No, já bych se s ním i j*bal, a rád, ale modding letadel je něco, na co nestačím... Ale na SAS se toho někdo ujme.
On už bude nový pač? No, tak si ho prostě instalovat nebudu. Leda že by tam bylo něco, co by za to stálo... Aero A-102, MB-200, Avia B-35 nebo 135, Dewoitine D-520? Jinak asi nic co by pro mě mělo cenu... (Osobně myslím, že modding hru posunul daleko dál, tak proč brzdit rozvoj? Je to něco, co tu hru drží stále při životě, jinak by všichni už dávno hráli ROF.)
A co se týče poslední věty - to znám: "Proč děláš kampaně, které jsou na hovn*?" Prostě, nezavděčíme se všem... Ale i tak, někoho to přece jen potěší.
Upravil/a Cracken dne 10-10-2009 21:04
Jen jestli ale už těch modařů není až moc . . . všeho moc, škodí.
Nevadí mi ani tak "zvukaři", "efektáři" a "kokpitáři" ale bojím se těch,
co jsou "upravovači a vylepšovači" stávajícího a nepřiznávají to.
To snad potom raději zakódovaný "nomod", nebo nic . . .
P.S: a to, že nejsem paranoidní ještě neznamená, že po mně nejdou
Upravil/a czs_scharck dne 10-10-2009 22:10
cyberolas napsal:
Jám mám k Daidalosům velkej respekt, ale jestli to zakódujou proti úpravám, tak volím modaře...
No já jsem naopak těmi mody již znechucen, z prvního sound modu jsem býval unešený, ještě jsem si nabastlil do šturma UI 1.1 kvůli slovensku a ze stejnéh důvodu jsme to dali i na server, ale poslední měsíce je v tom takový bordel a místy i neskutečná ufa. prostě dost, čeho je moc toho je příliž. raději počkám na další patch.
netvrdím že mody jsou špatné, ale ať jsou kvalitní a jednotné.
Nechci tu prudit, je to jen můj názor o který jsem se tu s váma podělil
57_OTU_Ford napsal:
No já jsem naopak těmi mody již znechucen, z prvního sound modu jsem býval unešený, ještě jsem si nabastlil do šturma UI 1.1 kvůli slovensku a ze stejnéh důvodu jsme to dali i na server, ale poslední měsíce je v tom takový bordel a místy i neskutečná ufa. prostě dost, čeho je moc toho je příliž. raději počkám na další patch.
netvrdím že mody jsou špatné, ale ať jsou kvalitní a jednotné.
Nechci tu prudit, je to jen můj názor o který jsem se tu s váma podělil
S tímhle musím naprosto souhlasit..
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!
cyberolas napsal:
Jám mám k Daidalosům velkej respekt, ale jestli to zakódujou proti úpravám, tak volím modaře...
Možná by jsi měl před vyhlašováním hurá hesel počkat co přinese nový patch.
LC_LEON_CZ napsal:
Další patch? Pokud patch 4.09 nezabránil modovat hru, dá se to opravdu čekat od patche 4.1?
4.09 ani neměla v popisku, že by hodlala zatočit s mody.
Já jen že spoustu lidí na fóru prohlašovala, že 4.09 oficial konečně srovná rozházené rozmodované verze do latě a bude zas na chvíli ve verzích pořádek. A zatím se tu řeší, jak do switcherů kromě 4.08 a 4.09b1m nahodit i 4.09 ofic
Kuci,vždycky si tady rád přečtu ty nikdy nekončící diskuse v různých vláknech
o tom,co je ještě IL a co ne, která verze je ta správná,které módy do hry patří a které ne,
ža je IL mrtvý a nebo zase naopak že žije, kdo by co měl do hry dělat,kdo to udělal na h...o,
kdo to udělal supr,nebo kdo by tradši neměl dělat nic a nevrtat do toho,jestli tohle éro do hry patří,nebo naopak by tam mělo být úplně nějaké jiné,jestli tahle mapa je k věci,nebo úplně mimo mísu,jestli tahle kampaň ano,nebo je naprd atd. atd.
.....Moc se do toho nemontuju,protože si s dovolením připadám trochu nad věcí.A víte proč?
Protože respektuju všechny názory - každý totiž říká svoje názory s ohledem na to,co jemu vyhovuje (a má svým způsobem pravdu).
A VO TOM TO JE :-). Každý si totiž může vybrat co vyhovuje jemu - tedy jestli online,offline (dynamic či static),
jestli 4.08,4.O9 beta či 4.09 ofic, jestli to vše s módy,nebo bez a s jakými módy,AAA,Ultra,SAS a kdovíjaké ještě...
Prostě,když se mi něco nelíbí,nemusím to používat a naopak.
Nejenže respektuju každej názor,ale taky respektuju KAŽDOU práci,kterou někdo udělá pro ostatní,ať si o ní myslím cokoliv
- protože se vždycky najde někdo,komu výsledek té práce vyhovuje (a naopak se najde spousta jiných,kteří to zavrhnou a zkritizují).
A proto je IL z mýho pohledu stále supr - lítám si a je jenom na mě,CO budu lítat - jestli čisté verze,jestli módované,nebo ne, jestli s ,,bordelem,, (a z toho bordelu si ještě můžu vybrat který chci) nebo bez, jestli takové mapy,nebo makové, jestli s věrným FM a orig kokpitem,nebo se zmrveným FM a kabinou třeba z kadibudky atd. ... prostě je to jenom ne mě.
Ale dobrý se mi zdá,že si mám z čeho vybrat,ne?
Takže čím víc toho je,tím líp, čím víc je toho, co někdo do hry udělá,tím líp - protože si za 1. můžu vybrat a za 2. komunita je tak široká,že každému vyhovuje něco jiného. Např. ze statistiky mých stránek (a to jde jenom o offline!) mám představu,kolik lidí Šturma lítá a z jakých všech koutů světa ty lidi jsou (asi tak 60 zemí ze všech světadílů) - a zavděčit se všem - nemožné. Každý preferuje něco jiného.
A co je podstatné - IL je pro všechny (podle jejich gusta) - pro onlajnisty,pro offlajnisty,pro módisty i antimódisty,pro milovníky realističnosti FM a DM i pro ty,co odchylky zas tak moc neřeší atd. - a každý si ho (variantu ILa) může upravit dle svého gusta.A to je ,myslím si (s ohledem na celou komunitu),přece dobrý ne? Upravil/a Enjoyr dne 11-10-2009 18:13
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."
Jo dobrej postřeh Enjoyr, smutný je, že lidi si, přirozeně, vyberou NELÍTAT hru on-line, která nemá jasně a pevně stanovený pravidla pro obě strany. Je to velice prosté, taková hra nemůže bavit, ani se super vylepšenou grafiku a zvuky. Takže vlastně IL on-line pro veřejné servery umře. Možná,... velmi pravděpodobně
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.