Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.
Pospo, to je nějaké slabé. Nemáš formu, přilož.
Mimochodem, jsme to půl roku nelítali, aby jste nás mohli dohnat a předehnat, protože proti slabším letkám je nám hloupé lítat a vy nic.
Já jen doufám, že máš pečlivě nastudováno Turbovo okénko alternativní pilotáže. Hlavně kapitolku:
BnZ snadno a rychle:
.......... Využijte toho, že si takový piloti o sobě myslí, že jsou nejchytřejší a poslouchejte jejich kecy (viz. výše). Občas se jich zeptejte na to, jak dlouho lítají a obdivně přitakávejte. Výrazy jako: Fakt jo?! Tý wole! Teda ty jsi fakt dobrej atp. jsou velmi vítaná. Nakonec dosáhnete svého. Poletíte s nima ve dvojici (v roji) na mapě. Ideálně budete na jejich TSku. Nechejte se zasvětit do tajů BnZ. A teď přijde Vaše chvíle. Počkejte si na první společný útok. Následujte svého pilota při útoku. Sledujete jak střílí můžete se obdivně vyjádřit k jeho schopnostem. Pokud cíl nezničil, klidně taky vystřelte. Po odpoutání stoupejte za ním. Držte se celou dobu v těsném závěsu. V nestřeženém okamžiku to do něj narvěte. Hned se omlouvejte, jé sorry fakt jsem tě neviděl, víš já nejsem tak dobrej jako ty, moc mě to mrzí, fakt jsem se snažil atp. Sice ho strašně naserete, ale ještě Vám odpustí. Vydejte se s ním na další let. Pozor bude opatrnějšší a bude furt sledovat kde jste. Využijte dalšího společného útoku. Tohle vyžaduje opravdu slušnou přípravu a možná se Vám to nepovede napoprvé. Musíte se spustit dolů prakticky stejně jako váš vyhlídnutý pilot. Namáčkněte se na něj. Dajvujete spolu ním. Když se budete blížit k cíli začněte neartikulovaně křičet: Ty jo to je fofr, už se blíží, banzáj!!!, hrrr yes, yes, yes atp. Nezapomeňte se držet furt za svým esem. V takovým řevu nejspíš nic netrefí, ale ve chvíli, kdy budete společně míjet cíl, zařvěte: Teď ho dostanu hajzla! A pošlete plnou nepřerušovanou dávku do svého učitele. Dál u toho křičte, už mi neutečeš ty zmrde! A střílejte a střílejte a střílejte, dokud se budou jeho trosky vrtět v zaměřovači. Je to sice bohapustá vražda, ale virtuální a věřte mi, že Vám to hvězdy odpustí.
Věřím, že pokud pořádně vypiluješ zde citovaný výňatek, ušetříš svým učitelům mnoho trápení a všichni ocení kvality nového přírůstku.
Upravil/a BP_Tyrl dne 31-10-2007 16:50
313_Ffajtl napsal:
Zajíc a vůl...no to je dvojka.....
Přiletí SPIT, Pospa zdrhne do zaječích a vůl bude čučet jak na nové vrata...
Easy Target.... WTG....
Fajtl zase fanatzíruješ! - SPIT přeci neni nahá ženská aby před ní zajíci utíkali a staří voly na ní čučely jak na nové vrata - 2 až 3 befka maj slušnou šanci se ve vzduchu nějakou dobu udržet než přiletí Fičuda nebo jinej magor ve fokáči - to už tady všichni známe tak to zas tak nezveličuj
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.