November 22 2024 14:33:21
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 9

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
O Šturmovi a nejen o něm :-)
WT_Horrido
Sim jsem hovno smazal a slibuju ze uz tu slovo hovno nepouziju. A ze jsem byl sprosty toho kurevsky lituju.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lucka
WT_Horrido napsal:
Sim jsem hovno smazal a slibuju ze uz tu slovo hovno nepouziju. A ze jsem byl sprosty toho kurevsky lituju.

Šklebící seŠklebící se
No proto! A jestli budeš zlobit, dostaneš kurevsky na prdel!! Šklebící se

3BAP_Cassius Chaerea
Lucka napsal:
Šklebící seŠklebící se
Já chci taky!!!!!!!!!!!!!!!!§§Šklebící se

clone9cz
Lucka napsal:
... Před časem mě vytáhl na jeden výstup v Tatrách. Neskutečně jsem se bála, když mě táhl terénem, kam by snad ani kamzík nevyšplhal, ale chvíle strávené na vrcholku té hory byly něco neskutečného. Rozhlíželi jsme se po okolních štítech a on se mě tehdy zeptal: "Vidíš tu nádheru? Jak tě může bavit zírat nekonečné hodiny do monitoru počítače". Přiznám se, že tehdy jsem nenašla argumenty k odpovědi.

jak nenasla ? ... vidis tamhle ten kopec, jak jsou ty tri stromy, tam jsem vcera setrelila lavocku a jednoho sturmoviak, pak se proletela jeste nad tatrama a ...

... a vubec, byl tvuj potencialni na tech kopcich alespon takhle stastnej ???
[img]http://www.presneletani.cz/gallery/albums/IL%202/normal_il-2-06.JPG[/img] is not a valid Image.

http://www.wwii-illusion.net
Lucka
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Lucka napsal:
Šklebící seŠklebící se
Já chci taky!!!!!!!!!!!!!!!!§§Šklebící se

Tebe si ztrestá váš soudruh politruk Šklebící se

313_Blc
310_cibule napsal:
Milá Lucko, mám pro Tebe dobrou zprává. Létání Ila se s manželstvím resp. rodinou kloubí velmi špatně.

Nicméně má to různé fáze

1) určitou dobu po navázání vztahu (u někoho týdny či měsíce, u jiného výjimečně i roky)

- člověku se létat ani moc nechce, veškerý čas tráví s partnerem/partnerkou

2) člověk zjišťuje, že takový vztah je na rozdíl od Ila poměrně monotónní a po čase už pohříchu neinspirující. Stále častěji proto usedá do svého milovaného virtuálního kokpitu, aby načerpal něco životní energie.

Propukají první rozmíšky, které postupně přerůstají v líté boje. Člověk by se měl chovat diplomaticky, ne se zcela zatvrdit. Tu povolit, tu trvat na svém. V žádném případě však zcela nevyklízet pozice.

Doporučuji nasadit drastickou metodu létaní šesti až osmi hodin každý den, aby měl člověk kam ustoupit a ještě to vydávat za projev dobré vůle.

Tahle fáze trvá zpravidla déle, než je většině lidí příjemné.

3) Rezignace (pokud možno toho druhého)

Partner se uzavírá do sebe, mrmlá cosi o infantilních idiotech a výjiměčně ve chvílích nejvyššího vypětí vyhrožuje navázáním paralelního vztahu (což je směšné, protože skutečnému fandovi virtuálního létaní takové drobnosti nevadí a zpravidla je ani nezaznamená). Pro tuto fázi doporučuji dobrá sluchátka s bass-reflection, aby člověk neslyšel, co se kolem něj děje.

Takhle příjemně to pak může probíhat prakticky celý život. Tedy bez záruky.

Sakra, neviděl jste někdo mojí paní? Naposledy jsem ji zaznamenal zhruba před půlrokem. Ptala se, jestli nevím, kde máme kufry Cool

S posledními odstavci bych se ztotožnil, pouze bych podotknul, že jsem zaznamenal změnu. Už nejsme dva, ale tři a ta třetí je neskutečně malá. Kde se vzala netuším ...

Jirka
310_cibule napsal:
Klid, horri,

to jsou běžné existencionální úvahy, které přepadají v určitém období každého mladého člověka. "Má můj život nějaký smysl? Má vůbec život nějaký smyl? Má létaní Ila smysl?" A tak.

Kladl jsem si je například, když jsem dokončoval třetí turnus v B 17 II. (cca. 1000 hodin ve vzduchu, často ráno tak kolem šesté, také jsem si vedl něco jako letový deník).

Člověk pak postupně vyzrává, nabírá zkušenosti

A po dlouhém tápání a hledání sama sebe zjistí, že kromě ila je vše jen marnost a iluze. A vybodne se na to.

Je to jen otázka času.

Ano Mrknutí a kvůli takovýmto postům je potřeba se sem přihlašovat. Co kdyby si je náhodou někdo vygoogloval a následně pochopil o čem to je. Šklebící se

Lucka
clone9cz napsal:
... a vubec, byl tvuj potencialni na tech kopcich alespon takhle stastnej ???

Von je nejšťastnější se mnou Úsměv

Panek
Ono to s tím Ilem nebude tak horký. Stačí se podívat dnes na SVK. Dokud se tu neobjeví Lucka, tak je to tu chcíplí. Jakmile se všek objeví, tak se všichni hrnou ke kompu, aby napsali něco inteligentního, nebo nedejbože vtipného. Z toho vyplývá, že nám nezáleží jen na virtuálním létání, ale také na pozornosti osob opačného pohlaví. A to i přesto, že ji nikdo nikdy neviděl.

EDIT: bože já sem vůl
Upravil/a Panek dne 06-02-2008 15:32

1stCL_Bumik
Jo, zatimco tu pisete, ja s pBerryckem uz mame za sebou 2 operacni lety proti bolsevikovi Cool

Nekdo ten alarm ve 12 musel zahnat Mrknutí

WT_Horrido
3BAP_Panek napsal:
Ono to s tím Ilem nebude tak horký. Stačí se podívat dnes na SVK. Dokud se tu neobjeví Lucka, tak je to tu chcíplí. Jakmile se všek objeví, tak se všichni hrnou ke kompu, aby napsali něco inteligentního, nebo nedejbože vtipného.

No to vis, kvuli tobe to delat nebudem. Šklebící se
Upravil/a WT_Horrido dne 06-02-2008 15:37
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lucka
3BAP_Panek napsal:
EDIT: bože já sem vůl

Tvá míra sebereflexe mě udivuje, niméně....máš recht! Šklebící se (neber vážně pls)

Panek
WT_Horrido napsal:

Škoda, jednou bych chtěl být středem pozornosti. Myslím tím takovou tu hezkou pozornost. Né tu kterou mi pořád dopřávaj policajti a finančák.

clone9cz
3BAP_Panek napsal:
WT_Horrido napsal:

Škoda, jednou bych chtěl být středem pozornosti. Myslím tím takovou tu hezkou pozornost. Né tu kterou mi pořád dopřávaj policajti a finančák.

heh, na toto existuje jedina odpoved Úsměv
svou prilezitost napsat, ze je virtualni litani zabijeni casu jsi uz propasl, mozna v MSFSX by to pravda byla, tam bych to i chapal, z A do B

PS: horrido, opravdu jsi sem prispival jen kvuli ... tomu snad ani ...

http://www.wwii-illusion.net
313_123
možnost č. 1.
lucka je žena bere si ženu
nevím asi se stejně uklovete

možnost č. 2.
lucka je muž bere si muže
to si rači ani nepředstavuju

možnost č. 3.
lucka je muž bere si ženu
rada: jen si to uži ... (dopln jakékoli sprosté slovo - třeba hajzle), když ses do toho navrtal a nestačila ti práce vlastních rukou

možnost č. 4.
lucka je žena bere si muže
rada:
dej mu peníze na pivo - pude - a máš min 2 - 3 hodiny čas
po návratu mu dej véélkou pusu
usne max. do 30s - máš čas do rána
pokud to nezabere
řekni že ti to pomáhá od bolesti hlavy
pokud ani to nezabere
dva až tři dny (týden ne to už by bylo týrání)
tě hlava bolý - žádná ani malá pusinka
čtvrtý den tě odnáší k počítači a chodí tě kontrolovat zda poctivě lítáš

at už je lucka cokoli - hlavně at je furt plná lednička Mrknutí

alfik
MSFS taky nežralo kdovíkolik času Šklebící se po tejkinofu jsem natloukl údaje do ápíčka, efemsíčka a jiných kouzelných krabiček, a šel jsem si po domácích pracech. Akorát jsem si dal zvuk na písíčku na pětku, to kdyby po mně vřískal týkas, no a když jsem měl uklizeno, vypráno a uvařeno, stihl jsem lendink, taxiink a šudaun.
Ale taková sranda jako v Ilu to nikdá nebyla...
No a jak jsem to řešil? No, já su už skoro 5 let šťastně rozvedený, už si vlastně nepamatuju jestli s tím byly problémy - asi ne, ona si šla po kámoškách a já lítal. Určo to chtělo nějaké ty hádky, ale asi se to povedlo Šklebící se
"Zapomněli jste na syny Vorvénovy. Ztratili jste Greptrovo kladivo. Vás nikdo mstít nebude." Dr. Lazarus

Joe Hallenbeck
Šklebící seŠklebící se
Dobry vlakno. Mrknutí Šklebící se
313_FlyBoy
RY-C

Panek
Nevím co tu řešíte. Já mít doma ženskou, která lítá Ila, tak jsem rád, že sedí domu u PC a neutrácí mé prachy někde v butiku.

Lucka
3BAP_Panek napsal:
Nevím co tu řešíte.

Neřešíme nic, jen tak nezávazně plkáme Šklebící se

Já mít doma ženskou, která lítá Ila, tak jsem rád, že sedí domu u PC a neutrácí mé prachy někde v butiku.

No, nevím...ženská má v domácnosti mnohem víc práce než chlap. Ono je hezký když sem virtuální pilot napíše, že přijde domů z práce, věnuje se rodině a večer si zaleze do svého pokoje, pustí komp a lítá. Jenomže u ženský to takhle fungovat nemůže. Alespoň s malými dětmi ne, s nimi se nezastaví nikdy. Nevím, jestli by Ti bylo milé kdybych Ti místo večeře nadšeně vyprávěla, jak jsem nad Normandií sundala dvě Befka v jednom letu a vedle v pokoji by do toho vřískaly dvě špinavý a hladový děti. Už jsem si tady několikrát přečetla, jak by to bylo príma mít doma ženu, která lítá ILa a má pro virtuální létání pochopení. Já tvrdím, že domácnost dvou virtuálních pilotů by byla hotovým neštěstím. Ne, tohle by nedělalo dobrotu.

P.S. To bys koukal kolik pěněz dokážu v butiku utratit, než si skočíš do trafiky pro noviny Šklebící se
Upravil/a Lucka dne 07-02-2008 07:18

Jirka
Jen ženská, která si to neumí zařídit ev. se špatně vdá má doma víc práce než chlap. Mrknutí

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,262 návštěv