November 22 2024 07:01:13
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 6

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Práce na nových mapách
Permon
Moc tomu nerozumim ale všimljsemsi že na Spitech je Slovenská mapa ktera je přejmenovaná na Itálii.Autoři jenom přejmenovali slovenská města na italska.Mrknutí
Jsem starý,blbý ale snaživý.

Cracken
Tjurmovi: Držím palce a těším se!Cool

Permonovi: Jo, tadle hrůza je obsažena v Ultrapacku. (Žilina zůstane Žilinou, ať se jmenuje třeba Palermo.Úsměv I když ta mapa má zobrazovat Gotickou linii, myslím...)
Upravil/a Cracken dne 11-02-2010 11:27

WT_Horrido
Gotická linie? Nemá to být barokní linie? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Schmouddle
Spíš románská, když je v Talošce, ne?Šklebící se
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Uzin
Horrido a Schmouddle, čtěte:
http://en.wikiped...othic_Line
Mrknutí

WT_Horrido
Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

j4ck41
Uzin napsal:
Horrido a Schmouddle, čtěte:
http://en.wikiped...othic_Line
Mrknutí

Šklebící seŠklebící seŠklebící se

tak abychom byli ouplne presni je potreba dodat ze http://en.wikiped...guation%29

EDIT: jenom poznamecka ze hned to nahore je spravne
Upravil/a j4ck41 dne 11-02-2010 17:17

mkubani
Cracken napsal:
Ono to nebylo kvůli mé narážce, on už je takový - stačí se mrknout na některé diskuze s ním na AAA. Dost se mi líbilo, jak ho sám velký vpmedia elegantně vypoklonkoval.Mrknutí

A propos - už máte Brest, St. Nazaire a Lorient?Cool

Zaujimave na tebe je jedna vec Cracken.

1. Najprv kritizujes a prevracias oci, preco praca na SK mape trvala tak dlho... ale zaroven by si chcel tie iste (zbytocne dlho modelovane) objekty pouzit na X dalsich mapach. A presne preto (kvoli tvojej narazke!) som ti povedal, ze si neziadam, aby si ich pouzil = aby si si vyskusal urobit nieco aj sam. Ja som o 3D modelovani v r. 2004 nevedel vobec nic, ale obetoval som stovky hodin svojho volneho casu, aby som sa naucil zaklady a vytvoril tie objekty. Nehovoriac o tom, ze SK objekty boli robene pre oficialny = zatvoreny sim, nie pre zmodovany. Je lahke kopirovat, tazsie je vytvorit nieco nove. Tvoj sposob myslenia nepodporuje ziadnu inovaciu, ziaden progres. Povedal som ti, ak nevies robit s 3D, tak sa to nauc a ak nie, tak sa nauc aspon texturovat a tie SK domecky si pretexturuj na styl ceskej architektury = s 3D modelmi som ti usetril 70% casu. Si schopny dokoncit tych 30%?

2. Potom tu alebo na fore L13 z casu na cas ziadas kokpit Letova a pri tom si sa vobec nepodielal ani na priprave ani na podpore Avie/Letova. Ok, beriem, takze ked ho tak velmi chces, tak skus preto nieco aj urobit. Sprav ho sam alebo zostav team modelarov alebo zaplat niekomu alebo... najdi riesenie okrem toho, ze otravujes nejakeho blba menom "mkubani", ktoremu by to aj tak trvalo prilis dlho. Inak zostanes len "verejnym wannabe". Externy model Letova je hotovy, nic ti nebrani urobit od nuly jeho kompletny kokpit. Jedinecna sanca.

3. To ze som vpmediovi naznacil, ze skopirovanie povodnych textur SK domov na XX dalsich domov v IL-2 od Ruska po Normandiu je blbost a ze to architektonicky vobec nesedi s realitou, ok, tak som si povedal svoj nazor ako autor tych textur. Fuha, zeby som nemal pravo sa vyjadrit k vlastnej praci? Napisal som mu to slusne a vecne. Musim sa smiat, ked si spomeniem, ako sa skinneri a tvorcovia templateov pre lietadla dokazali bit do krvi kvoli tomu, ak niekto prebral ich panelovanie alebo kamuflaz. Ale ked si modderi hore-dole kopiruju cudzie veci a este aj nespravnym sposobom, tak je to v poriadku a hlavne ich povodni autori by mali byt ticho a este im aj tlieskat... Zaujimave zmyslanie.
Upravil/a mkubani dne 12-02-2010 11:16

Uzin
Nevíte někdo, proč se mi vynořila vzpomínka na Blbce z Xeenemunde ? Mrknutí

Cracken
mkubani napsal:
Cracken napsal:
Ono to nebylo kvůli mé narážce, on už je takový - stačí se mrknout na některé diskuze s ním na AAA. Dost se mi líbilo, jak ho sám velký vpmedia elegantně vypoklonkoval.Mrknutí

A propos - už máte Brest, St. Nazaire a Lorient?Cool

Zaujimave na tebe je jedna vec Cracken.

1. Najprv kritizujes a prevracias oci, preco praca na SK mape trvala tak dlho... ale zaroven by si chcel tie iste (zbytocne dlho modelovane) objekty pouzit na X dalsich mapach. A presne preto (kvoli tvojej narazke!) som ti povedal, ze si neziadam, aby si ich pouzil = aby si si vyskusal urobit nieco aj sam. Ja som o 3D modelovani v r. 2004 nevedel vobec nic, ale obetoval som stovky hodin svojho volneho casu, aby som sa naucil zaklady a vytvoril tie objekty. Nehovoriac o tom, ze SK objekty boli robene pre oficialny = zatvoreny sim, nie pre zmodovany. Je lahke kopirovat, tazsie je vytvorit nieco nove. Tvoj sposob myslenia nepodporuje ziadnu inovaciu, ziaden progres. Povedal som ti, ak nevies robit s 3D, tak sa to nauc a ak nie, tak sa nauc aspon texturovat a tie SK domecky si pretexturuj na styl ceskej architektury = s 3D modelmi som ti usetril 70% casu. Si schopny dokoncit tych 30%?

2. Potom tu alebo na fore L13 z casu na cas ziadas kokpit Letova a pri tom si sa vobec nepodielal ani na priprave ani na podpore Avie/Letova. Ok, beriem, takze ked ho tak velmi chces, tak skus preto nieco aj urobit. Sprav ho sam alebo zostav team modelarov alebo zaplat niekomu alebo... najdi riesenie okrem toho, ze otravujes nejakeho blba menom "mkubani", ktoremu by to aj tak trvalo prilis dlho. Inak zostanes len "verejnym wannabe". Externy model Letova je hotovy, nic ti nebrani urobit od nuly jeho kompletny kokpit. Jedinecna sanca.

3. To ze som vpmediovi naznacil, ze skopirovanie povodnych textur SK domov na XX dalsich domov v IL-2 od Ruska po Normandiu je blbost a ze to architektonicky vobec nesedi s realitou, ok, tak som si povedal svoj nazor ako autor tych textur. Fuha, zeby som nemal pravo sa vyjadrit k vlastnej praci? Napisal som mu to slusne a vecne. Musim sa smiat, ked si spomeniem, ako sa skinneri a tvorcovia templateov pre lietadla dokazali bit do krvi kvoli tomu, ak niekto prebral ich panelovanie alebo kamuflaz. Ale ked si modderi hore-dole kopiruju cudzie veci a este aj nespravnym sposobom, tak je to v poriadku a hlavne ich povodni autori by mali byt ticho a este im aj tlieskat... Zaujimave zmyslanie.

Jen stručně - mediální přestřelky jsou OK, ale nesmí být dlouhé, takže:

1) Martine, evidentně ti dělá problém čtení. Nikdy jsem NEKRITIZOVAL to, že jste na tom trávili tolik času. Osobně si myslím, že slovenská mapa je jedna z nejlepších map vůbec. Jen jsem řekl, že by bylo škoda dělat některé mapy tak dlouho, když je na světě tolik krásných míst k udělání. (Tím meříkám, že vše musí být za měsíc.)

2) Ano. Ne - dělám především kampaně a jsem soudný, takže vím, na co stačím a na co ne. (O otravování blba jménem "mkubani" že to trvá dlouho viz bod 1.)

3) Vyjádřit se můžeš k čemu chceš, jako autor o to víc. Ale kdybys byl fér (jako že, ne), tak bys paušálně vydal zákaz používání tvých objektů všem a všude, ne jen někomu a někde. (Otázka je, zda by tvůj zákaz, mimochodem, o dost lepší slovo než "přání", respektovali...) Souhlasím s tebou, že mít středoevropský gotický nebo barokní kostel v Normandii je kravina, ale na Moravě...? Když už ten samý kostel je v Londýně, Lublani a co já vím, kde...

P.S. Už jsi přišel na to kolik mi je? "My jsme asi tak stejně staří, není to v našem věku tak trochu klukovina...?"
Upravil/a Cracken dne 12-02-2010 13:20

mkubani
Pozri sa, uzavrieme to takto. Mas pravdu, to ze budem tebe nieco "zakazovat" nic nezmeni na fakte, ze ostatni si aj tak urobili a budu dalej robit, co chcu.Takze, ak sa ti tie objekty hodia pre mapu CZ, tak si ich pouzi. Mozem ti len odporucit, aby ste sa pokusili o nieco viac ako o presnu napodobeninu mapy SK s inou topografiou. To je asi tak vsetko.

Cracken
mkubani napsal:
Pozri sa, uzavrieme to takto. Mas pravdu, to ze budem tebe nieco "zakazovat" nic nezmeni na fakte, ze ostatni si aj tak urobili a budu dalej robit, co chcu.Takze, ak sa ti tie objekty hodia pre mapu CZ, tak si ich pouzi. Mozem ti len odporucit, aby ste sa pokusili o nieco viac ako o presnu napodobeninu mapy SK s inou topografiou. To je asi tak vsetko.

Díkes, já jsem stejně věděl, že jsi hodnej kluk.Šklebící se Ale abychom si rozuměli, ani já, agracier ani nikdo jiný nebudeme ani nemůžeme konkurovat slovenské mapě, protože je výborná. Snad se nám podaří dosáhnout aspoň části jejích kvalit.Mrknutí

cyberolas
A já furt čekám na to Kjúšů a Redko nic. Jen tam patlá další nádherný screeny a videa, ale link nikde. Áááchjo. Šklebící se

Cracken
cyberolas napsal:
A já furt čekám na to Kjúšů a Redko nic. Jen tam patlá další nádherný screeny a videa, ale link nikde. Áááchjo. Šklebící se

On to ještě nepostnul??Zamračený Já ho mám, ale slíbil jsem, že ho nedám dál...Smutný Je fakt pěkný. (Ale myslím, že to mohl být jen repaint staré mapy - ne nová bez hrabání se v all.ini...)

cyberolas
Sákryš, a já si chtěl udělat sci-fi videjko se Šindenama...chjo. Ale já měl za to, že je to jen repaint - a ono ne? A nemohl bys mi postnout jen textury?Cool

Cracken
No, vlastně je to repaint starého Kjúšú s novým řádkem v all.ini.Úsměv

Ne, že bych ti nechtěl vyhovět, ale slib je slib. Redko by to určitě poznal. Ale zkus mu napsat, o co ti jde, třeba by ti tu mapu poskytl on sám (nebo aspoň ty textury).
Upravil/a Cracken dne 12-02-2010 19:18

Cracken
The 352nd Cross Channel Map

http://352ndfg.co...pic=2241.0

Další mapa Kanálu, někteří lidé říkají, že lepší než Canonova.

+ Duxford (310. peruť)(i když ten je už i na canonově mapě)
+ Coltishall (68. peruť) (mapa daleko víc pokrývá východní Anglii)

- velké aglomerace jako Londýn a Paříž nejsou téměř osazeny baráky (to se ale dá pochopit)
- žádné specifické objekty (jako třeba Tower Bridge, Eiffelovka...)

Každopádně, myslím že se tahle mapa a canonova mapa vhodně doplňují.
Upravil/a Cracken dne 18-07-2010 09:11

311_Tjurma
Ta mapa ma pouze jednu texturu pro Francii. Utesy dodelavane ruco v mapbuilderu a spoustu dalsich prapodivnosti. Canonovu mapu kanalu trumfuje jenom v tom, ze je 1:1, jinak se s ni nemuze v nicem merit. Mozna az to zalidni, tak to bude snad lepsi. Prece jenom prilitnout nad mesto a tam je jenom cernej flek bez baraku je nic moc. S cim si vyhrali jsou letiste, ty maji clekm vypiplany, obcas teda ujeli v hustote hangaru a kominu.
A co jim neodpustim je neudelany Londyn a Pariz, pritom jsou od Canona udelany objekty.

Cracken
Řekl bych, že 352. skupina začala s tou mapou o dost dřív než Canon - proto tam nemá ty objekty. Co ale nepochopím, je absence některých dost známých a dost důležitých letišť - např. Boxted nebo Fowlmere.

311_Tjurma
No ono hlavně zalidnit mapu je pěkný sraní. Tu mapu ty emerikáni dělali docela dlouho a to už canonovy objekty byly k dispozici určitě, spíš se jim do toho nechtělo a svádí to na velikost actors.static, ale u canona ma 3mb a ta mapa funguje celkem ok

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,013,461 návštěv