October 21 2025 17:59:38
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 5

· Piloti on-line: 1
Zifi

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Film???
Pityy
Hlavne ze je na co koukat Šklebící se

Lanc
co je to za film s Fordom? dakujem
2/JG26_Krak

http://squadron.achileus.cz/
lochness
Lanc napsal:
co je to za film s Fordom? dakujem

Hanover Street
kogm.bluefile.cz/banner/ban_loch.jpg

WT_Horrido
[img]http://whatculture.com/wp-content/uploads/2011/08/Red-Tails-Poster.jpg[/img] is not a valid Image.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

kouty
Z nějákého důvodu se mi při pohledu na ten obrázek chce zvracet...

VCAF_Joe
Vypadá trochu jak z komiksu... asi v duchu americký touhy šokovat pořádnou akcí. Zamračený
Czech Spitfire Club - "We don't forget"

http://www.czechspitfireclub.cz
Baron
kouty napsal:

...tak to sme dvaja...

...už to vidím zase na nejakú heroickú pi*ovinu typu Pearl Harbor (myslím tým poslednú časť filmu, ktorá začala náletom na Pearl Harbor - to bolo sci-fi, aké môžu StarWars iba ticho závidieť), kde zistíme, že zlí belosi neverili dobrým černochom, ktorí síce zo začiatku neboli až takí dobrí, ale to bol iba dôsledok toho, že ich starí rodičia boli otroci a oni vyrastali v černošských gethách, čiže v konečnom dôsledku zase za to môžu iba zlí belosi, pretože statoční "blackmeni" po prekonaní prvotných problémov zaťali belostné zuby svietiace z čiernej tváre, nestratili ani jeden bombardér pri doprovodných misiách a nakoniec boli kamoši s bielymi pilotmi na život a nasmrť a blablablablabla. Bože, dúfam, že sa mýlim a bude to skvelý film - i keď podľa ukážok z filmu mi vypadli buľvy aj sčeľusťou, keď som videl, aké dorábajú digitálne Mustangy manévre...
Upravil/a Baron dne 14-09-2011 10:16
Hals - und Beinbruch!

606_Temp
Žlutonosá Schwalbina - to bude nářez Cool
Manévry mustangů mi nevadí. On nemůže být vzdušný souboj sfilmován reálně. Ona by to byla totiž vcelku nuda. Ale ta pohádka o zlých běloších, hodných černoších a netraceném bombardéru proti německé přesile bude tužší oříšek.
Ale stejně si zajdu do kina Úsměv
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
Hoper
Teď (pár dní) jsem zkouknul Sky Fighters.
Děj děsnej (resp některé scény + dějové části)
Ale jeden z mála filmů, kde se lítá a to hodně. Pár situací mi přišlo divných (utažený zatáčky s bandaskama, odpal rakety na pár metrů) ale jinak bezva letecký záběry. I třebas taková blbost, jak zkoušení brždění při rozjíždění se.

Myslíte, že byste natočili letecký film, aby se vám aspoň zaplatil ? :))
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

sparrow
Baron napsal:
kouty napsal:

...tak to sme dvaja...

...už to vidím zase na nejakú heroickú pi*ovinu typu Pearl Harbor (myslím tým poslednú časť filmu, ktorá začala náletom na Pearl Harbor - to bolo sci-fi, aké môžu StarWars iba ticho závidieť), kde zistíme, že zlí belosi neverili dobrým černochom, ktorí síce zo začiatku neboli až takí dobrí, ale to bol iba dôsledok toho, že ich starí rodičia boli otroci a oni vyrastali v černošských gethách, čiže v konečnom dôsledku zase za to môžu iba zlí belosi, pretože statoční "blackmeni" po prekonaní prvotných problémov zaťali belostné zuby svietiace z čiernej tváre, nestratili ani jeden bombardér pri doprovodných misiách a nakoniec boli kamoši s bielymi pilotmi na život a nasmrť a blablablablabla. Bože, dúfam, že sa mýlim a bude to skvelý film - i keď podľa ukážok z filmu mi vypadli buľvy aj sčeľusťou, keď som videl, aké dorábajú digitálne Mustangy manévre...

Jako bys mi to vzal z pusy, ty trailery jsem viděl oba a mám strach, že většinu bojových scén jsem už viděl Zamračený . A pokud se mýlím, tak budu jenom rád

j4ck41
chlapci, chlapci

pohadka jak popsal Baron tam BUDE ... ono to totiz i tak nejak z historie odpovida bo oni to kluci vopaleny fakt nemeli jednoduchy a vysledky meli vic nez dobry = to ze to bude pravdepodobne ulizany aby byl efekt co nejvesti tak holt s tim se u filmu musi pocitat

kritika manevru - kolika z vas se libej nekolikrat zminovany Hvezdny valky? urcite hodne lidem ... a resite ze tam X-fightery litaj taky tak nejak mimo fyziku? neresite ... tak to nereste ani tady
a ze jsou kamuflaze trosku mimo? koho to asi tak zajima? podstatny je ze Mustafove budou mit cerveny vocasy - o nich ten film je ... ne o nejakej Befkach, ktery tam plnej klasickou ulohu zaporaku z akcnich filmu kdy nejdriv vyhravaj, aby pak slavne dostali pres hubu

je to film, ne dokument ... a film ma za ukol pobavit a pripadne vhodne zapusobit na cilovou skupinu ... takze v kine vypnout mozek a uzivat si jak se ty barevny obrazky hezky hejbaj ... nic vic
Upravil/a j4ck41 dne 16-09-2011 11:19

Pityy
Krasny sakale pekne receno!!!!! Mrknutí

WT_Horrido
Hehe. Co jsou to výsledky "víc než dobrý?" Co se týče poměru sestřelů a ztrát byli naprosto průměrní až podprůměrní. Úsměv

Víš že hvězdné války nejsou reálné, že je to fikce že? A tohle že má být historický film?

A jaká je jeho cílová skupina? Lidi kteří o Ocasech něco ví? Fandové přes letadla? Tihle asi budou o tom co Mustang zvládne nebo ne něco vědět. Pokud to má být film pro děcka s rodiči chroustající popcorn a lemtajicí colu tak potom budiž... Pro koho jiného by nakonec měl být válečný film o tom jak se i černoch mohl stát důstojníkem než pro vypínače mozků. Úsměv

Mimochodem teze o tom, že vzdušný souboj zfilmovaný reálně by byl nudný je opravdu výborná. Nudnost není problém toho co se natáčí, ale toho JAK se to natočí.
Upravil/a WT_Horrido dne 16-09-2011 12:14
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
WT_Horrido napsal:
Hehe. Co jsou to výsledky "víc než dobrý?" Co se týče poměru sestřelů a ztrát byli naprosto průměrní až podprůměrní. Úsměv

nemyslim pomer ztrat a sestrelu ... myslim tim ohledne tech ztrat bombarderu ... nevysli z toho nijak blbe ... on vubec pomer ztraty/sestrely je takovej pofiderni ... jak bys podle toho hodnotil treba takovou 313. perut RAF?

Víš že hvězdné války nejsou reálné, že je to fikce že? A tohle že má být historický film?

historicky film? ja nevim, co jsem zatim videl tak ze je to zalozeno na pravdivych udalostech - a nejaka pravdiva udalost se tam urcite objevi ... treba ze ve WWII v radach USAAF litali cernosi

tak nejak podobne jako Memphiska kraska, Rytiri nebes, Rudy baron ... to vsechno byly uplne stejny historicky filmy jako budou i Ocasy

EDIT: tak jsem se jeste schvalne podival na trailer a ono to ani neni zalozeno na skutecnych udalostech ale dokonce jenom inspirovano skutecnyma udalostma

A jaká je jeho cílová skupina? Lidi kteří o Ocasech něco ví? Fandové přes letadla? Tihle asi budou o tom co Mustang zvládne nebo ne něco vědět. Pokud to má být film pro děcka s rodiči chroustající popcorn a lemtajicí colu tak potom budiž... Pro koho jiného by nakonec měl být válečný film o tom jak se i černoch mohl stát důstojníkem než pro vypínače mozků. Úsměv

ano, tak presne lidi co o Ocasech neco vedi a fandove pres letadla zcela urcite nejsou cilovou skupinou ... film je pro decka s rodici chroustajici prazenou kukurici, lemtajici kolu a uplne nejlepe pokud jsou afro-americkeho puvodu
Upravil/a j4ck41 dne 16-09-2011 12:54

WT_Horrido
Tak to se obavám, že se mi to nebude libit Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Hoper
už sem to tu jednou psal - film je INSPIROVÁN...

tudíž tam může být ale úplně všechno možný i nemožný ;)

ovarek.cz/hamster.gif

WT_Horrido
Raději nechcu vedět čím byl inspirován Red Baron Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
jako kluci me fakt docela prekvapuje jedna vec ... Hvezdny valky berete jako pohadku a neresite, serie filmu o Rambovi - taky to berete jeko pohadku a neresite ... ale jak nekdo hodla tocit pohadku kde jsou letadla tak je to okamzite spatne a vyzadujete absolutni historickou presnost

ja osobne budu spokojen kdyz po zkouknuti filmu reknu ... ale jo, nebyla to uplna blbost

a upime receno: z toho traileru se me hodne libila ta scena pred (asi) prvnim letem jak se drzej okolo ramen a rvou si to svoje "to the last minut. to the last plane, to the last bullet, to the last men. we fight" ... ze je to Hollywood? All Blacks maj svoju haku, nasi hokejisti se pri najezdech na stridacce taky drzej kolem ramen ... tak co?

Hoper
WT_Horrido napsal:
Tak to se obavám, že se mi to nebude libit :)

jenže ty si jinej ;)

jinak - jak se dají natočit akční lítací scény, viz videjka 1942, 1945, B-29_MAD a souboj Sakaje s Pug Southerlandem. A samo veleslavné Kedikovo Come with me :)
(resp - ono ty akční videa udělaná např v PH jsou super, jen to chtělo nějakého pána poradce, který by je kočíroval víc než pan režisér případně sponzor :) )

ovarek.cz/hamster.gif

1stCL_Wedge
Opravdu nesnáším lidi, kteří díky tomu, že naivně věří, jako je tomu nyní v případě Red Tails, že by se takovýto filmový počin mohl zakládat na historické pravdě, ať už reálností letadel, jejich manévrů, jejich kamufláže a v neposlední řadě i tomu, že by je pilotovali “černí“piloti, dokáží veřejně hanobit historicky korektní, nebo aspoň historickou událostí inspirované filmy, trilogie a ságy jako jsou Star Wars...což je vlastně historický dokument podaný divákovi v dramatické podobě, aby ho lépe pochopil.
http://jahtruth.n...tarwar.htm

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,325,946 návštěv