November 24 2024 04:20:48
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 3

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - DISKUSE
 Vytisknout diskuzi
Střelba do přistávajících.
Panek
A ty šmejdi na mne střílejí v CODu furt sniperkou. Hajzlové!
Cool

Jirka
MK_KaiN napsal:
Jo někteří blázni nestřílejí na přistávající letadla, na startující letadla, na letadla letící doleva, na letadla letící doprava, nahoru i dolů. Někteří se ohánějí jakousi ctí vůči nepřátelským pixelům na monitoru, jiní to dělají proto že stejně nic netrefí, ani to přistávající letadlo. Těch je většina. Tak se schovají za pravidla Úsměv

Bože, proč já s tímhle člověkem pořád jenom souhlasím ? Šklebící se

Jo a ještě dodám. NO AMMO není důvod k ukončení souboje. Ještě pořád se dá soupeř ukroutit a nebo taranovat. Šklebící se

LEON_CZ
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
Zatím jsme se bavili o stíhačích, takže nepředpokládám, že by sis bral bitevního IL-2 proto, že si chceš vychutnat dogfight se stíhačem Šklebící se Setkal jsem se za ty roky ve vzduchu jak s prasaty, tak s ,,rytíři" kteří Tě nechají nabrat výšku po startu a když je sestřelíš, tak Ti ještě pochválí zásah. Já už za ta léta hráče nijak neodsuzuju, každý se baví jak umí, ale můj RESPEKT má pouze ta druhá skupina a věř, že ani nikdo z LC Tě na zemi nezprasí nebo neodpráskne až se budeš mrskat na padáku Šklebící se
Váš problém, já ti můžu za BAP říct, že tě jako protivníka s klidnou duší sejmu v jakékoli fázi letu.

S klidnou duší i přes to, že to vaše vrchní velení letky nedoporučuje, viz vaše pravidlo č. 12? Šklebící se

To Jirka: Pokud potkám soupeře bez munice, plachtí nebo hoří, nemám z jeho sestřelení vůbec žádný požitek, kvůli bodům simulátory nehraju.
Upravil/a LEON_CZ dne 21-02-2010 15:00

http://www.virtualnipilot.cz/
3BAP_Cassius Chaerea
Leon, opět jeden z těch co neumí číst. Pravidlo 12 je o střílení na padáky a jedná se pouze o doporučení. Tedy nikoli o vulch a sám za sebe můžu říct, že když mě ve vzduchu nase*eš, tak tě sejmu na padáku i přes doporučení letky a vím že ty mě pak nebudeš odsuzovat, neb si to sám napsal.Úsměv

LEON_CZ
Leon, opět jeden z těch co neumí číst. Pravidlo 12 je o střílení na padáky a jedná se pouze o doporučení. Tedy nikoli o vulch a sám za sebe můžu říct, že když mě ve vzduchu nase*eš, tak tě sejmu na padáku i přes doporučení letky a vím že ty mě pak nebudeš odsuzovat, neb si to sám napsal.Úsměv

Číst umím zatím dobře, psal jsi o klidné duši při střílení ve všech fázích letu. A let na padáku není fáze letu? Šklebící se Odsuzovat Tě nebudu, jelikož neporušuješ žádný příkaz, pouze doporučení, ostatně tak jsem to psal Mrknutí Ale až pojedeš přes vesnici (viz. příspěvek od VCAF_Joe), skáču do příkopu Šklebící se
Upravil/a LEON_CZ dne 21-02-2010 15:07

Jirka
LC_LEON_CZ napsal:
LC_LEON_CZ napsal:
Zatím jsme se bavili o stíhačích, takže nepředpokládám, že by sis bral bitevního IL-2 proto, že si chceš vychutnat dogfight se stíhačem Šklebící se Setkal jsem se za ty roky ve vzduchu jak s prasaty, tak s ,,rytíři" kteří Tě nechají nabrat výšku po startu a když je sestřelíš, tak Ti ještě pochválí zásah. Já už za ta léta hráče nijak neodsuzuju, každý se baví jak umí, ale můj RESPEKT má pouze ta druhá skupina a věř, že ani nikdo z LC Tě na zemi nezprasí nebo neodpráskne až se budeš mrskat na padáku Šklebící se
Váš problém, já ti můžu za BAP říct, že tě jako protivníka s klidnou duší sejmu v jakékoli fázi letu.

S klidnou duší i přes to, že to vaše vrchní velení letky nedoporučuje, viz vaše pravidlo č. 12? Šklebící se

To Jirka: Pokud potkám soupeře bez munice, plachtí nebo hoří, nemám z jeho sestřelení vůbec žádný požitek, kvůli bodům simulátory nehraju.

Když je někdo bez munice a neumí kroutit a taranovat, pak si nezaslouží nic jinýho, než umřít. O plachtění a hoření řeč nebyla.

BTW. Za leta co hraju tuhle gamesu, mám bodů asi milion a na další prdim. Už si jen tak poletuju. Šklebící se

LEON_CZ
To Jirka: Souhlas, ale když je někdo bez munice, nezaslouží si ani abych na něj plýtval ještě tu svou (je tu spoustu lidí co to udělá za mě a s radostí) a radši ji věnuju nějakému schopnějšímu protivníkovi v pěkném souboji Mrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
LC_LEON_CZ napsal:
Číst umím zatím dobře, psal jsi o klidné duši při střílení ve všech fázích letu. A let na padáku není fáze letu? Šklebící se Odsuzovat Tě nebudu, jelikož neporušuješ žádný příkaz, pouze doporučení, ostatně tak jsem to psal Mrknutí Ale až pojedeš přes vesnici (viz. příspěvek od VCAF_Joe), skáču do příkopu Šklebící se

Ty máš docela problém s lítáním ila, že se hádáš o slovíčka, myslím že každej pochopil o co go, ale někdo holt má potřebu "lítat" na padáku.

P.S. Nemám auto.

LEON_CZ
LC_LEON_CZ napsal:

Ty máš docela problém s lítáním ila, že se hádáš o slovíčka, myslím že každej pochopil o co go, ale někdo holt má potřebu "lítat" na padáku.

P.S. Nemám auto.

Někdo má zas potřebu slovíčko ,,padák" z lítání vyjmout, je to jen o úhlu pohledu, ale flejmovat se musí, i kdyby na chleba nebylo, Cassiusi Šklebící se
Upravil/a LEON_CZ dne 21-02-2010 15:31

Hiltos
Skakat do prikopu je marny, protoze te Cassius v tom prikopu taranuje :-)

Zase resite picoviny. Nakonec jeste vymyslite, ze strilet na letdalo, ktery je prede mnou, neni cestny, protoze se muze akorat tak divat a nemuze palbu opetovat. A urcite to zacnou prosazovat ti piloti, kteri chodi na celnaky ... hajzlove!

Jirka
LC_LEON_CZ napsal:
To Jirka: Souhlas, ale když je někdo bez munice, nezaslouží si ani abych na něj plýtval ještě tu svou (je tu spoustu lidí co to udělá za mě a s radostí) a radši ji věnuju nějakému schopnějšímu protivníkovi v pěkném souboji Mrknutí

Takže až mě někdy potkáš a já budu bez munice, tak tě ukroutím a nebo taranuju. To tě snad poučí. Šklebící se

LEON_CZ
Aneb, jak prohlásil rittmeister Manfred von Richthofen: ,,Jsem si dobře vědom toho, že vedeme válku. Ale přesto ji můžeme vézt slušně !!! Šklebící se

To JIRKA: Psal jsem, že ji věnuju schopnějšímu soupeři, ne zoufalejšímu Šklebící se Šklebící se Šklebící se
Upravil/a LEON_CZ dne 21-02-2010 15:41

3BAP_Cassius Chaerea
LC_LEON_CZ napsal:
Někdo má zas potřebu slovíčko ,,padák" z lítání vyjmout, je to jen o úhlu pohledu, ale flejmovat se musí, i kdyby na chleba nebylo, Cassiusi Šklebící se
Takže suma sumárum.

Ty mě sejmeš jenom v "čestném" a "férovém" souboji a já tě sejmu vždy, když k tomu budu mít příležitost. Tobě můj styl nevadí, mě nevadí tvůj styl, všichni jsme happy.Úsměv

Ještě něco chceš řešit?

Jirka
LC_LEON_CZ napsal:
Aneb, jak prohlásil rittmeister Manfred von Richthofen: ,,Jsem si dobře vědom toho, že vedeme válku. Ale přesto ji můžeme vézt slušně !!! Šklebící se

Já rozhodně neválčím, já relaxuju u gamesy. Úsměv

Jirka
LC_LEON_CZ napsal:
To JIRKA: Psal jsem, že ji věnuju schopnějšímu soupeři, ne zoufalejšímu Šklebící se Šklebící se Šklebící se

Ty jsi možná ve stavu NO AMMO zoufalý. Pro mě je to ta nejlepší zábava. Úsměv

LEON_CZ
LC_LEON_CZ napsal:
Takže suma sumárum.

Ty mě sejmeš jenom v "čestném" a "férovém" souboji a já tě sejmu vždy, když k tomu budu mít příležitost. Tobě můj styl nevadí, mě nevadí tvůj styl, všichni jsme happy.Úsměv

Ještě něco chceš řešit?

Ne, Ty jsi už uznal, že i v leteckém souboji může člověk vidět čestnost a férovost a o to snad šlo Mrknutí

3BAP_Cassius Chaerea
Ne to jsem ještě neviděl, čekám, že až mě jednou sejmeš, tak to konečně uvidím, tu čestnost a férovost.Úsměv
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 21-02-2010 15:51

LEON_CZ
Ne to jsem ještě neviděl.

Možná je chyba pouze v tom, že se ostatní k Tobě chovají tak, jak se chováš Ty k nim Šklebící se Protože mně se už také stalo, že jsem nechal rozkouřené letadlo nouzově přistát a za pár dní mě nechal udělat nouzák ten samý hráč, přestože mě měl očividně na mušce a já nemohl manévrovat Mrknutí
Upravil/a LEON_CZ dne 21-02-2010 15:56

3BAP_Cassius Chaerea
Takže rozumím tomu dobře, ty střílíš po letadle, aby jsi ho pak nechal přistát a řikáš tomu čestnost, dobrý. Ve skutečném životě, taky děláš z lidí mrzáky, aby si je nechal živořit do smrti a měl naději, že to jednou někdo udělá tobě?Úsměv

Ty voe zlaté člověče nezlob se, jestli tě štve, že tě někdo sestřelí, po té když to posereš, no prosím, ale seš si jist, že simulátor letadýlek je ta správná volba pro "čestnost"?

CSL_Raptor
LC_LEON_CZ napsal:
Můžeš ho zprasit ještě když má podvozek venku s tím, že jsi svého soupeře POUZE porazil. Nebo ho můžeš nechat nabrat aspoň nějakou výšku a zatáhnout podvozek a pak ho sestřelit v čestném souboji.

A jak budeš mluvit když tě v tomhle tvém FÉROVÉM souboji navštíví dva borci z vedlejšího letiště, ale na stejném TSku (nebo jen jeden to je jedno) a nakulej ti do kožichu že se z toho............... Mrknutí
Upravil/a CSL_Raptor dne 21-02-2010 16:16

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,031,771 návštěv