Ano, byl jsem tam já a dva turci asi hodinu. Takže jsem tam byl jako rozlítávač a nic moc.
Ovšem pořád platí druhý dotaz - Co se tak domluvit na nějaký konkrétní den a hodinu tady na SVK? Když už je tam 30 "našich", tak zkusit rozhýbat server takto?
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin
"Malý" problém:
Tato hláška po načtení 100% úkolu v off line, při přihlášení se na serwer
po vybrání letiště a letounu po odklepnutí staru hra se zasekne!
[img]http://img5.rajce.idnes.cz/d0504/4/4200/4200688_8a176d0369c1bbc219cb59f536801cf1/images/Chyby.jpg[/img] is not a valid Image.
L382_Conan napsal:
"Malý" problém:
Tato hláška po načtení 100% úkolu v off line, při přihlášení se na serwer
po vybrání letiště a letounu po odklepnutí staru hra se zasekne!
Právě že projev je stejný i v on line - po přihlášení na serwer se vše normálně načte, vyberu letiště, letadlo a pak po odkliknutí "Fly" dojde k "zatuhnutí" - odhlásit se musím přes správce.
plz posli mi konkretne info:
OS (najlepsie konkretny build), typ sturmu, nainstalovane patche, aktivovane moduly v jsgme, a HW info
nech to mozem hodit vyvojarom
diky
Díky za snahu, ale byl jsem nucen provést reinstal celého PC (z jiných důvodů),
a ejhle,pro zajímavost jsem opět nainstaloval IL2 WarBirds FreeHost a všechno chodí
normálně. Sice nevím, v čem byl problém, ale nyní je vše OK.
Čau
jj s pocitacmi je to ako v tom vtipe
Ekonom, chemik a ITtechnik idu v aute ktore z nicoho nic prestane fungovat.
Ekonom hovori, asi nam dosiel benzin musime ist pesi na benzinku a kupit benzin.
Chemik na to, rucicka paliva neni na nule urcite sme natankovali zly benzin, musime to nehcat vycistit.
do toho sa ozve IT technik a hovori : "Pani co keby sme skusili najskor vystupit a nastupit..." Upravil/a HausO dne 28-04-2011 15:16
Všechno špatně!!!!
On-line chodí vše normálně, ale nemohu se připojit na server. Heslo to po mně nechce, (už jsem byl připojen před reinstalací), pouze potom naskočí klasika - Connection attemp ............Timeout. Zkoušel jsem i adresu 153.19.156.122:21001 a nic.
Běží vůbec serwer přes den?
IP je 153.19.156.122:21001
teda na inu sa uz nepripajaj.
je divne ze to po tebe nechce heslo
asi sa pripajas cez nejaky program (xfire,hlsw,hl,atd)
musis sa pripojit cez IL2 > Multiplayer
Díky za snahu, ale už je to v pořádku. IP je 153.19.156.122:21001 jsem pochopitelně zkoušel - přes Multiplayer - heslo to nechtělo. Včera po x-tém pokusu najednou vyskočil požadavek na heslo - odsouhlasení - OK. Od té doby běhá vše normálně.
Dík.
Do statistik bol pridany Streak
konkretne sa zobrazuju tieto `strejky`
- Actual AirStreak
- Acutal Air with Cooperative/Probable Kills
- Actual GroundStreak
- Top AirStreak
- Top AirStreak with Co-opeartive/Probable Kills
- Top GroundStreak
Streak je tiez zobrazovany v Obrazku podpisu, ale len u zakladneho stylu (id-XXxx.jpg) a u stylu 1 (id-XXXX-s-1.jpg) viac info na foru War-Birds
Nova verzia FH_WarBirds-1.3r3
- odstrane `taxi collision`
- ditch, bail out v blizkosti CV od teraz nevracia CAPTURED status
- odstrany problem s paraganmi
Ahoj,
Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá poraďte mi kde bych objevil staré veterány.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.