November 23 2024 11:47:37
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » DS Asfaltoví Holubi - INFORMACE
 Vytisknout diskuzi
Torch_1942
jirik
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
jirik napsal:
V Laggu moc nelítám, ale Seafire bude pro něj asi opravdu slušný oříšek.Úsměv
Cože Lagg vs Seafire?Šklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící seŠklebící se
Tož nejlepší joke týdne, to se snad probůh někde lítá s takou kombinací?

No nikde jsem to neviděl.Úsměv Ale přece na začátku LesníHU psal, že by na Torchy rád viděl Seafire, tak by taková situace mohla nastat. Pak by mě ovšem do Laggu dostali jen pod hlavní virtuální pušky a jako správný virtuální Francouz bych asi byl připraven hned skákat a padnout do zajetí.Šklebící se

3IAP_Sasa

Troufnu si říct, že Hawk Spitfira utočí. A celkem v pohodě. Ve hře to jde, ve skutečnosti to taky tak bylo, když to britové zkoušeli. Ovšem rychlost je jasnou předností Spitfiru. V Laggu moc nelítám, ale Seafire bude pro něj asi opravdu slušný oříšek.Úsměv

No já teď ,než mi dojde nový, lítám na rozhašeným joysticku. Včera jsem měl na BP z Hawka pocit, že neutočí ani 110ku Úsměv

jirik
3IAP_Sasa napsal:

Troufnu si říct, že Hawk Spitfira utočí. A celkem v pohodě. Ve hře to jde, ve skutečnosti to taky tak bylo, když to britové zkoušeli. Ovšem rychlost je jasnou předností Spitfiru. V Laggu moc nelítám, ale Seafire bude pro něj asi opravdu slušný oříšek.Úsměv

No já teď ,než mi dojde nový, lítám na rozhašeným joysticku. Včera jsem měl na BP z Hawka pocit, že neutočí ani 110ku Úsměv

Mám už postarší snad šest let starý, celkem dost létáný MS FF2. Na virtuálním nebi, většinou AH nebývá pro Hawka problém dotočit a utočit I-16, čajce uletí. Ostaní ruské vykroutí, ale holt je pomalejší. Dá se celkem slušně bojovat(točit) se zerem, je to ale tak 51:49 ve prospěch zera. Dost záleží na počátečních podmínkám, tedy nebýt načapán na švestkách a začínat v defenzívě. Je potřeba co nejdřív A6M alespoň trochu ošít, pak už je jasný. Proti KI 43 točí přece jen hůř a chce to mít ze začátku alespoň trochu vyšší rychlost-výšku a hned ho trochu ošít. Je nutné nedostat zásah, i malý do křídla, pak nastává problém a myšlenky na padák se stanou realitou. Velkou výhodou je stabilita střelby a slušný počet včelek. No určitě tady jen opakuju, co už všichni dávno víte, ale jsou to opravdu vlastní prolétané zkušenosti zkušenosti.

Lucka
jirik napsal:
Troufnu si říct, že Hawk Spitfira utočí.

Pověz mi jeden jediný rozumný důvod, proč by měl pilot Spitfiru/Seafiru bojovat s P-36 v horizontálních zatáčkách Úsměv

WT_Horrido
Protoze ve vertikalach bojuji jen zbabelci. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

jirik
Lucka napsal:
jirik napsal:
Troufnu si říct, že Hawk Spitfira utočí.

Pověz mi jeden jediný rozumný důvod, proč by měl pilot Spitfiru/Seafiru bojovat s P-36 v horizontálních zatáčkách Úsměv

Pilot Spitfiru by neměl bojovat s Hawkem v zatáčce, ale může když: chce, je sebevědomý, ještě nebojoval s Hawkem, má kolem sebe více modrých oponentů a brání se. Nebo naopak více červených spolubojovníků, pak se cítí více v bezpečí a riskuje. Já bych v Hawku asi furt točil a někdy to leze na nervy netočit s točícím érem.Úsměv

ivanivanovic
Lucka cisto asi len z rozmaru, to je ako by som ja sedel vo fokaci a pustil by som sa do horizotalnych zatacok so spitfajerom.

Ide o to, ze ak v tom spite bude sediet len trochu rozumnejsi pilot P-36ka nespravi nic. Lebo ten deficit rychlosti je vyrazdny!

jirik
ivanivanovic napsal:
Lucka cisto asi len z rozmaru, to je ako by som ja sedel vo fokaci a pustil by som sa do horizotalnych zatacok so spitfajerom.

Ide o to, ze ak v tom spite bude sediet len trochu rozumnejsi pilot P-36ka nespravi nic. Lebo ten deficit rychlosti je vyrazdny!

Má pravdu předseda. Když tedy bude Seafire na mapě, Hawk se ještě může nějak bránit ač nakonec nejspíš podlehne. V Laggu ani v MS406/410 bych být nechtěl.

BP_Tyrl
3IAP_Sasa napsal:

To proto, že na konci už jsi lítal jenom proti Letce 13, takže kdž jsi dokrucoval první 110ku, tak už se ti za ocasem řadili minimálně dvě další.Mrknutí

1stCL_Fucida
jirik napsal:
Má pravdu předseda. Když tedy bude Seafire na mapě, Hawk se ještě může nějak bránit ač nakonec nejspíš podlehne. V Laggu ani v MS406/410 bych být nechtěl.

V nízkých výškách je LaGG rychlejší, celkově je odolnější a má výbornou výzbroj.
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

3IAP_Sasa
BP_Tyrl napsal:
3IAP_Sasa napsal:

To proto, že na konci už jsi lítal jenom proti Letce 13, takže kdž jsi dokrucoval první 110ku, tak už se ti za ocasem řadili minimálně dvě další.Mrknutí

no a 2 pak do me vrazili Úsměv

nj Fuci, ale Seafirovi neupadnou v 600kmh kridla Úsměv
Upravil/a 3IAP_Sasa dne 24-07-2008 17:52

3BAP_Bugs
1stCL_Fucida napsal:
V nízkých výškách je LaGG rychlejší, celkově je odolnější a má výbornou výzbroj.

To tu jediný her gruppen kommanduer obhajuje prednosti tak nádherného a po všetkých stránkach výborného stroja ako je LaGG3?!ZamračenýSmutný To jsou paradoxy! 3.IAP/BAP nástup k všeobecným previerkam, pôjde sa na výlet na Sibír.VyděšenýVyděšený

Je to na svoju dobu rýchle, pevné a silne vyzbrojene lietadlo - vo VVS snáď ani nie je stroj, ktorý má v čumáku koncentrovanú takú delostreleckú batériu. Stabilné a v rukách skúseného pilota hovadsky nebezpečná zbraň! A ako bitevník je po ilovi najlepší.Cool

Sašo, ani LaGGu neupadne v 600km/h nič!
Upravil/a 3BAP_Bugs dne 25-07-2008 07:41

http://3iap.org
ivanivanovic
Vcera som mal stasie teda vlastne smolu prave na tu mapu.
1x let s hawkom a 1x let s moranom len taka testovacka.
Saska v Laggu nad pustou som zo seba robit nesiel. Ani som ju nedolietal. Celkovo je to nudna mapa, druhy-krat by som ju uz neletel a ani nepoletim.

Myslim ze tejto mape by nepomohol ani sipt ani sea, nejlepsie by bolo ak by ju niekto zmazl.

Vic k tomu nemam co dodat
Upravil/a ivanivanovic dne 25-07-2008 08:32

3BAP_Bugs
Hawg! Amen! Eto vsjo!Úsměv

Rufu
Já na ni měl taky včera štěstí a z pohledu červených bych přisunul o něco blíž l letadlovky k pevnině.SBD je tak trochu na odstřel a wildcaty dost dobře nezvládají odhodit bomby a pak se zapojit do stíhání.Harikejn jako stíhač....

311_Tank
Tak nevim na Spit vs 109 je naka mapa co se jmenuje Torch2 (nevim jestli to ma mapovat stejnou operaci jako mapa na AH) a tahle mapa patri IMO ktem velice slusnejm.

3IAP_Sasa

Sašo, ani LaGGu neupadne v 600km/h nič!

No dobře, tak v 630kmh

3BAP_Bugs
3IAP_Sasa napsal:
No dobře, tak v 630kmh

Pri dive v 590km/h LaGG3 4.s ho treba začať vyberať - zvládne aj prudké pritiahnutie - ubrať ťah, keď je v horizonte pridať pozvolne ťah a v pohode to letelo aj 660km/h aj keď mierne protestuje.Mrknutí

Takže nezatracovať.

3BAP_Cassius Chaerea
3BAP_Bugs napsal:
3IAP_Sasa napsal:
No dobře, tak v 630kmh

Pri dive v 590km/h LaGG3 4.s ho treba začať vyberať - zvládne aj prudké pritiahnutie - ubrať ťah, keď je v horizonte pridať pozvolne ťah a v pohode to letelo aj 660km/h aj keď mierne protestuje.Mrknutí

Takže nezatracovať.
Trochu musím oponovat, jde o to čemu se řiká dive. Lagg postavený čumákem kolmo k zemi, nelze vybrat, ikdyby si měl v tu chvíli na tacháči rychlost 450km/h.

ivanivanovic
To je zle ked uz ani sudruhovia medzi sebou sa nevedia dohodnut. Šklebící se

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,025,182 návštěv