Je vám jedno že srovnáváte 2 cenový kategorie?X52 nemá ve stejný cenový relaci konkurenci.I s pedálama vyjde o něco levněji než Logitech.
To že se tu každý ohání feedbackem.Od dob thrustmastera afterburnera jsem už 3x neodolasl a koupil MSFF2 a pokaždý ho zas prodal protože prostě mi X52 i bez FF přišla o dost lepší.Mrzí mě že Warthog nemá FF když Thrustmaster měl svůj FF system.A taky nemá páku jako Talon.
Ale co jsem zkoušel Logitechaa ve stejný ceně je určitě přirozenější než X65?Ale třeba mi hrozně vadily ty plechový šlapky na pedálech.(Furt sem si o ně "řezal" hrany chodidel).
Prostě do 7000kč Logitecha,Do4500kč X52 a pedály saitek do 2500kč jen X52 samotnou a do 1300 thrustmastera 1600.
tak člověk je se svým joyem vždy sžitý a nedá na něj dopustit, jako já ještě nedávno se svým starým vyčochtaným extrem pro, ani mě nenapadlo že existuje něco jinýho, přesto jsem změnil názor , zkusil G940 a velmi rychle ho povýšil na standard(ergonomie je však jeho slabina-chce to hodně dlouhý palec), zpětná vazba jakkoliv nedokonalá je obrovský krok vpřed, X52 neznám, dal jsem na doporučení od lidí zde.
vibrace-nejsou jako v joypadu na plejstejšna, kulomety-jemné chvění,kanony-slušnej lomcovák ale bez vlivu na směr, chvění reaguje i na letovou situaci a dokáže rychle varovat před pádem když je člověk zabranej do boje
Např. včera jsem letěl tu modrou americkou štuku, nevim teď jak se jmenuje, řízení kolem osy mělo značný vůle abych pak přelez do Tempestu který zas simuloval velmi přesné a tuhé řízení
dnes už to neni taková láce, kdo neni třeba chudej student a lítat ho baví měl by vybírrat z toho nejlepšího co je - thruthmaster hotas, X65, G940...
u CHáček taky nespí :))
[img]http://www.chproducts.com/retail/images/CH%20RGCS_Gray.jpg[/img] is not a valid Image.
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
já to jen čistě náhodou našel na CHáčkových stránkách, když jsem hledal, jestli náhodou už nemají udělaní pořádný ikony do Win7 k jejich hejblatům :)
a cenu netuším, ale přes pana Krouzu (pokud umí dodat) si šáhnete opravdu hoooodně hluboko :))
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
1stCL_Fucida napsal:
Ošklivé, už od pohledu neergonomické a vzhledem k tomu, že je to CH, tak nejspíš i příšerně drahé.
ano
ano - nebude to pro lítače jako jsme my, ale pro něco/někoho jiného (někoho, komu nebude vadit napevno přidělaný/zapuštěný kus kvedel někde - v "kokpitu")
nesmíš kupovat jen u Krouzy ;) A CH mají svoji cenu - možná vypadaj tuctově, ale zkus se podívat na jejich provedení a sestavení a budeš už vědět. Koupil bys BMW X3 (rozuměj CH) nebo Dacii Dustra (zbytek) ? ;)
(já teda XC90tku / Prasáka... :))) )
(když jsem se v tom kdysi hrabal, našel jsem ji, ale starší verzi - pro starší verzi CHManageru, tadle už spolupracuje se 4řkou :) )
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.