December 27 2024 21:38:42
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 2

· Piloti on-line: 1
LesniHU

· Registrovaní piloti: 2,751
· Nejnovější pilot: VGR-Spawn
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » Rise of flight (letový bojový simulátor z období první světové války) » Rise of flight - diskuse
 Vytisknout diskuzi
RoF Nejlepší Stroj.
1stCL_Pagy
Nejlepší je F2B, ale to je smradlavej spojenec. Takže top pro mě je samozřejmě vagón Šklebící se je tak krásnej a tak záludnej, jako správná ženská Šklebící se

drobek85
No já přemýšlím jaké stroje si mam koupit k ježíškuÚsměv
A přemýšlím nad Gothou, ale chtěl bych se zeptat jaké to je v ROFu létat s bombrem. Jestli je to zábavnější než ve šturmu. Popřípadě jak moc přesně se s nimi dá bombardovat a jestli se snimi dá ubránit stíhačům.
Upravil/a drobek85 dne 07-12-2011 01:42

1stCL_Novotny
Gotha? Jo super aparát.
Zábavnější létání než ve šturmu? To jde těžko říct. Věc názoru. Létání to je super!!!
Přesnost bombardování? Jo pokud se naučíš pár zásad a vybuduješ si odhad dá se trefovat "hřeb na hlavičku".
Ubránit stíhačům? Dá,ale je to jak v životě. Štěstí je víc než co jiného.
Mrknutí

ZVP_ALEX
No já říkám Spad XIII, to je takový FW z WWI.

Jenom nechápu proč modří z Ila lítají za Central a ne za Entente Šklebící se

LEON
Protože modří mají svého FW - Pfalz XII Šklebící se

https://www.rcfree.eu
WT_Horrido
drobek85 napsal:
No já přemýšlím jaké stroje si mam koupit k ježíškuÚsměv
A přemýšlím nad Gothou, ale chtěl bych se zeptat jaké to je v ROFu létat s bombrem. Jestli je to zábavnější než ve šturmu. Popřípadě jak moc přesně se s nimi dá bombardovat a jestli se snimi dá ubránit stíhačům.

Nevím jak s Gothou, ale kampaň s dvousitzem je imho o pěkný fous lepší než kampaň se stíhačem, protože méně trpí úrovní AI. V bomberu se nedějí honičky na nepřátelského blba mimo rozumný dosah přes půl mapy, odpadá chorobná posedlost balóny a není tolik vidět idiotská sebevražednost AIček.
Navíc bombery mají obsahově bohatší mise (což není chyba kampaně, stíhání je prostě pořád totéž). Navádění dělostřelectva, průzkumné lety, fotografování... Gotha je zážitek sám o sobě, ale na kampaň bych doporučoval dvousitz, s tím se dá i řádit proti stíhačům. Gotha prostě letí... Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

drobek85
No tak nejde mě především oto vlastnit nejnabušenější stroje IWW, ale takové které mají svou rozmanitost.
A pravda je že pořád přemýšlím o érech z první poloviny války co se týče stíhačů. Možná jsem najivní ale říkám si žeby to mohlo být zábavné učit se létat s něčím starším jako např. Fokker E.III, nebo Aicro D.H.2. Myslím že ve své době to mohli být dravci. Bohužel ta doba rychle pominula. Ale stejně si říkám že by to mohla být větší "romantika"Šklebící se , než na konci války kdy to byl masomlejnek.

WT_Horrido
Fokker Eindecker to je velká romantika Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
drobku ty voe, Eindecker byl vyraben dyl a ve vetsich poctech nez treba Dreidecker, tak ta doba rozhodne rychle nepominula. Zrychlovani zacalo od prelomu let 1916/1917 kdy se pomalu co ctvrt roku na jedny nebo druhy strane fronty objevila nejaka nova konstrukce ... do ty doby to byla docela pohoda

3BAP_Cassius Chaerea
WT_Horrido napsal:
Fokker Eindecker to je velká romantika Šklebící se
Svět jde do pr****, jsem stejnej romantik jako Horri.Úsměv
To vostatní jsou povětšinou jenom fádní čajky.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 07-12-2011 11:03

j4ck41
jenze online i offline si ho clovek moc dlouho neuzije ... ja osobne se tesim na Halberstadt ... prvni masina, kterou mam predplacenou

Merten
Řeknu ti to tak kup si to co se ti líbí každý má svoje kouzlo a každý je na něco dobrý Úsměv.

drobek85
j4ck41 napsal:
drobku ty voe, Eindecker byl vyraben dyl a ve vetsich poctech nez treba Dreidecker, tak ta doba rozhodne rychle nepominula. Zrychlovani zacalo od prelomu let 1916/1917 kdy se pomalu co ctvrt roku na jedny nebo druhy strane fronty objevila nejaka nova konstrukce ... do ty doby to byla docela pohoda

No já věděl že se někdo ohradí, ale asi jsem nebyl pochopen. "Ečko" začalo už v patnáctém roce a v šestnáctém respektivje v druhé polovině toho to roku už byl zastaralí. Takže když vezmu život E. III tak bohužel nebyl moc dlouhý. Takže z mého pohledu doba E.III rychle pominula.
Upravil/a drobek85 dne 07-12-2011 13:09

Hanss
na mě až moc dlouhý, ještě se mi nepovedlo přežít aspoň k D.II ZamračenýŠklebící se

j4ck41
drobku, ale ja te pochopil ... E.III vsak slouzil u prvoliniovych jednotek de facto celej rok 1916 ... kdyz to vezmes tak E.III slouzil v prvni linii dyl nez treba Sopwith Pup a zhruba jenom o 4 mesice mene nez Camel ... a cela serie Eindecker slouzil zhruba stejne jako S.E. 5a ... to me opravdu neprijde jako kratka doba na pomery WWI
Upravil/a j4ck41 dne 07-12-2011 13:33

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

24-12-2024 12:49
vesele vanoce a štastny novy rok vam všem

24-12-2024 11:15
Pohodové Vánoce a šťastný nový rok přejí Vencourovi

08-12-2024 13:02
Vypadá to, že Nvidia definitivně ruší GeForce Experience. Už se mi aktualizuje na Nvidia App.

06-12-2024 19:02
Viděl jsem jen prvních 8 sekund videa. Stačilo mi.

04-12-2024 13:31
Vlastně jako by miliony mozkových buněk vykřikly hrůzou a náhle utichly.

04-12-2024 12:50

03-12-2024 15:48
Zase po letech jsem zaskočil a tak vás všechny zdravím...borci Mrknutí

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

36,143,134 návštěv