November 21 2024 17:49:25
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 8

· Piloti on-line: 1
Coffin Corner

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - Letadla - technické a taktické informace
 Vytisknout diskuzi
Jak na střelbu
Jirka
Jimik napsal:
Jo, tohle všechno od těch lamařů vůbec neposloucej. Mě to radili taky a jak jsem dopadl. Jsem už asi v pátý letce, vysřídali se na mě všechna modrá i červená učitelská esa a po sedmi letech nic! Ale až to budu poletovat deset let tak se to určitě zlepší. Mrknutí

Mrknutí vůbec ho neposlouchej. To má z toho, že si odmítá připustit, že taky stárne a slepne, přesněji řečeno - úplný howno vidí a že je tudíž potřeba to dělat dočista jináč. MrknutíŠklebící se

mha
WT_Horrido napsal:
Jak řekl klasik "blíž, Bubi, blíž!" Úsměv

A měl a má pravdu... Mrknutí Cool
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

311_Tank
A jeste jedna rada: Kdyz ti nepujde strilet tak hazej bomby Šklebící se

Tajpan
alebo zaparkuj za ním, drž sa ho ako kliešt, uvidíš že protivník znervozní, a aby sa ťa zbavil , utrhne to do vývrtky a za manéverkill je 500bodov. Šklebící se

Wulfi
clone9cz napsal:
jinak Lekku gratuluju, zrovna sem pocital balony, jestli jeden neni spitfire, a zniceho nic nic - trem polakum trvalo celejch 15 minut nez me vubec trefili a to jsem se dvouma z nich laskoval uz 10 minut

vo polácích ví svý Herr Paulie, skus se ho na TS vyptat

Panek
Ideální je střelba na 50m. I když člověk střílí jak vožralý ponocný, tak soupeř při pokusu o obraný manévr často nasměruje letadlo do spršky, která by šla jinak úplně mimo.

j4ck41
no a az se naucis strilet z Laviny tak si sedni do nejakyho Itala (Cr-45, G-50) a zjistis ze zase nic netrefis a budes se to ucit znova Šklebící se

CSL1_Golas
Už jsem to tu jednou psal, nejlepší metoda pro nácvik střelby je open copkit + zpomalování času............to se dá trenovat jen offline...ale krásně vidíš kam ti to lítá a získáš odhad..

BP_Tyrl
Na trénink střelby je pro začátečníka nejlepší si v QMB nandat nesmrtelnost, neomezenou munici, haldy protivníků, v pomalejších a míň kroutivých strojích. A v okamžiku, kdy se dostane ke střelbě si stáhnout čas na čtvrtinu a hned je vidět do jakého anusu se to člověk trefuje, případněji netrefuje. A nemusí se unavovat s nějakými tracky.

CSL1_Golas
tak tak.....můj střelecký trénink je na Open kopkit online, tam je vždy přehršel cílů, a zákadny jsou blízko....tzn. spousta možností.....

313_Paegas
WT_Horrido napsal:
Tajpan napsal:
na 500m konvergencia len pri utoku na B17 a pre Fw190, resp Bf110.

všeobecne:
ak máš hlavnu výzbroj v krídle , napr P51, Spit : od porucaná je max 280m min 150m. Esa maju 100m, ale to pália z blízska.
ak máš hlavnu výzbroj v trupe, napr Jak3, La5, P38, Bf109, atd max 350m a min 180m. Experten a Gardoví maju 100m, ale to pália z blízska.
edit La má kanony.

Není nad to, mít na všechno systém. Úsměv Ja mam celych sedm let nastaveno predpisovych 450 metru. Úsměv

Jo a 7 let lítáš s Bfkem Šklebící se

WT_Horrido
No a s čím bych měl jako létat? Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Tomik
Pěkný instruktážní film vytvořil EAF602_Joe90 Úsměv. V tomto vlákně je link na stažení: http://forum.1cpu...php?t=5012

doktorkop
A takhle to je na rychlo
http://www.youtub...sIz2bIBLwM
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

Wulfi
takhle to taky prý jde ..
http://www.youtube.com/watch?v=G60fP6EPZIo

WT_Slava
Wulfi napsal:

Neřekl bych, že tohle je zrovna ten správný příklad, sice hezký efekty, ale (podle mě) to má s nastavením na "realistic" málo společného.

Wulfi
WT_Slava napsal:
Wulfi napsal:

Neřekl bych, že tohle je zrovna ten správný příklad, sice hezký efekty, ale (podle mě) to má s nastavením na "realistic" málo společného.

to asi ano, ale princip je tam vydět. Ale když sedneš do stroje v kterým létají indiáni tak je to trochu jinak.

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,007,279 návštěv