Lucka
|
1stCL_Bumik |
Přidané 14-08-2007 18:12
|
Uživatel
Příspěvek: 756
Založený: 14.02.06
|
JO!
Zajic je muj! [img]http://sirmi.ic.cz/smajl/529.gif[/img] is not a valid Image. |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 14-08-2007 18:15
|
Uživatel
Příspěvek: 990
Založený: 03.11.05
|
1stCL_Bumik napsal:
JO!
Zajic je muj! [img]http://sirmi.ic.cz/smajl/529.gif[/img] is not a valid Image.
Tak tohle by moje Lucka neměla vidět vůbec |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 14-08-2007 18:17
|
Uživatel
|
Lucka napsal:
1stCL_Bumik napsal:
JO!
Zajic je muj! [img]http://sirmi.ic.cz/smajl/529.gif[/img] is not a valid Image.
Jen si ho nech Bumiku. Mně se zajíčkové stejně nikdy nelíbili.
Csss ale svlíkat to se necháš co |
|
|
|
clone9cz |
Přidané 14-08-2007 18:19
|
Hlavní administrátor
Příspěvek: 5062
Založený: 09.10.05
|
1stCL_Pospa napsal:
Jeeejda tak já fakt svléknul tu Lucku ze spita ...sakra sakra
Jak tohle doma vysvětlím té svojí Lucce
copak tys ji nekdy vysvetloval, zes do ni vyprazdnil celej zasobnik ? spit sem, spit tam. |
|
|
|
1stCL_Pospa |
Přidané 14-08-2007 18:23
|
Uživatel
|
clone9cz napsal:
1stCL_Pospa napsal:
Jeeejda tak já fakt svléknul tu Lucku ze spita ...sakra sakra
Jak tohle doma vysvětlím té svojí Lucce
copak tys ji nekdy vysvetloval, zes do ni vyprazdnil celej zasobnik ? spit sem, spit tam.
No ještě to tak myslím že můj popis by byl ukončen u slova "vyprázdnil" |
|
|
|
CR_PETRAS |
Přidané 14-08-2007 18:43
|
Uživatel
Příspěvek: 960
Založený: 06.10.05
|
Ať je naše Lucka nebo není naše Lucka...včera jsem se dostal na šestku Spitu s imatrikulou -L !!!!!
No,nebejt Pepana a ještě jednoho Bf,šel jsem asi do kytek !!!!!!
Ten Spit točil jak "prase",plápolal jsem za nim ve 109 (befkoooo) a pomalu začínal mít navrch.Pepan ho trošku poškádlil,pak jsem zkusil štěstí já,ale užral nám ho nějakej ňouma,pro kterýho to sestřelení Spita "Big L" nemělo asi žádnej význam
Sestřelit ho já nebo Pepan,máme z toho vánoce
Salut točící Lucko |
|
|
|
3BAP_Rohlos |
Přidané 14-08-2007 19:12
|
Uživatel
Příspěvek: 816
Založený: 08.01.07
|
Lucka napsal:
3BAP_Rohlos napsal:
Na kolik % je tahle Lucka ta naše LUCKA, kterou všichni myslijou, že je Lucka ze Spita?
Stačí? Spokojeni?
A tím by snad tenhle tyátr mohl skončit, ne?
Já si myslím, že to není ta pravá Lucka, ale ona říká, že to je ta pravá Lucka, i když není, protože nechce aby sme ju furt obtěžovali jestli to je ta pravá Lucka, nebo to není ta pravá Lucka. A ta pravá Lucka nám furt uniká.... Nemám pravdu pravá Lucko? |
|
|
|
Lucka |
Přidané 14-08-2007 19:16
|
Uživatel
Příspěvek: 1014
|
CR_PETRAS napsal:
Ať je naše Lucka nebo není naše Lucka...včera jsem se dostal na šestku Spitu s imatrikulou -L !!!!!
No,nebejt Pepana a ještě jednoho Bf,šel jsem asi do kytek !!!!!!
Ten Spit točil jak "prase",plápolal jsem za nim ve 109 (befkoooo) a pomalu začínal mít navrch.Pepan ho trošku poškádlil,pak jsem zkusil štěstí já,ale užral nám ho nějakej ňouma,pro kterýho to sestřelení Spita "Big L" nemělo asi žádnej význam
Sestřelit ho já nebo Pepan,máme z toho vánoce
Salut točící Lucko
No, načapali jste mě pěkně Petrasi, jen co je pravda. Nízko a bez rychlosti. Měla jsem tam totiž zrovna v prádle jedno befko - udělala jsem mu díry do křídel a i motor mu už značně pokašlával. Nevím co mě to napadlo, ale poletovala jsem kolem něj jako praštěná, místo toho, abych mu rychle dala závěrečnou ránu z milosti a zdekovala se. Objevili jste se vy dva a přestala veškerá legrace. Brala jsem za knypl, až se mi tmělo před očima. Byla jen otázka času, kdy se někdo z vás trefí. To třetí nebylo befo, ale fokáč. Když se objevil nad námi, jak jsme se tak pěkně točili v jednom chumlu , bylo jasné, že je hotovo. Nevím kolik minut ten dogfight trval, ale byla jsem náležitě poučena a skončila v písku normandské pláže. Poučení pro příště: s befkem se nemazlit, dorazit, zmizet, nastoupat, nabrat rychlost, někde splašit ještě jednoho pilota na Spitu a potom teprve potkat Petrase s Pepanem
Salute Petrasi a Pepane! |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 14-08-2007 19:18
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
Založený: 30.09.05
|
"Rychtik to je ta holka z Brandýsa..."
"Kdy by sme tak věděli která je ta pravá, tak by sme si tu pravou nechali a ty nepravé vyměnili za pravé...No jo ale co kdyby ta pravá byla taky nepravá?" |
|
|
|
Lucka |
Přidané 14-08-2007 19:21
|
Uživatel
|
3BAP_Rohlos napsal:
Já si myslím, že to není ta pravá Lucka, ale ona říká, že to je ta pravá Lucka, i když není, protože nechce aby sme ju furt obtěžovali jestli to je ta pravá Lucka, nebo to není ta pravá Lucka. A ta pravá Lucka nám furt uniká.... Nemám pravdu pravá Lucko?
Nemáš. Tohle jsem opravdu já.
To ale nic nemění na tom, že ta fotka se tady nikdy neměla objevit. A že se tak stalo, to mi není vůbec příjemné.
Howgh. |
|
|
|
310_Podrs |
Přidané 14-08-2007 19:24
|
Uživatel
Příspěvek: 1572
Založený: 07.06.06
|
To nemůže bejt Lucka...nemá sebou dinghy... |
|
|
|
3BAP_Cassius Chaerea |
Přidané 14-08-2007 19:26
|
Diskutující
Příspěvek: 2854
|
Lucka napsal:
3BAP_Rohlos napsal:
Já si myslím, že to není ta pravá Lucka, ale ona říká, že to je ta pravá Lucka, i když není, protože nechce aby sme ju furt obtěžovali jestli to je ta pravá Lucka, nebo to není ta pravá Lucka. A ta pravá Lucka nám furt uniká.... Nemám pravdu pravá Lucko?
To ale nic nemění na tom, že ta fotka se tady nikdy neměla objevit. A že se tak stalo, to mi není vůbec příjemné.
Howgh. Já si repjnu jak mám zvykem. Před x měsicí si řikala že ta holka co si měla v avataru jsi taky skutečně ty a pevně sis zatím stála. Tak myslím se není čemu divit že i teď sou tací malověrný. |
|
|
|
Lucka |
Přidané 14-08-2007 19:31
|
Uživatel
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Já si repjnu jak mám zvykem. Před x měsicí si řikala že ta holka co si měla v avataru jsi taky skutečně ty a pevně sis zatím stála. Tak myslím se není čemu divit že i teď sou tací malověrný .
Dělej co chceš a mysli si co chceš. Mně je to, celkem vzato, šumák.
A vůbec, poslední dobou už nějak nerada stojím a už vůbec ne pevně a za čímkoliv. Raději ležím nebo spím.
Je to pohodlnější, víme? |
|
|
|
3BAP_Rohlos |
Přidané 14-08-2007 19:32
|
Uživatel
Příspěvek: 816
Založený: 08.01.07
|
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Lucka napsal:
3BAP_Rohlos napsal:
Howgh. Já si repjnu jak mám zvykem. Před x měsicí si řikala že ta holka co si měla v avataru jsi taky skutečně ty a pevně sis zatím stála. Tak myslím se není čemu divit že i teď sou tací malověrný .
Jop!
Ale esi seš to skutečně ty, tak pošli třeba ještě nějaký svoje fotky ze své sbírky. A můžou bejt klidně i v oblečení. |
|
|
|
Lucka |
Přidané 14-08-2007 19:35
|
Uživatel
|
3BAP_Rohlos napsal:
Jop!
Ale esi seš to skutečně ty, tak pošli třeba ještě nějaký svoje fotky ze své sbírky. A můžou bejt klidně i v oblečení.
To si napiš tomu expertovi na špionážní fotografie, co založil tohle hloupé vlákno. Ode mne žádné fotky nebudou.
Upravil/a Lucka dne 14-08-2007 19:36
|
|
|
|
WT_Horrido |
Přidané 14-08-2007 20:32
|
Fusioner
Příspěvek: 10264
|
3BAP_Rohlos napsal:
Lucka napsal:
3BAP_Rohlos napsal:
Na kolik % je tahle Lucka ta naše LUCKA, kterou všichni myslijou, že je Lucka ze Spita?
Stačí? Spokojeni?
A tím by snad tenhle tyátr mohl skončit, ne?
Taky nevim proc se kvuli jedne sve fotce musela zalogovat jako Tudor.
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり
|
|
|
|
Lekk |
Přidané 14-08-2007 20:34
|
Uživatel
Příspěvek: 1785
Založený: 20.10.05
|
Soudě podle data založení..je to účelová kampan:
1/ zdiskreditovat BigL
2/ odvést pozornost od Big L - vlk se nažral a koza zustala celá
3/ zviditelnit BigL..aby bylo o čem psát na SVK
4/ sehnat fotky lucky bílý
5/ sehnat fotky Bumajze po zvláště divokém orálu
6/ sehnat fotky Fučidy pod drnem
7/ ukázat že všechny fotky nahatejch celebrit v AHA jsou práce Pospiče
8/ donutit mě konečně koupit chlorový tablety do bazenu
9/ pomsta bigL za to že jsem ji pozval na specku....přes rychlovku...místo osobním dopisem
a konečně
10/ dokázat opět a nezvratně..že jsme všichni nadržený slintající kanci co hltaj jakoukoliv fotku ženský..i když jich máme dost v zásobě doma, nebo v archivu na HDD
Upravil/a Lekk dne 14-08-2007 21:21
|
|
|
|
WT_Pedropan |
Přidané 14-08-2007 20:34
|
Uživatel
Příspěvek: 1006
|
311_BleskovejPodrs napsal:
To nemůže bejt Lucka...nemá sebou dinghy...
Dinghy byvaji vpredu, ty trdlo...
To Lucka:
Ac se ti to mozna v tomhle okamziku tak nejevi, ten paparazzi pro tebe udelal celkem uzitecnou sluzbu.
Ted uz bude od "Testosteronu" klid... |
|
|
|
Maxxis |
Přidané 14-08-2007 20:40
|
Uživatel
Příspěvek: 539
|
WT_Pedropan napsal:
311_BleskovejPodrs napsal:
To nemůže bejt Lucka...nemá sebou dinghy...
Dinghy byvaji vpredu, ty trdlo...
To Lucka:
Ac se ti to mozna v tomhle okamziku tak nejevi, ten paparazzi pro tebe udelal celkem uzitecnou sluzbu.
Ted uz bude od "Testosteronu" klid...
lucka (teda to maso v plavkách :-) - co kdyby to byl chlap) má dve dinghy vpředu, aspoň to teda tak vypadá ale nevim jak dlouhop by ji unesly, i kdyý jsou dvě :-) |
|
|
|
312_Karl |
Přidané 14-08-2007 21:07
|
Rozkoukaný
Příspěvek: 337
Založený: 29.09.05
|
prohnal jsem inkriminovanou fotku specialnim antropomorfologickym programem a tohle z nej vypadlo... tak nevim co na to reknou mistni nadrzenci...
kazdopadne dobry pokus jak rozproudit v okurkove sezone forum, docela to pobavi... |
|
|