Tajpan napsal:
to je síce pravda, ale ..... ako tam umiestniš mimo mapy objekt?
...
přes Excel (kalkulačku, papír, jen tak z hlavy) ?
ed: jen si teď nejsem jistej, jestli "takhle" šli umisťovat jen statické objekty - možná mi Alsterufer musel začítnat plout na okraji mapy směrem "ven" a pak se zase vracet, aby byl ve správný čas na správném místě
Presne tak. Jen staticke objekty mimo mapu, pohyblive musi zacinat na mape.
hmm... to som netušil. ale nemienim si to overovať, verím vám.
torr napsal:
velmi pěkné,tahle mapa by byla parádní na modovaným servru spitvs109.Mimochodem ,tvůrci této mapy komunikují také s adminama různých serverů?
Pokud se nemýlím, tak by se měla objevit v updatu pro UltraPack...
S adminy serverů kluci od nás asi přímo nespolupracují, ale až bude mapa v UP, tak už to bude jen na provozovatelích serverů, jestli ji budou chtít využít...vzhledem k její velikosti, no, uvidíme...
Tajpan napsal:
to je síce pravda, ale ..... ako tam umiestniš mimo mapy objekt?
...
přes Excel (kalkulačku, papír, jen tak z hlavy) ?
ed: jen si teď nejsem jistej, jestli "takhle" šli umisťovat jen statické objekty - možná mi Alsterufer musel začítnat plout na okraji mapy směrem "ven" a pak se zase vracet, aby byl ve správný čas na správném místě
Presne tak. Jen staticke objekty mimo mapu, pohyblive musi zacinat na mape.
preto mi tam chybaju tie nejake stovky kilakov na severo-zapad, ale nevadi, lepsie ako pastou do xichtu
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.