November 22 2024 13:01:40
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Do-17Z
WT_Horrido
European Air War je za hranicema dnešních PC? Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

MK_KaiN
Hele a ty AI bombardéry lítaj furt na stejný místo a ve stejné výšce? Že by se konečně dalo kempit za mrakem? Asi váš dedikač navštívím. Úsměv

1stCL_Fajlow
to by teprve byly hoňsiego polety .. Šklebící se

Josef Ruhme
WT_Schmouddle napsal:
Si trošku přihrřeju polívčičku...to se dá zažít úplně pravidelně na WT_DED (na HL 409_MOD_WT) kde máme moving dogfight a tím pádem i AI bombardéry. :D

To zní zajímavě. Asi navštívím to vaše sektářské doupě. :)

310_Obluda
Josef Ruhme napsal:
Není nutné to hnát do extrémů, bohatě stačí, když jich poletí několik desítek.
Mně osobně stačí ke štěstí, když můžu například doprovázet letku Ju 88. Kde se to dá online pravidelně zažít?

To nejdřív vstoupíš do dobře fungující letky, která se spojí 1x až 2x týdně s jinou spřátelenou dobře fungující letkou a přejede v osmi kilákách nad tim bezbožnym prasením mezi Calais a Doverem. A když ty honimírové dole viděj těch 20 kondenzaček, tak
za 1) strašně záviděj.
za 2) poprvý za život vystoupaj nad 6km
za 3) chcípnou pod palbou cooperujícího coveru

a my v tom chumlu
za1) máme radost
za2) jsme pyšní
za3) máme pocit sounáležitosti a zodpovědnosti za cover
za4) na měsíc mám vystaráno se zážitkem, kterej jsem nikdy v žádný single offline misi ani zdaleka nezaznamenal a kterej se dá následně zapít s bandou stejně nadšenejch pitomců. Offline je masturbace...sorry Úsměv

check it ou man !

http://www.310raf...post_14288

Josef Ruhme
Z čeho že máte radost? Že rozstřílíte díky početní převaze a vzájemné kooperaci pár jednotlivců, kteří jsou proti vám téměř bez šance? Říkáš, že jste na to dokonce pyšní?

311_Tank
Co se ti nezda imho to pekne simuluje pocetni prevahu spojencu v pozdejsi fazi valky a to nakejch 15:1 a je to zcela v poradku ... Navic stim ze si kazdej domu vez 1-2 sestrely by se rozhodne nedalo rict ze jich bylo par.

To ze banda neorganizovanejch prasicu nema proti sletanemu a perfektne krytemu svazu mnoho sanci (ikdy fokac je fokac) tak to je Imho take zcela v poradku. DF server nutne neznamena bezhlave praseni 3k ft nad zemi.

311_Rampa
Ne Ruhme, nejsme na to dokonce pyšní, jsme na to dokonce VELMI PYŠNÍ. Očividně jsi takový let nikdy nezažil, tak nevíš proč jsme na to tak pyšníMrknutí

310_Obluda
Jasně.....koukejte klucííí na toho fokáška dóle. ten je chudášek tak bezbrannej.Pojďte, poletíme pryč a necháme ho, ten nikomu neublíží...hehe Šklebící se

Kua chlape, já nevim, proč to lítáš ty, ale každej sestřel je pro mě radost, větší o to, když je týmovej, protože týmovej sestřel je výsledkem týmový práce a týmová práce je hlavním produktem letky a výsledkem společného snažení. Když vítězíš proti jinému týmu, tak je radost samozřejmě o dost větší ale na jednotlivcích se zároveň nejlépe týmová práce trénuje..... zároveň je týmová práce základní zbraní proti technické převaze.... kua pojďte se radši bavit o tom Dornierovi... klidně ho zmastíme v sedmi lidech naráz, když se k nám připlete.... a budu na to pyšnej......

310_Max
Josef Ruhme napsal:
Z čeho že máte radost? Že rozstřílíte díky početní převaze a vzájemné kooperaci pár jednotlivců, kteří jsou proti vám téměř bez šance? Říkáš, že jste na to dokonce pyšní?

Kdepak, soupeři jsou jak jednotlivci, tak letkaři. Stačí mrknout na: http://www.warbir...

Merten
Tak toto Obluda vystihl dokonale osobně neznám nic lepšího jak vlízt do 111 nebo 88 řádně ji naložit sehnat k sobě aspon dva,tři stejně postižený kumpány Šklebící se,domluvit si od našich krytí potom se třičtvrtě hodiny plácat brutální oklikou nad rudý letiště a to vše jen pro to abych to těm rudochům mohl hodit na stacionární cíle na letišti v ideálním případě rovnou někomu na hlavu alespoň ze 4000m Šklebící se.V ten moment bych vám lidi přál vidět jak se u toho křením huba od ucha k uchu a když to všechno pěkně klapne není nic lepšího.Nějaký ofline mě absolutně nezajímá.S ním jsem skončil v momentě když jsem nastoupil k letce protože to je to pravý ořechový co mě na tom baví týmová práce.Vyděšený

310_Podrs
Kurňa kluci, tak se nahádejte...někdo si holt půjde zalítat offline, sestřelí si pár letadel v jednom letu a bude na to pyšnej a někdo půjde to samý udělat online se svými kamarády a ještě si u toho pěkně pokecá...každý dle svého gusta... Mrknutí

http://www.310raf.com
WT_Horrido
MK_KaiN napsal:
Hele a ty AI bombardéry lítaj furt na stejný místo a ve stejné výšce? Že by se konečně dalo kempit za mrakem? Asi váš dedikač navštívím. Úsměv

Nejenom že létají furt na stejné místo a ve stejné výšce, ale dokonce když doletí na konec mapy tak se posrážejí a popadají. Šklebící se
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

WT_Horrido
310_Obluda napsal:
Josef Ruhme napsal:
Mně osobně stačí ke štěstí, když můžu například doprovázet letku Ju 88. Kde se to dá online pravidelně zažít?

To nejdřív vstoupíš do dobře fungující letky, která se spojí 1x až 2x týdně s jinou spřátelenou dobře fungující letkou a přejede v osmi kilákách nad tim bezbožnym prasením mezi Calais a Doverem. A když ty honimírové dole viděj těch 20 kondenzaček, tak
za 1) strašně záviděj.

a my v tom chumlu
za1) máme radost
za2) jsme pyšní
za4) na měsíc mám vystaráno se zážitkem, kterej jsem nikdy v žádný single offline misi ani zdaleka nezaznamenal a kterej se dá následně zapít s bandou stejně nadšenejch pitomců. Offline je masturbace...sorry Úsměv

check it ou man !

No jo. To když držím jako Heavy checkpoint v Teamfortress 2, kolega Medic mě léčí a kosíme honímíry co nabíhají jak ovce tak taky máme radost a ten pocit sounáležitosti je úžasný Úsměv

za 1) na výsledku mise vlastně nazáleží
za 2) na ztrátách vlastně nezáleží
za 3) na sestřelech vlastně nezáleží

Tak co má vlastně organizovaná střílečka společného s bojovou simulací? Byl bych opatrný s tím co je a není masturbace.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

311_Tank
Mam takovej pocit ze WT nikdy viz jak 16 najednou neletelo (?) tak Horrido smutni po offlinu kde by mu letku nahradili AIcka dali mu medaile a pochvalu za povedenou misi...

Nicmene nikdo ti Horrido nebrani napsat dokonalou bojovou simulaci necmene hodne stesti pri implementaci "Butterfly effektu"...

310_Obluda
WT_Horrido napsal:
310_Obluda napsal:
Josef Ruhme napsal:

za 1) strašně záviděj.

a my v tom chumlu
za1) máme radost
za2) jsme pyšní

check it ou man !

No jo. To když držím jako Heavy checkpoint v Teamfortress 2, kolega Medic mě léčí a kosíme honímíry co nabíhají jak ovce tak taky máme radost a ten pocit sounáležitosti je úžasný Úsměv

za 1) na výsledku mise vlastně nazáleží
za 2) na ztrátách vlastně nezáleží
za 3) na sestřelech vlastně nezáleží

Tak co má vlastně organizovaná střílečka společného s bojovou simulací? Byl bych opatrný s tím co je a není masturbace.

Co mají společného? no principielně je to pořád jen honění shluků barevných pixelů po monitoru Úsměv Jo, já neřikám, že masturbace škodí. Taky kdo říká že nemasturbuje tak kecá Úsměv taky občas masturbuju. třeba Far Cry 2, nedo Call of duty 4,5, to je taková masturbace, kterou si dopřávám třeba když přijdu z práce nasranej nebo vystresovanej. To pak pro mě větší relax střílet černochy v africe, protože vím, že když ve mě něco hnije, tak se dokážu jen obtížně soustředit na výkon, který přispěje k nějakýmu společnýmu úspěchu. Úsměv

WT_Pedropan
311_Tank napsal:
Mam takovej pocit ze WT nikdy viz jak 16 najednou neletelo (?) tak Horrido smutni po offlinu kde by mu letku nahradili AIcka dali mu medaile a pochvalu za povedenou misi...

Nicmene nikdo ti Horrido nebrani napsat dokonalou bojovou simulaci necmene hodne stesti pri implementaci "Butterfly effektu"...

WT vubec nikdy doopravdicky nelitali. WT jenom do vseho kecaji...Šklebící se

http://www.wtigers.org/
MK_KaiN
WT_Horrido napsal:
MK_KaiN napsal:

Nejenom že létají furt na stejné místo a ve stejné výšce, ale dokonce když doletí na konec mapy tak se posrážejí a popadají. Šklebící se

Tak to je ta nejlepší věc jaká se kdy v tomto nejgenitálnějším simu, který je lepší než sex a který přináší širokým vrstvám obyvatelstva pocit pýchy a uspokojení nad vlastní masturbací v osmi virtuálních kilometrech vysoko, objevila.

WT_Schmouddle
Problém Šturma je ten, že Oleg se snažil mít ve svém simu velký počet dokonalých letadel a počem letadel ten sim prodával. Nikdy je ale neměl a ten zbytek okolo je zoufalost, ať herní systémem, tak atmosférou. To je ten rozdíl o kterém tady mluví Horri a který zde někdo nechápe s dokazem na alternativní herní prožitek, který si ve svém kmeni vybudovali. Horri také úspěšně uvedl do praxe jeho offline systém tzv. Experten, kde se hrálo o flašku tokaje na nejlepší virtuální offline fullswitch kariéru, samozřejmě na jednu smrt.

Fakt, že se někdo namáhá tvořit nějakou paralení struktru, ať už modováním, hodinami strávenými nad tvorbou DF misí, tvorbě letkové struktury s vyznamenáními nebo soutěží typu experten říká mnoho o tom, jak je celý Šturm po osmi letech intenzivního vývoje nedodělaný po stránce hratelnosti.
Máme píčoviny typu Bf109Z nebo Lerche, ale Dgen, DCG, IL2SC (Gennadich), FBDeamon, AI v DF (letadla,lodě tanky etc), katapulty na letadlovkách, upgrady QMB a FMB, nebo mapy na kterých se dá nějak rozumně létat musel dodělat někdo jiný. Některé věci snad ani nikdo neopraví (jako je Šturmovská AI zvaná Artificial Idiocy)

Co se vám tady Horri snaží sdělit je, že je vhodné porovnat herní systém stock Falcona 4 či atmosféru European Air War nebo RedBarona s tím samým ze stock IL2.
Proto jsou tyhle desítky nových letadel do simu, který je svým základem nudný a nezáživný a hlavně nedodělaný, docela zbytečné. Nicméně se dají pochopit, každý se chce proletět v tom svém überplanu a když si někdo dá tu práci aby nové éro bylo tak mu nadávat nebudeme...ale ten sim potřebuje dodělat něco jiného.
Upravil/a WT_Schmouddle dne 30-04-2009 11:37
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Tajpan
311_Tank napsal:

Na WT-čkách VŽDY sa uprednostovala KVALITA pred kvantitou pilotov.
PS: teda až na nejaké časté výnimky: viz nejaký Tajpánek. Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,657 návštěv