November 22 2024 16:12:41
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
GeForce 580 GTX. Ale jakou?
310_cibule
torr napsal:
co takhle chvilku počkat na GTX590? A potom se rozhodovat,hafo výkonu a bambilion FPS

Kdy bude? Ptají se moje morčata...
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

1stCL_Novotny
Chceš tím Cibule říct že tvá morčátka coby zkušební testři jí doma ještě nemaj! Jak hluboko lze nechat morče klesnout.Šklebící se

WT_Horrido
Já bych morčatům nevěřil, ony tak jako furt popiskují... takový kreček ten drží hubu.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Novotny
Jo, ale to nesmí ten křeček bejt tak trošku Hoper!PffPffPffPff
Upravil/a 1stCL_Novotny dne 16-03-2011 15:02

1stCL_PETRAS
Cibule,Cibule..já jsem upgradnul všechno (mimo mojí milované ženy) a stejně se mi to po nějakém čase zdá pomalé Smutný

Nemá cenu se rozepisovat o sestavě a kalit ti tak krásné vlákno, ale když jsem dal v FSX vše na max, tak jsem to skoro zastavil Naštvaný

310_cibule
Petrasi, jediný, komu jsem ochoten pomalost jakž takž tolerovat, je moje paní (už jen proto, že na to nemám sebemenší vliv).

Vše ostatní musí být kurevsky rychlý (i když mé pilotní umění vždy bylo a je rychlostí PC zcela nedotčeno; jsem konzervaticec, létám stejně jako před mnoha lety) nebo aspoň chci mít pocit, že je tak rychlý, jak jen rychlý může být (a hlavně rychlejší než to, co má třeba Horri).

Nechci umřít s pomalým PC. To je nedůstojné (a v mém věku už nevíš dne ani hodiny).
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

torr
310_cibule napsal:
torr napsal:
co takhle chvilku počkat na GTX590? A potom se rozhodovat,hafo výkonu a bambilion FPS

Jihoameričtí indiání odpovídají:čas grilování nastane 24.3

AMP
torr napsal:
310_cibule napsal:
torr napsal:

Jihoameričtí indiání odpovídají:čas grilování nastane 24.3

A tady zase píší

"Cenu ani datum dostupnosti bohužel neznáme, jen připomínám, že GeForce GTX 590 se tu objeví už 22. března / marce a EVGA GeForce GTX 460 2WIN i její konkurence od Galaxy tak budou muset zapůsobit nízkou cenou."

A ta 460 2WIN je výkonější jak 580....

http://311raf.com/cs_wing_hangar.php
310_cibule
AMP napsal:
EVGA GeForce GTX 460 2WIN

Co na to odborníci? Mám o ní uvažovat?

Pajda
Asi takhle: menší problém u GTX 590 a případně i GTX 460 2WIN, je, že jejich výkon bude vždy záležet na tom, jak pro danou hru budou optimalizované ovladače pro SLI. Tzn. může se stát, že v některých konkrétních hrách, kde podpora SLI bude mizerná budou mít tyto karty nižší výkon než samostatná 580.

Na druhou stranu ale to budou nejvýkonnější karty z nabídky Nvidia, takže ta by si měla setsakra dát záležet, aby ty ovladače pro SLI šlapali opravdu skvěle, tzn. aby karta dosahovala všude kýženého výkonu.

1stCL_Novotny
Jo záležet si dají,ale co po půl roce kdy vyjde úplně nová a ještě lepší? Co bude pak až se nevyplatí tyhle super nařvaný hybridy pro nemajetné kupovat? Stále to tak bude?
Nebrat za narážku je to pouhý dotaz!Mrknutí

WT_Horrido
Možná konečně vyjde grafika a procesor které v tracku black death při srážce nad letištěm udělají více než 13 fps Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
WT_Horrido napsal:
Možná konečně vyjde grafika a procesor které v tracku black death při srážce nad letištěm udělají více než 13 fps Úsměv

Když jsem hodně taktoval, tak jsem měl 27 Úsměv
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Pajda
1stCL Novotny napsal:
Jo záležet si dají,ale co po půl roce kdy vyjde úplně nová a ještě lepší? Co bude pak až se nevyplatí tyhle super nařvaný hybridy pro nemajetné kupovat? Stále to tak bude?
Nebrat za narážku je to pouhý dotaz!Mrknutí

Posledních pár generací výkoných grafických karet se odehrává souboj mezi menšími jádry, kde pro dosažení vysokého výkonu je třeba jich zapojit víc (zatím jen 2) na jedné kartě - AMD/ATI a pak obřím monolitickým jádrem na straně druhé - Nvidia. Teoreticky by mělo být to monolitické jádro vždy lepší řešení než jakékoliv spojování více jader, ale prakticky je ho velice složité kvalitně navrhnout a hlavně vyrobit (na co už výrobci CPU ostatně přišli dávno).
Takže do budoucna očekávám, že i u grafik začne převládat něco podobného jako technologie Bulldozer od AMD, čili základní stavební jednotkou se stane řekněme malé dvoujádro s nějakou malou vyrovnávací pamětí v jednom bloku a tyto bloky se pak budou moct ve výsledném pouzdře spojovat a využívat přitom velkou sdílenou paměť. Pro výrobce to bude mít ohromnou výhodu v tom, že bude vyrábět pro celý výkonový segment vlastně jen jeden a ten samý blok, akorát jich v pouzdře bude víc, případně přidá víc sdílené paměti.

Hlavní pointa je ale v tom, že ty bloky budou mezi sebou komunikovat buď přímo po SLI/Crossfire, nebo z ní odvozené technologie, takže je pro výrobce karet velmi důležité jak právě SLI/Crossfire už dnes funguje.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,017,020 návštěv