311_Tank napsal:
Komu mam poslat tucnou obalku, aby i RAF Bomber command dostal nejakou pozornost ?
Jestli chces rozbit prasatko, tak ted je idealni cas - v Rusku zuri krize a dost vyvojaru s velkymi zkusenostmi je na dlazbe. Pracovali by i pod obvyklou cenou :-).
57_OTU ajvn napsal:
No ja jenom , že Dewoitine D 520 si Zalítal poměrně dost: Za spojence-proti spojencum-(němci obnovili výrobu BO dobrý typ stíhačky)-a pak zase za spojence.
Nechci tady vyjmenovavat kde všude. Je snadné si to najít.
Od začatku mi je divné že třeba Moran (AI) jo a tendle ne.
Rozhodně tady patří víc než třeba CW-21B------I KDYŽ JA JSEM RÁD ŽE TADY JE!!!!!
Búh ví kde je problém-a nebo Daidalové.
Tak mě napadá že i modaři tuhle oblast opomíjejí...
víš proč je Moran ? Protože Finsko...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Hoper napsal:
A co říkáte na časovaní bomb ? Tu onehdy bylo keců a teď nic.....
Já říkám - skvělá práce. Jsem nadšený, unešený, v sedmém nebi. Takhle nějak sis to představoval? :D
ano, přesně něco takového ;)
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
311_Tank napsal:
Komu mam poslat tucnou obalku, aby i RAF Bomber command dostal nejakou pozornost ?
Jestli chces rozbit prasatko, tak ted je idealni cas - v Rusku zuri krize a dost vyvojaru s velkymi zkusenostmi je na dlazbe. Pracovali by i pod obvyklou cenou :-).
škoda, že u většiny AI only , aby 4.12(třeba) nebyla AI only , players not allowed
jinak pěkná práce jen tak dálUpravil/a 606_Alllite dne 04-04-2011 08:54
[img]http://sjura.sweb.cz/606_panel_BG-Z-mustang_02_300x60.jpg[/img] is not a valid Image.
ójé...
nejprve jsem myslel, že v DF to bude fungovat jen pro AI, ale DT jsou kuci šikovní a funguje to pro všechny :)
teda - je to práce DT nebo Zutiho ?
A co na to Olegovci ? :))
a kdo vybíral zvukový podtext ? ;)
------ [ OT ] --------------
Kurna, Hopere, ty mas taky neskutocny talent na kladenie uplne nerelevantnych a zbytocnych otazok...
------ [/ OT ] --------------
Hoper napsal:
ójé...
nejprve jsem myslel, že v DF to bude fungovat jen pro AI, ale DT jsou kuci šikovní a funguje to pro všechny
teda - je to práce DT nebo Zutiho ?
A co na to Olegovci ? )
a kdo vybíral zvukový podtext ?
Od Zutiho ne, nemel kompatibilni pristup k tvorbe. Zvukovy podtext vybiral Viikate, je pry prvni skladba spravne delky z tech, co YT nabizela :-)
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.