* ..jjj, já to tak chápu taky, na jednom řádku může být klidně i 10 (100) variant mise.
* V manuálu se píše(volně interpretováno),že v případě více zápisů v jednom řádku v campaign.ini (tedy třeba Lvov1_1.mis Lvov1_2.mis a Lvov1_3.mis) bude vybrána mise náhodně,tedy kterákoliv z misí na větveném řádku.
* ....přesně jak jsi napsal, nejvíc práce je s vkládáním objektů - kdo někdy stavěl třeba kompletně letiště včetně palem/stromů,budov,hangárů,plotů,krabic,keřů,palebných postů flaku,a prostě všeho,aby to bylo co nejvíc realistické , ten ví o čem je řeč .
Obzvlášť teď ,v době MÓDU,kdy těch objektů pro FMB je k 900 ... a obzvlášť,když to má člověk udělat pro celou mapu (nebo aspoň nejvíc exponované části) a ještě navíc pokud možno dodržet historické reálie...
Přidat tam potom otočné body pro letadla,lodě,kolony,vlaky apod. už je to poslední (...i když třeba v dynamické kampani tyhle pohybující se objekty dovedou pěkně potrápit).
Každopádně držím palce a jsem zvědav na výsledek (určitě nebudu pak šťourat třeba v tom,že ten seník u letiště tam v 39-tým nebyl,protože v 38-ým kompletně shořel ,nebo tak něco )
Teď to bude jen taková úvaha nahlas: existuje šance udělat československou DGen kampaň a la vtrelutovy French Wings? Jak tak šátrám v paměti, nějaké mapy podporující DGen by na to byly... Mohlo by to vypadat třeba takhle: Francie 1940 (mapa Arden), bitva o Anglii (Krym, Leningrad???) a pak by o mohlo najet do kolejí vtrelutových nebo Boelkeho kampaní... (ať už ETO, Channelfront, nebo 2. TAF) + k tomu přidat 1 čs.s.l.p (ale mapa Slovenska asi není kompatibilní s DGen...), myslím, že pár misí na mapě Lvova či Berlína by zdejší šťouralové přežít mohli...
Mělo by to jít, ne? Když vtrelut dokázal udělat tolik kampaní pro Francouze na tolika různých bojištích (ať už jako jejich vlastní letectvo, vichystické letectvo, RAF, FAFL...) A jestli český kampaň folder nebude podporovat čs. Dgen kampaně,hlasuji pro vykopání RNZAF a nahrazení Československem aspoň pro DGen kampaně, jsou-li ovšem možné...
[quote]Cracken napsal:
bitva o Anglii (Krym, Leningrad???) a pak by o mohlo najet do kolejí vtrelutových nebo Boelkeho kampaní... (ať už ETO, Channelfront, nebo 2. TAF)
V bitvě o Aglii bych prosil použít Channelfront, pěknou novou mapu kanálu. Teoreticky o tom už uvažuju, příběh by byl, jen ten čas...
jjj ,československá DGen kampaň, tak jak jsi to Crackene popsal,není v zásadě problém (problém je pouze čas) ,když tedy pominu omezené možnosti s podporovanými mapami v DGen.exe (pokoušel jsem se např. o dgen kampaň FAA - méně obvyklé akce,pestrost nasazení od Norska,přes Afriku,Maltu,Itálii až po Pacifik... - ale narazil jsem na neskutečné problémy s mapami - např. Norway atd.)...
Možná vysloveně pro československou kampaň skrze DGen by šlo využít místo RNZAF složku NN - ale nemám zatím zjištěno,jestli s tím DGen vůbec pracuje - výhodou by bylo,že spoustu práce už odvedl Pavel_K - Medal Pack,message,piloty atd. ...
Jo,dalo by se dělat věcí,jen mít sakryš čas .
Momentálně nestíhám kloudně ani ty Patche - v současné době usilovně kutím na nových www stránkách (s redakčním systémem, protože editovat těch současných 97 podstránek v html a css je děsně časově náročné a nezbývá už na nějaké vylepšení,pestrost atd.)... Čeká mě teď poprat se s grafikou...a protože nejsem grafik a Photoshop není zrovna můj kamarád,tak je to docela noční můra
Upravil/a Enjoyr dne 01-01-2009 19:33
Já to spíš myslel jako výhled/příslib do budoucna Ale jsem moc rád, že ta možnost tu je! Takže zatím pár mých statických a polostatických kampaní pro čs. letectvo bude stačit. A doporučuji vřele tuto bohulibou tvůrčí činnost všem kibicům, kteří paří a netvoří... Z mého úhlu pohledu musím říct, že udělat statickou kampaň není tak těžké... Skinning a různý utility, nový objekty atd. jsou mnohem náročnější.
Můžeš. Kampaň byla primárně pro Letova Š-328. Začal jsem ji dělat v době, kdy ještě nebyl Š-328, a byla pro hack U-2vs. Udělal jsem celkem 4 mise - souboj s Bf-109, průzkum nad Wiener Neustadtem, sestřelování propagandistických balónů a bombardování vlaku, který unseli henleinovici.
Teď mi leží ladem jako asi dalších 7 kampaní. (Na požádání rozepíšu podrobnosti.) Ke všem se hodlám jednou vrátit.
Obránci vlasti mají nyní dva velké háčky - 1) Letov je zatím jen AI. 2) Dosud nemáme vhodný kus naší země. (Vsetínsko a Zlínsko na mapě Slovenska nepočítám, jsou mi k ničemu....) Potřeboval bych Krušnohoří nebo Jižní Moravu. Zkusím poprosit Agraciera, ale ten má už dost práce, a navíc musí stále odrážet moje žádosti u kus Číny nebo Španělska.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.