October 20 2025 19:15:33
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,755
· Nejnovější pilot: Glider
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » IL-2: 1946 - diskuse
 Vytisknout diskuzi
Quo vadis, simulátore (BoB infománie offtopic split)
clone9cz
samy blbosti, chyba je ve vas, vubec se totiz neztotoznujete s valkou, az se ztotoznite s valkou, virtualni valkou a jejima cilema, pak vam budou obycejny DF servery ukradeny, protoze to bude mlaceni prazdny slamy

... a nejaka virtualni valka na IL-2 Sturmovik, o tom si nechte zdat, jen co jsme vsechno museli s Vogonem vymyslet, aby sturm slapal aspon trochu jako Warbirds. Kazde nove reseni totiz znamenalo zjistovat jestli IL-2 neco zaloguje, jak to zaloguje a proc to nezalogoval vcera a jak by jsme to mohli vyuzit. Ne, podle toho co mi vsechno napovidal Vogon je DS jenom konzole a log, ktera jeste neposkytuje shodne udaje o tom co se vizualne deje na serveru ve vzduchu a na zemi, protoze to oleg vylepsil nejakou ficurou, o ktere nevime, ze existuje

kdyz proste DS nezapocita za urcitejch specifickej podminek zniceni cile, tak sbohem programovani, to muzeme zacit vestit z koule

http://www.wwii-illusion.net
Lekk
jasně že jo..ale bráno zcela laicky - i blbej výsledek kdo vyhrál mapu je udaj pro front file.Šklebící se

Pokud server nezachytí zničení je to holt tak...a pokud to nespraví někdo zručnější a znalejší tak to tak holt bude.

Mě spíš zajímá jak provýst zadání pilotum pro DF servery co mají ruzné mapy. něco jako dnes budu lítat na AH..takže ti vygeneruje ukoly podle mappaacku na míru. Bráno v potaz třeba tvuj strike, zkušenosti , metály apod.

takže to muže nakonec vypadat tak, že vstoupiš do breefingové mistnosti a zahlásíš se do stavu, vybereš si stroj, nebo typ ukolu který bys rád..nebo to necháš na něm..a dostaneš ukol pro tento večer. splniš a server to zahlásí - jde š si pro další ukol.

seznam ukolu bude v podstatě neomezený - od počtu sestřelů, po pruzkum, nebo ground target apod.

no ještě nad tim přemýšlím..ale pokud by se našlo dost ukolů a okruhů ukolů..mohl by si dotyčný pilot hrát donekonečna.

samozřejmě neuspěch se promítne stejně jako uspěch ve stats a v právu vzít si někoho k ruce - tj. bude tam seznam volných pilotů, kteří se ten večer hlásí jako dvojky - nebo byli určeni jako dvojky.

zaroven tim vyřešíme i případné nováčky..páč by byli jako OTU a dostali by zkušenýho pilota na provedení nějakého letu. Je jasné že pokud by dotyčný souhlasil s tim, že bude ten večer lítat jako OTU instruktor. Lze to taky brát jako postih - třeba za zranění v misi bude určenej den, dva na rekonvalescenci jako instruktorŠklebící se a co teprve sestřel vlastního era, nesplnění daného ukolu, nekýzen ve vzduchu..za to muže jít klidně i hodností doluVyděšený

no myslím, že možností je strašně...ještě sem ani nezačal přemýšlet o hodnostní profilaci a změně odpovědnosti...zkuste něco přidat taky vy.MrknutíMrknutí

a samozřejmě vymyslet celý ověřovací system..ale pokud má server stats tak má zároven i logy eventu..takže data jsou jen je předat a rozkličovat.

myslím, že o víkendu budu mít co dělat:-)

PS: v instruktážních filmech si pak muže podivat na guncamy, nebo nové machinima filmy, v rámci vlastní rest room nebo canteen si pak muže leštit knofliky/frčky na saku nebo chatovat s jinejma. Map room pak bude zobrazovat události na frontě včetně hlašení o sestřelech a významných událostech. Každý DF server by měl na starosti nějaký usek fronty a podle výsledku map na DF by se mohla fronta hejbat (jak a o kolik je potřeba dořešit)..v intelligence room by byl odkazy na nové updaty a fora. hangár a mechanici by mohli mít forum o nastavení HW a SW a odkazy na herní periferie (vida máme potenciální sponzory Úsměv) samozřejmě pak info prodám/koupim/shanim by mohlo být na nástěnce (hledá se nástěnkářVyděšený) OTU room se základním vycvikovým programem a filmy, test siluet letadel na body, test zbranových a letových výkonů - kdo nesloží test nebude moct z OTU!Cool

sry pišu to sem abych to nezapomněl.
Upravil/a Lekk dne 11-09-2008 00:33

j4ck41
ja si myslim, ze nejlepsi zpusob jak imitovat valku v limitech danych Sturmem je serie Coop misi v predem urcenym scenari kde by kazda strana mela velitele jakej planuje jak lety, pocet a typ nasazenych letadel tak i pohyb pozemnich cilu, kdy jsou predem dany omezeny zdroje a cile jake jsou treba splnit k uspechu jedny nebo druhy strane ... proste takovej typ valky jakej delala (mozna jeste dela?) 312. spolu s JG1 ... pripadne, bohuzel neuspeny, pokus o Bitvu v Koralovym mori ala Cutora a LesniHu

vsechno ostatni jako treba ADW, AFW nebo Vogonovo valka jsou jenom takovy omacky - sice hezky udelany se spoustou dobrejch napadu a hodny respektu a diku z komunity ... ovsem ani jedna me osobne nevtahla "do deje" ... proste trosku jinej DF

1stCL_Fucida
Já myslím, že hlavní je, aby to nějak rozumně interpretovalo vzdušný boj. Ona je pro mě ta online omáčka lepší, než jakákoliv kampaň.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

rOckie
zde je na str 116-128 halda nových odpovědí od O.M.
(posílám to do tohoto vlákna, neb kvůli obsesi moderátorů vytvářet pořádek, je správné vlákno dočasně uzamčeno)

http://forum.1cpu...9&page=116

"In the sim the grass is 3D and moving due the wind" Šklebící se
Upravil/a rOckie dne 11-09-2008 00:26

Jirka
VGR_j4ck41 napsal:
ja si myslim, ze nejlepsi zpusob jak imitovat valku v limitech danych Sturmem je serie Coop misi v predem urcenym scenari kde by kazda strana mela velitele jakej planuje jak lety, pocet a typ nasazenych letadel tak i pohyb pozemnich cilu, kdy jsou predem dany omezeny zdroje a cile jake jsou treba splnit k uspechu jedny nebo druhy strane

Hmm ? A viděl si někdy Scorched Earth ?

1stCL_Fucida napsal:
Já myslím, že hlavní je, aby to nějak rozumně interpretovalo vzdušný boj. Ona je pro mě ta online omáčka lepší, než jakákoliv kampaň.

Má pravdu, Herr Hauptman Mrknutí
Upravil/a Jirka dne 11-09-2008 07:27

Hoper
jestli jste to dobře pročítali, tak se nedivím, že si to Oleg dělá po svém, neb zavděčit se "každému" jaksi nejde...
a já tu už našel asi čtyři představy, jak by ten sim vlastně měl vypadat...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat.

[samurajský pohled na zajetí]
ovarek.cz/hamster.gif

j4ck41
Jirka napsal:
VGR_j4ck41 napsal:
ja si myslim, ze nejlepsi zpusob jak imitovat valku v limitech danych Sturmem je serie Coop misi v predem urcenym scenari kde by kazda strana mela velitele jakej planuje jak lety, pocet a typ nasazenych letadel tak i pohyb pozemnich cilu, kdy jsou predem dany omezeny zdroje a cile jake jsou treba splnit k uspechu jedny nebo druhy strane

Hmm ? A viděl si někdy Scorched Earth ?

LIVE ne, ale cet jsem k tomu manual a vcelku me to zaujalo, ale pak jsi mi rekl, ze kdyz se zacalo s dodavkama nahradnich masin tak to zacalo nejak blbnout a ze jste to pak v EAF dolitali spis "z povinnosti"

ale jinak samozrejme SEOW asi nejlepe odpovida mym predstavam o tom jak by mela vypadat valka ve Sturmu

3BAP_Cassius Chaerea
Co bylo SEOW?

j4ck41
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Co bylo SEOW?

SEOW = Scorched Earth Online War

3BAP_Cassius Chaerea
Tak dobře ještě jednou, co stručně bylo SEOW? A nechci vodkaz na haldu nesmyslů v angličtině.Úsměv

Jirka
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Tak dobře ještě jednou, co stručně bylo SEOW? A nechci vodkaz na haldu nesmyslů v angličtině.Úsměv

Zkus Google, lenochu Šklebící seŠklebící seŠklebící se

3BAP_Cassius Chaerea
Tak sem zkusil a vybafla na mě tahle mamina s budoucím fotrem.
[img]http://www.downtowneast.com.sg/valentines/edit_photo/SeowLing.jpg[/img] is not a valid Image.

310_Gringo
Ty woe, Cassi...........Cool

Panek
SEOW = Scorched Earth Online War
Já se musim ke Cassiovi přidat. Vždy když jsem se na to dotazoval, tak mi to nikdo nepopsal. A moje engličtina ja zastavena někde na pozici f*ck you nazzi
Línej nejsem, ale překládat si hordy stránejk, jen proto abych byl naštvanej, že si toto nemůžu zaletět, protože to nikde neběží mne štve.

310_Gringo
Já vim taky prt co to bylo za gamesu, ale určitě to bylo hrozně tajný, když ti to nikdo nechce říct.

311_Tank
Hadam ze hra na tema tahle slecna to taky nebude Šklebící se
[img]http://www.talentfactory.com.my/singleartistpage-img/lavin0.jpg[/img] is not a valid Image.

Jirka
Kurwa chlapi bacha na to co sem dáváte. S takovou brzo přijde lesní bubu, prohlásí to tu za mravně závadný a zamkne to MrknutíŠklebící se

j4ck41
chodne ve strucnosti a upozornuju ze o tom mam jenom prehled z manualu jakej jsem cet pred x mesici a neco z doslechu, takze lidi jaky to litali urcite budou mit presnejsi info:

prirovnal bych to k AFW, mozna i s prvkama ADW, ale rozhodne s vetsi kontrolou nad tvorbou mise ... moznosti vpodstate odpovidaji tvorbe mise ve FMB, takze se da utocit na letiste, tovarny, mosty, objekty ... po kazdy misi se letadla musej znova natankovat a prezbrojit, takze pro dalsi misi nejsou dostupny a cas tankovani zavisi na velikosti toho letadla, takze natankovani B-17 trva o hodne dyl nez Spita apod. ... to samy plati i pro pozemni jednotky po dokonceni pohybu ... samozrejme existujou supply pointy, do kampane jsou z vyroby dodavany novy masiny (ktery treba i musej bejt preletnuty na fronotvy letiste) ... pruzkum odpovida zhruba tomu v AFW, kdy bombr udela vic snimku nez stihac a zase B-17 udela vis snimku nez A-20, ale plati tam, ze cim vys to letadlo je tim horsi snimky ... u pozemnich jednotek by se mela dat kontrolovat cesta kudy pojedou atd. atd.

misi za kazdou stranu tvori velitel, jakej ma na mape ikony znazornujici prubeh kampane s tim, ze nepratelsky jsou zpozdeny a nad nima stoji jeste administrator jakej do ty mise muze taky urcitym zpusobem zasahnout

mise jsou generovany po jedny hodine virtualniho casu a poskozeni objektu se tahne i do dalsich misi, takze most je znicenej treba po dobu 5-ti misi atd.

j4ck41
2Tank: heeerecka, modelka, zpevacka, produkcni ... sakr ta holka ma docela solidni zaber a je snad vsechno, ale slecna uz to rozhodne nejni ... tak tady nesir klamavy informace Vyděšený

Přejít na fórum:
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

06-10-2025 19:06
Radiační situace za firmamentem zůstává normální

21-09-2025 14:51
Byl jsem na dnech NATO. Viděl Harrier, Hornet, Rafale, EF Typhoon, Mirage2000 a B-52 a bylo to dobré.

20-08-2025 11:11
Ahoj dneska někdo na il-2 budem na teamspeaku kolem 5-6 hod klidne i ty Vity muzes dorazit taky se vracime po dlouhé době. Mrknutí

19-08-2025 21:45
Ahoj, Po půlce života jsem si vzpoměl na svoje létání. Bohužel si pamatuji už jen starý Il-2 1946. Co se tedy teď létá Úsměv poraďte mi kde bych objevil staré veterány.

09-08-2025 13:55
Tak na zbytek roku hodně štěstí jako z Kokury!

23-07-2025 10:14
A kde máš ty "svoje" obrázky?

22-07-2025 20:07
já "svoje" nezakazuju

18-07-2025 10:09
Jaké nalinkované obrázky? 95% obrázků na netu nelze linkovat, je to zakázáno.

14-07-2025 18:24
a není tu čistě náhodou někdo, kdo ví proč se nezobrazují nalinkované obrázky?

13-07-2025 23:31
Další zpráva o medvědech! Šklebící se

38,318,369 návštěv