November 24 2024 08:12:03
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 7

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
IL2 - hacks (uprava kodu, neoficialni addony)
GC3_glum
torr napsal:
tuhle celou diskusi okolo modů prostě nechápu,jelikož hraju pouze 2 simi a to il2 a SH3 a to pěkných pár měsíců tak můžu porovnávat.
V SH3 prakticky nikdo nehraje základní hru ale používá tzv. supermody momentálne TGW nebo GWX a kdekdo si je pochvaluje a čeka se s čím novým autoři těchto modů přijdou popř. opraví chyby v modech a skutečne toho opravují a přidávají hodně.
Tady v Ilovy se předělaj zvuky,dodělaj pár kokptitů do již vytvořených letadel,přidá se podpora Tir a 6Dofu a je kravál jako svině.Nedokážu si představit že by se měnily model stoupaní,zatáčení, změna účinosti palubních zbraní k realu,to by snad vznikla 3SV . V SH3 se v modech měnily rychlost reakce na povel změny smeru,účinost torpéd,rychlost ponoru, atd a to vždy směrem k realu,tzn. pro hráče změny k horšímu a přesto zdůraznuj tyto supermody jsou vítány a ne jako tady v ilovy,kde zakladní instalace je považována za posvátnou krávu.

torre jestli to nebude tím že v SH 3 zpravidla hraje sólo člověk proti AI případně kooperativně lidé vs AI, zatímco IL2 se primárně hraje stylem člověk vs člověk a offline hraje minorita hráčů? Proto IMHO nemůžeš srovnávat tyto dvě hry mezi sebou tímto způsobem. Respektive můžeš ale je to chyba.

Panek
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Všimli ste si že tu brečej na SM a spol. lidi co jej nepoužívaj, protože....
Vogone, arkáda je všude kde jsou servery typu AHček či dokonce venkovních pohledů a dle toho typycká klientela lidí, SM na to rozhodně vliv nemá.
A kdo nemá SM je looser, blééééééééééééééééééééééééééééééVyděšenýŠklebící se.

Já ho mám, ale nepoužívám. Teda jako tan SM. Šklebící se Mám ho jen pro offline. V HL mám nastevenou normální verzi, protože nechci řešit, který host na AFW má CHRT nebo ne. Mrknutí

MK_KaiN
IL2 se primárně hraje stylem člověk vs člověk a offline hraje minorita hráčů?

Někde jsem četl statistiku že cca 70% lidí hraje ila primárně offline.

1stCL_Novotny
torr napsal:
1stCL Novotny napsal:
4Torr: A plnoautomatické dělo s kadencí MG42 atd. do toho také počítáš???Šklebící seŠklebící seŠklebící se

neruzumím,jak dělo máš na mysli? 105mm,88mm nebo flak 20mm nebo 37mm,protože nabíjení 105,88 nebo 37mm to je skoro přestavka na kafe Úsměv

Jj, to je ono. Jeden opsahuje možnost nastavení "rychlonabíjení". Prostě to pak maká jak kulomet a nepotřebuješ jediné torpédo na potopení lodě. Jo realita je realita.Šklebící seŠklebící seŠklebící se Jinak fajn věci tam dodělali to zas jo.Mrknutí

torr
GC3_glum napsal:
torr napsal:
tuhle celou diskusi okolo modů prostě nechápu,jelikož hraju pouze 2 simi a to il2 a SH3 a to pěkných pár měsíců tak můžu porovnávat.
V SH3 prakticky nikdo nehraje základní hru ale používá tzv. supermody momentálne TGW nebo GWX a kdekdo si je pochvaluje a čeka se s čím novým autoři těchto modů přijdou popř. opraví chyby v modech a skutečne toho opravují a přidávají hodně.
Tady v Ilovy se předělaj zvuky,dodělaj pár kokptitů do již vytvořených letadel,přidá se podpora Tir a 6Dofu a je kravál jako svině.Nedokážu si představit že by se měnily model stoupaní,zatáčení, změna účinosti palubních zbraní k realu,to by snad vznikla 3SV . V SH3 se v modech měnily rychlost reakce na povel změny smeru,účinost torpéd,rychlost ponoru, atd a to vždy směrem k realu,tzn. pro hráče změny k horšímu a přesto zdůraznuj tyto supermody jsou vítány a ne jako tady v ilovy,kde zakladní instalace je považována za posvátnou krávu.

torre jestli to nebude tím že v SH 3 zpravidla hraje sólo člověk proti AI případně kooperativně lidé vs AI, zatímco IL2 se primárně hraje stylem člověk vs člověk a offline hraje minorita hráčů? Proto IMHO nemůžeš srovnávat tyto dvě hry mezi sebou tímto způsobem. Respektive můžeš ale je to chyba.

budeš se divit ale SH3 se hraje také on-line,podmínka je že musíš mít spravný suprmod

nicméně to není odpověd na to proč se z def. il2 dělá posvátna kráva

3BAP_Cassius Chaerea
3BAP_Panek napsal:
Já ho mám, ale nepoužívám. Teda jako tan SM. Šklebící se Mám ho jen pro offline. V HL mám nastevenou normální verzi, protože nechci řešit, který host na AFW má CHRT nebo ne. Mrknutí
AFW je arkáda to nestojí za komentování.

BTW: Když se to vezme do hloubky jsem zatracenej čítař.
Mám Joy s FF, a díky tomu mám nebývale velkej odhad chování letadla na pádovkách i maximálkách, než mají hráči bez FF. Taky toho v soubojích plně využívám. Mám Track IR, skvělá věc pro manévrový boj a rozhled v boji, i při krkolomějších manévrech si díky tomu udržím nepřítele po celou dobu na očích, a chudáci "kloboučkáři", "myšaři" a jim podobní se můžou upracovat, aby drželi krok. Nemám X-52 ani jinou serepetičku se spoustou os, proto jsem proti těmto hráčům hluboce z nevýhodněn, trimuju přes klavesnici a to se musím uklikat, hrůza tenhle čít bych potřeboval jako sůl. Mám SM, celá léta jsem měl skvělej "sonar", musel sem být hluboce zamyšlen abych zaspal nepřítele za ocasem, teď slyším prd, oproti tomu kdy sem slyšel letadla na cca 3km daleko, je to velmi nebezpečné a vskutku nevýhodné. 6DOF nemám, ne zdůvodu že bych ho nechtěl (byla by to skvělá výhoda oproti ostatním nemajícím), ale jen proto že sem línej a ještě jsem ho nestáhnul.

Takže: Oproti většině online komunitě čítuju v používání Track IRu, Joy s FF a jinejch malejch serepetičkách. A velká část komunity proti mě čítuje v používání hafo nadbytečných os, "sonar" efektem, 6DOFem a dalšíma píč*vinkama.

A teď mi to Cloňák natře hlubokým vysvětlením co je ve skutečnosti cheat, žeVyděšený.
(To jen proto aby se nepříšlo na to že Cloňák a spol. jsou ve skutečnosti taky hnusní číteři).Šklebící se

WT_Pedropan
Jirka napsal:
...Já si myslím, že SM udělal z ILa obyčejnou fujtajblovou efektní arkádovku.

Ja si myslim, ze pokud proti sobe v offlinu a coopu letala dve letadla, z nich jedno melo "perfektni real FM" a druhe "nevypiplany AI FM", tak to stejne arkada byla i bez SM...Šklebící se

http://www.wtigers.org/
torr
1stCL Novotny napsal:
torr napsal:
1stCL Novotny napsal:
4Torr: A plnoautomatické dělo s kadencí MG42 atd. do toho také počítáš???Šklebící seŠklebící seŠklebící se

neruzumím,jak dělo máš na mysli? 105mm,88mm nebo flak 20mm nebo 37mm,protože nabíjení 105,88 nebo 37mm to je skoro přestavka na kafe Úsměv

Jj, to je ono. Jeden opsahuje možnost nastavení "rychlonabíjení". Prostě to pak maká jak kulomet a nepotřebuješ jediné torpédo na potopení lodě. Jo realita je realita.Šklebící seŠklebící seŠklebící se Jinak fajn věci tam dodělali to zas jo.Mrknutí

ach jo,žádný supermod nemá tlačítko "změn si rychlost nabíjení" a každý supermod i ten starý RUB zvětšoval prodlevu nabijení oproti defaultu navíc všechny mody snižovaly účinnost všech děl,flaků a torpéd,takže vůbec nechápu tvoje příspěvky ohledne modu na SH3.

ted jsem si vzpoměl že možna už ale v defaultu je moznost volby "realstick reload??" vím že to je pro torpéda,ale nejsem si jist zda to je i pro děla,nicméně to je vlastnost defaultního SH3,takže suprmody tuto volby NEDODALY.
Upravil/a torr dne 25-01-2008 11:33

Safrik
Já jen furt čekám kdy někdo udělá létatelného Tirpitze, to pak čebrenejm nepomůžou ani ty jejich načítováný Lavočky a Spity, jenž jsou kure*sky načítovaný jak v SM tak obyč. verzi. Cool Pff

3BAP_Bugs
... arkáda je všude kde jsou servery typu AHček či dokonce venkovních pohledů a dle toho typycká klientela lidí, SM na to rozhodně vliv nemá.
A kdo nemá SM je looser, blééééééééééééééééééééééééééééééVyděšenýŠklebící se.

AFW je arkáda to nestojí za komentování.

...

Cassi, si na objavnej ceste do Ameriky?!Šklebící se Ktorý server alebo vojna k HRE IL2 nie je arkáda?Mrknutí
Už len to, že IL2 má niečo ako logfile z neho robí jeden veľký cheat a teda vlastne arkáda kdekoľvek a akokoľvek. A to aj bez SM či s nim.Cool

http://3iap.org
3BAP_Cassius Chaerea
3BAP_Bugs napsal:
Ktorý server alebo vojna k HRE IL2 nie je arkáda?;
Tak těch ti můžu vyjmenovat, počkej...................................................................................... .............................................................................................. ............................................................................................... ............................................................................................... ............................................................................................... ....................hmm zrovna si žádnej server ani vojnu nevybavuju.Mrknutí
Ale znám spoustu serverů, kde se píše arkáda velkejma tučnejma písmenamaŠklebící se.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 25-01-2008 11:59

Hiltos
Ale Fuci rikal v radiu, ze je to simulator ...

Jirka
WT_Pedropan napsal:
Jirka napsal:
...Já si myslím, že SM udělal z ILa obyčejnou fujtajblovou efektní arkádovku.

Ja si myslim, ze pokud proti sobe v offlinu a coopu letala dve letadla, z nich jedno melo "perfektni real FM" a druhe "nevypiplany AI FM", tak to stejne arkada byla i bez SM...Šklebící se

Jo, to máš vlastně pravdu. Úsměv

Jirka
Hiltos napsal:

On ten Fučida tehdy odcházel do toho rádia už dost načítovanej Jégrama ... Šklebící se

Mimochodem, už to budou dva roky. To nám to letí. Zamračený
Upravil/a Jirka dne 25-01-2008 12:20

3BAP_Bugs
Hiltos napsal:

Fuči toho vtedy v tom rádiu narozprával.MrknutíŠklebící seŠklebící se

http://3iap.org
Panek
Hiltos napsal:

A Wulfová vedle něj vlhla. Teda jihla.

Hiltos
3BAP_Panek napsal:
Hiltos napsal:

A Wulfová vedle něj vlhla. Teda jihla.

Tak to je asi jedina, co nemodrala ...

BP_Tyrl
Já jen nechápu, proč věc, která hru přibližuje reálu ( 6DOF ) dělá ze hry arkádu a ze mě čítaře. Je to proto, že její odpůrci nechtějí, nebo nemůžou do toho vrazit ty nekřesťanský prachy?Zamračený

3BAP_Cassius Chaerea
3BAP_Bugs napsal:
Hiltos napsal:

To sme zase to vlákno pěkně zas*ali, to bude zase vejprask.
BTW: Ale nejlepší na Fučiho radiovýstupu bylo, ono zmatení celé veřejnosti bratrem A. Galanda.

GC3_Messik
3BAP_Bugs napsal:
Hiltos napsal:

jóó to byl božský klid na pět minut tenkrát na AHčkách Šklebící se To vypadalo jak v závěrečné scéně z matrixu trojky. Klid a mír Šklebící seŠklebící seŠklebící se Pak se to zas začlo rubat VyděšenýVyděšený
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33 Mrknutí

gc3normandie.over.cz
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,033,133 návštěv