Díky za info.
Hmm, tak zrovna na Blenheim takhle detailní reference To by musel nafotit někdo přímo v muzeu.
O tu knihu Stěpance bych měl zájem, kdyby byla k mání. Moh bych poskytnout orig. konstrukční manuál La5FN jestli někdo chce.
313_OTU_Gryzlov napsal:
falkone ... přijde Ti to "ftipné"? Mně ani ne. Akceptoval bych to, pokud by si znal zdroje mých informací, z čeho vycházím a něco málo věděl o dané problematice.
A ako z kade ich mam vediet!??! Ked nic nenapises, tak si to proste nedokazem precitat...
313_OTU_Gryzlov napsal:
Nemám rád lidi, kteří se vyjadřují přesně tímto stylem, který si předvedl. Nemám tedy jediný důvod k tomu, abych Tě o něčem přesvědčoval. Vynaložené úsilí by nedosahovalo požadovaného efektu. Nehledě na to, že přesvědčením jakéhosi falkona se věci nezmění. Nejsi ani odborníkem v oboru, se kterým by se na dané téma mohlo diskutovat, nemáš k danému problému dostatek podkladů a informací.
Ja zase nemam rad takyto pristup - mlatenie prazdnej slamy. Ja som sa ta nechcel nijako dotknut, nijako na teba utocit a ani som take nic nespravil. Jedine co som napisal bolo konstatovanie faktu, ze som od teba nevidel ziadne konkretne dokazy - a to myslim ze uznas aj ty. Proste som len chcel od teba pocut konkretne veci...
Zvlasne, ze LesniHu to dokazal - prezentoval meranie, podlozil 3 stranky kde sa uvadza skutocny dolet. Beriem, presvedcil ma. A pritom stacilo len tak malo..
Ja tu z toho nechcem a ani nebudem vyrabat flejm, (na to su tu iny a v inom vlakne ), takze ak si si to zobral osobne tak si to zle pochopil.
A tiez ta nijako nenutim, aby si sa ma snazil presvedcit. Ja som len vyjadril svoj nazor a komentar... A ako vravis, jeden falkon hore dolu...
313_OTU_Gryzlov napsal:
Příště si nejdřív tedy ověř, z jakých zdrojů člověk čerpá, než začneš být "ftipný".
Ale ja som si chcel overit, z akych zdrojov clovek cerpa... ale ked sa clovek urazi a napise "agresivnu" odpoved, tak sa to neda...
P.S.: Sorry ze som zase bol "ftipny" :sm16:
P.S.2: Beriem tuto otazku ako uzavretu, ty si sa vyjadril, ja som sa vyjadril.
Bob napsal:
Tak by me zajimalo co skryvají naše české vojenské muzea a archivy. Nemaji zadne informace o konstrukci či výkonech letadel. Štoural se v tom někdo?
Jo to by mně taky zajímalo. Bydlet v Praze tak jsem tam pečený, vařený Ale prý jsou jejich dokumenty v hodně špatném stavu.
Lazy: díky už netřeba. Díky Gryzlov.
AŠ82 - to je ta knížka "Motor za letu". I když nevím jestli zrovna FN verze.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.