Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Dobrej rychlej boj díky Santymu jsem si zašel v Houfalize na svařák páč jsem sednul s dorou přímo do města. Santy ja věděl že to u rudejch někdo s Tempikem umí S!
No..docela pěkné. Pár zajímavých soubojů s Tempesty na dálku a jeden na blízko. Naše vlaky jsme uchránili snad dokonce úplně všechny, Arada taky splnila své cíle.
Tady obrázek ode mě, tzv. zátiší s Dorou a Bumíčkem
[img]http://vwings.net/dnl_fucida/bumicek.jpg[/img] is not a valid Image.
měli jsme hledat nějaký vlaky
dole
jenže jsme hned od startu hledali Petrase
až do je smrdi jsme ho nenašli
a potom taky ne
když to blízko nás zasmrdělo fuckáčema, srdnatě jsme upustili bomby (ani nevím jestli na les nebo vesnici) a mazali pryč
zastavili jsme se až dáleko
tak dáleko, že to tam zeměměřiči ani neznali a nezdokumentovali
takže jsme se raději otočili zpět a jali se hledat nějaký záchytný bod
po chvilce jsem i něco našli a tím vlastně i sebe
nabrali jsme kurz na Houfalize a vydali se vstříc sluníčku
sem si tak říkal, jestli na nás náhodou někdo z toho sluníčka nevybafne
nevybafnul, rovnou se na nás vrhly tři FW
udělali jsme s Mhou tu nejlepší věc - zdekovali se dolů do bordelu (bohužel jen do toho počasového)
po chvilce hledání i hledání se jsme se opět našli nad již známým místem a jali se stoupati, abychom mohli zvulčovat proradné skopčáky na jejich letišti, ideálně se vším dole
situace se pro změnu opakovala téměř stejně jako předtím - tři FW nahořejc nad námi
první útok jsme ještě zvládli
Mha se chtěl rozdělit, ale řekl jsem si, že poletím za ním
chyba
druhý útok jsme z úžasné bubliny Tempa nestihli a já ji koupil na motor
okamžitě vypnutý větrák, ještě že venku byla taková zima
dostal jsem kurz domů na letiště, že prej mám doklouzat (je zima, sníh, klouzej!)
Mha se chtěl taky dekovat, ale nějak efektně, tak si urval křídlo
dokonce sám
byl jsem už ve sr...ách dole a nevěděl, kde jsem
a slyšel kolem sebe motory
bohužel jsem pouštěl slabý kouř, takže se kolem slétali supi
neviděl jsem nic v dohledu, tak jsem se rozhodl pro nouzák
bohužel rychlost byla moc velká a Temp ji vytrácí pomalu
vyhlédl jsem si na dosednutí kus zamrzlé řeky
ladně jsem ho přeletěl
a uslyšel za sebou motor
"snad nebude útočit na chcíplou mrchu, maj to přece v kodexu..."
raději sem trošku kvednul s kniplem a směrovkou
dávka prošla kus vedle
"a sakra... určitě viděl, že se mi netočí vrtule a jen laškuje..."
na nic ale raději nečekám a snažím se sednout
sice se blíží konec rovinky a přede mnou se začíná zvědat mírný svah, ale posazuju to na břicho
Temp okamžitě přichází o křídla a začíná hořet
zběsile se snažím vyskočit (i když mi bleská, jestli mne nerozválcuje převalující se a hořící torzo trupu)
za chvilku vypadávám z kabiny
a zůstávám mrtev ležet vedle zbytků Tempa
asi tak 12km od našeho letiště
super zážitek se startem - ten protivítr při pojíždění byl pěkně hnusnej
škoda té věrné simulace nouzáků Tempa, rozbít se a přežít to, nevadilo by mi to
Porazit nepřítele a dát mu život může vypadat jako projev laskavosti,
ale ve skutečnosti to je to nejkrutější, co poraženého může potkat. [samurajský pohled na zajetí]
Pojíždění, čekání na povolení ke startu, start, zatáhnutí podvozku, odhoz přídavné motory, plynulá zatáčka na jih a dále na západ, kouknu do mapy, kouknu za sebe, dva tempesty se na mě řítí, řítím se k zemí na plnej kotel, dvakrát vybírám těsně nad lesem, kouknu do zadu, vzádu nikdo, letím nad plání, ta pláň je velká, hodně velká, to asi nebude ta pláň u Houfalizé, ta křižovatka co sem viděl jako poslední vypadá jako ta, která je na konci mapy u A2, dělám utaženou zatáčku, opravdu to nebyla ta pláň u Houfalizé, narážím na cíle, oba mosty zničeny v divu, pokračuju domů, sem doma, obracím stroj, vytahuji klapky, podvozek, sedám, hladce.
Beru nový bomby, pojíždím na start, hoří mi motor, vylejzám, močím na Jumo, lezu zpátky do kokpitu, startuji, zatahuji podvozek, odhazuji přídavné motory, letím na most v A3, Bumík řiká že to můžem hodit FF na hlavu až bude sedat, bloudím, sem na severním konci mapy, bloudím, sem na jížním konci mapy, nestačil sem zabloudit, protože již vidím letiště, klesám, na tacháči 750km/h, v očích smrt, nikdo na letišti není, ale sou tam doty co vypadaj jak flaky, odhazuji, sou to flaky, střílí, křídlo mění rychlost vůči ostatním částem letadla, přistávám vedle anglické dráhy, již né tak hladce, až tam budou stavět metro tak mě tam najdou.
Upravil/a 3BAP_Cassius Chaerea dne 01-08-2007 22:21
Tak jsem si dobře zalítal. Dokonce i něco sestřelil a nakonec byl poučen. Takže to byla úspěšná akce a děkuji za ni všem zúčastněným a organizátorům.
Pospo dík, ale Ty ses mi tam jenom připlet do cesty. Prostě haluz.
PS: On nakonec Cassius, i když o tom možná neví, odved nejvíc práce k vítězství temné strany. Odtáhl nás od Houfalize na konec mapy, vycuc energii, tím nás dostal do defenzívy a už jsme se z toho nevyhrabali. Příště musíme nasadit spolehlivějšího agenta.
IL-2 Sturmovik™, Cliffs of Dover™, Pacific Fighters™ are trademarks or registered trademarks of 1C EUROPE, 1C-Multimedia, 1C ONLINE GAMES.
Other marks used herein are those of their respective owners.