IL2 - hacks (uprava kodu, neoficialni addony)
|
GC3_glum |
Přidané 25-01-2008 10:51
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 111
Založený: 30.09.05
|
torr napsal:
tuhle celou diskusi okolo modů prostě nechápu,jelikož hraju pouze 2 simi a to il2 a SH3 a to pěkných pár měsíců tak můžu porovnávat.
V SH3 prakticky nikdo nehraje základní hru ale používá tzv. supermody momentálne TGW nebo GWX a kdekdo si je pochvaluje a čeka se s čím novým autoři těchto modů přijdou popř. opraví chyby v modech a skutečne toho opravují a přidávají hodně.
Tady v Ilovy se předělaj zvuky,dodělaj pár kokptitů do již vytvořených letadel,přidá se podpora Tir a 6Dofu a je kravál jako svině.Nedokážu si představit že by se měnily model stoupaní,zatáčení, změna účinosti palubních zbraní k realu,to by snad vznikla 3SV . V SH3 se v modech měnily rychlost reakce na povel změny smeru,účinost torpéd,rychlost ponoru, atd a to vždy směrem k realu,tzn. pro hráče změny k horšímu a přesto zdůraznuj tyto supermody jsou vítány a ne jako tady v ilovy,kde zakladní instalace je považována za posvátnou krávu.
torre jestli to nebude tím že v SH 3 zpravidla hraje sólo člověk proti AI případně kooperativně lidé vs AI, zatímco IL2 se primárně hraje stylem člověk vs člověk a offline hraje minorita hráčů? Proto IMHO nemůžeš srovnávat tyto dvě hry mezi sebou tímto způsobem. Respektive můžeš ale je to chyba. |
|
|
|
Panek |
Přidané 25-01-2008 10:56
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Všimli ste si že tu brečej na SM a spol. lidi co jej nepoužívaj, protože....
Vogone, arkáda je všude kde jsou servery typu AHček či dokonce venkovních pohledů a dle toho typycká klientela lidí, SM na to rozhodně vliv nemá.
A kdo nemá SM je looser, bléééééééééééééééééééééééééééééé .
Já ho mám, ale nepoužívám. Teda jako tan SM. Mám ho jen pro offline. V HL mám nastevenou normální verzi, protože nechci řešit, který host na AFW má CHRT nebo ne. |
|
|
|
MK_KaiN |
Přidané 25-01-2008 11:11
|
Uživatel
Příspěvek: 1088
Založený: 01.10.05
|
IL2 se primárně hraje stylem člověk vs člověk a offline hraje minorita hráčů?
Někde jsem četl statistiku že cca 70% lidí hraje ila primárně offline. |
|
|
|
1stCL_Novotny |
Přidané 25-01-2008 11:15
|
Moderátor
Příspěvek: 3174
Založený: 01.10.05
|
torr napsal:
neruzumím,jak dělo máš na mysli? 105mm,88mm nebo flak 20mm nebo 37mm,protože nabíjení 105,88 nebo 37mm to je skoro přestavka na kafe
Jj, to je ono. Jeden opsahuje možnost nastavení "rychlonabíjení". Prostě to pak maká jak kulomet a nepotřebuješ jediné torpédo na potopení lodě. Jo realita je realita. Jinak fajn věci tam dodělali to zas jo. |
|
|
|
torr |
Přidané 25-01-2008 11:17
|
Uživatel
Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
GC3_glum napsal:
torr napsal:
tuhle celou diskusi okolo modů prostě nechápu,jelikož hraju pouze 2 simi a to il2 a SH3 a to pěkných pár měsíců tak můžu porovnávat.
V SH3 prakticky nikdo nehraje základní hru ale používá tzv. supermody momentálne TGW nebo GWX a kdekdo si je pochvaluje a čeka se s čím novým autoři těchto modů přijdou popř. opraví chyby v modech a skutečne toho opravují a přidávají hodně.
Tady v Ilovy se předělaj zvuky,dodělaj pár kokptitů do již vytvořených letadel,přidá se podpora Tir a 6Dofu a je kravál jako svině.Nedokážu si představit že by se měnily model stoupaní,zatáčení, změna účinosti palubních zbraní k realu,to by snad vznikla 3SV . V SH3 se v modech měnily rychlost reakce na povel změny smeru,účinost torpéd,rychlost ponoru, atd a to vždy směrem k realu,tzn. pro hráče změny k horšímu a přesto zdůraznuj tyto supermody jsou vítány a ne jako tady v ilovy,kde zakladní instalace je považována za posvátnou krávu.
torre jestli to nebude tím že v SH 3 zpravidla hraje sólo člověk proti AI případně kooperativně lidé vs AI, zatímco IL2 se primárně hraje stylem člověk vs člověk a offline hraje minorita hráčů? Proto IMHO nemůžeš srovnávat tyto dvě hry mezi sebou tímto způsobem. Respektive můžeš ale je to chyba.
budeš se divit ale SH3 se hraje také on-line,podmínka je že musíš mít spravný suprmod
nicméně to není odpověd na to proč se z def. il2 dělá posvátna kráva |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 25-01-2008 11:19
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
3BAP_Panek napsal:
Já ho mám, ale nepoužívám. Teda jako tan SM. Mám ho jen pro offline. V HL mám nastevenou normální verzi, protože nechci řešit, který host na AFW má CHRT nebo ne. AFW je arkáda to nestojí za komentování.
BTW: Když se to vezme do hloubky jsem zatracenej čítař.
Mám Joy s FF, a díky tomu mám nebývale velkej odhad chování letadla na pádovkách i maximálkách, než mají hráči bez FF. Taky toho v soubojích plně využívám. Mám Track IR, skvělá věc pro manévrový boj a rozhled v boji, i při krkolomějších manévrech si díky tomu udržím nepřítele po celou dobu na očích, a chudáci "kloboučkáři", "myšaři" a jim podobní se můžou upracovat, aby drželi krok. Nemám X-52 ani jinou serepetičku se spoustou os, proto jsem proti těmto hráčům hluboce z nevýhodněn, trimuju přes klavesnici a to se musím uklikat, hrůza tenhle čít bych potřeboval jako sůl. Mám SM, celá léta jsem měl skvělej "sonar", musel sem být hluboce zamyšlen abych zaspal nepřítele za ocasem, teď slyším prd, oproti tomu kdy sem slyšel letadla na cca 3km daleko, je to velmi nebezpečné a vskutku nevýhodné. 6DOF nemám, ne zdůvodu že bych ho nechtěl (byla by to skvělá výhoda oproti ostatním nemajícím), ale jen proto že sem línej a ještě jsem ho nestáhnul.
Takže: Oproti většině online komunitě čítuju v používání Track IRu, Joy s FF a jinejch malejch serepetičkách. A velká část komunity proti mě čítuje v používání hafo nadbytečných os, "sonar" efektem, 6DOFem a dalšíma píč*vinkama.
A teď mi to Cloňák natře hlubokým vysvětlením co je ve skutečnosti cheat, že.
(To jen proto aby se nepříšlo na to že Cloňák a spol. jsou ve skutečnosti taky hnusní číteři). |
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 25-01-2008 11:23
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
Jirka napsal:
...Já si myslím, že SM udělal z ILa obyčejnou fujtajblovou efektní arkádovku.
Ja si myslim, ze pokud proti sobe v offlinu a coopu letala dve letadla, z nich jedno melo "perfektni real FM" a druhe "nevypiplany AI FM", tak to stejne arkada byla i bez SM... |
|
|
|
torr |
Přidané 25-01-2008 11:25
|
Uživatel
Příspěvek: 533
Založený: 05.01.06
|
ach jo,žádný supermod nemá tlačítko "změn si rychlost nabíjení" a každý supermod i ten starý RUB zvětšoval prodlevu nabijení oproti defaultu navíc všechny mody snižovaly účinnost všech děl,flaků a torpéd,takže vůbec nechápu tvoje příspěvky ohledne modu na SH3.
ted jsem si vzpoměl že možna už ale v defaultu je moznost volby "realstick reload??" vím že to je pro torpéda,ale nejsem si jist zda to je i pro děla,nicméně to je vlastnost defaultního SH3,takže suprmody tuto volby NEDODALY.
Upravil/a torr dne 25-01-2008 11:33
|
|
|
|
Safrik |
Přidané 25-01-2008 11:49
|
Uživatel
Příspěvek: 964
Založený: 26.12.05
|
Já jen furt čekám kdy někdo udělá létatelného Tirpitze, to pak čebrenejm nepomůžou ani ty jejich načítováný Lavočky a Spity, jenž jsou kure*sky načítovaný jak v SM tak obyč. verzi. |
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 25-01-2008 11:52
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
... arkáda je všude kde jsou servery typu AHček či dokonce venkovních pohledů a dle toho typycká klientela lidí, SM na to rozhodně vliv nemá.
A kdo nemá SM je looser, bléééééééééééééééééééééééééééééé .
AFW je arkáda to nestojí za komentování.
...
Cassi, si na objavnej ceste do Ameriky?! Ktorý server alebo vojna k HRE IL2 nie je arkáda?
Už len to, že IL2 má niečo ako logfile z neho robí jeden veľký cheat a teda vlastne arkáda kdekoľvek a akokoľvek. A to aj bez SM či s nim. |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 25-01-2008 11:58
|
Diskutující
|
3BAP_Bugs napsal:
Ktorý server alebo vojna k HRE IL2 nie je arkáda?; Tak těch ti můžu vyjmenovat, počkej...................................................................................... .............................................................................................. ............................................................................................... ............................................................................................... ............................................................................................... ....................hmm zrovna si žádnej server ani vojnu nevybavuju.
Ale znám spoustu serverů, kde se píše arkáda velkejma tučnejma písmenama.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 25-01-2008 11:59
|
|
|
|
Hiltos |
Přidané 25-01-2008 12:13
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
Ale Fuci rikal v radiu, ze je to simulator ... |
|
|
|
Jirka |
Přidané 25-01-2008 12:14
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
WT_Pedropan napsal:
Jirka napsal:
...Já si myslím, že SM udělal z ILa obyčejnou fujtajblovou efektní arkádovku.
Ja si myslim, ze pokud proti sobe v offlinu a coopu letala dve letadla, z nich jedno melo "perfektni real FM" a druhe "nevypiplany AI FM", tak to stejne arkada byla i bez SM...
Jo, to máš vlastně pravdu. |
|
|
|
Jirka |
Přidané 25-01-2008 12:18
|
Uživatel
Příspěvek: 1553
Založený: 02.11.05
|
Hiltos napsal:
Ale Fuci rikal v radiu, ze je to simulator ...
On ten Fučida tehdy odcházel do toho rádia už dost načítovanej Jégrama ...
Mimochodem, už to budou dva roky. To nám to letí.
Upravil/a Jirka dne 25-01-2008 12:20
|
|
|
|
3BAP_Bugs |
Přidané 25-01-2008 12:25
|
Uživatel
Příspěvek: 700
Založený: 19.12.05
|
Hiltos napsal:
Fuči toho vtedy v tom rádiu narozprával. |
|
|
|
Panek |
Přidané 25-01-2008 12:29
|
Diskutující
Příspěvek: 2105
Založený: 15.07.06
|
Hiltos napsal:
A Wulfová vedle něj vlhla. Teda jihla. |
|
|
|
Hiltos |
Přidané 25-01-2008 12:30
|
Uživatel
Příspěvek: 863
Založený: 28.04.06
|
3BAP_Panek napsal:
Hiltos napsal:
A Wulfová vedle něj vlhla. Teda jihla.
Tak to je asi jedina, co nemodrala ... |
|
|
|
BP_Tyrl |
Přidané 25-01-2008 12:31
|
Diskutující
Příspěvek: 2150
|
Já jen nechápu, proč věc, která hru přibližuje reálu ( 6DOF ) dělá ze hry arkádu a ze mě čítaře. Je to proto, že její odpůrci nechtějí, nebo nemůžou do toho vrazit ty nekřesťanský prachy? |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 25-01-2008 12:31
|
Diskutující
|
3BAP_Bugs napsal:
Hiltos napsal:
Fuči toho vtedy v tom rádiu narozprával. To sme zase to vlákno pěkně zas*ali, to bude zase vejprask.
BTW: Ale nejlepší na Fučiho radiovýstupu bylo, ono zmatení celé veřejnosti bratrem A. Galanda. |
|
|
|
GC3_Messik |
Přidané 25-01-2008 12:33
|
Uživatel
Příspěvek: 956
Založený: 29.09.05
|
3BAP_Bugs napsal:
Hiltos napsal:
Fuči toho vtedy v tom rádiu narozprával.
jóó to byl božský klid na pět minut tenkrát na AHčkách To vypadalo jak v závěrečné scéně z matrixu trojky. Klid a mír Pak se to zas začlo rubat
Išak je ten nejlepší! pozn. v roce 33
|
|
|