November 22 2024 15:08:03
Navigace
IL-2 BoS Návody
1. Aktivace licence
2. Ladění .ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 BoS FAQ (pilot help)
IL-2 BoS FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
CLoD Návody
Postup instalace volitelných záplat
Nastavení ovládání (Aircraft.csv)
IL-2 Návody
IL-2 Sturmovik (verze)
1. Začínáme s IL-2
2. Ladění conf.ini
3. nastavení ovladačů
IL-2 Sturmovik FAQ (pilot help)
IL-2 Sturmovik FAQ (SW help)
Pilotovatelná letadla
RoF Návody
Planeset
Kdo je on-line
· Hosté on-line: 10

· Piloti on-line: 0

· Registrovaní piloti: 2,747
· Nejnovější pilot: carramba66
IL-2: Cliffs of Dover
IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover- krabice (box)
IL-2 Sturmovik 1946
IL-2 Sturmovik 1946 - krabice (box)
Rise of Flight
Rise of Flight - krabice (box)
Informace o SVK
Vlastníci a provozovatelé
Pravidla SVK fóra
Číst diskuzi
 Vytisknout diskuzi
Kde sehnat TrackIR
BP_Tyrl
Nejnovější zpráva. Již je na cestě. ( Track IR4 ) Prý dnes nebo zítra.Vyděšený Příjemná změna po obvyklích pátcích.Šklebící se

3BAP_Cassius Chaerea
Já zase nic nevím:no:. Jakej tamtam ti to prozradil?

BP_Tyrl
Tvrdil to ten hodný pán v telefonu. Když jsem jim volal na krám.:sm1: Kdo se nezeptá nic se nedozví a není tahán za fusekli.:sm4:

3BAP_Cassius Chaerea
No snad jim to do Velikonoc dojdeMrknutí.

3BAP_Cassius Chaerea
Je pátek a zase je ticho po pěšině. No času dost, ale už mě to pomalu vytáčí. Na velikonoce si to půjdu osobně do té firmy vykoledovat:sm29: a to už potom opravdu nezůstane kámen na kameni.

BP_Tyrl
Dnes se zmiňoval o pondělí. Asi to pod stromeček nestihne.:sm15:

nagan-cz
BP_Tyrl napsal:
Dnes se zmiňoval o pondělí. Asi to pod stromeček nestihne.:sm15:

Nejen on to nestihne, moje zkušenosti s jinými internetovými obchody jsou podobné, slibují vyžízení zásilky následující pracovní den a zatím skutek utek, 29.11 mi napsali dokončená a potvrzení objednávka a zatím jsem dostal ho*no. No, a protože to nutně potřebuji, obrním se trpělivostí a budu čekat jako jantar.

takže v tom nejste sami NaštvanýNaštvaný

3BAP_Cassius Chaerea
Dostal jsem mail: Vaše zásilka expedována. Jsem zvědavej.

310_Ikar
Podobne pripady obvykle resim navstevou s dvema kanystrama v ruce. Pak je vse vyrizeno velmi rychle!

www.310raf.com
312_HeRa
3BAP_UO_Cassius Chaerea napsal:

Ale odkud nepsali, co ? Šklebící se Preji hodne pevne nervy. Ja uz to po stopadesatem telefonatu vzdavam a budu cekat, az jich bude vsude tolik, ze je ani nikdo nebude chtit a nebudu muset poslouchat neco o patku prsitiho tydne Úsměv

312raf.com
Mungo
Nechcem robit reklamu, ale ja som to mal od Papu mozno za 2 tyzdne aj s dovozom USA - Sk. A telefonaty tiez nieco stoja. Úsměv

BP_Tyrl
3BAP_UO_Cassius Chaerea napsal:

Dostal jsem mail: Vaše zásilka expedována. Jsem zvědavej:sm6:

3BAP_Cassius Chaerea
Tak jelikož je středa, tak jsem si dupnul na podnik kde to teda vázne, když už mi to poslali. Dostal jsem odpověď že ta firma už tu zásilku Track IR4řek poslala, ale spletli si adresu, tak je poslali do Brazílie, no takže zásilka je teď někde v Riu, ale že prej se už pracuje na správném poslání zásilky. Tak sem řekl že už teda vydržím, ale je to už opravdu o nervyNaštvaný.

BP_Tyrl
Mě zase říkal, že odesílatel zadal špatné datum doručení. Takže by to mohlo být mezi svátky. To bude chudej ježíšek.Smutný

312_HeRa
Mluvite oba o stejne firme ?Ze bych tam taky zavolal? LEGRAce neni nikdy dost Úsměv

312raf.com
3BAP_Cassius Chaerea
jj. Jen do nichÚsměv

Letka 13 Papa
takto sa nechat krmit....ten do biela rozhaveny drat mojej nespokojnosti ma v podstate priviedol k individualnej distribuucii...

3BAP_Cassius Chaerea
Dobrý, tak jsem se opět zeptal, kde se nacházejí naše TrackIry a napsal mi Krouza že pořád o ně bojuje s Brazilskou birokracií. Snad na ty VelikonoceNaštvaný.

Opitze
já jsem dokonce napsal přímo na NaturalPoint a ptal jsem se, co je, jak to, že v ČR není de facto jediný TrackIR... No odpověděli diplomaticky, že to nestíhají pokrývat, jaký je o to zájem. IMHO si myslím, že to Krouza zase tak nežere, tak asi neřve dost hlasitě a tím pádem na něj prdí...
Válka a korupce se nedá oddělit.

Dosažení kritické meze korupce téměř vždy vyvolá občanskou válku. A válka vyvolá ještě větší korupci. A tato korupce vyvolá další nestabilitu, která oslabí již tak oslabené demokratické instituce. Oslabí demokratickou kontrolu elit, kontrolu vlády, kontrolu státní autority. Války vedou armády a jejich generálové. A armády z podstaty nejsou demokratické instituce. Pro generály armád je válka požehnání. Kdo podporuje válku vedenou zkorumpovaným státem, podporuje jak samotnou korupci, tak v důsledku i úplné zničení demokracie a svobody v tomto státě.

Letka 13 Papa
trosku sa s krouzom mylis opitz...ja osobne som dovazal priamo z naturalpointu a dodacia lehota nebola nikdy dlhsia ako 1mes. teraz s nastupom tir4pro vznikli nejake sklzy vo vyrobe ale je malo pravdepodobne ze by boli take dlhe ako cas po ktory dokaze krouza krmit ubohych zavislakov brazilskou kavou...idem poslat nathanovi mail a dam vediet ako sa veci SKUTOCNE maju...

Přejít na fórum:
HANÁCKÉ SLET
HANÁCKÉ SLET 14.6.-16.6.
Přihlášení
Jméno

Heslo

Nejste pilotem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapomněli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
TeamSpeak3
cr597.teamspeak3.com:9254
Heslo: net

Rychlovka
Pro přidání zprávy se musíte přihlásit.

31-10-2024 09:57
ČTK: Z dosud nezjištěných příčin se dnes v noci zřídilo letadlo na solární pohon.

21-10-2024 20:04
Intel vydal novou aktualizaci mikrokódu.

02-10-2024 14:07
To není dobrá myšlenka. Belzebub každého stáhne do pekel a přes zvolené zástupce i nás obyčejné lidi. Vyděšený

27-09-2024 11:19
Pokud ti co zvolím budou plnit svůj program, ať se klidně spojí i s Belzebubem.

26-09-2024 16:00
Kdokoliv bude v koalici s kýmkoliv. Jím nejde o smysl, ale o prachy a to politiky spojuje.

25-09-2024 16:44
Příští volby vyhraje ANO a bude v koalici s ODS. Ostatní strany budou v opozici.

23-09-2024 08:17
Prognostik z tebe už nebude. Úsměv

19-09-2024 19:18
Jelikož se blíží ten čas, tak bych jen skromně řekl: Nacionalisti všech zemí, vyližte si prdel! Šklebící se

13-09-2024 15:43
Kroměříž a Olomouc - Pravděpodobnost 3. povodňového stupně >90%

12-09-2024 16:09
A toto je noční můra Troubek: https://hydro.chm.
..ekt/307354

36,016,539 návštěv