WT_JIGR napsal:
To jsem nebyl já,to byl 310_OldFly,já startoval za ním,že pojedem spolu ,on ještě říkal,že bude kroužit a čekat na mě,pak se začal zaměstnávat čímsi jiným ale to už fakt nevím čím to bylo,já se k němu blížil a nejednou vidím,jak žuchl do toho kopce a začal sakrovat a prohlásil onu větu.Pak jsem už letěl sám,Sláva mě naváděl do čtverce ,kde bojoval,já tam přiletěl a stačil tě ještě rozkouřit a pak mě umřel internet a vykoplo mě to,tak sem šel k telce za ženou,jako hodnej manžílek:sm37:
Aha..no přede mnou divoval hurrik a já šel po něm, jenže on vlétl do kaňonu a já to narval do kopce vedle...ale reagoval jsem na vlas stejně...a s tím rozkouřením...já v domění, že tě mám stále za sebou raději vyskočil...visím na padáku a ty nikde...heh...taky pdobré!:jamamoto:
Nema cenu se bránit! Pokaždé do tebe vrazí! :sm19:
Soráč Novotnáku. To som bol nechtene ja. :sm29::sm29:
Včera to bola ostuda. výpis z webu 3.IAP.
Momíku čo mám hovoriť já?
To čo bolo včera asi sa mi nikdy ešte nestalo. To sám ani neviem v ktorý den som nezostrelil ani flak.
1. let Hurry na AH. Sám neviem prečo som zobral vz38 miesto vz 1940. Zistil som to až ked som potlačil pred bf-kom. Zastavil sa motor a Bfko si ma vyzoblo. Dotiahol som to na letisko a tam som sa rozflákal.
2. let Gladiator. Boj od 100 metrov do 7500m. Nič , nakoniec som to po hodine stočil k letisku a tam si ma vyzobol Emil. Rozbil som sa na letisku.
3. Po respawne - killed od vulchera.
Mám toho dosť idem na Lioni.
1. let v Bf109 , Fajtl si ma vyzobne ako obyčajnú lamu. Zhorel som.
2. Let útoky na Ily. rozbil som sa o zem.
3. Idem do laginky. Zoomujem na fokáča, a rozpadnem sa vo vzduchu.
4. Idem znova do laginky a ztaranujem Novotného. A znova Killed.
Nič som netrafil, nič absolútne nič.
A boli dni ked som prežil 10-15 letov za sebou, zostrelil 3-5 lietadiel v lete.
WT_JIGR napsal:
To jsem nebyl já,to byl 310_OldFly,já startoval za ním,že pojedem spolu ,on ještě říkal,že bude kroužit a čekat na mě,pak se začal zaměstnávat čímsi jiným ale to už fakt nevím čím to bylo,já se k němu blížil a nejednou vidím,jak žuchl do toho kopce a začal sakrovat a prohlásil onu větu.Pak jsem už letěl sám,Sláva mě naváděl do čtverce ,kde bojoval,já tam přiletěl a stačil tě ještě rozkouřit a pak mě umřel internet a vykoplo mě to,tak sem šel k telce za ženou,jako hodnej manžílek:sm37:
Aha..no přede mnou divoval hurrik a já šel po něm, jenže on vlétl do kaňonu a já to narval do kopce vedle...ale reagoval jsem na vlas stejně...a s tím rozkouřením...já v domění, že tě mám stále za sebou raději vyskočil...visím na padáku a ty nikde...heh...taky pdobré!:jamamoto:
Doprčic,tos mě neměl říkat,teď mě to štve dvojnásob,to vykopnutí:upsetw:
WT_JIGR napsal:
Doprčic,tos mě neměl říkat,teď mě to štve dvojnásob,to vykopnutí:upsetw:
z toho si nic nedělej, mě zase štve ten výskok! Už mi to neletělo, věděl jsem že mne máš naservírovanýho a je jen otázka času, kdy mne dorazíš. Tak jsem raději vyskočil, abys mne neusmažil za živa.Kdybych věděl, že jsi mimo, tak ten mlejnek dotáhnu domů!
Já si jen pak na tom padáku říkal, že ten pilot je buď neskutečný gentleman, že mne takhle nechal, nebo mu došly náboje a zdekoval se....že má celý ten příběh takovouhle pointu, to mne nenapadlo. Tak že tahle historka do tohohle tématu evidentně patří!
Nema cenu se bránit! Pokaždé do tebe vrazí! :sm19:
Soráč Novotnáku. To som bol nechtene ja. :sm29::sm29:
Včera to bola ostuda. výpis z webu 3.IAP.
Momíku čo mám hovoriť já?
To čo bolo včera asi sa mi nikdy ešte nestalo. To sám ani neviem v ktorý den som nezostrelil ani flak.
1. let Hurry na AH. Sám neviem prečo som zobral vz38 miesto vz 1940. Zistil som to až ked som potlačil pred bf-kom. Zastavil sa motor a Bfko si ma vyzoblo. Dotiahol som to na letisko a tam som sa rozflákal.
2. let Gladiator. Boj od 100 metrov do 7500m. Nič , nakoniec som to po hodine stočil k letisku a tam si ma vyzobol Emil. Rozbil som sa na letisku.
3. Po respawne - killed od vulchera.
Mám toho dosť idem na Lioni.
1. let v Bf109 , Fajtl si ma vyzobne ako obyčajnú lamu. Zhorel som.
2. Let útoky na Ily. rozbil som sa o zem.
3. Idem do laginky. Zoomujem na fokáča, a rozpadnem sa vo vzduchu.
4. Idem znova do laginky a ztaranujem Novotného. A znova Killed.
Nič som netrafil, nič absolútne nič.
A boli dni ked som prežil 10-15 letov za sebou, zostrelil 3-5 lietadiel v lete.
Raz je smola a zlý den.
Ak môžem osobnú poznámku.
Bude aj horšie.
Sory. A odpusť.
To nebylo na tebe Tajpan!! Jde o to že před tebou to byli dva další a tam to bylo nepochopitelné!! tys to mněl na fest to beru!
-Situace,kdy se nádherně přisuneš za F4F,ze vzdálenosti 50m chceš usmažit amíka zaživa,stiskneš tlačítko všech zbraní a TICHO !!! Nevzal jsem si při startu munici
-Si tak nějak myslíš,jak ti to dneska jde a zničeho nic jsi mrtvej !!!!! Napíše ti to jen strohé :"PETRAS was shoot down by 1stCL PEPAN"
pět minut dusíš jak-9 na plný výkon aby jsi dohonil nicnetušící 109 válící si šunky je tak ve vzduchu.....a když už se k němu začínáš blížit na rozumnou vzdálenost tak se mi napsala podobná hláška - oblak was shot down by 1stCL Pepan........možná jde o nějaký bug, těžko říct )) stává se vám to často???¨budou v tom nějaké temné síly :sm3:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.