December 08 2025 21:16:51
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
DCS: ÚSTAV VIRTUÁLNÍCH PILOTŮ
LesniHU
Nebude.

Apo
---
Upravil/a Apo dne 03-09-2011 09:49

WT_Horrido
Ta A-10 se nesloučí s Black Shark?
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
Když já tomu nerozumim Smutný
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

WT_Horrido
Já měl dojem, že DCS mělo fungovat tak, že jednotlivé moduly vytvoří jeden balík. Tedy stávající majitel DCS: Mixér bude mít po zakoupení DCS: Prase jeden sim s mixérem i prasetem dohromady, jak offline tak online. A cílem bylo vytvořit postupně náhradu za Vášnivé útesy.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Vilik
Kdepak. Instaluje se to do vlastní složky.
To mě taky napadlo, že když byl BS kompatibilní s FC2, tak si na stejnym serveru zaletět jedou s SU25 a podruhý s vrtulníkem. Bohužel jsem musel každej sim spustit zvlášť a začít zas od nuly.
Kdyby byli vývojáři tak prozíraví a spouštělo by se to dohromady, tak by ani žádnej blbej A10 nedělali.
Už vidim, jak si někdo za 60$!!! koupí jedno letadýlko, který už je v FC2 a je stejně uplně k ničemu.

Apo
---

Vilik
Za klikatelnej kokpit a upravenej FM platit 60$ může jen blázen.Šklebící seŠklebící seŠklebící se

WT_Schmouddle
Možná se pletu, ale není to podobné Olegovu prodejnímu modelu? Aneb prodám vám za 10let ten engine hry alespon sedmkrát, protože přidávám letadla a funkce, ale nepřemýšlím nad tím, jestli se to dá hrát dohromady jako hra?

[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
CSL1_Talbot
Apo nevies ci sa do buducnosti planuje aj dajake sucko,alebo mig s klikatelnym kokpitom?

WT_Horrido
No ale Oleg to plácal všechno v hromadě, tahle ta úchylárna to seká na jednotlivé kousky, co letadlo to extra soft. Takže online máš k dispozici vždy jen ten jeden letoun dle toho co jsi pustil.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

LesniHU
Apo napsal:
LesniHU napsal:
Nebude.

Zkus si něco zjistit, samozřejmě že nebude muset platit nic navíc.

LesniHU napsal:
Zakoupeni betaverze (!). Tim se jenom potvrdilo moje presvedceni, ze tahle serie jde uplne do haje. K DCS daji tricetistrankovou brozuru, jak projit aktivaci, o existenci takove supidni a nefunkcni aktivace nemluve, ale na jednu malou karticku s checklistem se pak uz nedostalo. Ted prodavaji betaverzi. Se neni co divit, ze si to pak kazdy stahne, s timhle pristupem.

Ty tu betu máš, že tvrdíš, že nikde není žádná výcviková podpora? Nebo to jsou tvé zkušenosti z DCS: Black Shark? Pokud ano, zřejmě jsi měl naprosto jinou hru,/simulátor, než 99,9% dalších uživatelů, čímž na tebe byl zřejmě spáchán podvod a měl bys to ohlásit na policii. Mrknutí
1) Citace: Betas will be updated during development. Konec citace. Nikde ani slovo o plne verzi. Kde jinde by mel uzivatel zjistovat veci, nez na oficialni titulni strance prodeje produktu?
2) ano, ja, ja, jenom ja, jsem mel zrovna verzi BS, kde nebyl vytisteny ani checklist, natoz manual. Zbylych 99.9% uzivatelu je tam melo, jen ja jsem tam mel misto toho tu brozurku aktivace. A aktivace perfektne fungovala, coz se da usuzovat z toho, ze piratska verze proste nebyla.

Hry mozna budou ve finale a teoreticky kompatibilni, ale pokud muzu opet soudit z minulosti, bude to opet vyzadovat patch do existujicich systemu, ktery rozbije tu hrstku misi, co v te dobe bude existovat. Ono je dost dobre mozne, ze tak rozstepena situace bude uz u samotne A10, budou mise pro prvni betu, druhou betu, a nektere pro finalni verzi hry, a dynamicky generator nikde (a ten v BS vzhledem ke kritickym vadam v AI opravdu chybi a pocitam, ze se to nezmeni).

1stCL_Fucida
LH, k bodu 2 lze dodat asi jen to, že jsi smolař Šklebící se

Apo
---

TozziFan
Šklebící se... na admina? Šklebící se

1stCL_Fucida
LesniHu nemluvil o manálu, ale o checklistu, ne? Checklist by se myslím hodil..

Apo
---

1stCL_Fucida
No to sice ano, ale když to máš hezky připravené, na pořádném papíru, ideálně třeba zalaminované, tak z toho třeba já mám hned větší radost.

Apo
---

WT_Horrido
Jo jo, já si živě pamatuju jak stál Falcon 4 120 dolarů protože v něm byl tisícistránkový manuál. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

07-12-2025 13:51
Niitaka yama nobore!

12-11-2025 10:15
Cthulhu dostal podvodní piáno https://youtu.be/.
..UuLQP-YE8O

10-11-2025 10:38
Den válečných veteránů 11. 11. https://www.daruj.
..ojekt/1812

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

38,779,741 návštěv