November 22 2024 02:52:50
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Gunther Rall
3BAP_Cassius Chaerea

Abych se vrátil k Rallovi. Otázka toho, zda je nutno komentářem plivnout na jeho hrob nemá nic společného s národem či uplatněním historické zkušenosti. Stačí uplatnit prosté slušné vychování a mlčet.
Třeba se Numero řídí jen tvým heslem: „Měli bychom odpustit svým nepřátelům, ale teprve až budou viset.“ Heinrich Heine

Jirka
Hiltos napsal:
OT: Je dobre, ze existuji lidi jako 313_123. Je na nich dobre videt, ze lidstvo na tom neni zas tak spatne.

Formuloval bych to jinak. Mrknutí

BTW. Kolik z vás volí Paroubka ? Šklebící seŠklebící seŠklebící se

313_123
Jirka napsal:
Hiltos napsal:
OT: Je dobre, ze existuji lidi jako 313_123. Je na nich dobre videt, ze lidstvo na tom neni zas tak spatne.

Formuloval bych to jinak. Mrknutí

BTW. Kolik z vás volí Paroubka ? Šklebící seŠklebící seŠklebící se

tak formuluj já tomu nerozumím,
ale mám takový nejasný pocit, že bych se měl urazit

paroubka nevolím
a někdy lituji, že v čechách vymizela ta krásná tradice - defenestrace

WT_Horrido
3BAP_Cassius Chaerea napsal:

Abych se vrátil k Rallovi. Otázka toho, zda je nutno komentářem plivnout na jeho hrob nemá nic společného s národem či uplatněním historické zkušenosti. Stačí uplatnit prosté slušné vychování a mlčet.
Třeba se Numero řídí jen tvým heslem: „Měli bychom odpustit svým nepřátelům, ale teprve až budou viset.“ Heinrich Heine

Rall uz "visí."

Edit: navíc, mluv za sebe, Rall byl dědův kolega ve zbrani Úsměv
Upravil/a WT_Horrido dne 09-10-2009 13:13
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Jirka
313_123 napsal:
...
paroubka nevolím
...

Nevěřím. Dokaž to. Šklebící se

313_123
Jirka napsal:
313_123 napsal:
...
paroubka nevolím
...

Nevěřím. Dokaž to. Šklebící se

dokaž, že volím Úsměv

Jirka
1:0 pro mě. Úsměv

313_123
a na to si přišel jak
osočil jsi
důkaz nemáš

možná morální vyhra je tvoje
na mé straně je zákon
požaduji omluvu neb fin. satisfakci
nebo ti zlomím nohu

1stCL_Fucida
Zatimco Vogon napsal vetu, v jejiz absurdite vezel celkem hezky vtip, Numero predvedlo maximalne tak nedostatek duvtipuÚsměvJako admin SVK uznavam Vogonovo vedeni 1:0Úsměv
Upravil/a 1stCL_Fucida dne 09-10-2009 15:06
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

Kurtis
Já numera chápu, jsou to jeho pocity. Mě pro změnu nebere Clostermann. Ale nikde bych se s tím nechlubil, protože vím, že ostatní ho žerou ... Mrknutí

313_Santy
Koukám, že SVK už nejsou to co bývaly. Numero se snaží co může, aby si ukrátil nudu v práci a trochu se pobavil před večerním praním plínek a tady nic!!! Ani Cibule! Jirka slabé! Šklebící se Numero, tady z toho radar nebude!

Jinak co se týče Ralla, můžu tak akorát vyjádřit soustrast rodině, ale ta mě nezná, ani to tu nečte. Salutovat není proč. To spíš těm neznámým, kteří se toho stáří kvůli němu nedožili. (nevím jestli to zrovna cítili jako čest) Nic to nemění na tom, že to byl výborný pilot.

Stejně by mě zajímalo jestli a jak se vyrovnával s tím, že zabíjel pro takového rovného chlapa joko byl Áda. Vyděšený

WT_Schmouddle
I pan Peřina mu podal ruku...jen na SVK se na svět dívají očima roku 1941.
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
WT_Flan
Hehe.., ti co se tenkrat navzajem krajeli na kusy v luftu a vedeli kloudne o cem to bylo, se dokazali v pristich desetiletich setkavat a pratelit. Nicmene na zacatku dalsiho tisicileti dorostli ti pravi rozumbradove s nesmiritelnymi ( zprostredkovanymi ) vasnemi, kteri u prilezitosti umrti jednoho z "nich" dokazou takovou udalost nazirat optikou div ne globalne civilizacni. A nakonec jeste tu motat cosi o svedomi...Hele, na to se vyserte a nechte ho Rallovi a tem ostatnim.

310_cibule
313_123 napsal:
mám takový dojem že at zvítězí v naší malé zemičce či v americe nebo německu tvůj či numerovský pohled na věc
nakonec k tomu velkému vybíjení dojde tak jako tak

Tak to každopádně, numero. O tom ani na vteřinu nepochybuji.

Jen bych rád, aby to bylo raději později než dříve. Kvůli sobě, svým dětem, dětem jejich dětí a tak pořád pryč ( a taky bych se rád dožil toho, až někdo udělá UI na 4.09, o BoBku ani nemluvě).

Nějak furt nevím, proč bych měl k těm různým antipatiím, nenávistem, nedůvěrám, bušením se v prsa před druhými ještě přidávat ty svoje.

Mimochodem, znám celou řadu Němců (pan Rall by mezi ně možná též patřil, kdybych měl tu čest ho potkat), ale i Rusů, Amíků, Frantíků či lidí z Balkánu, kteří jsou mi ve všem daleko bližší než většina mých sousedů z baráku či těch, co potkávám ráno v tramvaji. Mojí historicku zkušenost tak poněkud upozaďuje zkušenost aktuální.
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

313_Santy
WT_Flan napsal:
Hehe.., ti co se tenkrat navzajem krajeli na kusy v luftu a vedeli kloudne o cem to bylo, se dokazali v pristich desetiletich setkavat a pratelit. Nicmene na zacatku dalsiho tisicileti dorostli ti pravi rozumbradove s nesmiritelnymi ( zprostredkovanymi ) vasnemi, kteri u prilezitosti umrti jednoho z "nich" dokazou takovou udalost nazirat optikou div ne globalne civilizacni. A nakonec jeste tu motat cosi o svedomi...Hele, na to se vyserte a nechte ho Rallovi a tem ostatnim.

Ano, podávali si ruce. S někým ovšem ne. Kdyby si ty ruce nezačali podávat, bylo by to špatné.
S ostatním nesouhlasím. Nevím jestli motat o svědomí je špatné. Nemyslíš, že je to pro lidi i po těch letech důležité? Lidstvo se mimo jiné nedokáže poučit z minulosti právě proto, že se zapomíná na to špatné. Ono to je pak strašně jednoduché. Mrknutí
Právě třeba Rall pro to dělal hodně různými besedami, aby se nezapomínalo, ale v jeho autorizovaných pamětech jsem o tom "vyrovnání se s minulostí" moc nedozvěděl. A až na pár výjimek je to u těchto memoárů podobné, a když tak za všechno může zrádce národa Hitler. Mlčet o tom není zrovna to pravé.
A dost, nějak jsem se rozkecal.
Upravil/a 313_Santy dne 10-10-2009 11:50

313_123
310_cibule napsal:
313_123 napsal:
mám takový dojem že at zvítězí v naší malé zemičce či v americe nebo německu tvůj či numerovský pohled na věc
nakonec k tomu velkému vybíjení dojde tak jako tak

Tak to každopádně, numero. O tom ani na vteřinu nepochybuji.

Jen bych rád, aby to bylo raději později než dříve. Kvůli sobě, svým dětem, dětem jejich dětí a tak pořád pryč ( a taky bych se rád dožil toho, až někdo udělá UI na 4.09, o BoBku ani nemluvě).

Nějak furt nevím, proč bych měl k těm různým antipatiím, nenávistem, nedůvěrám, bušením se v prsa před druhými ještě přidávat ty svoje.

Mimochodem, znám celou řadu Němců (pan Rall by mezi ně možná též patřil, kdybych měl tu čest ho potkat), ale i Rusů, Amíků, Frantíků či lidí z Balkánu, kteří jsou mi ve všem daleko bližší než většina mých sousedů z baráku či těch, co potkávám ráno v tramvaji. Mojí historicku zkušenost tak poněkud upozaďuje zkušenost aktuální.

neberu ti tvou aktuální zkušenost - všude jsou lidé dobří a ti druzí
jen mám takový osobní dojem, že za pár let nebudem mít ty germány zas rádi

vono když prezident (ten minulej) slíbuje sudetákům návrat majetku
pár našich politiků to vehementě podporuje
při sledování interpelací z EU parlamentu čučím jak blázen když německý poslanec požaduje odškodnění po ČR za WWII a náš ani nereaguje
atd.

pak se člověk podívá na SVK
kolik třeba letos asi umřelo našich veteránů z WWII
a tady se salutuje Ralloj
nic proti němu jen se divím a leštím zbraně Mrknutí

Jirka
To SVK snese skutečně všechno. Šklebící se

MK_KaiN
To jsou zase bláboly. CoolŠklebící se

313_123
MK_KaiN napsal:
To jsou zase bláboly. CoolŠklebící se

počkej až vybalím tu teorii o sv. Vaclovoj
to teprve budete koukat

nedám pokoj chci banán Šklebící se

WT_Horrido
Myslím, že za blbost se banan nedavá.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,012,148 návštěv