Mým neskromným přáním by bylo oficiální zletuschopnění Hawka 75, jeho využití na online i offline nebi bylo docela široké. Francie, Afrika, Finsko, Pacifik, ... Na AH mapách mi docela chybí.
já bych ,ještě chtěl ,aby tam bylo pár dalších nedodělaných letadel Luftwaffe je jedno jaký hlavně nějaký
Edit:Tak jsem přece jenom našel letadlo na kterým by mi záleželo Fw Triebflügel informace zde:http://en.wikipedia.org/wiki/Focke-Wulf_Fw_Triebfl%C3%BCgel
Upravil/a Kocy24 dne 20-11-2009 14:30
jirik napsal:
Mým neskromným přáním by bylo oficiální zletuschopnění Hawka 75, jeho využití na online i offline nebi bylo docela široké. Francie, Afrika, Finsko, Pacifik, ... Na AH mapách mi docela chybí.
Planuje sa, dokonca sa chce urobit taky ten divny franticky laternovy zameriavac.
Asi to bude konflikt s "nezasahovat do pův. kódu", ale neuvažuje se do budoucna s variabilní oblačností (v lepším případě počasím)? Mám představu asi v tom smyslu, že by se oblačnost zapínala/vypínala globálně (jako je tomu doposud) a k tomu se mohla nastavit oblast oblačnosti formou značek, jako je tomu u nastavení frontové linie. U menších map dnes nevidím se současným řešením problém, ale velké mapy by už snesly nějaké ty rozdílnosti počasí.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.