November 21 2024 21:06:43
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 12

· Piloti on-line: 2
magot, AJaromir

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
Svět Virtuálních Křídel (IL-2 Sturmovik 1946, Cliffs of Dover, Rise of Flight) » IL-2 Sturmovik 1946 (letový bojový simulátor z období druhé světové války) /*PC série*/ » Speciální mise
 Vytisknout diskuzi
Korálové moře, ostrá akce II
3BAP_Cassius Chaerea
Asi nemluvím sám za sebe, ale mám kacířskej názor. Vím kolik času tomu Čutora a LesníHu věnoval a těch starostí co s tím vzniklo, a ostatní též co se nacvičovali na tuhle speciálku. Ale prostě mi to přijde v tak malém počtu lidí a tím pádem dosti odlišným systémem než to bylo původně plánováno takové nemastné, neslané a více méně bych řekl že to letíme proto že nám přijde po tolika odkladech a změnách již blbé to neletět. A pravě proto se mi zdá že snad to ani nemá cenu letět a tuto bezpochyby promyšlenou speciálku (která mě svým originál způsobem více než lákala) odložili na dobu neurčitou (jako Áda vylodění do Anglie).

1stCL_pbarry
souhlas. Od nas jsou asi tri piloti celkem nejisti a osobne sdilim pocity cassia. Je malo lidi,aby to bylo takovy jaky to byt melo.
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já!

barryk.webz.cz
LesniHU
Do znacne miry tomu pocitu rozumim, ty odklady proste tuhle akci zabily.

Proto vyhlasuji hlasovani, letet ci neletet? Hlasuje se do dneska do 21:30, ano ci ne, ti co se zdrzi nebo nevyjadri se nepocitaji. Kdyz bude vic 'ano' nez 'ne', leti se, jinak se akce definitivne rusi.

Zatim to je dve ne a jedno ano.

Hiltos
Ja souhlasim s Cassim.
Lakalo me, ze to bude "jako ze zivota", ale tohle je vic "jako" nez "ze zivota". Mrzi me to.

Hlasuju NE Smutný

Hu, Cutoro, diky! Snad jednou ...
Upravil/a Hiltos dne 22-11-2007 00:50

1stCL_Fucida
NE
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

1stCL_Punkey
Taky musim souhlasit s Cassim. Ale je mi docela líto, jestli se to teď nepoletí, že se zruší, to je velká škoda hlavně pro to, kolik lidí na to obětovalo svůj čas. Takže pro tento víkend řikám NE, ale byl bych rád, kdyby tato speciálka dostala ještě jednu šanci......

jofe
Mne sa tá koncepcia špeciálky celkom páči, ale celá tá akcia má háčik. Je to také laboratórne prostredie a z toho možno pramení aj nezáujem ľudí. Stálo by za rozmyslenie zrekonštruovať bitvu v Korálovom mori. Nie je potrebné aby tam bolo toľko všakovakých lodí, ale operačné zväzy v počtoch ako sa zúčastnili. V súčasnosti sú k dispozícii aj torpédové mašiny...
Víkendový termín mne osobne nevyhovuje.

V súčasnej podobe a termíne: NIE

mha
Mno chtělo by to minimálně víc lidí... Smutný Proto hlasuji v této podobě (s takovým počtem lidí co je) a pro tento víkend NE...

Ale mrzí mě to, neb jsem absolvoval dost tréningů a atmoška byla gutt... Cool
Tělo mrtvého nepřítele páchne vždy dobře.
Aulus Vitellius

doktorkop
Já říkám
ANO
I když je míň lidí,než byl předpoklad.
Myslím,že to na atmosféře pro jedince-pilota nic nevezme,protože tak jako tak to je o lítání nad rozlehlým oceánem a možné bloudění a nervy jestli jsem tam kde jsem doopravdy.A ještě ke všemu,když objevím nepřítele,tak se na mě spoléhají i ostatní.....
Proto přece lítám-pro atmosféruÚsměv

Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

j4ck41
ANO ... ja bych to zkusil ... pruzkum sice probehne vetsinove bez navigatoru tudiz hur pro piloty, ale o to vic adrenalinu z usi

jofe napsal:
Mne sa tá koncepcia špeciálky celkom páči, ale celá tá akcia má háčik. Je to také laboratórne prostredie a z toho možno pramení aj nezáujem ľudí. Stálo by za rozmyslenie zrekonštruovať bitvu v Korálovom mori. Nie je potrebné aby tam bolo toľko všakovakých lodí, ale operačné zväzy v počtoch ako sa zúčastnili.

pokud by to mela bejt rekonstrukce tak se stejne musi udelat pruzkum nebot to byl prave pruzkum kdo v opravdovy bitve silne ovlivnil deni prvniho dne na obou stranach ... takze v principu je jedno jestli misto nasi jedny lodi jedou historicky korektni svazy ... nebot IMHO prave pruzkum odrazuje vetsinu lidi ... i kdyz prave pruzkum je alfou a omegou tyhle akce co ji dela uberspecialni ... posadit dva svazy a rict lette tam a tam, zautocte na to co vidite a pokuste se vratit neni nic novyho .. to je "jen obycejna" specialka
Upravil/a j4ck41 dne 22-11-2007 15:09

312_strycekFido
za soucasneho stavu se me do toho moc nechce Smutný
www.312raf.com

Kurtis
Pro mě měly atmosféru všechny tréninky i první pokus o ostré kolo - protože nikdo nevěděl, do čeho jde.
Ale ten pocit vyprchal - nevím proč.

Říkám NE pro teď.
Ale byl bych pro ANO někdy na jaře. Až člověk zapomene ... Mrknutí

LesniHU
Vysledek 4:9, vyhrava ne. Akce se oficialne rusi. Organizatori dekuji vsem, co vydrzeli az do konce.

Ja s Cutorou tam zitra budeme a neco si zaletime. Pokud vymyslim co :-).

Tohle vlakno ted nechavam otevrene pro dalsi diskusi, hlavne o tom, aby akce tohoto typu byla prijatelna pro vice lidi a pritom neztratila pointu.

3BAP_Cassius Chaerea
Ale jinak díky, myslím že v lokálu bude třeba prodiskutovat Korálové moře II.Šklebící se

LesniHU
Pro ty, co dnes prijdou:
Mogami a Mikuma
Jednostranny coop

[img]http://www.history.navy.mil/photos/images/g410000/g414422t.jpg[/img] is not a valid Image.
Presuneme se na Midway, 6.7.42 rano po osme hodine a budeme dorazet krizniky Mogami a Mikuma.

Trasa vlastni lodi:
BP56 (stred ctverce, 8:14) -> AZ43 (stred, 13:48), rychlost 20 knotu
Pak se otaci na jihovychod, ale to uz stejne budou vsichni bez paliva :-)

Pozice nepratelskych lodi v 7 hodin rano dle hlaseni pruzkumu
AM44, smer zapad, 15 knotu
Uvedene udaje nejsou presne, budte pripraveni na hledani v okruhu minimalne 50nm od vypoctene polohy.
Nahlasena sila nepritele: 2CA, 3DD

Ukol: potopit co nejvic co nejvetsich lodi (jsou to krizniky vracejici se z pokusu o nocni najezd).
Vyzbroj k dispozici:
6*SBD3, bomby budou upresneny podle poctu lidi. Jestli jsem videl spravne, nejtezsi nepratelska lod by mela jit ke dnu na 3 500lb bomby.
2*F4F, kdyby nekdo chtel :-)

Celkove: ~600km+hledani, cilem je proste si hezky zaletet.

j4ck41
plati stale od 20:00 hod.?

sice jsem uz neco slibil kamosovi, ale tak na 90% se mnou pocitejte

AH_Cutora
ano, od osmi

doktorkop
Já se taky dostavím.Tenhle pátek mám zakroužkovanej v kalendáři už dlouho.
Jen si ještě zkusím pár startů a přistání z SBDÚsměv
Je snadné být přečíslen,když je někdo nula.
Že?

Loyzik
HELPÍK
Rád si dnes zaletím coopku, dejte info kde se poletí, je třeba upgrade na spec. verzi šturma, TS a pod.
Díkes

j4ck41
Loyzik napsal:
HELPÍK
Rád si dnes zaletím coopku, dejte info kde se poletí, je třeba upgrade na spec. verzi šturma, TS a pod.
Díkes

tutove se poleti na AH akro takze i na tomhle TS a stahni si Coral sea patch 1.1 (odkaz je na 2. strance)

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,009,095 návštěv