TS simulluje rádiový provoz (šum) ?? Kdysi to dělal RogerWilco, ale o tom TS slyším prvně...
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Já vím že TS rádiový provoz "nesimuluje" já jsem myslel spíš snadnější dělání efektů oživujících voicepack - aby bylo slyšet v podkresu motor, střelba údery do letadla, výbuchy.. Asi takhle: jeden nahrává brebentění druhý mluví a třetí vyrábí efekty (t.j. ve vhodné chvíli osolí namlouvajícího a sestřelí ho ) Online nestíhám lítat tak TS podrobně neznám a nevím jestli je to takhle možné udělat.
Našel jsem nastavení efektů pro nejlepší simulaci rádiového vysílání, je to kombinace pluginu a ekvalizéru (nemyslel jsem že někdy budu hledat efekty, které zvuk przní ).Tady můžete otestovat. Jsou tam původní zvuk, efektovaný a pro porovnání zvuky z voicepacku britského, francouzského a amerického.
tomu frantíkovi nebylo vůbec rozumět
ale jinak dobrý :)
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Vzhledem k tomu, že připravuju novou čs. kampaň, rozhodl jsem se přidat svůj hlas do čs. voice packu (tj. k tomu, co namluvil Pavel_K + nějací kluci, co namluvili řídící věž).
Pokud by se našla nějaká dobrá duše, která by byla ochotná do toho jít se mnou, ať mi pošle PM. Vystudovaná DAMU nebo JAMU semozřejmě není podmínkou.
Můj hlas taky není žádná krása - ale je to lepší než mít pro čs. letectvo ve Francii a Británii jen samé Slováky. Stačí jen pár lidí, a máme čs. voice pack. Nebo ještě 7 dalších lidí, a máme úplně český voice pack.
Naja, aby to ale k něčemu vypadalo, mělo by to být nahrané ve studiu a potom teprve zprzněné nějakým distortionem nebo overdrivem. Jelikož ale nepředpokládám, že by jste kdokoliv chtěli chodit do studia, osobně navrhuji: nechť každý nahraje svůj voice co nejčistěji (rád se přidám), poté mi tento pack pošle (cyberolas@seznam.cz) a já udělám jednotné zkreslení hlasu pro všechny "herce" v softwaru Propellerheads reason 3.0
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.