November 23 2024 13:06:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 1
batoh

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Výzkum Vichy přináší...
Cracken
313_123 napsal:
co se týče kampaní jen at si je dělá aspon ty mapy k něčemu sou
offline lítám (nasrozdí od online funguje P), ale stačej mě dinamické (koukej nějakou udělat)
páč je můžu lítat furt dokola

Tak to tě zklamu. Před časem jsme se tu s Enjoyem a dalšími bavili o tom, že nové dynamické kampaně a mise nejsou možné, dokud někdo "nepraskne" DGen.exe. A na to to zatím rozhodně nevypadá.

DGen.exe pojme jen pár starých map (jako třeba totálně neinspirativní Sands of time, na kterou vtrelut umístil mise pro Dakar, Mers el Kébir, Sýrii i Alžír). Sice borec jako juri_s dokázal udělat DGen kampaně pro Norsko a Kiev, ale tím to asi hasne. Před časem říkal, že zkusí i Oděsu a Slovensko, ale asi to nijak nedopadlo...

Já nejsem schopen dělat DGen kampaně, jsou pro mě moc složité. Ale i u statických kampaní se to dá podobně zaonačit, když se udělá větvená kampaň. Viz např. moji "lovci ponorek.

Takže, proto se raději držím statických, protože tam si můžu dělat, co chci, za použití nových map.

Takže jediným problémem jsou nějaké ty mody navíc, které si ne každý (a neříkám to s despektem!) umí správně nainstalovat... Taky mi trvalo, než jsem se správně naučil editovat all.ini pro mapy a všechny ty další: static.ini, air.ini, planes_ru, weapons_ru. Ale trpělivost přináší ovoce.
Upravil/a Cracken dne 25-06-2009 09:23

veikso
No a nejde to udělat tak, aby "nějaké ty mody navíc" nebyly podmínkou, ale jenom vylepšením?

Cracken
Jasně - Flag packy, Hangar Mod a různá letadla navíc jsou spíš bonusy a moje kampaně mohou fungovat (většinou) i bez nich.

Ale jsou MODy, které mají pro mé kampaně základní význam - tj. "Forgotten Countries", kvůli národům, které normálně nejsou - tj. např. Československo a Vichystická Francie. (Ten by neměl způsobovat žádné problémy - ani s instalací ani v onlinu.)

A pokud má kampaň zrovna vyžaduje nějakou novou mapu, tak tu.

Rozumím, to mu, že někdo si nechce instalovat něco navíc, ale bohužel, není záruka, že se nové mody objeví v UI...
Upravil/a Cracken dne 25-06-2009 11:23

XXX_Dazz
Něco k mapě Francie
http://il2ultrapa...261.0.html

-sas66-
Caw

mam problem nemam žádný ty věci aby mi to šlo a ty linki se nespouštěj prej chyba nemáš ňjáký jiný

Dik

Joe Hallenbeck
-sas66- napsal:
Caw

mam problem nemam žádný ty věci aby mi to šlo a ty linki se nespouštěj prej chyba nemáš ňjáký jiný

Dik

ZamračenýZamračenýZamračenýZamračený
313_FlyBoy
RY-C

57_OTU_Twenty
-sas66- napsal:
Caw

Dik

Za to prznění češtiny zasloužíš kopnout pod koleno Smutný .

Tady je funkční link.
http://ultrapack....

www.57otu.cz
Cracken
Moje nejnovější kampaň pro Ms.406 nad Madagascarem:

Ke stažení zde: http://www.missio...ils&id=982

Nároky: DBW 1.6

YouTube Video

i395.photobucket.com/albums/pp32/Cracken79/Madagascar/Danse.jpg
Upravil/a Cracken dne 09-10-2011 18:47

mikys95
Crackene vypadá to luxusně Mrknutí
Ale dovol mi malej dotázek
Rozchodím to čistě jen na UltraPacku3 RC4? Bez DBWčka?
Díky moc za odpověď

CSL_Raptor
Pád Morana na straně temné strany síly ukážeš hned několikrát, ale když má žuchnout Anglán tak to střihneš. Šklebící seŠklebící se Ale jinak pěkné hlavně ta muzika a foto vyjevených domorodců při příchodu Angličanů. Mrknutí

Cracken
mikys95 napsal:
Crackene vypadá to luxusně Mrknutí
Ale dovol mi malej dotázek
Rozchodím to čistě jen na UltraPacku3 RC4? Bez DBWčka?
Díky moc za odpověď

Obávám se, že ne protože v Ultrapacku není mapa Madagascaru. V DBW sice je, ale nesedí některé věci. V tom mém downloadu je updatovaná mapa Madagascaru přiložená, ale protože mapy v UP3 a DBW jsou jinde umístěny, může se to navzájem tlouct. Ale to nemůžu říct jistě, můžeš to zkusit, ale za výsledek neručím...

A k Moranovi: mám ho rád, slušně stoupá, má dobrý kanon (ale jen blázen by jej poslal proti tankům, co?) a jako stíhačka třicátých let dokáže aspoň trochu udržet krok s některými stroji počátku 40. let.
Chce to mít ale nějaké zkušenosti. Na stodevítce umí lítat každej blbec.Šklebící se

A k tomu videu - dělal jsem to v době, kdy jsem ještě neměl slušnou grafickou kartu, takže se ten některý náraz do země (resp. hladiny) pořádně zaškubal, proto jsem to vystřihl, ne z ideologických důvodů, bohužel to odnesli Britové.Úsměv
Upravil/a Cracken dne 28-08-2012 10:39

mikys95
Díky za odpověď Úsměv
Ale nešla by tam nějako ta mapa natáhnout? Nemusel by to bejt až zas takovej problém ne?
Já zkoušel už víc kampaní od tebe, například Friend and Foes, Strážce železné opony, Nad Tatrů sa blýská (všechny jsou naprosto špičkové Mrknutí ) A právě teka jsem objevil Danse Macabre over Madagascar. A protože mám Moránka moc rád tak bych si jí chtěl zalítat. A jen tak vsuvkou, rozchodím čistě na UP3 aspon tvojí kampaň Přátelé Bojující za Francii?? Úsměv

Cracken
mikys95 napsal:
Díky za odpověď Úsměv
Ale nešla by tam nějako ta mapa natáhnout? Nemusel by to bejt až zas takovej problém ne?
Já zkoušel už víc kampaní od tebe, například Friend and Foes, Strážce železné opony, Nad Tatrů sa blýská (všechny jsou naprosto špičkové Mrknutí ) A právě teka jsem objevil Danse Macabre over Madagascar. A protože mám Moránka moc rád tak bych si jí chtěl zalítat. A jen tak vsuvkou, rozchodím čistě na UP3 aspon tvojí kampaň Přátelé Bojující za Francii?? Úsměv

Natáhnout to jde. Složka mapy Madagascaru je je v DBW pod: IL-2 Sturmovik/#DBW/MapMods/maps/ag_Madagascar, zatímco v UltraPacku musí být pod IL-2 Sturmovik 1946/#UP#/STD/maps/ag_Madagascar, takže tam je složku "ag_Madagascar" překopírovat. Ve složce "maps" v UP sídlí i složka "_Tex" kde jsou potřebné textury, pokud jsou za potřbí nějaké další extra, ale nevím z hlavy, zda je to v i tomto případě. Taky je tam soubor "all.ini", kam je třeba doplnit řádek "ag_Madagascar ag_Madagascar/load.ini"
Nebo si nainstaluj si DBW, o Ultra Pack nepřijdeš, můžeš pak volně přepínat mezi UP a DBW. Protože je DBW postaven na UP, je možné, že něco bude fungovat normálně, ale něco ne, to nemůžu říct a jsem líný to testovat.Úsměv

Co se týká přátel, to je otázka. Řekl bych že asi jo. Pokud by to bylo pod DBW, mohla by být s nějakými misemi potíž. Někdo mezi UP a DBW totiž změnil loadout pro bitevní Hs.123, to znamená, že vyhodil nějaký bomby a dal tam jiný. To pak dělá interferenci v misích s Hs.123 - letadlo se na začátku mise samo vznese a pak se rozmlátí o zem. Budu se na to muset taky mrknout. (Hlavně tam taky doplnit ty krásný Hs.123 z patche 4.11 + Do.17).

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,874 návštěv