| 
 Speciálka - coop/df - Level-HIGH! 
 | 
| Rufu | 
 Přidané 22-04-2008 09:54 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 1348 
Založený: 30.09.05 
  | 
Sakryš Podrsi co to píšeš? 
To je přesně to o co by tu nemělo jít.Na velkou speciálku by se měli především přihlásit "noví" piloti aby zažili tu atmosféru kterou ty znáš už dokonale.Navíc v "téhle" speciálce si můžete udělat svoje 2 boxy a letět jako 1.,dělat pathfindery.Když budou další lidé v bombrech tak se určitě někdo najde kdo "svůj"box z nováčků odvede ,aby vám nekazili formaci.   

Pak by to dopadlo jak píše LesníHU vedle ve vlákně.Nebyla by to speciálka pro lidi ,ale letkovej skoro coop. | 
|   | 

| 
 | 
| 310_Podrs | 
 Přidané 22-04-2008 11:56 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 1572 
Založený: 07.06.06 
  | 
Rufu napsal:
Sakryš Podrsi co to píšeš? 
To je přesně to o co by tu nemělo jít.Na velkou speciálku by se měli především přihlásit "noví" piloti aby zažili tu atmosféru kterou ty znáš už dokonale.Navíc v "téhle" speciálce si můžete udělat svoje 2 boxy a letět jako 1.,dělat pathfindery.Když budou další lidé v bombrech tak se určitě někdo najde kdo "svůj"box z nováčků odvede ,aby vám nekazili formaci.   
Pak by to dopadlo jak píše LesníHU vedle ve vlákně.Nebyla by to speciálka pro lidi ,ale letkovej skoro coop.   

Rufu, tos me blbe pochopil. Ja nepisu ze by se melo zakazat novackum letet velke bombardery. Ja jsem si jen tak posteskl ze o letani ve velkych bombarderech neni moc zajem, dukazem je pocet ciste bombardovacich letek a pocet jejich pilotu u nas v CR. Ale uznej, ze na specialku by mel jit clovek alespon trochu pripraven a mel by se hlasit do takoveho letadla, ktere umi ovladat. A pokud nekdo ve velkem bombru nelita a bude si to chtit jen zkusit na nejake specce, tak to moc zabavne nebude. Ani pro jednu stranu. Posrazi se na zemi, ve vzduchu nebo naopak poleti tak roztazene ze o boxu nebude moci byt rec... 

Takze si myslim ze udelat realne Specialku s dostatecnym poctem velkych bombarderu ktere poleti ve fakt tesne formaci a bude to mit tu spravnou atmosferu, je nemozne. To uz to spis udelat jako Coop misi kde bombardery poleti AI a tech par pilotu co budou chtit letet B17 nebo B24 poleti svou vlastni malou cast formace...na obsazeni vice bombarderu nejsou lidi.  

Ovsem pokud by byl zajem o treninky a venoval by se tomu dostatecny cas, tak je to jina...Byl by zajem, myslis?   

EDIT: Pokud budu mit volno, tak letim, je mi jedno ze mi nekdo bude kazit formaci, to mi delaj i kluci z 311.   Jsem klidas ...   Jen aby nas tam nebylo 5...  

Upravil/a 310_Podrs dne 22-04-2008 12:15
 | 
|   | 

| 
 | 
| Lekk | 
 Přidané 22-04-2008 12:49 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 1785 
Založený: 20.10.05 
  | 
Sry omyl..jak jste všichni pochopili - jedná se o 4.5.2008 - což je krásná posvátková neděle, kdy se všichni krásně odpočatí vrátí zpět do zítřějšího světa práce. takže by to mohlo zaujmout dost lidí. jinak bombru by mělo být min 10 - ale čím více tíme lepe.  
Pro navození atmošky doporučuji knihu Pul křídla, tři motory a modlitba..která je sice hrozně "emerická", ale jsou tam hezké fotky z boxu a pěkný popis obrany B17 proti raketen apod. Žádné sedící kachny pánové..ale brutální manevry v mezích 300 metru prostoru na všechny strany. - Schválně kdo si zaletí v Purple heart corner?!!!!  | 
|   | 

| 
 | 
| 1stCL_Fucida | 
 Přidané 22-04-2008 13:06 
 | 

Hlavní administrátor  

Příspěvek: 11141 
Založený: 26.01.13 
  | 
18. a 19.5. pls nechat volný pro mě a Rampu  
 "Verloren ist nur, wer sich selbst aufgibt." 
 | 
|   | 

| 
 | 
| 311_Rampa | 
 Přidané 22-04-2008 13:33 
 | 

Uživatel 

Příspěvek: 642 
Založený: 29.09.05 
  | 
letím ikdyž nám všem bude ten box Podrs kazit   | 
|   | 

| 
 | 
| 310_Podrs | 
 Přidané 22-04-2008 14:19 
 | 

Uživatel 

| 
311_Rampa napsal:
letím ikdyž nám všem bude ten box Podrs kazit     

Já umím krásně držet jednočlennou formaci   | 
|   | 

| 
 | 
| AH_Watson | 
 Přidané 22-04-2008 14:38 
 | 

Rozkoukaný 

Příspěvek: 467 
Založený: 30.09.05 
  | 
4.5.08 půjdu rád do libovolného bombardéru. Trénink se známýma i neznámýma každopádně uvítám. Bude zase ten postupný start ve vzduchu? To by chtělo vyzkoušet a hlavně, ať nás server nevykope! | 
|   | 

| 
 | 
| 310_Podrs | 
 Přidané 22-04-2008 14:39 
 | 

Uživatel 

| 
4.5. bych měl čas...hlásím se do stěhováku!   | 
|   | 

| 
 | 
| clone9cz | 
 Přidané 22-04-2008 15:59 
 | 

Hlavní administrátor  

Příspěvek: 5064 
Založený: 09.10.05 
  | 
311_BleskovejPodrs napsal:
311_Rampa napsal:
Já umím krásně držet jednočlennou formaci     

neni to trochu ostuda, co si napsal, neni v bombru 5-9 dalscich clenu posadky se kterejma by se formace rozhodne udrzet mela ?

Upravil/a clone9cz dne 22-04-2008 16:00

| 
|   | 

| 
 | 
| 1stCL_Fucida | 
 Přidané 22-04-2008 16:00 
 | 

Hlavní administrátor  

| 
clone9cz napsal:
311_BleskovejPodrs napsal:
311_Rampa napsal:
Já umím krásně držet jednočlennou formaci    
neni to trochu ostuda, co si napsal, neni v bombru 5-9 dalscich clenu posadky se kterejma by se formace rozhodne udrzet mela ?   

Do příletu prvního letounu s hooodně těžkou výzbrojí  
 | 
|   | 

| 
 | 
| 310_Podrs | 
 Přidané 22-04-2008 16:28 
 | 

Uživatel 

| 
 clone9cz napsal: 

To se nepočítá. S nima se drží formace úplně sama...pokud si teda neustále nepřesedaj nebo nemaj běhavku   | 
|   | 

| 
 | 
| Lekk | 
 Přidané 22-04-2008 17:07 
 | 

Uživatel 

| 
 AH_Watson napsal: 
4.5.08 půjdu rád do libovolného bombardéru. Trénink se známýma i neznámýma každopádně uvítám. Bude zase ten postupný start ve vzduchu? To by chtělo vyzkoušet a hlavně, ať nás server nevykope!  

starty by měly být zase postupně ve vzduchu - formování mimo mapu - ale pak máme jedno překvapení - budou pevně definovaná místa pro opuštění mapy (tajná a jenom pro RED) - takže jakmile do ní vstoupí bude to hoodně zajímavé a dlouhé   

server snad nespadne - otázka je zda vubec bude - co Enty, Čutoro, Fuči? komu mám poslat mission file?? | 
|   | 

| 
 | 
| 1stCL_Fucida | 
 Přidané 22-04-2008 19:43 
 | 

Hlavní administrátor  

| 
s Čutorou si to domluv  
 | 
|   | 

| 
 | 
| Lekk | 
 Přidané 22-04-2008 20:17 
 | 

Uživatel 

| 
Hm..takže znovu: 
Mužeme využít AH server pro tuto speciálku?  | 
|   | 

| 
 | 
| 1stCL_Fucida | 
 Přidané 22-04-2008 20:23 
 | 

Hlavní administrátor  

| 
 VGR_Lekk napsal: 
Hm..takže znovu: 
Mužeme využít AH server pro tuto speciálku?   

Pošli mu PM, nebo mail, nebo mu brnkni. Ne že sem něco napíšeš a budeš čekat, že si to ten někdo přečte, nebo že to za tebe někdo vyřídí (takhle to totiž moc nefunguje).

Upravil/a 1stCL_Fucida dne 22-04-2008 20:25
 | 
|   | 

| 
 | 
| Tajpan | 
 Přidané 23-04-2008 03:02 
 | 

Diskutující 

Příspěvek: 2928 
Založený: 11.10.05 
  | 
1stCL_Fucida napsal:
Tajpan napsal:
hele, pred troma rokmi sa odlietal super špeciálka BERLIN. 
je to problém získať od Cutory , resp Kraken komplet misiu, vymeniť B25 za B17/B24 , zameniť bf110 za bf210 a letieť? 
 Plán je, mapa ok, planeset je okej, počty tiež (len sa navýšia B17/B24),  pozemné ciele sú tiež, pravidla tiež, server je tiež, počasie tiež. 
len to chce niekoho od AH , kto to celé "nakopne".     
Totéž už to nebude. Když jsme počátkem roku 2005 s Jiříčkem připravovali Berlín, byla poněkud jiná nálada a chuť, než je dnes. Umíte si představit, že byste na tréninku trávili 20 hodin čistého času jen pro dvě hodiny trvající speciálku? 
Asi si Tajpane neuvědomuješ, že to, co "je", resp. to co z Berlínu "zbylo", tedy daná mise, byla práce asi tak na hodinku, nebo dvě. To složité a to kvůli čemu byla akce taková, jaká byla, dnes jen těžko získáš.

EDIT: a vůbec: myslím, že je lepší přicházet s novými nápady, než dělat něco, co tu už bylo..   
máš pravdu. totéž to nebude. 
miesto B25, bude B17. miesto lagujuceho serveru, ktorý rozmetal skoro celu formáciu bude poriadny server, poriadna formácia s možno aj väčším počtom bomberov. 
 A že bude treba niekolko poriadnych tvrdých  hodín tréningu lietania, až sa z rozhádaných stíhačov stali poriadni bombery? 
 kto to nezažil, nikdy nepochopí. a vrele ti to doporučujem si to vyskušať. | 
|   | 

| 
 | 
| 1stCL_Fucida | 
 Přidané 23-04-2008 07:56 
 | 

Hlavní administrátor  

| 
Tajpane, někdy by se možná vyplatilo číst to, co píšou ostatní. 

Lagy: byly, jsou a budou 
Trénink několik hodin: utopie 
Doporučení to vyzkoušet: proč? Už jsem toho zažil co se speciálek týče dost, vím, co od nich očekávat a jaké máme limity.
 | 
|   | 

| 
 | 
| Tajpan | 
 Přidané 23-04-2008 10:34 
 | 

Diskutující 

| 
ak by som si možno zrátal tréningové hodiny s ostatnými pilotmi pod vedením Cutory, Krakena a spol, ktoré som si nalietal v B25. Valovi, He111, SBD. v než som odlietal nejaku špeciálku tak by to bolo pekné číslo. 
Lietal si aj nejaké Bombre vo formácii na špeciálke? Jedine čo si pamätám, je tvoje nezabudnutelne bombardovanie Englandu. letieť vo stíhačke je easy, to je ako na DF. ale letieť velku formáciu bomberov to nieje každodenný zážitok. vyskušaj a uvidíš sám.   | 
|   | 

| 
 | 
| 1stCL_Fucida | 
 Přidané 23-04-2008 10:55 
 | 

Hlavní administrátor  

| 
 Tajpan napsal: 
ak by som si možno zrátal tréningové hodiny s ostatnými pilotmi pod vedením Cutory, Krakena a spol, ktoré som si nalietal v B25. Valovi, He111, SBD. v než som odlietal nejaku špeciálku tak by to bolo pekné číslo. 
Lietal si aj nejaké Bombre vo formácii na špeciálke? Jedine čo si pamätám, je tvoje nezabudnutelne bombardovanie Englandu. letieť vo stíhačke je easy, to je ako na DF. ale letieť velku formáciu bomberov to nieje každodenný zážitok. vyskušaj a uvidíš sám.  

No..ale to lehce odbočuješ od tématu - napsal jsem, že je to utopie, resp. dnes je to utopie.  
A když už jsi to nakousl: já jsem přeci jen trošičku stíhací typ. Raději bombardéry opatruji, než v nich letím.
 | 
|   | 

| 
 | 
| Tajpan | 
 Přidané 23-04-2008 11:19 
 | 

Diskutující 

| 
1stCL_Fucida napsal:
Tajpan napsal: 
Lietal si aj nejaké Bombre vo formácii na špeciálke? Jedine čo si pamätám, je tvoje nezabudnutelne bombardovanie Englandu. letieť vo stíhačke je easy, to je ako na DF. ale letieť velku formáciu bomberov to nieje každodenný zážitok. vyskušaj a uvidíš sám. 
No..ale to lehce odbočuješ od tématu - napsal jsem, že je to utopie, resp. dnes je to utopie.  
A když už jsi to nakousl: já jsem přeci jen trošičku stíhací typ. Raději bombardéry opatruji, než v nich letím.   
vtom máme rozdielny názor. ak by to vzali do ruk správny ludia a zatrubili na do boja, vela ludí by prišlo. ak ked už by to časovo bolo velmi náročné. 
ja tiež som skôr stíhač, a stiham aj vtom , v čom by sa nemalo.   ale špeciálky su o tom, vyskušať si niečo, čo na DF, COOp, onnline war , nezažiješ. a spoznať i nových ludí  nelietať len s ludmi ktorých už požnáš od "malička", ale len pre ten jedinečný pocit z lietania a možnosti prekonať sám seba a kašlať na iných, ak tom vidia nejakú punsku vojnu. | 
|   | 

|