Někde šplhat? V době výtahů, aut, letadel a jných vymožeností?
Proč???
Jediný sport, který uznávám a pěstuji jsou šachy, popřípadě šipky a biliár v hospodě....no možná i na bowling bych se nechal ukecat...:jamamoto:
Jamamoto, až přijedu do Prahy na návštěvu za bratránkem, tak ti dám vědět a mohli bychom se sejít. Ještě mi tam chybí maryáš a tv sporty jako je formule a jsi moje krevní skupina.:jamamoto::sm38:
Tak to určitě dej! Maryáš jsem hrál naposledy velmi, velmi dávno...ale po krátkém osvěžení pravidel bych si ho klidně dal...a formule? To jsi odhadl dobře, je to jediný sport, který pravidelně sleduji...to už musí být, abych nějaký závod vynechal....:jamamoto:
Kurva chlapi, konečně pořádný sportovci jako já. Mariášek a ty vostatní sporty jojo. Pěkně v klidu u píva a cigárko. Eště akorát chybí gaučink, ale to je asi u TV sportů normál). No a po těhlech sportech je ideální bílej sex (vyžrat lednici) a nemá to chybu.
Tak gaučing je snad samozřejmost, ne? A bílej sex pěstuji velmi rád...po té co jsem po posledním nočním operačním letu začal pravidelně ještě divovat do lednice, začala se moje polovička bouřit. Nakonec nežárlí ani na jiné baby(po nocích pouze lítám), ani na ILa, ale na lednici...:jamamoto:
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.