November 22 2024 09:53:26
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 1
1stCL_Fucida

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
ATI Catalist
WT_Flan
He he,...nakopl jsem 5.9XT a cumim jak umim. Zprovoznilo mi to perfect. Drive byly fps na hrane, nebylo to pohodlne na oci, ted si poletuju v perfectu bajecne. :sm6: Perfectni voda zmenila odstin. Tam kde jsem mel drive vodu temnou jak dehet ( Pacifik ), tam ted je mnohem svetlejsi.
Mno, ale zda se mi, ze taky pozoruju takove mikro-drbani obrazu. Nejsem si jisty...
Celkovy dojem zatim velmi dobry !

Ucho
WT_Flan napsal:
He he,...nakopl jsem 5.9XT
na PRO kartu?
Žije, žije ve stepi jeden v suché otepi.
Druhý v láptích pod pařezem, třetí v díře mezi bezem.
Ať si jsou, tam kde jsou. Ať sem na nás nelezou.

MK_Paja
WT_Flan napsal:
He he,...nakopl jsem 5.9XT a cumim jak umim. Zprovoznilo mi to perfect. Drive byly fps na hrane, nebylo to pohodlne na oci, ted si poletuju v perfectu bajecne. :sm6: Perfectni voda zmenila odstin. Tam kde jsem mel drive vodu temnou jak dehet ( Pacifik ), tam ted je mnohem svetlejsi.
Mno, ale zda se mi, ze taky pozoruju takove mikro-drbani obrazu. Nejsem si jisty...
Celkovy dojem zatim velmi dobry !

Pája měl zase pravdu :sm6::sm6::sm6:

MK_Paja
WT_Flan napsal:
He he,...nakopl jsem 5.9XT ....,Celkovy dojem zatim velmi dobry !

No, já je tam mám vlastně taky, už dlouho, ale nic nepozoruju Šklebící se nemám čas si stále dokola pouštět black death Šklebící se

Lavo
Chlapi nove DLL pre ATI http://forums.ubi...8891044193 . Kto sa odvazi testnut ??Šklebící se Ja a Juraj uz ideme testovat ...tu je vysledok water=2 , absolutne bez uprav..

[img]http://i20.photobucket.com/albums/b215/Letka_13/nove.jpg[/img] is not a valid Image.

Šklebící sePffŠklebící se
Upravil/a Lavo dne 27-12-2005 22:50

WT_Flan
CSL_Ucho napsal:
WT_Flan napsal:
He he,...nakopl jsem 5.9XT
na PRO kartu?

Ano.
Ja kdyz cetl tu "poradnu" toho borce co to chrli, tak jsem se musel smat. Jak na trhu..."Dobry den, mam kartu X a hraju ponejvice hry Y,Z. Jaky ovladac je nejvhodnejsi ?" A on regulerne odpovi "A nebo B".Šklebící se "B" je vice specializovany, "A" vas urcite nezklame.:sm6:
Dokud jsem nenatahl zase klasicky Control panel, tak to furt na me hazelo hlasku o jakesi podelane inicializaci, pak uz vse ok.

Kazdopadne vcera jsem vlezl nekam online a poletoval v perfectu. Parada.
Na nejaky mereni jsem nemel nervy, jednou jsem sjel BD track a do 2 minut zapomnel co mi to tam nameril. Pri 1024..., 4xAA, 16AF to hodilo 25 prumer (???)
Dulezite bylo, ze jsem si pustil perfect v QMB a do 5 vterin okamzite pocitil rozdil v fps na vlastni oci. Pak jsem to pozoroval ruzne s mraky, flaky atd. ....a stale dobre.

AH_Ronsoc
skus to online s 20 lietadlami co to spravy??
ma to minus ze to micro trha:no:

Lavo
AH_Ronsoc napsal:

Vypnut Triple buffering - prestane .

WT_Flan
Lavo napsal:
AH_Ronsoc napsal:

Vypnut Triple buffering - prestane .

Rec je o 5.9XT, nebo novych *.dll ?

Jinak, vcera jsme hodinu lital na plnem serveru - cca stabilne 30 lidi - kde mivam i vysoky ping a nemel jsem problem...

Lavo
Plati vseobecne u ATI - ak to vypnete ide to hladsie a niesu tam take mikrolagy . Aspon taka je moja skusenost . Tie nove DLL mam a ide to v pohode a voda konecne vyzera ako voda aj na =2 . Takze ja mam Warcat 5.9 + nove DLL a ide to k mojej spokojnosti hladucko a to mam zapnute 16XAF a 6XAA ( ATI Radeon X800XT ) .

WT_Flan
Lavo napsal:
Plati vseobecne u ATI - ak to vypnete ide to hladsie a niesu tam take mikrolagy . Aspon taka je moja skusenost . Tie nove DLL mam a ide to v pohode a voda konecne vyzera ako voda aj na =2 . Takze ja mam Warcat 5.9 + nove DLL a ide to k mojej spokojnosti hladucko a to mam zapnute 16XAF a 6XAA ( ATI Radeon X800XT ) .

Triple buffer,...triple buffer....to vypnu kde ???:sm26:

AH_Ronsoc
mne nejde o vodu ale aby to bolo plynule!!!!!!
Pouzivam excelent a to dll je fakt lepsie :yes: 4.1
WT_Flan pod OGL compatibility
Force 24bit mate zapnuty?

WT_Flan
AH_Ronsoc napsal:
mne nejde o vodu ale aby to bolo plynule!!!!!!
Pouzivam excelent a to dll je fakt lepsie :yes: 4.1
WT_Flan pod OGL compatibility
Force 24bit mate zapnuty?

No, takze az dorazim domu, tak se na to mrknu. Force 24bit mi taky nic nerikaSmutný

xHorst
Lavo napsal:

Lavo Ty zvíře !!! :sm13:
Jake mas proboha rozliseni se 6xAA ??? :confused:
Ja mam X850XT PE a na 6xAA me ani nenapadlo pomyslet...

S!

Noram
No pokud vím tak Lavo má taky X800XT PE a hrává to na 1280x960 16AFx6AA

http://noram.youaremighty.com/
WT_Flan
Lavo to mas monitor 42" , ze k tomu rozliseni davas jeste takove filtry ??? Šklebící se
Ja pred casem sestoupil zpatky na 1024 atd. a vidim zase krasne velke, vypasene, doty. Mrknutí

Lavo
Mam 19'' Eizo s krystalovym obrazom Šklebící se a rozlisenie som spustil na 1152x864x32 .A krasne vypasene doty nevidim ...iba take male...

WT_Flan
Lavo napsal:
Mam 19'' Eizo s krystalovym obrazom Šklebící se a rozlisenie som spustil na 1152x864x32 .A krasne vypasene doty nevidim ...iba take male...

Male ? Male jsem videl pri 1280 atd...To byly male. Proti tomu jsou doty na 1024 jak masarky.Úsměv

WT_Pedropan
Tak jsem testnul ty nové DLL a žádný zázrak. FPS +-2 oproti starým, jen voda na 2 je s těmi novými jakási víc rozvlněná, ale objevují se mně tam černá políčka, jako u kohosi na Ubi fóru...:uhoh:

Takže návrat k původnímu...

P4-3,2, X800XL/256MB, 1GB RAM

http://www.wtigers.org/
xHorst
Lavo napsal:

Ja mam ted nove LCD 20" Eizo, musel jsem upgradovat, neb mi chcipl monitor, a jedu na 1280xcosi tak to schvalne testnu s novejma dll a ru5.9XT a 6xAA...
Ale moc tomu neverim:sm24:

S!
Upravil/a xHorst dne 28-12-2005 18:58

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,786 návštěv