mmorpg
|
313_Vity |
Přidané 19-05-2011 16:51
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 399
Založený: 12.08.07
|
A nebo taky.... http://www.mmorpg...melist.cfm |
|
|
|
313_123 |
Přidané 01-07-2011 07:57
|
Uživatel
Příspěvek: 1516
Založený: 23.01.06
|
age of conan zadarmo
http://www.ageofconan.com/ |
|
|
|
LEON |
Přidané 01-07-2011 11:03
|
Diskutující
Příspěvek: 2076
Založený: 28.10.10
|
Kua a já mám doma ještě dvě měsíční karty
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 01-07-2011 11:38
|
Diskutující
Příspěvek: 2006
Založený: 09.02.06
|
313_123 napsal:
age of conan zadarmo
http://www.ageofconan.com/
hmmm ... zajimave |
|
|
|
313_123 |
Přidané 01-07-2011 11:38
|
Uživatel
|
taky mám zaplaceno do půlky srpna
by mě zajímalo jetli to pak pujde zadara nebo to na mě
zas přijde s hláškou přikup herní čas |
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 01-07-2011 11:44
|
Diskutující
|
pokud jses placenej ucet tak pravdepodobne prikup herni cas ... je dost pravdepodobny, ze budes mit aktivni nejakou vlastnost, ktera je v ty free casti nepristupna |
|
|
|
310_McMarty |
Přidané 01-07-2011 13:05
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 195
Založený: 06.10.05
|
Já tedy nevím pánové.
Conana jsem hrál od samého začátku. Hrál jsem vždy na Fury (PvP). Byl jsem svědkem jeho vzestupu a jeho pádu. Mám několik char. 80tek, ale hra mne přestala ke konci již bavit a to díky nevybalancování classů. Většina lidí hraje za castery (Demo, Necro, ToS). Když se podíváte na počty killů (Yelow gremlin databáze), jsou hráči s těmito classy v topech PvP). Všude samej zasra*** rusák. Prostě komunita na hovn*. Omlouvám se za ostřejší slova.
Nedávno jsem se po 1 roce lognul a musím říci, že hra (byť vydali datadisk), působila dost prázdně (tím myslím počet lidí na serveru).
Mmorpg mne dost baví a přemýšlím, že bych si něco zahrál. Přemýšlím o LoTRu nebo RIftu. Aion mne nebere, tedy dost se mi nelíbí grafika. Nemám tyhle manga moc rád.
Upravil/a 310_McMarty dne 01-07-2011 13:08
|
|
|
|
WT_Schmouddle |
Přidané 01-07-2011 13:50
|
Uživatel
Příspěvek: 1984
Založený: 02.10.05
|
Hehe...takova ztrata času..
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.
|
|
|
|
j4ck41 |
Přidané 01-07-2011 15:31
|
Diskutující
|
310_McMarty napsal:
Já tedy nevím pánové.
Conana jsem hrál od samého začátku. Hrál jsem vždy na Fury (PvP). Byl jsem svědkem jeho vzestupu a jeho pádu. Mám několik char. 80tek, ale hra mne přestala ke konci již bavit a to díky nevybalancování classů. Většina lidí hraje za castery (Demo, Necro, ToS). Když se podíváte na počty killů (Yelow gremlin databáze), jsou hráči s těmito classy v topech PvP). Všude samej zasra*** rusák. Prostě komunita na hovn*. Omlouvám se za ostřejší slova.
Nedávno jsem se po 1 roce lognul a musím říci, že hra (byť vydali datadisk), působila dost prázdně (tím myslím počet lidí na serveru).
Mmorpg mne dost baví a přemýšlím, že bych si něco zahrál. Přemýšlím o LoTRu nebo RIftu. Aion mne nebere, tedy dost se mi nelíbí grafika. Nemám tyhle manga moc rád.
RIFT jsem hral v Bete a nejak me nezaujal - tam je zajimavy to skladani charu dle svyho ale ono v zaveru tech rozlisnosti zase moc nebylo
ja ted zacinam docela hodne uvazovat o EVE Online |
|
|
|
LEON |
Přidané 01-07-2011 16:11
|
Diskutující
|
Conan mě taky nezaujal na tolik, abych na něm trávil večer co večer roky hraní. Ale na občasné odreagování, když mě třeba někdo naštve v práci, je tohle usekávání hlav a stírání krve z monitoru prostě nenahraditelný
http://www.youtub...r_embedded
Jó EVE, to je panečku jiná. 100% loot při smrti (bez clonu ztratíte i skily), mimo Impérium prakticky žádná peace zóna, každý koho potkáte vás může smahnout... A v případě waru vůbec žádná peace zóna, žádná pravidla, žádná trapná Mass PvP omezení jako v Lineage, měsíce si vyděláváte na drahé lodě, které během několika sekundového PvP ztratíte, až máte takový vztek, že se jdete po své ,,smrti" ožrat...
Nedávno probíhal EVE tournament o pohádkové výhry, tady je záznam z živého vystoupení na EVE TV
http://www.youtub...r_embedded
Upravil/a LEON dne 01-07-2011 16:12
|
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 01-07-2011 16:56
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
He, smahnou tě i v empu. Prostě jen tak, že Taky mám občas cukání to zas hrát, ale to je fakt extrémní žrout času. Na 2, 3 hod denně nemá vůbec cenu začínat.
|
|
|
|
LEON |
Přidané 01-07-2011 17:18
|
Diskutující
|
Jo, pokud převážíš náklad za miliardu, tak samozřejmě emp neemp, gangu se ztráta těch několika lodí za takový lup zaplatí, ale i v tom je krása té volnosti ve hře Nebo když se zapleteš s nějakým debílkem ,,Ninja salvagerem", který Ti krade věci z misí. V návalu rozčilení ho po naagrování smahneš a on se v zápětí vrátí s 10-ti kamarády Tohle je opravdu MMORPG pro ty, co mají koule a hlavně tu člověk potkává většinou krapet starší věkové kategorie hráčů, narozdíl od fantasy MMO...
Jinak link na CZ EVE fórum asi většina dávno zná http://eveonline...., informací o EVE se dá vygooglovat i v češtině mraky, je to opravdu populární záležitost.
...a tady je moje maličkost - veličenstvo LEON, na pozadí s mojí probovací lodí
[img]http://www.ab1.ic.cz/files/SVK/EVE-LEON.jpg[/img] is not a valid Image.
Upravil/a LEON dne 01-07-2011 17:19
|
|
|
|
Baron |
Přidané 01-07-2011 17:51
|
Moderátor
Příspěvek: 4840
Založený: 18.02.10
|
Ahoj lidi,
hravate niekto RIFT?
Hals - und Beinbruch!
|
|
|
|
313_123 |
Přidané 01-07-2011 19:49
|
Uživatel
|
rift/evo přemejšlím až mě přestane bavit conan už takhle nestíhám
a vůbec jak je na tom evo finančně (sem lnj. hledat) |
|
|
|
LEON |
Přidané 01-07-2011 20:03
|
Diskutující
|
EVE ON-LINE se nemusí platit reálnou měnou, můžeš si platit čas i virtuálními ISKami vydělanými ve hře, pak hraješ v podstatě FREE. Měsíc Tě přijde na cca 350 mega ISK a zas takový problém si tolik vydělat není, obzvláště obchodem a později výrobou T2 věcí to jde ještě snadněji.
Pokud chceš platit čas reálnými penězi, tak nejlevnější je samozřejmě nějaký polo-legální prodej virtuálních karet (PLEXů) třeba na Aukru, to Tě vyjde měsíc na 250 kč, ale podporuješ tím buď macro-minery, nebo lidi, kteří se snaží na hře jinak nelegálně vydělávat.
Jinak oficiální cena přímo od CCP je:
€14.95 při platbě na 1 měsíc
€12.95 při platbě na 3 měsíce
€11.95 při platbě na 6 měsíců
€10.95 při platbě na 12 měsíců
EDIT: Jinak EVE je výborná právě pro tyto případy, kdy člověk nestíhá být tolik on-line, protože díky svému unikátnímu systému skilování na postavě ,,makáš" i když nejsi ve hře, takže Tě ,,proplýtvaný" čas, kdy nemůžeš být ve hře, zase netrápí tolik, jeko když si platíš account třeba ve WoWku ale ukážeš se tam jen 2x za měsíc
Upravil/a LEON dne 01-07-2011 20:07
|
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 01-07-2011 20:23
|
Uživatel
|
350 mega za měsíc dáš po cca půl roce intenzivního skilování potřebných skilů. A to ještě záleží jestli se vydáš cestou bojovníka, obchodníka nebo minera. Miner je nehorázná nuda, zvlášt v empu, ale nejsnadnější příjem isk v začátku, obchodník o něco menší, ale bez znalosti cen, systemu obchodu a výroby se nechytneš ani za nos. Bojovník ze začátku nevydělává vůbec nic a než vyskiluješ loď na mise lvl 4 minimalne, tak to fakt trvá dlouho. Ono vůbec bez aspoň minimální znalosti jak to funguje, je eve nehorázně složité, a pokud neovládáš engliš, tak sám se to nenaučíš. Množství hráči vytvořených pomocných programu na obchod, skilování, fitování lodí, obsluha POS atd. je hodně. To je docela dobrá pomoc. Po dvou letech přerušovanýho hraní bych řekl, že jsem zkusil tak polovinu věcí co eve umožňuje. A kdybych měl zhodnotit svůj char v eve po týhle době hraní, tak bych řekl že možná mírně lepší podprůměr Jsem schopen bez pomoci uživit sám sebe. A občas i něco zabít, myšleno v pvp v nule. |
|
|
|
LEON |
Přidané 01-07-2011 20:36
|
Diskutující
|
Ono je ale docela veliký rozdíl, jestli hraješ sám, nebo jestli se staneš členem nějaké větší rozjeté korporace, kde Tě ostatní ze začátku citelně podpoří. V naší korporaci spousta lidí např. přenechává nováčkům věci z L4 misí (když třeba honí pouze standing) a pokud takový nováček oběhá a vysalvaguje několik L4 misí za den, má opravdu solidní výdělek bez toho, aby musel mít hafo skilů, to se nedá se solo hraním vůbec srovnávat, tam člověk opravdu musí půl roku rok skilovat jak píšeš, aby si vydělal na FREE hru. Ale v EVE působí desítky CZ/SK korporací, takže vůbec nevidím důvod, proč by se měl člověk plahočit vesmírem sám
Upravil/a LEON dne 01-07-2011 20:37
|
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 01-07-2011 20:48
|
Uživatel
|
No jasně. Nejlépe nejakou corpu v nule do začátku. Když tam dojetí, jestli vůbec, tak zjistí že je marnej úplně na všechno a hlavně furt mrtvej. Tak jsem začínal já ve fontáně. No vydržel jsem to. Ale byli to nervy. Rytíři lva, se ta corpa jmenovala. Peti od BOBu. |
|
|
|
LEON |
Přidané 01-07-2011 21:11
|
Diskutující
|
Tak to se musí člověk nejdřív rozhodnout, jestli chce dělat PvP a chcípat v nule, nebo si vydělávat v klidu v empu na PLEXy Nováčkové procházejí nejprve akademkou v empových pet-korpách, než budou něco platní v nule. Co v nule s měsíčním charem, který nemá skily na těžení null sec rud, nemá rozumné skily na PvP a ani tam nemůže létat mise, to většinu z nich akorát od EVE opravdu odradí
Ale koukám, že bychom měli přesunout diskusi spíš do EVE vlákna, protože tyhle řeči asi nebudou většinu místních MMO hráčů moc zajímat
Aspoň sem ještě vrazím ukázku z Carbon engine, který je teď do EVE implementován od verze EVE - Incarna a bude použitý i v nové připravované upírské fantasy MMO od CCP. Protože je to opravdu pro oko MMO hráče pokoukání.
http://www.youtub...mOW4eICmT0
|
|
|
|
Vilik |
Přidané 02-07-2011 11:36
|
Uživatel
Příspěvek: 850
Založený: 14.02.10
|
Já hraju LOTRO.
Základ je zdarma. Ten vyjde na spoustu herního času. Další věci se daj dokupovat, nebo rovnou koupit VIP kde máte všechno odemčený.
Teď má vyjít datadisk s novou lokací.
Nebo z vesmíru Star Trek Online.
cca 250 měsíčně. Neni to tak roztahaný a překombinovaný a questy jsou různorodější a zábavnější než třeba u fantasy mmo.
Čeká se na novej update season 4, kterej přidá spoustu novejch věcí. Pro mě nejdůležitější bude novej systém boje na planetách. Něco jak v mass effectu.
Upravil/a Vilik dne 02-07-2011 11:38
|
|
|