o ničem. Npř. Dewoitinu Laggem, že? Sry Radime za off topic Úsměv
Ab-101, B-35, AERO MB-200, A-100, Be-50, Lt-34

BP_dFrog
Ono je i dost těžké něco vybrat, protože nikdo neví na čem dělají Daidalosové. Ve finále to může dopadnout tak, že se udělá sbírka na něco co už je třeba skoro hotové.

Jak už bylo uvedeno na předchozí stránce, i já bych upřednostnil opravy, protože př. kokpity Jaků a Befek jsou děs. A takových je víc, ale oprav se asi nikdy nedočkají...Smutný

magot
BP_dFrog napsal:
Ono je i dost těžké něco vybrat, protože nikdo neví na čem dělají Daidalosové.

To jsem psal už v ůvodu kdyby jste byly pozornější.
Duplikace z DT bych zrovna zavrhl. Sám jsem DT člen.
S vyjímkou Northrop-Grumman, protože i tyhle modely můžou být hotové v DT/Maddox, ale nikdy neuvidí světlo světa.
Takže například pro UK bombardér Wellington nehlasovat, páč je v DT model hotov.
D.520 ani He-177 se prozatím v DT na 100% nechystá.

Jinak projekty který by mohli být vydané i oficiálně by měli výhodu že by se programování udělalo přimo v DT, takže odpadají i hlašky typu "polohotové". To by frantík i ta německá nudle mohli v klidu projít.
Upravil/a magot dne 20-09-2011 17:39

Ajvn
Mno souhlasím s Clonem. To by byla cesta.
Dík za odkazy.
Za reakce taky.
Co dál to nevím.

Hoper
magote a co ty opravy stávajících letadel, případně dodělání kokpitů ? Na B-17/24 by se embargo vztahovat nemělo (ze strany N-G).

ovarek.cz/hamster.gif

magot
Hoper napsal:
magote a co ty opravy stávajících letadel, případně dodělání kokpitů ? Na B-17/24 by se embargo vztahovat nemělo (ze strany N-G).

B-24J/D bude, vysoce detailní kokpit i se střeleckejma pozicema jakej ještě IL2 engine neviděl. B-17 se nechystá.
Jinak ve výrobě je i mapa západní evropy a severní afriky (resp. Tunis) takže pro D.520 by se taky našlo místo ...
Upravil/a magot dne 20-09-2011 18:51

Hoper
ok, díky, snad jsem si nevynutil nějakou tajnou info ;)

ovarek.cz/hamster.gif

311_Tank
Frantici nejsou na mem radaru, ale takovej Lancaster nebo B-26..

magot
311_Tank napsal:
Frantici nejsou na mem radaru, ale takovej Lancaster nebo B-26..

Taky bych radši ...

Hoper
To nikdo další ze všech 1931 registrovaných uživatelů SVK nemá zájem na nějakém novém letadle ?

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Fucida
Zatímco před mnoha lety se psalo, co všechno chybí, tak dnes, díky módům, máme k dispozici téměř všechny důležité typy (byť většinou v dosti pochybné kvalitě). Nicméně taháky jako Spitfire XIV již jsou prostě zpracované. Mě samotného krom toho He 177 nenapadá prostě nic Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

01-01-2025 10:10
Štěstí, zdraví, spokojenost a mnoho potěšení duchovních i tělesných, přeju všem!

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

36,179,828 návštěv