November 23 2024 12:17:37
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 15

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - INFORMACE
 Vytisknout diskuzi
CZ_AH_Dedicated - servisní odstávka a spol...
TozziFan
Jak píše BP_Tyrl, nahodily 4.09m(orig.) a nechali mapy s planesetem na v.4.08mods.

Maxxis
na serverun je limit 45 lidí, nemužeme se připojiti, je možne nastavit vyšší limit??? díky Mrknutí Mrknutí Mrknutí

Hans-Assi
Už jsem psal: vyměníte B-17, B-24 a B-29 za Avii? Asi ty mody nejsou tak špatné...Šklebící se

AH_Enty
Jděte do pr... pánové. Nemáme tolik času. Teď jsem nějaké mapy vyhodil z planesetu.
Druhá varianta je, že server shodíme a až to budeme mít připravený, tak ho nahodíme. Ale to nevím kdy. Vlastně jsem na to zbyl já. Kraken má teď plno jiné práce (to mu přeju Mrknutí ), Čutora nemá tolik času a připojení na net. A já tomu nebudu věnovat všechen volný čas, nemíním se kvůli vám a ilovi rozvádět. Naštvaný

PS: Avie už na několika mapách je, 3 mám rozdělaný.
Upravil/a AH_Enty dne 11-10-2009 22:34

Permon
Enty klídek,kdyby nebyly tady ty zmatky tak očem bychom psali?Rozvádět ti nedoporučuji protože jeto finančně náročne.A cose tyče bab tak všechny jsou stejné akorát ty naše jsou nejhorši.Tak klídek.Jsem starej a otrlej.Mrknutí

MK_Hombre
Šklebící seMrknutí

Maxxis
Maxxis napsal:
na serveru je limit 45 lidí, nemužeme se připojiti, je možne nastavit vyšší limit??? díky Mrknutí Mrknutí Mrknutí

ještě líp,udělejte server jen pro 5 lidí,aspoň nebude furt plnej a zalítáme si i ostatní po 20.00......

Jirka
Včera večer mluvili dvě třetiny AHček rusky. Šklebící se

TozziFan
Jo a po 22:00h. zas polsky

alfik
Holt světový servr Úsměv
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Maxxis
Maxxis napsal:
Maxxis napsal:
na serveru je limit 45 lidí, nemužeme se připojiti, je možne nastavit vyšší limit??? díky Mrknutí Mrknutí Mrknutí

ještě líp,udělejte server jen pro 5 lidí,aspoň nebude furt plnej a zalítáme si i ostatní po 20.00......

pořád stejná písnička... la la la a žádná změna, žádná reakce, třeba napsat, nemám čas, nejde to, ale houby, co se děje?????

chápu děláte to zadarmo Mrknutí

tak šup at to fičí, už mě jebe čekat na místo mezi top 45 Naštvaný Naštvaný

VCAF_Joe
Tak tak, pokud by se dalo za rozumných podmínek zvednou trochu limit, bylo by to fajn.
Včera jsem taky klikal.. a klikal.... cca po 5 minutách zkoušení se mi naštěstí zadařilo Šklebící se
Kombinace 3x mapy Normandie je naprosto sqelá!! Díky! Cool

Akorát mi nějak poskakovaly pingy a nejen mě. Že by někde cestou zacpanej inet? Zamračený
Czech Spitfire Club - "We don't forget"

http://www.czechspitfireclub.cz
Maxxis
VCAF_Joe napsal:
Tak tak, pokud by se dalo za rozumných podmínek zvednou trochu limit, bylo by to fajn.
Včera jsem taky klikal.. a klikal.... cca po 5 minutách zkoušení se mi naštěstí zadařilo Šklebící se
Zamračený

njn už mě není 10 aych to taky zkoušel dokola.

nenašel jsem důvod proč je tam tak málo lidí k připojení.

AH_Cutora
Neustálé stěžování na lagfest není důvod ke snižování počtu?

Jinak jo, máte pravdu, se serverem je to nahnuté. Táhnu to už pořádně dlouho a momentálně nemám vůbec net doma - nezvládám ani updatovat web ahček že jsme na 4.09, protože z práce nemám FTP ani jiné přístupy, maximálně si můžu prohlédnout www. Jo jo, furt stejá písnička.

VCAF_Joe
Maxxis napsal:
njn už mě není 10 aych to taky zkoušel dokola.

Nojo, za ale za daných okolnostní asi bohužel neni jiná možnost - buď zkoušet furt dokola, anebo se zkusit nalogovat dřív.
Já jsem včera klikal kolem 9... a vytrvalost byla nakonec korunována úspěchem. Šklebící se
Czech Spitfire Club - "We don't forget"

http://www.czechspitfireclub.cz
Maxxis
AH_Cutora napsal:
Neustálé stěžování na lagfest není důvod ke snižování počtu?

Jinak jo, máte pravdu, se serverem je to nahnuté. Táhnu to už pořádně dlouho a momentálně nemám vůbec net doma - nezvládám ani updatovat web ahček že jsme na 4.09, protože z práce nemám FTP ani jiné přístupy, maximálně si můžu prohlédnout www. Jo jo, furt stejá písnička.

Lagfest sem si teda nevšiml, asi už tam dlouho nechodím, nemůžu se připojit ale před patchováním neznám Lag problém.

to dřív za 4,08 to byly Lagy ale v současnosti?...... dle mě blbost

kupte si pořádný mašiny a nevymlouvejte se na Lagy a držte se printscréénu, mě už slezl nápis z tlačítka. Pff Pff Pff

ZVP_Hekite
ÁÁÁ pán je vyznavač hranatého výkrutu Šklebící se

http://zvp.wz.cz/
Maxxis
ZVP_Hekite napsal:
ÁÁÁ pán je vyznavač hranatého výkrutu Šklebící se

ne naštěstí to yl jen "joke"

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,524 návštěv