November 22 2024 19:56:20
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 11

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Lucka
1stCL_Bumik
JO!

Zajic je muj! [img]http://sirmi.ic.cz/smajl/529.gif[/img] is not a valid Image.

1stCL_Pospa
1stCL_Bumik napsal:
JO!

Tak tohle by moje Lucka neměla vidět vůbec Šklebící se

http://www.aeroklub-sumperk.cz/
1stCL_Pospa
Lucka napsal:
1stCL_Bumik napsal:
JO!

Jen si ho nech Bumiku. Mně se zajíčkové stejně nikdy nelíbili. Pff

Csss ale svlíkat to se necháš co Úsměv Šklebící se

clone9cz
1stCL_Pospa napsal:
Jeeejda tak já fakt svléknul tu Lucku ze spita ...sakra sakra Šklebící se

Jak tohle doma vysvětlím té svojí Lucce Zamračený

copak tys ji nekdy vysvetloval, zes do ni vyprazdnil celej zasobnik ? spit sem, spit tam.

http://www.wwii-illusion.net
1stCL_Pospa
clone9cz napsal:
1stCL_Pospa napsal:
Jeeejda tak já fakt svléknul tu Lucku ze spita ...sakra sakra Šklebící se

Jak tohle doma vysvětlím té svojí Lucce Zamračený

copak tys ji nekdy vysvetloval, zes do ni vyprazdnil celej zasobnik ? spit sem, spit tam.

No ještě to tak myslím že můj popis by byl ukončen u slova "vyprázdnil" Šklebící se

CR_PETRAS
Ať je naše Lucka nebo není naše Lucka...včera jsem se dostal na šestku Spitu s imatrikulou -L !!!!!

No,nebejt Pepana a ještě jednoho Bf,šel jsem asi do kytek !!!!!!

Ten Spit točil jak "prase",plápolal jsem za nim ve 109 (befkoooo) a pomalu začínal mít navrch.Pepan ho trošku poškádlil,pak jsem zkusil štěstí já,ale užral nám ho nějakej ňouma,pro kterýho to sestřelení Spita "Big L" nemělo asi žádnej význam Naštvaný

Sestřelit ho já nebo Pepan,máme z toho vánoce Vyděšený

Salut točící Lucko Mrknutí

http://avionika.webpark.cz
3BAP_Rohlos
Lucka napsal:
3BAP_Rohlos napsal:

Na kolik % je tahle Lucka ta naše LUCKA, kterou všichni myslijou, že je Lucka ze Spita?

Stačí? Spokojeni?
A tím by snad tenhle tyátr mohl skončit, ne?

Já si myslím, že to není ta pravá Lucka, ale ona říká, že to je ta pravá Lucka, i když není, protože nechce aby sme ju furt obtěžovali jestli to je ta pravá Lucka, nebo to není ta pravá Lucka. A ta pravá Lucka nám furt uniká.... Nemám pravdu pravá Lucko?

Lucka
CR_PETRAS napsal:
Ať je naše Lucka nebo není naše Lucka...včera jsem se dostal na šestku Spitu s imatrikulou -L !!!!!

No,nebejt Pepana a ještě jednoho Bf,šel jsem asi do kytek !!!!!!

Ten Spit točil jak "prase",plápolal jsem za nim ve 109 (befkoooo) a pomalu začínal mít navrch.Pepan ho trošku poškádlil,pak jsem zkusil štěstí já,ale užral nám ho nějakej ňouma,pro kterýho to sestřelení Spita "Big L" nemělo asi žádnej význam Naštvaný

Sestřelit ho já nebo Pepan,máme z toho vánoce Vyděšený

Salut točící Lucko Mrknutí

No, načapali jste mě pěkně Petrasi, jen co je pravda. Nízko a bez rychlosti. Měla jsem tam totiž zrovna v prádle jedno befko - udělala jsem mu díry do křídel a i motor mu už značně pokašlával. Šklebící se Nevím co mě to napadlo, ale poletovala jsem kolem něj jako praštěná, místo toho, abych mu rychle dala závěrečnou ránu z milosti a zdekovala se. Objevili jste se vy dva a přestala veškerá legrace. Brala jsem za knypl, až se mi tmělo před očima. Byla jen otázka času, kdy se někdo z vás trefí. To třetí nebylo befo, ale fokáč. Když se objevil nad námi, jak jsme se tak pěkně točili v jednom chumlu Šklebící se, bylo jasné, že je hotovo. Nevím kolik minut ten dogfight trval, ale byla jsem náležitě poučena a skončila v písku normandské pláže. Poučení pro příště: s befkem se nemazlit, dorazit, zmizet, nastoupat, nabrat rychlost, někde splašit ještě jednoho pilota na Spitu a potom teprve potkat Petrase s PepanemŠklebící se

Salute Petrasi a Pepane!

3BAP_Cassius Chaerea
"Rychtik to je ta holka z Brandýsa..."
"Kdy by sme tak věděli která je ta pravá, tak by sme si tu pravou nechali a ty nepravé vyměnili za pravé...No jo ale co kdyby ta pravá byla taky nepravá?"

Lucka
3BAP_Rohlos napsal:
Já si myslím, že to není ta pravá Lucka, ale ona říká, že to je ta pravá Lucka, i když není, protože nechce aby sme ju furt obtěžovali jestli to je ta pravá Lucka, nebo to není ta pravá Lucka. A ta pravá Lucka nám furt uniká.... Nemám pravdu pravá Lucko?

Nemáš. Tohle jsem opravdu já.
To ale nic nemění na tom, že ta fotka se tady nikdy neměla objevit. A že se tak stalo, to mi není vůbec příjemné.
Howgh.

310_Podrs
To nemůže bejt Lucka...nemá sebou dinghy... Úsměv

http://www.310raf.com
3BAP_Cassius Chaerea
Lucka napsal:
3BAP_Rohlos napsal:

To ale nic nemění na tom, že ta fotka se tady nikdy neměla objevit. A že se tak stalo, to mi není vůbec příjemné.
Howgh.
Já si repjnu jak mám zvykem. Před x měsicí si řikala že ta holka co si měla v avataru jsi taky skutečně ty a pevně sis zatím stála. Tak myslím se není čemu divit že i teď sou tací malověrnýŠklebící se.

Lucka
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Já si repjnu jak mám zvykem. Před x měsicí si řikala že ta holka co si měla v avataru jsi taky skutečně ty a pevně sis zatím stála. Tak myslím se není čemu divit že i teď sou tací malověrnýŠklebící se.

Dělej co chceš a mysli si co chceš. Mně je to, celkem vzato, šumák.
A vůbec, poslední dobou už nějak nerada stojím a už vůbec ne pevně a za čímkoliv. Raději ležím nebo spím.

Je to pohodlnější, víme? Úsměv

3BAP_Rohlos
3BAP_Cassius Chaerea napsal:
Lucka napsal:
3BAP_Rohlos napsal:

Howgh.

Jop!

Ale esi seš to skutečně ty, tak pošli třeba ještě nějaký svoje fotky ze své sbírky. A můžou bejt klidně i v oblečení.Šklebící se

Lucka
3BAP_Rohlos napsal:

Jop!

Ale esi seš to skutečně ty, tak pošli třeba ještě nějaký svoje fotky ze své sbírky. A můžou bejt klidně i v oblečení.Šklebící se

To si napiš tomu expertovi na špionážní fotografie, co založil tohle hloupé vlákno. Ode mne žádné fotky nebudou. Úsměv
Upravil/a Lucka dne 14-08-2007 19:36

WT_Horrido
3BAP_Rohlos napsal:
Lucka napsal:
3BAP_Rohlos napsal:

Na kolik % je tahle Lucka ta naše LUCKA, kterou všichni myslijou, že je Lucka ze Spita?

Stačí? Spokojeni?
A tím by snad tenhle tyátr mohl skončit, ne?

Taky nevim proc se kvuli jedne sve fotce musela zalogovat jako Tudor. Úsměv
武士は振り返らない
祖国を救うためが(我)ここにあり

Lekk
Soudě podle data založení..je to účelová kampan:
1/ zdiskreditovat BigL
2/ odvést pozornost od Big L - vlk se nažral a koza zustala celá
3/ zviditelnit BigL..aby bylo o čem psát na SVK
4/ sehnat fotky lucky bílý
5/ sehnat fotky Bumajze po zvláště divokém orálu
6/ sehnat fotky Fučidy pod drnem
7/ ukázat že všechny fotky nahatejch celebrit v AHA jsou práce Pospiče
8/ donutit mě konečně koupit chlorový tablety do bazenu
9/ pomsta bigL za to že jsem ji pozval na specku....přes rychlovku...místo osobním dopisem
a konečně
10/ dokázat opět a nezvratně..že jsme všichni nadržený slintající kanci co hltaj jakoukoliv fotku ženský..i když jich máme dost v zásobě doma, nebo v archivu na HDDŠklebící se
Upravil/a Lekk dne 14-08-2007 21:21

WT_Pedropan
311_BleskovejPodrs napsal:

Dinghy byvaji vpredu, ty trdlo...Pff

To Lucka:
Ac se ti to mozna v tomhle okamziku tak nejevi, ten paparazzi pro tebe udelal celkem uzitecnou sluzbu.
Ted uz bude od "Testosteronu" klid...Mrknutí

http://www.wtigers.org/
Maxxis
WT_Pedropan napsal:
311_BleskovejPodrs napsal:

Dinghy byvaji vpredu, ty trdlo...Pff

To Lucka:
Ac se ti to mozna v tomhle okamziku tak nejevi, ten paparazzi pro tebe udelal celkem uzitecnou sluzbu.
Ted uz bude od "Testosteronu" klid...Mrknutí

lucka (teda to maso v plavkách :-) - co kdyby to byl chlap) má dve dinghy vpředu, aspoň to teda tak vypadá ale nevim jak dlouhop by ji unesly, i kdyý jsou dvě :-)

312_Karl
prohnal jsem inkriminovanou fotku specialnim antropomorfologickym programem a tohle z nej vypadlo... tak nevim co na to reknou mistni nadrzenci... Mrknutí

universe-review.ca/I10-38-Lucy.jpg

kazdopadne dobry pokus jak rozproudit v okurkove sezone forum, docela to pobavi... Úsměv

www.312raf.com
Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

teamspeak server Hosting by TeamSpeak3.com
Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,018,195 návštěv