313_123 napsal:
co se týče kampaní jen at si je dělá aspon ty mapy k něčemu sou
offline lítám (nasrozdí od online funguje P), ale stačej mě dinamické (koukej nějakou udělat)
páč je můžu lítat furt dokola
Tak to tě zklamu. Před časem jsme se tu s Enjoyem a dalšími bavili o tom, že nové dynamické kampaně a mise nejsou možné, dokud někdo "nepraskne" DGen.exe. A na to to zatím rozhodně nevypadá.
DGen.exe pojme jen pár starých map (jako třeba totálně neinspirativní Sands of time, na kterou vtrelut umístil mise pro Dakar, Mers el Kébir, Sýrii i Alžír). Sice borec jako juri_s dokázal udělat DGen kampaně pro Norsko a Kiev, ale tím to asi hasne. Před časem říkal, že zkusí i Oděsu a Slovensko, ale asi to nijak nedopadlo...
Já nejsem schopen dělat DGen kampaně, jsou pro mě moc složité. Ale i u statických kampaní se to dá podobně zaonačit, když se udělá větvená kampaň. Viz např. moji "lovci ponorek.
Takže, proto se raději držím statických, protože tam si můžu dělat, co chci, za použití nových map.
Takže jediným problémem jsou nějaké ty mody navíc, které si ne každý (a neříkám to s despektem!) umí správně nainstalovat... Taky mi trvalo, než jsem se správně naučil editovat all.ini pro mapy a všechny ty další: static.ini, air.ini, planes_ru, weapons_ru. Ale trpělivost přináší ovoce.
Upravil/a Cracken dne 25-06-2009 09:23
Jasně - Flag packy, Hangar Mod a různá letadla navíc jsou spíš bonusy a moje kampaně mohou fungovat (většinou) i bez nich.
Ale jsou MODy, které mají pro mé kampaně základní význam - tj. "Forgotten Countries", kvůli národům, které normálně nejsou - tj. např. Československo a Vichystická Francie. (Ten by neměl způsobovat žádné problémy - ani s instalací ani v onlinu.)
A pokud má kampaň zrovna vyžaduje nějakou novou mapu, tak tu.
Rozumím, to mu, že někdo si nechce instalovat něco navíc, ale bohužel, není záruka, že se nové mody objeví v UI...
Upravil/a Cracken dne 25-06-2009 11:23
Pád Morana na straně temné strany síly ukážeš hned několikrát, ale když má žuchnout Anglán tak to střihneš. Ale jinak pěkné hlavně ta muzika a foto vyjevených domorodců při příchodu Angličanů.
mikys95 napsal:
Crackene vypadá to luxusně
Ale dovol mi malej dotázek
Rozchodím to čistě jen na UltraPacku3 RC4? Bez DBWčka?
Díky moc za odpověď
Obávám se, že ne protože v Ultrapacku není mapa Madagascaru. V DBW sice je, ale nesedí některé věci. V tom mém downloadu je updatovaná mapa Madagascaru přiložená, ale protože mapy v UP3 a DBW jsou jinde umístěny, může se to navzájem tlouct. Ale to nemůžu říct jistě, můžeš to zkusit, ale za výsledek neručím...
A k Moranovi: mám ho rád, slušně stoupá, má dobrý kanon (ale jen blázen by jej poslal proti tankům, co?) a jako stíhačka třicátých let dokáže aspoň trochu udržet krok s některými stroji počátku 40. let.
Chce to mít ale nějaké zkušenosti. Na stodevítce umí lítat každej blbec.
A k tomu videu - dělal jsem to v době, kdy jsem ještě neměl slušnou grafickou kartu, takže se ten některý náraz do země (resp. hladiny) pořádně zaškubal, proto jsem to vystřihl, ne z ideologických důvodů, bohužel to odnesli Britové.
Upravil/a Cracken dne 28-08-2012 10:39
Díky za odpověď
Ale nešla by tam nějako ta mapa natáhnout? Nemusel by to bejt až zas takovej problém ne?
Já zkoušel už víc kampaní od tebe, například Friend and Foes, Strážce železné opony, Nad Tatrů sa blýská (všechny jsou naprosto špičkové ) A právě teka jsem objevil Danse Macabre over Madagascar. A protože mám Moránka moc rád tak bych si jí chtěl zalítat. A jen tak vsuvkou, rozchodím čistě na UP3 aspon tvojí kampaň Přátelé Bojující za Francii??
mikys95 napsal:
Díky za odpověď
Ale nešla by tam nějako ta mapa natáhnout? Nemusel by to bejt až zas takovej problém ne?
Já zkoušel už víc kampaní od tebe, například Friend and Foes, Strážce železné opony, Nad Tatrů sa blýská (všechny jsou naprosto špičkové ) A právě teka jsem objevil Danse Macabre over Madagascar. A protože mám Moránka moc rád tak bych si jí chtěl zalítat. A jen tak vsuvkou, rozchodím čistě na UP3 aspon tvojí kampaň Přátelé Bojující za Francii??
Natáhnout to jde. Složka mapy Madagascaru je je v DBW pod: IL-2 Sturmovik/#DBW/MapMods/maps/ag_Madagascar, zatímco v UltraPacku musí být pod IL-2 Sturmovik 1946/#UP#/STD/maps/ag_Madagascar, takže tam je složku "ag_Madagascar" překopírovat. Ve složce "maps" v UP sídlí i složka "_Tex" kde jsou potřebné textury, pokud jsou za potřbí nějaké další extra, ale nevím z hlavy, zda je to v i tomto případě. Taky je tam soubor "all.ini", kam je třeba doplnit řádek "ag_Madagascar ag_Madagascar/load.ini"
Nebo si nainstaluj si DBW, o Ultra Pack nepřijdeš, můžeš pak volně přepínat mezi UP a DBW. Protože je DBW postaven na UP, je možné, že něco bude fungovat normálně, ale něco ne, to nemůžu říct a jsem líný to testovat.
Co se týká přátel, to je otázka. Řekl bych že asi jo. Pokud by to bylo pod DBW, mohla by být s nějakými misemi potíž. Někdo mezi UP a DBW totiž změnil loadout pro bitevní Hs.123, to znamená, že vyhodil nějaký bomby a dal tam jiný. To pak dělá interferenci v misích s Hs.123 - letadlo se na začátku mise samo vznese a pak se rozmlátí o zem. Budu se na to muset taky mrknout. (Hlavně tam taky doplnit ty krásný Hs.123 z patche 4.11 + Do.17).
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.