November 22 2024 08:02:55
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 14

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Rada s výběrem Joysticku
Rufu
Je vám jedno že srovnáváte 2 cenový kategorie?X52 nemá ve stejný cenový relaci konkurenci.I s pedálama vyjde o něco levněji než Logitech.
To že se tu každý ohání feedbackem.Od dob thrustmastera afterburnera jsem už 3x neodolasl a koupil MSFF2 a pokaždý ho zas prodal protože prostě mi X52 i bez FF přišla o dost lepší.Mrzí mě že Warthog nemá FF když Thrustmaster měl svůj FF system.A taky nemá páku jako Talon.Smutný
Ale co jsem zkoušel Logitechaa ve stejný ceně je určitě přirozenější než X65?Ale třeba mi hrozně vadily ty plechový šlapky na pedálech.(Furt sem si o ně "řezal" hrany chodidel).
Prostě do 7000kč Logitecha,Do4500kč X52 a pedály saitek do 2500kč jen X52 samotnou a do 1300 thrustmastera 1600.

saldy
tak člověk je se svým joyem vždy sžitý a nedá na něj dopustit, jako já ještě nedávno se svým starým vyčochtaným extrem pro, ani mě nenapadlo že existuje něco jinýho, přesto jsem změnil názor , zkusil G940 a velmi rychle ho povýšil na standard(ergonomie je však jeho slabina-chce to hodně dlouhý palec), zpětná vazba jakkoliv nedokonalá je obrovský krok vpřed, X52 neznám, dal jsem na doporučení od lidí zde.
vibrace-nejsou jako v joypadu na plejstejšna, kulomety-jemné chvění,kanony-slušnej lomcovák ale bez vlivu na směr, chvění reaguje i na letovou situaci a dokáže rychle varovat před pádem když je člověk zabranej do boje

Např. včera jsem letěl tu modrou americkou štuku, nevim teď jak se jmenuje, řízení kolem osy mělo značný vůle abych pak přelez do Tempestu který zas simuloval velmi přesné a tuhé řízení Mrknutí

dnes už to neni taková láce, kdo neni třeba chudej student a lítat ho baví měl by vybírrat z toho nejlepšího co je - thruthmaster hotas, X65, G940...
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
Pityy
Vcera objednano dnes dovezeno logitech G940 diky vsem za odpovedi stejne jsem dal na radu fuciho Šklebící se

Hoper
u CHáček taky nespí :))
[img]http://www.chproducts.com/retail/images/CH%20RGCS_Gray.jpg[/img] is not a valid Image.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_Pip
Sakra, to je japonska Hopersan konstrukce???? Cool
www.311raf.com/images/signature/sig_Pip.jpg
Vous etes des femmes,des esclaves,des chiens.Je crache sur vous!
Hoka hey!

http://www.310raf.com/cs_wing_hangar.php
Paulus
Vypadá to dobřeMrknutí
jak hluboko mám sáhnout do kapsyŠklebící se
základna Loc: 49°43'52.703"N, 16°26'5.3"E

Hoper
já to jen čistě náhodou našel na CHáčkových stránkách, když jsem hledal, jestli náhodou už nemají udělaní pořádný ikony do Win7 k jejich hejblatům :)
a cenu netuším, ale přes pana Krouzu (pokud umí dodat) si šáhnete opravdu hoooodně hluboko :))

ovarek.cz/hamster.gif

saldy
Konečně pořádná klávesnice, pokud koukám na tu plynovku tak přesně tímhle směrem by se přípustě měly ubírat, čím víc hejbátek, tím líp
ijncluny.estranky.cz/img/original/405/mig19ccc.jpg

http://www.sturmovik1946.estranky.cz/
1stCL_Fucida
Ošklivé, už od pohledu neergonomické a vzhledem k tomu, že je to CH, tak nejspíš i příšerně drahé.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

311_Mart
A ještě bez numpaduŠklebící se
i.ibb.co/KzWCvpr/Mart.png

Hoper
1stCL_Fucida napsal:
Ošklivé, už od pohledu neergonomické a vzhledem k tomu, že je to CH, tak nejspíš i příšerně drahé.

ano
ano - nebude to pro lítače jako jsme my, ale pro něco/někoho jiného (někoho, komu nebude vadit napevno přidělaný/zapuštěný kus kvedel někde - v "kokpitu")
nesmíš kupovat jen u Krouzy ;) A CH mají svoji cenu - možná vypadaj tuctově, ale zkus se podívat na jejich provedení a sestavení a budeš už vědět. Koupil bys BMW X3 (rozuměj CH) nebo Dacii Dustra (zbytek) ? ;)

(já teda XC90tku / Prasáka... :))) )

ovarek.cz/hamster.gif

Hoper
a když už se tu mluvilo o CH - super utilitka pro CHáčka - CM Printer
http://www.ch-han...f74cb8b6dd

(když jsem se v tom kdysi hrabal, našel jsem ji, ale starší verzi - pro starší verzi CHManageru, tadle už spolupracuje se 4řkou :) )

ovarek.cz/hamster.gif

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,898 návštěv