November 22 2024 09:12:29
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 4

· Piloti on-line: 1
pSipi

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Prodám TIR4+6DOF
310_Ikar
CW_boZZda napsal:
Vy chytráci. V9te kolik to stojí, když si to chcete koupit? Třeba i z USA!!! Asi ne, že tady mlaskáte ptákoviny. Prostě pod 4.000,- s DPH se nedostanete ani když si seženete v USA slevu!!! Takže spíš počítejte 4.200,- Kč s DPH když se budete snažit.

Vyhlašuji soutěž. Kdo je schopen do ČR dovést nejlevněji TIR4Pffro (ono ani jinej než Pro není Úsměv )

Myslím, že za půl roku starý TIR4 chtít 3900,- Kč je pohoda!

Tak se ukažte chytráci za kolik jste schopni jej do ČR dotáhnout Mrknutí

ok, co nabizis tomu komu se to podari, at tady nemlaskame ptakoviny..

www.310raf.com
CW_boZZda
nic. jenom procitnutí Úsměv

protože koukám, že tady jsou někteří trošku mimo. To je dobré ne? V sektě by za procitnutí chtěli i nejaký peníz. Já tu možnost dávám zadarmo...Cool

http://www.czechwings.com/
Letka 13 Papa
tak co, existuje nejaky clovik co si to z US aj realne objednal a prislo mu to postou do cz?alebo su to secko len prazdne reci?

3BAP_Cassius Chaerea
No já koupil TrackIR4 od Krouzy cca před 18 měsíci za 4 litry(3999 či nějaké to běžné poku*vené čislo). Ale je pravda že mě Krouza tahal za nos asi dva měsíce.
Ale za 3,9 vojetinu, no to bych teda nebral ani jáVyděšený.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 04-10-2007 17:14

Panek
3900,- za použitý je dost. Jestli někdo nechce komunikovat s ámerkou, tak si to může objednat v Rusku.

WT_Horrido
Letka 13 Papa napsal:
tak co, existuje nejaky clovik co si to z US aj realne objednal a prislo mu to postou do cz?alebo su to secko len prazdne reci?

Ja mam TIR pres net. Uz je to pomerne dlouho, vcetne VAT a postovneho to tehdy bylo o tri stovky levnejsi nez Krouza
(ale slo mi o to nekupovat to pres highinthesky, takze bych to bral i kdyby to bylo drazsi :-) a prislo to za necely tyden.

EDIT: Vystrachal jsem ucet, bylo to v lednu 2006, postovne je 9,50, pri soucasnem kurzu (ceny se nezmenily) to vychazi na 4307 Kc.
Upravil/a WT_Horrido dne 04-10-2007 17:26
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

1stCL_Fucida
WT_Horrido napsal:
Letka 13 Papa napsal:

Ja mam TIR pres net. Uz je to pomerne dlouho, vcetne VAT a postovneho to tehdy bylo o tri stovky levnejsi nez Krouza
(ale slo mi o to nekupovat to pres highinthesky, takze bych to bral i kdyby to bylo drazsi :-) a prislo to za necely tyden.

Jeden náš pilot si to nechával zaslat zo Slovenska od jednoho nejmenovaného zdejšího diskutujícího a čekal na to myslím dva měsíce Vyděšený
"Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt."

CW_boZZda
No já to měl tady od jednoho nejmenovaného slovenského bratra a bylo to docela znatelně přes 4.000,- Kč.
Tak jak tak poslouchám, tak reálná cena použitého TIRu je někde mezi 3600,- a 3900,- Kč
Tak vidíte...

1stCL_Fucida
CW_boZZda napsal:
No já to měl tady od jednoho nejmenovaného slovenského bratra a bylo to docela znatelně přes 4.000,- Kč.
Tak jak tak poslouchám, tak reálná cena použitého TIRu je někde mezi 3600,- a 3900,- Kč
Tak vidíte...

Jedno nejmenované Zvíře zde kdysi zmiňovalo, že elektronika už okamžikem nákupu ztrácí 1/3 své ceny Vyděšený

ZVP_ALEX
No 3.900,- není ani moc, ale ani málo. Podstata je, že je to jetý. A s jakýmkoliv jetým zbožím je to vždycky sázka do loterie. Na druhou stranu, každý zboží má svou cenu a každá cena svýho kupce. Takže dejte vědět, až to dopadne.Mrknutí
Upravil/a ZVP_ALEX dne 04-10-2007 18:03

Letka 13 Papa
1stCL_Fucida napsal:
WT_Horrido napsal:
Letka 13 Papa napsal:

Jeden náš pilot si to nechával zaslat zo Slovenska od jednoho nejmenovaného zdejšího diskutujícího a čekal na to myslím dva měsíce Vyděšený

jj..moze byt..ale to je 1 max 2 pripady co sa o jednej nemenovanej prazskej firme asi neda povedat Úsměv
jedina situacia ked sa to mohlo stat bolo ked sa mi stratili 2 zasielky za sebou....ale to bola jednorazova situacia, ktora sa uz nebude opakovat.
s podpisanim dealerskej zmluvy s Naturalpointom som zmenil dodavatela a ten je maximalne spolahlivy a rychly.
myslim ze vela ludi z cz/sk ci uz su to il2,condor,fs alebo lockonisti bolo spokojnych ci uz sa jednalo o rychlost dodavky alebo vybavenie reklamacii. ze jo? Úsměv

1stCL_Fucida
Letka 13 Papa napsal:
jj..moze byt..ale to je 1 max 2 pripady co sa o jednej nemenovanej prazskej firme asi neda povedat Úsměv
jedina situacia ked sa to mohlo stat bolo ked sa mi stratili 2 zasielky za sebou....ale to bola jednorazova situacia, ktora sa uz nebude opakovat.
s podpisanim dealerskej zmluvy s Naturalpointom som zmenil dodavatela a ten je maximalne spolahlivy a rychly.
myslim ze vela ludi z cz/sk ci uz su to il2,condor,fs alebo lockonisti bolo spokojnych ci uz sa jednalo o rychlost dodavky alebo vybavenie reklamacii. ze jo? Úsměv

Ale že já dlouhodobou absencí svého Rottenfliegera utrpěl vážnou psychickou újmu, to už dneska nikdo nezmíní Šklebící se

Letka 13 Papa
http://www.ordina...iskuse/12/

Panek
Letka 13 Papa napsal:
http://www.ordina...iskuse/12/

Šklebící se Lexaurin jsem bral také. Vono, když vás příbuznej policajta tahá po soudech a koukaj z toho i 2 roky krimu plus konec kariéry, tak je to trochu na blázinec.

Dneska jsem už přečkal podmínku a zaplatil tomu holomkovi přes 117000 odškodného a je mi dobře i bez prášků. Šklebící se

1stCL_Fucida
Užívám Jägermeister..není na předpis a především večer chutná a ráno pomáhá Úsměv

CW_boZZda
Letka 13 Papa napsal:
1stCL_Fucida napsal:
WT_Horrido napsal:
Letka 13 Papa napsal:

Hele a co se vůbec u TIRu reklamovalo? Čistě mě to zajímá.
Díky moc

WT_Schmouddle
Letka 13 Papa napsal:
anoano pekny flejmik...

milujem ludi typu "jenabytobylolevny"...
hocijaky trulo si dokaze naklikat http://naturalpoi...4-PRO.html a zistit ze tir4pro stoji cca 180usd,potom dalsi klik na kurzovy listok vysledkom je suma 3900kc...potom takyto idioti kvakaju o tom ako ich xe niekto okradnut ked predava svoj jety za napr. 3600kc
KRATKY MANUAL PRE DOVOZ TOVARU Z NON EU KRAJIN (TEDA AJ US) PRE MENEJ CHAPAVYCH
1/zistite si kolko stoji doprava z US do cz pripadne sk
2/k cene vyrobku si pripocitajte clo a dph
3/pripocitajte si naklady na dopravau a vas cas+nervy na najblizsiu colnu postu, viete dakto vypisat colnu deklaraciu? a to nevravim o "vysokointeligentnych a bezproblemovych" colnikoch co tam obvykle pracuju Úsměv skoro ako napr. navsteva u zubara...
4/kazda vec sa moze pokazit...posielali ste uz niekto reklamaciu priamo do naturalpointu?z cz do cz je to smiesna suma, na sk to stoji tiez cca 150kc, do usa?viete niekto?

Dělám v oboru..Úsměv

1/Záleží, jestli letecky nebo sběrným kontejnerem, záleží jestli vezeš tři tuny nebo ne...ale dá se to zařídit i levně, na požádání zašlu kalkulaci.
2) Clo? S USA máme jako unijní země doložku nejvyšších výhod, tzn tam jistě bude nějaká preference (tzn kvóta na nulové clo) a když nebude zrovna na opticka polohovací zařízení tak bude třeba na nezdravotních pomůckách pro tělesně postižené.... a troufám si odhadovat že se při troše snahy dá najít na TrackIru z USA 0% sazba cla. Je jen třeba si pohrát s nomenklaturou, tzn slovy fotbalového klasika "jít štěstíčku naproti..".
3) NIKDY NIKDY a ještě jednou NIKDY si nenech posílat obchodní zásilky ze zahraničí obyčejnou poštou, ony opravdu dojdou na místo trýzně a muk zvané celní pošta, moderní světaznalý člověk pro zařízení dopravy a vyclení svých obchodních zásilek použije speditéra, který to sakumprásk udělá za něj aniž by příjemce musel zvednout zadek od komplu. (kontaktuj mne když budeš chtít pomoci na Slovensku, máme tam pobočku i s aircargem)...a takové vyclení jedné položky celního sazebníku (tzn trackir, jedno jestli je v zásilce jeden kus nebo 1 264 789 kusů) včetně projednání stojí u naší firmy CZK 500 a když budeš dělat woči tak to to nechám za CZK 300,- (tedy v čechách, na Slovensko má pravomoc nesahá). Můžeme za tebe zaplatit CU i DPH a zpětně ji naúčtovat...v případě že tě známe tak tahle služba je zdarma....
4) Jo, to je život tady není co říci. Každopádně pokud už jedeš v dealování TrackIrů, tak se s nějakou takovou záležitostí musí počítat a náklady za reklamace zahrnout do koncové ceny....ale stejně nejhorší je obchodovat se známými....když obchoduješ s kamarádem tak ten tvoje náklady chápe a zaplatí, známý chce kamarádskou cenu a tržní přístup k zákazníkovi...Úsměv

Takže není všechno tak strašné, jak se zdá laikovi, nakonec já si taky auto neopravuju sám, ale dávám ho do servisu, oni tomu tam tak nějak rozumějí.Šklebící se

BTW, můj TrackIR3Pro mě stál jednu broušenou vázu + poštovné a balné do USA, váza byla v garáží a 1,5kg balík nonpriority stál 600Kč...Šklebící se
Upravil/a WT_Schmouddle dne 04-10-2007 21:42
[img]http://forum.il2sturmovik.com/public/style_extra/team_icons/founder_gold_en.png[/img] is not a valid Image.

www.wtigers.org
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,014,433 návštěv