November 22 2024 13:24:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Neoficiální Addony a MODy
 Vytisknout diskuzi
Unified Installer version 1.1
Paulus
Porovnal jsem si verze Unified Installer Version 1.0 verzus 1.1
a našel tyto ZMĚNY:
files: Chybí EAXOFF a EAXON, MKII_Gyro_On 6
nový gui
Missions: přidány Single mise do DE a GB
MODS: přidán: DOCS, B29_Silver_Plate, BF-109F_Jabo, BF-109F_Kanonenboot, BF-109F_Trop, BF-109F_Trop, BF-109-K14, BLENHEIM-1F, Cockpit_F6F_0_1, Cockpit_I-16, Cockpit_Mosquito, Cockpit_P40_0_1, Cockpit_Spitfire_0_1, Cockpit_Yak-1_0_1, Cockpits_BF_109_Mod, -FMB, Fw190_Update, FW-190_A-3, FW-190_D-11, FW-190_D-13, German_Torpedoes, Ju-88A4_Torpedo_Bomber, Mosquito_Update, Nacht234, ObjectsMap(z LAL_HANGAR a něco navíc), Seafire_MKII, Spitfire_MKVC, Spitfire_MKVIII, Static_Aircraft, Tempest5_11LBS, Tempest5_13LBS, WindConfig_v3
nová verze: BombBayDoors_Plus_v2_0, MapMods, SplashScreen, Collision_height, STD, PaintSchemes(rozšířen!)
změněny: AvalaHurriFulNW za Cockpits_HurriFulNW
chybí Static_AC,

Je možno bez problémů přidat: FlagPack3_addon-Czech_Hungary_Poland_Flag
Cockpity
-Score ETO + PTO
-Raf killmarks
(pokud chcete zachovat CZ znaky a kokardy tak to tam nedávejte)
Cs_units+Medalpack
MAPMODS
– jsem tam dal taky a funguje to, přidává další mapy
Není třeba a nedoporučuju dávat: ModFrontChannel1940 + LAL_HANGAR – už to tam je a lepší, hlavně mapy jsou velmi pěkné (Channel1940 mi přidělal práci, musím předělat vlastní kampaněVyděšený)

Tajpan
dobrá práca von Pavel.

Hoper
jo, zrovna to chci napsat - Pavle, díky
tahle porovnávání jsou jedny z nejhorších prací, takže ještě jednou DÍKY
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

310_cibule
Tak já to tedy taky nainstaluju, ale vopovažte se, jestli se mi to nebude líbit... Vyděšený
"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

Hoper
to, že poděkuješ, ještě neznamená, že to musíš instalovat... ;) :DD
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

Tajpan
UPOZORNENIE
pri testovani verzie 1.0 verzus 1.1 sme zistili , že pilot s verziou 1.0 vidí u pilota s 1.1 ak je pilot v BF109F2 a Bf109F4, že protivník púšta dym, ako ked ruské stroje majú zle nastavenú MIX-ture. Vyšiel vraj už aj hotfix, tak si to všetci čo si stiahli 1.1 nainštalujte.

WT_Flan
Hm, tak bud mam 1.1 a nevim o tom, nebo to plati jeste jinak. U me pravidelne vsichni vidi coudy.
Mas link na ten hotfix ?

Tajpan
http://allaircraf...les+solved
tu sa rieši, treba to poriadne preštudovať.

SVK_Mechan
Hm tak z toho jsem jelen. Má někdo návod jak ten čoud odstranit?

1stCL_Pison
Tajpan napsal:
UPOZORNENIE
pri testovani verzie 1.0 verzus 1.1 sme zistili , že pilot s verziou 1.0 vidí u pilota s 1.1 ak je pilot v BF109F2 a Bf109F4, že protivník púšta dym, ako ked ruské stroje majú zle nastavenú MIX-ture. Vyšiel vraj už aj hotfix, tak si to všetci čo si stiahli 1.1 nainštalujte.

Myslim, že to má různé souvislosti a ne jen tyto, např. včera sem byl v FW A3 a polovina befek hulila jak o život hned po startu....a mám 1.1...

606_Temp
A nejsou to nejaky "modovany" befka? VyděšenýŠklebící se
"Ten, kdo se ve jménu bezpečnosti vzdává svobody, nezaslouží si ani svobodu ani bezpečnost.“ Benjamin Franklin

http://no606.ic.cz/
icozv
Tajpan napsal:
http://allaircraf...les+solved
tu sa rieši, treba to poriadne preštudovať.

preštudovať, keby som tak vedel poENG.
Je tam toho viac na stiahnutie, ktoré je to správne?
(Me109-F4 SmokeBug FIX for AHS.rar)?
Smutný

letkatriduby.sk
3BAP_Razo
No myslím, že to je toto:

http://files.file...leinfo.htm

Je to odsud:

http://www.allair...9111#69111

Je to nějaký AHS mod.
Upravil/a 3BAP_Razo dne 10-02-2009 18:30

http://3iap.4fan.cz
TomVrabec
Ahoj všichni,
nainstaloval jsem si tento mód, je to vlastně můj první. Chtěl jsem se zeptat na několik věcí, protože se tady i v módech ještě moc neorientuji:

- původně jsem měl českou verzi 4.08m, po instalaci tohodle packu se mi ale změnily texty - názvy kampaní, hodnosti a briefing na jakousi hatmatilku (ruská písmena?) a menu a vše ostatní na angličtinu (ta mi nevadí) - chtěl bych to tedy nějak změnit (předpokládám, že půjde jenom angličtina)

- u Bf-110 G-4 nemůžu navolit žádné zbraně (v nabídce je myslím jenom default s malým d) - jo a funguje tu "šikmá muzika"?

- no a naposled, kde by se daly stáhnout nějaké nové mise či raději kampaně na původní i nově pilotovatelná letadla?

Děkuji předem za odpovědi.

Permon
TomVrabec maš soukromou zprávu.Cool

veikso
Češtinu stáhneš z tohohle vlákna:
http://www.vwings...owstart=80
Schräge musik funguje, někde je tu k němu vlákno kde se dá stáhnout zaměřovač, ať můžeš mířit. Po nainstalování UI 1.1 mi nefungoval, tak jsem ho instaloval znovu. Hledej.
Odkazy na mise, skiny a další věci jsou tady:
http://www.vwings...p?cat_id=3
Ale zkus použít hledání a prohledat fórumVyděšený
Upravil/a veikso dne 12-02-2009 14:07

TomVrabec
Chlapi tak díky oběma - češtinu jsem už nainstaloval a jede. Zaměřovač pro Schrage Musik už mám taky. Musím teďka do práce, takže kampaně pohledám zítra. Díky díky díky

MIKI
Všetko ok, len mi ten nový MOD domrvil skiny. Hlavne BF. Zosali defaultné. V čom je problém?

310_cibule
Víte, co je zajímavé?

Mně se po instalaci Unified Installer Version 1.1 začal il kousat při načítání. Načte se celý, vidím uvodní mapu s popisem a volbou letadel, ale nehýbe se myš (čili nemohu nic vybrat) a neslyším muziku.

Když pak ila tak třikrát čtyřikrát shodím do lišty a zase zpáty, začne běžet. Divný, ne?

"Máte právo říkat cokoli. ... Právo být na veřejnosti za hlupáka je u nás garantováno ústavou. Ale právo něco vyslovit nedělá z toho výroku pravdu. Pravda se prokazuje nebo vyvrací porovnáním s fakty. Kdo tenhle princip nerespektuje, s tím je těžká řeč. Všichni smíme takovou diskusi odmítnout. To není zbabělost ani povýšenost, to je jen rozumné hospodaření se silami a časem."

CSL_Raptor
Setkávám se s tím po celou dobu co létám on-line. S unifidem či čistým Šturmem. Asi takhle. Po každé když během načítání Ila do něčeho hrábnu (posunu myš, kliknu na něco s myší, zmáčknu něco na klávesnici atd.) tak se to takhle na pikaču nahraje že to musím schodit na lištu. Poté už můžu s myší (ukazatelem) zase hýbat.Zamračený
Upravil/a CSL_Raptor dne 12-02-2009 20:47

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,015,785 návštěv